vineri, 10 februarie 2017

O COMETĂ CA O LACRIMĂ , ÎN FAŢA UNEI FĂRÂMIŢE DIN LUNA DE PE CERUL DE NOAPTE !

                                              ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cel care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 
                                             

                                10  Februarie 2017,ora 16,15 !

                                             Dragii mei, 

În aceasta seara,în timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor inspre Rasarit,văd un Cer de noapte albastra, pe care se mai vedea o fâşie extrem de îngusta din Luna de pe Cer.
Acolo, unde era LUNA cât un fir de aţă albă ,ca de zăpadă, a apărut în faţa ei, o lumină alba si densă,extrem de stralucitoare, ce avea forma unei mari lacrimi.


                     Image result for eclipsa de luna imagini


                                    Image result for cometa..
Dragii mei,aceasta era o Cometa frumosa si stralucitoare, si extrem de compacta.
Cometa alba si densa, extrem de stralucitoare,era orientata spre Pămant, si chiar avea forma unei lacrimi mari.
În jurul firului de Lună,era multa ceaţă densa care se misca încontinuu,precum norii de ploaie.
Dragii mei, pot sa va spun ca era ceva foarte frumos, unic,si totodata uimitor.
Cerul albastru de noapte nu avea stele,ci numai firul de LUNĂ si Cometa alba densa, foarte stralucitoare,sub forma unei lacrimi mari,ce curge pe obrajii Semenilor nostri , ai celor tristi si necajiti.
                                      Cu dragoste,Maria.


Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui Dumnezeu,este de nepretuit!
Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !

DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A

https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14


7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA

55 de comentarii:

  1. Sper ca nu vine deja cometa aceea profețită care va lovi pământul..
    "era orientata spre Pămant, si chiar avea forma unei lacrimi mari."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Profetie Arsenie Boca despre cometă, minutul 4:42 https://youtu.be/jfvVxSOpYDw
      Nostradamus despre cometă: http://www.efemeride.ro/cometa-ison-este-descrisa-in-profetiile-lui-nostradamus-ca-aducatoare-de-foamete-moarte-si-razboi
      Oricum sunt mai mulți care au spus despre aceasta cometa, chiar și în Apocalipsă lui Ioan, capitolul 6,. șaselea semn scrie despre ea, apoi vine cutremurul acela de 8 ore, profețit de Fecioară Maria, la Fatima, de asta spus Părintele Arsenie Boca despre București că va fi sub dărâmături si blocurile vor cădea ca niște cutii de chibrituri. În fine, se leagă unele de altele, eu le am scrise într-o agendă. Mai apoi vine războiul mondial, dar mai înainte de toate astea pornește războiul dintre Rusia și Turcia, profetit de Irlmaier si Părintele Paisie Aghioritul.
      https://youtu.be/Ldo58VsYbF8

      Ștergere
    2. https://youtu.be/3zxjPyLgtfo
      Aici spune despre acea cometa care va cădea în Puerto Rico!
      Sunt alipite mai multe profeții.

      Ștergere
    3. Dumnezeu să ne ajute pe toți! Fie Voia Lui!
      Mulțumim doamna Maria pentru toate postările, mulțumim că ne spuneți și nouă ce se va întâmpla și nu păstrați numai pentru dvs. Dumnezeu să fie cu noi toți!

      Ștergere
    4. Cometa această este pașnică, cred sincer că doamna Maria se referă la acea cometa care va aduce dezastre: "Cometa alba densa, foarte stralucitoare,sub forma unei lacrimi mari,ce curge pe obrajii Semenilor nostri , ai celor tristi si necajiti.:
      Lumea nu se va întrista pentru cometa asta...

      Ștergere
    5. Sfantul Arsrnie a prevazut!Bunul Dumnezeu sa ne apere.Amin Maria H

      Ștergere
    6. Apocalipsa lui Ioan, capitolul 8, versetul 10:
      "Şi a trâmbiţat al treilea înger, şi a căzut din cer o stea uriaşă, arzând ca o făclie, şi a căzut peste izvoarele apelor."

      Ștergere
  2. Pai, in noaptea asta va avea loc o eclipsa de Lună, cand suprafata Lunii se va afla în penumbra. La câteva ore după acest eveniment, cometa 45P se va afla la cea mai apropiată distanţă faţă de Pământ. Deci, nimic nou!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma uitam in gradina astazi seara pe la ora 21.00 si mi-a atras atentia o lumina ca atu ci cand se crapa de ziua,nu stiu ce ar putea fi?

      Ștergere
    2. Valeriiiuuuu, unde esti? Te rog, da un semn !!!

      Ștergere
  3. Sincer pe mine ma îngrozește cel mai tare nu cutremurul nu războiul ci mai degrabă marcarea oamenilor cu cip asta mi se pere mie cea mai mare nenorocire a omenirii.Va respect pe toți comentatorii acestui Blog dar mai ales pe doamna Maria pt.munca depusă pt.noi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria in aceasta noapte apare cometa..

    Noaptea de vineri spre sâmbătă va fi extrem de bogată în evenimente astronomice. Mai exact, trei astfel de evenimente, printre care o eclipsă de lună şi apariţia unei comete, se vor petrece în această noapte.
    ”Luna de zăpadă”, o eclipsă de lună şi apariţia ”Cometei de Anul Nou” sunt cele trei evenimente astronomice care vor avea loc în noaptea de vineri spre sâmbătă şi care vor fi vizibile în Europa, Africa, vestul Asiei, America de Nord şi estul Americii de Sud.

    Fiecare lună plină are un nume. În februarie, ea poartă numele de ”Luna de zăpadă”, ca urmare a perioadei în care are loc, influenţată de căderi masive de zăpadă. O altă poreclă folosită este ”Luna foametei”, din cauza vremii care făcea dificilă vânătoarea şi aprovizionarea cu hrană.

    Tot în această noapte, va avea loc şi o eclipsă de lună, care va fi vizibilă de pe mai mult de patru continente, scrie space.com. La zece minute după ce luna plină va răsări, ea va intra în penumbră pentru patru ore.

    Noah Petro, cercetător al NASA, a declarat pentru space.com că cel mai bun loc din care se poate urmări eclipsa ar fi ”de pe un vas aflat în Oceanul Atlantic”. Maximul acesteia va fi la ora României 02.34, la două ore după intrarea în penumbră. Luna va fi vizibil mai întunecată. Eclipsa de lună se va încheia la ora 04.55 (11 februarie).

    Tot vineri noaptea, o cometă care îşi face apariţia la fiecare cinci ani şi patru luni va străbate cerul. Cometa 45P, descoperită de astronomii Minoru Honda, Antonín Mrkos şi Ľudmila Pajdušáková, în 1948, poartă numele acum de ”Cometa de Anul Nou”.

    http://observator.tv/inedit/noapte-magica-trei-evenimente-astronomice-rare-vor-avea-loc-in-aceasta-noapte-198955.html?utm_source=facebook.observator&utm_medium=Social&utm_campaign=observator.social&utm_term=articol&utm_content=198955

    RăspundețiȘtergere
  5. NOAPTE MAGICĂ! Trei evenimente astronomice rare vor avea loc în această noapte
    http://observator.tv/inedit/noapte-magica-trei-evenimente-astronomice-rare-vor-avea-loc-in-aceasta-noapte-198955.html?utm_source=facebook.observator&utm_medium=Social&utm_campaign=observator.social&utm_term=articol&utm_content=198955

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.usatoday.com/story/tech/sciencefair/2017/02/07/penumbral-lunar-eclipse-snow-moon-comet/97593778/

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici chiar toate deodata, dar ceva de rau se va intampla. Ai dreptate. De cateori apare o cometa....

    RăspundețiȘtergere
  8. 20,41 tocmai in seara asta anunta la tv ca o firma privata din una din tarile de jos va folosi cipuri pentru a le implanta angajatilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da este adevarat, in Belgia o firma de IT a inceput implantarea de cipuri ptr accesul in firma , accesul la calculator.

      Ștergere
  9. Doamna Maria, cand mai "vedeti", puteti alge sa incercati sa vizualizati in maini un calendar, un ceas, un gps. notati coordonatele oferite in caietele. aflati daca in unele cazuri le puteti oferi autoritatilor romane. ma gandesc ca unele lucruri pot fi impiedicate. daca nu reusiti dupa 1-3 incercari, e clar ca nu este cazul si asa trebuie sa fie. nu de alta, insa informatiile dvs nu au nici un fel de precizie. spre exemplu spuneti cutremur intens, insa nu dati o magnitudine. si poate mai reduceti din tonul alarmist, ca speriati cititorii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am intrat si pe site ion istrate si acesta prevede marele cutremur din Romania de 7,9 grade. Dumnezeu sa ne apere si sa nu suferim pe ger naprasnic.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si Dna Maria ne-a avertizat in ultimile zile ca acasa vor produce cutremure. Romania se cutremura!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sâmbătă dimineață priviți înainte de răsăritul soarelui înspre est.dacă va fi suficient de senin veți vedea o cometă verde.ea trece prin sistemul nostru solar odatą la 5,5 ani.este vizibilă chiar înainte de răsărit pt că apoi lumina soarelui o acoperă.

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamne,nu mai am putere sa pling pentru acest popor,dar am putere sa te strig sa ne dai ajutor,daca nu o sa am putere sa te strig,o sa ma gândesc mereu la tine sa ne vii in ajutor,iar când nu mai am putere sa ma gândesc la tine,sa ne vii in ajutor,înseamnă ca am ajuns la tine Doamne IISUSE HRISTOASE.Te rog sa ne dai ceea ce meritam,după faptele noaste.
    Cu mult respect,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pt cei care nu au creier și protesteaza împotriva modificării codului penal:
    http://www.activenews.ro/stiri-politic/Generalul-SRI-r-Aurel-Rogojan-afirma-ca-protestele-anti-Guvern-sunt-folosite-intr-un-razboi-hibrid-impotriva-Romaniei-de-catre-%E2%80%9Eretele-secrete-care-s-ar-afla-in-mainile-presedintelui-Iohannis-140902

    RăspundețiȘtergere
  15. La sfanta evanghelie 2 comentarii si la predica parintelui Cleopa 11 ,ambele postari contin mesaje putine si acelea nu au nici o legatura cu subiectul. In toate mesajele nu exista nici un strop de evlavie .Ce fel de blog este acesta ? Ati devenit peste noapte toti critici in stiinte politice ? Tara arde si baba se piaptana.

    RăspundețiȘtergere
  16. S-a adeverit cu fotbalistii:
    http://www.cotidianul.ro/tragedie-la-un-meci-de-fotbal-296014/

    RăspundețiȘtergere
  17. misiune: indeplinita
    http://www.cotidianul.ro/tragedie-la-un-meci-de-fotbal-296014/

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai aveati mesajul acesta din aprilie anul trecut "VOR URMA MARI PROTESTE ÎN ROMÂNIA ! CA LA REVOLUTIE !"
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/04/mari-proteste-vor-fi-in-romania-ca-la.html

    RăspundețiȘtergere
  19. Si acest mesaj s-a adeverit!Era discutia din parlament ce ati vazut dvs.
    PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS, SUB PRESIUNE !
    ”Cum s-ar zice, se strânge lațul în jurul lui Klaus Iohannis !”
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/03/presedintele-klaus-iohannis-sub-presiune.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe acest iohanis il vad in stare de orice...chiar sa trimita teroristi la cotroceni asupra demonstrantilor...nu se poate numi om pentruca nu poseda sentimente umane...

      Ștergere
  20. Si mesajul acesta cu bombe urmeaza a se implini curand.
    ROMÂNIA PE LISTA NEAGRA A TERORISTILOR ! POSIBILE ATENTATE ÎN ROMÂNIA ! CLIPE DE GROAZA !http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/03/posibile-atentate-in-romania-clipe-de.html

    RăspundețiȘtergere
  21. Tara este în criză, Iohannis la odihna și relaxare și inconștientii pregătesc manifestatii în continuare. Ba și politia vrea sa se alăture manifestanților de la guvern. Au înnebunit romanii sau ce? Acest guvern de abia ș a instalat de ce atâta ură???? De ce nu împotriva celor care ne au vândut, tăiat, batjocorit??? Probabil ca numai Dzeu va opri aceasta nebunie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela sti tu ca astia fac manifestatii cu un interes anume. Mie imi pare rau de cei din Pta. Victoriei caci sunt manipulati la greu. Asta este... nu pot intelege ei mai mult. Au limitele lor. Pacat pentru Romania, caci ei in loc sa se lupte pentru romani se lupta pentru a face loc cat mai mult intereselor straine...

      Ștergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioahanist-sorosist penelist tu esti o BALEGA mare si puturoasa impreuna cu toti ai tai care-l sustineti pe hitlerist si ongurile lui soros in defavoarea si ruinarea tari si a romanilor. Mai amenintati si cu moartea personalitatile care apar in TV si indraznesc sa ne spuna si noua adevarul. Nici animale nu va puteti numi. Iar Maria este o persoana de exceptie si voi nu suferiti mai bine jigniti. Deznodamantul este aproape , va veti lua plata le care o meritati...

      Ștergere
    2. Anonim 15:03,

      Numele "anonim" 13:21 este RAMONA MARIA PIT !
      Asta, ca sa stiti cui va adresati exact si sa puteti verifica ca ceea ce se scrie despre ea este adevarat!

      Aceasta este persoana despre care se scrie ca o uraste si o denigreaza pe d-na Maria !
      Postarea ei este doar una dintre dovezile in acest sens !

      Ștergere
    3. E un punct de vedere exprimat urat. E de la sine înțeles ca sunt si persoane care nu agreează blogul si gazda lui, dar sa te exprimi așa... E lipsa de 7ani de acasa.
      Toți sunt liberi sa facă ce vor.

      Ștergere
    4. 18:47/11 febr. Ramona Pit.

      Sunt total de acord cu tine ca nu ai cei 7 ani de acasa, dar nici macar de la scoala...

      Intr-adevar, unii sunt mai liberi decat altii, sa faca ce vor ! Ca tine, de ex.

      Ștergere
    5. Anonim 23:21,degeaba te straduiesti s-o denigrezi pe Maria,tu nu contezi iar asta nu este o enigma.Efectul de turma cauta-l in Piata Victoriei!

      Ștergere
    6. An.18:47, daca, dupa tine, "toți sunt liberi sa facă ce vor", atunci de ce d-na Maria nu are voie sa-si exprime ce pareri doreste ?

      Apropo, ce intelegi tu prin cei 7 ani de acasa ?

      Ștergere
    7. Da, toți sunt liberi să facă ce vor. E un drept divin sfânt pe care nici măcar Dumnezeu nu-l încalcă. Fiecare este liber să se exprime.
      Problema este când această libertate este prost înțeleasă.
      Cei 7 ani de acasă este ABC ul comportamentului uman învățat si asimilat in familie si grădiniță. E schema morală implementată pe fiecare copil în parte in concordanță cu valorile morale ale membrilor familiei si a societății.
      Peste această schemă vine scoala si întregește personalitatea copilului, transformandu-l in adultul responsabil de mâine.
      Din pacate e o schemă utopică. De cele mai multe ori întâlnim persoane care nu si-au însușit sau n-au avut de la cine să învețe astfel că la vârsta la care ar trebui să fie adult de bază a societății se exprimă urât, iresponsabil, necuviincios. Un astfel de adult este acum viitorul țării! Este unealta perfectă prin care cei care isi doresc această țară o pot obține.
      Acest adult, chiar dacă mental nu a ajuns la maturitate, este cel care ne conduce, face legi, votează dacă are chef si cu cine dă mai mult, trăiește din pensia bunicilor pe care-i înjură, e cel care nu va avea de unde să plătească pensia părinților care nu scapă nici ei de ploaia de invective.
      E o mostră vie de tânăr frumos si liber!
      Acest gen de tânăr nu a avut contact cu Dumnezeu sau biserica pentru ca nici cei din familie nu au avut-o. A fost comunism.
      Un om fără principii morale si fără educație este si el un om liber să facă ce vrea. Are acest drept de la Dumnezeu si îl rabdă asa cum este. Bineînțeles că va răspunde pentru cum si-a trăit libertatea, dar până atunci se poartă ca si cum ar trăi vesnic fără să dea nimănui seamă de viața sa.
      Încercați cei care repede acuzați să înțelegeți mesajul si profunzimea lui. Nu actionati din instinct. Nu mai vedeți în orice om un dusman. Nu mai asteptati mereu explicații, gândiți!

      Ștergere
    8. 20:37 ultima propoziție am scris-o cu amărăciune.
      21:45 evident ca doamna Maria are dreptul să se exprime fapt pentru care există acest blog si unde suntem acceptați să comentam si noi. Nu e evident?

      Ștergere
    9. Când vrei să stingi un foc ori îl acoperi să nu mai aibă oxigen ori nu mai pui lemne pe foc.
      Daca voi reactionati la toate mesajele răutăcioase cu alte răutăți cum credeți voi ca veți aplana acest conflict? Si unii si alții aveți libertatea să vă exprimati.
      Înțeleptul cedează primul.
      Sau doamna Maria cenzurează.

      Ștergere
    10. 13:47, cand iti dai "cu presupusul", indiferent despre ce anume, cauta sa fii, in prealabil, in cunostinta de cauza.
      In caz contrar, risti sa cazi de neinformat, ca sa nu zic, de p---t !

      Ștergere
    11. 19:27
      Nu sunt neinformat.
      De aceea am scris ce am scris.
      Cine are cap, înțelege.
      Când nu ai argumente, jignesti!

      Ștergere
  23. Nu misca in front bolsevicii ! Oricum rusii pierd razboiul...
    Dupa aia urmeaza curatenia !

    RăspundețiȘtergere
  24. Da, urmeaza curatenia ongurilor lui soros, afara cu ele din tara. In Ungaria a inceput deja, in Macedonia la fel, urmeaza in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  25. https://youtu.be/F0kBMtyXwAc
    Genial !
    https://youtu.be/t4esViss83M
    Putini cunosc acest film ...o poezie !

    RăspundețiȘtergere
  26. Acum ROMANIA e format SOARE din UNIREA si daca Transilvania va disperea atinci ROMANIA e format LUNA intre Moladova si Tara Romeneaca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si dacă nu mai e nici Moldova ce format mai e?

      Ștergere
    2. Si daca nu mai e MOLDOVA cu TARA ROMANEASCA ramane ca o lacrima lui TARA ROMANESCA si suferinta. MOLDOVA RAMANE MOLDOVA CA CRESTIN ORTODOX pe veci si DUMNEZEU EXISTA.

      Ștergere
  27. Ati scris in februarie ca va trece o cometa se adevereste. Astronomii: De pământ se apropie cometa Johnson

    O cometă va trece pe lângă planeta noastră la o distanță suficient de apropiată pentru a fi observată cu un binoclu

    BUCUREȘTI, 2 iun — Sputnik. Cometa C/2015 V2 (Johson) va trece pe 4 iunie 2017 la o distanță de 121325600 kilometri de pământ. Zborul cometei va putea fi urmărit cu ajutorul unui binoclu sau telescop, transmite RT.
    https://ro.sputnik.md/monden/20170602/12946755/cometa-johnson.html

    RăspundețiȘtergere