vineri, 24 februarie 2017

MARI PROTESTE ,CU UMBRELE DEASUPRA CAPULUI ! PLOI TORENTIALE, LAPOVIŢĂ ŞI NINSOARE !



                                        ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 


             23 Februarie 2017,ora 23,34 !

                             Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor înspre Sud,vad cum din Cer, ploaia torentiala cade necontenit, după care ,ploaia se transforma în lapovită si ninsoare ca in mijlocul iernii cele mai grele.
Sub acest Cer ,din care ploaia nu mai contenea să cadă,iar lapoviţa si ninsoarea îsi intrasera in drepturi,  statea multime de oameni,cu umbrele deasupra capetelor.
Erau dragii mei, PROTESTE mari sub Cerul de noapte,CER ce părea ca se rupsese deasupra multimii imense de oameni ,care scandau si strigau ceva ce nu intelegeam.


      Image result for ploi torentiale   Image result for proteste imaginiImage result for ploi torentiale        .
Deşi vremea era atât de rea, oamenii nici nu se clinteau din locul lor.
Dragii mei,veti vedea (din păcate),că marile PROTESTE nu s-au terminat.
Ceea ce a fost,a fost precum catifeaua.Adica, ceva mai usor si nu de lunga durata ,sau de speriat.     
Da! Ne asteptam la alte PROTESTE ,mai mari ca pînă acum.
Sa ne rugăm dragilor, ca sa putem face faţă tuturor necazurilor si piedicilor ,din aceasta viata grabnic trecatoare.
Tot ce este scris,trebuie sa se întample !
Dumnezeu va curaţa Pămantul romanesc(si nu numai ),pentru a pregati Calea Venirii a Doua în Romania Sfanta,in Romania Viitorului al Doilea Ierusalim.
Fratilor,sa ne intoarcem la Credinţă,la bunatate ,la milă si Iubire faţă de Dumnezeu si Maica Domnului,faţă de Aproapele nostru. Amin!
                               Cu dragoste,Maria.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 

Dumnezeu,este de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A





https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


49 de comentarii:

  1. Duminică proteste în Piata Victoriei.Chiar zilele acestea sunt ploi si ninsoare am auzit la meteo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M ar bucura enorm daca ar citi aceasta prezicatoare.Alt ceva nu poti prezice ,numai rele spui .Nu cred ca Dumnezeu ne prezice raul din contra el ne iubeste pe toti si ne vrea bine .Cred ca tu Marie prezici numai de la dracu ca niciodata nu spui ceva bun .Rautatile si relele tinele ptr tine .Prezice si tu ceva bun

      Ștergere
  2. Doamna Maria am crezut cs s-au mai linistit oameni pentru ca intram in sfintul si marele post al domnului nostru Iisus Hristos si trebuie lumea da se gandeasca la patimile Mantuitorului. Macar acum dar nu este asa pacat. Am trait pe pielea mea rautatea unora. Bine ar gi da ne rugam toti ci lacrimi in ochi pentru cr a pstimit Mamtuitorul. Dumnezeu sa ne dra rabdare si credinta. Amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe sorosisti nu-i intereseaza. Ei executa ordinele. Daca li se spune sa iasa cu caine sau copil (nu conteaza) vor iesi, pentru ca le renteaza. Taticul lor spunea ca nu crede in Dumnezeu, asa ca este valabila zicala "Asa cap, asa caciula".

      Ștergere
    2. Anonim 19:52, nu ti-e rusine sa arunci mereu cu noroi in lumea care iese in strada? Pana cand o sa crezi minciunile gogonate de la televiziunile voiculesciene si ghite tv? Inghiti tot ce ti se da? De unde ai atata rautate in suflet incat sa perpetuezi vesnic minciunile din massmedia care isi apara patronii corupti? Sa-ti fie rusine pentru neadevarurile pe care le afirmi!

      Ștergere
    3. Termina Anonim 25 februarie 2017, 08:18. Nu este nici o minciuna, este adevarul. Te deranjeaza, bag seama. Ce te iriti asa mai?

      Ștergere
  3. Doamna Maria ATI spus o data ca vi s-a Aratat o inmormantare in care erau politisti in uniforma albastra.Am vazut la stiri ca s-a spanzurat un politist tanar .Sa fie oare ce ATI spus atunci?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de curand va avea loc o inmormantare in uniforme albastre a unui politist tanar care a fost gasit spanzurat.Am vazut la stiri .Cred ca este exact ce spunea doamna Maria.

      Ștergere
  4. Probabil codul penal v-a fi modificat de data asta de Parlament care ar putea sa coincida si cu casatoriile ghei,dupa vreme s-ar putea sa fie in octombrie ,odata cu primele ninsori.

    RăspundețiȘtergere
  5. D.na Maria, imi pare rau ca trebuie sa va spun, dar comentarii ca cel de la 17.56 al lui Ion Masinca nu trebuie sa le publicati. Sunt unii oameni care nu stiu sa scrie, de ce le publicati comentariile? Nu ne intereseaza parerea unui om care nici macar nu stie literele. Dupa ce se instruieste sa-si dea cu parerea. Acum va spun si ar trebui sa afle si parlamentarii ca in aprilie vor avea loc alegeri prezidentiale in Franta. Se dezbate acum ca dupa alegeri sa se faca referendum pt iesirea tarii din UE. De asemenea Italia vrea referendum pt iesirea din UE. Copiii astia din Bucuresti trebuie sa protesteze pt tot ce a venit rau din UE. Si pt legea casatoriei intre barbati, si pt taierea padurilor, si pt marirea salariului min pe economie (masonul de la banca nationala ne tine de 27ani cu salarii ca in Somalia), sa protesteze pt. tergiversarea legii salarizarii, pt refacerea legislatiei din toate domeniile. Pacat ca nu primiti mesaje pt.ai sprijini pe tineri si pt a ajuta la schimbarea in bine a tarii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Copii astia nu stiu ce vor,sant foarte usor de manipulat.Maria H

      Ștergere
    2. Asta a fost si parerea mea cand am citit comentariul postat/scris (ma rog, mult spus citit) de Ion Masinica.

      Ștergere
    3. Un om patriot24 februarie 2017, 18:54
      A fi un om patriot,nu inseamna a-i călca în picioare pe cei care ,asa cum spui tu,nu stiu sa scrie. Trebuie sa-ti iubeste Aproapele si sa nu te madresti ca esti mai sus decât el.
      ION MAŞINCĂ ! Te rog frumos sa scrii in continuare! Tu faci cât o mie de astfel de oameni patrioti,care se lauda cu stiinta lor. Mie imi placecum scrii! Esenţa conteaza, si nu eticheta!!! M-as bucura omule patriot,sa fi invatat ceva din ceea ce ti-am spus. Altfel,esti precum VAMESUL si FARISEUL.
      Iata:PILDA VAMESULUI SI FARISEULUI talcuita de IPS Naum, Mitropolitul Strumitei: CUM ATRAGEM HARUL DUMNEZEIESC si CUM IL FACEM SA NE PARASEASCA?
      1-02-2015 Sublinieri
      Print

      Importanta nevointei ascetice: “Nu simtim, dar ne silim mereu; nu avem sprijinul vadit al harului, dar traim ca si cum l-am avea!”


      Duminica a 33-a după Rusalii (a Vameşului şi a fariseului)

      Plansul ascetic al vamesului

      Doi oameni s-au suit in Biserica sa se roage, unul Fariseu si altul Vames. Fariseul stand, asa se ruga intru sine: Dumnezeule, multumescu-ti, ca nu sant ca ceilalti oameni, rapitori, nedrepti, preacurvari, sau ca si acest Vames. Postesc de doua ori in saptamana, dau zeciuiala din toate cate castig. Iar Vamesul de departe stand nu vrea nici ochii sai la cer sa-i ridice, ci isi batea pieptul sau zicand: Dumnezeule, milostiv fii mie pacatosului. Zic voua, s-a pogorat acesta mai indreptat la casa sa, decat ace­la, ca tot cel ce se inalta pre sine, se va smerì, iar cel ce se smereste pe sine se va inalta. (Lc. 18, 10-14)
      PILDA VAMESULUI SI FARISEULUI talcuita de IPS Naum, Mitropolitul ...
      www.cuvantul-ortodox.ro/.../pilda-vamesului-si-fariseului-talcuita-...
      Translate this page
      Feb 1, 2015 - Spun unii ca, cata vreme fariseul, intr-un anume fel, ii osandeste si zugraveste pe oameni ca rapitori, nedrepti si curvari, inca nu se poate ...

      Ștergere
    4. Bravo si felicitari , d-na Maria , sa sustineti credinta , oamenii seriosi si nu pe cei care fac aici spume la gura cu meditatii la gramatica .

      Ștergere
    5. Fericiţi cei săraci cu duhul, că a lor este împărăţia cerurilor!

      “În general s-a împământenit între noi, creştinii – vorbesc de creştinii mai superficiali – să luăm în derâdere sărăcia cu duhul şi să spunem: acesta e sărac cu duhul, e prost, e înapoiat mintal, nu ştie pe ce lume trăieşte.
      Însă sărăcia cu duhul este o virtute, o mare virtute! Sărăcia cu duhul înseamnă să fii sărac de toate lucrurile lumii acesteia, încât duhul tău să nu se lege de nimic, nici de avere, nici de situaţie socială, nici de luptă politică, nici de nimic altceva! Să nu te legi de nimic din cele de care oamenii se ataşează.
      Sufletul tău să fie liber, să trăieşti liber, dar ca un străin în lumea aceasta.
      Fiindcă în lumea asta a fi liber înseamnă a fi străin de lume. Lumea te robeşte.
      Prin toate sistemele ei de legi, prin toate obiceiurile lumeşti, prin toată tradiţia aceasta materială, lumea ne leagă, ne subordonează, ne face sclavi.
      Iar dacă nu devii sclavul acestor concepţii eşti un corp străin, un element străin în lumea aceasta.
      De aceea spune Iisus: „Fericiţi cei săraci cu duhul!”.
      Sunt fericiţi cei care nu s-au legat de lumea aceasta, nu şi-au făcut un idol din lume, nici din învăţătura lumească, nici din gloria lumească, nici din bogăţia lumească.

      Ei trăiesc ca o fiinţă străină într-o lume plină de păcate.

      Ștergere
    6. 18:54 /24 febr./ "un om patriot"(?!) - din comentariul tau, care nu prezinta niciun interes pt. mine, mi-a atras atentia doar rautatea ta, rautatea semidoctului, a "anagramatului" cu pretentii de cunoscator.

      Spui: "sunt unii oameni care nu stiu sa scrie", "nu ne intereseaza parerea unui om care nici macar nu stie literele" sau "dupa ce se instruieste sa-si dea cu parerea"…

      Tu stii cate greseli de gramatica si de exprimre ai in prapaditul ala de text al tau ? Nepermis de multe pt. doar cateva fraze, iar ‘maxima’ ai dat-o, precum m-cii in fasole, la sfarsit, cu “pt.ai sprijini” ! Corect este: pt. a-i sprijini !!!!!

      Nu doresc sa te umilesc mai mult decat ai facut-o singur, dar d-na Maria a tras cea mai corecta concluzie raportata la cel pe care ai incercat sa-l umilesti:
      “Tu faci cât o mie de astfel de oameni patrioti care se lauda cu stiinta lor”.

      PS: Ce sa facem, “un om patriot” ? Mai suntem si unii care chiar stim sa scriem , stim “literele” si, ce sa vezi, mai suntem si instruiti ! Ghinion, tu ! Las-o mai moale cu autosuficienta !

      Ștergere
  6. Pacat d.na Maria ca vi se pare ca d.nu Johanis este cel vinovat de tot raul facut in tara 27ani. Pacat ca nu realizati ca si Johanis a fost votat de popor, ca si el a avut majoritate, si ca nu ajungea presedinte daca nu ingaduia DUMNEZEU. Nimic nu e de la noi, totul e cum vrea DUMNEZEU. Dar asta o stiti f bine, caci sunteti credincioasa. Noi ar trebui sa nu ne impotrivim vrerii lui D-zeu. Va doresc multa intelepciune, rabdare cu oamenii si nu va faceti idoli din angajatii si moderatorii televiziunilor caci ei spun si fac totul pt f multi bani. Daca maine cineva le-ar da dublu ca sa spuna exact invers ar face-o. Cand marile firme straine au spus ca le retrag publicitatea s-au potolit ca prin farmec. Asa ca vedeti ca doar banul le dicteaza ce sa spuna. Va respectam si va citim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iohanis a fost pus aici peste ROMANIA de catre cei ostili Romaniei, de catre cei care pot prada Romania pentruca pe acest hitlerist despre care nu poti sa-i dai nici o calitate umana, acestia pradatorii Romaniei nici te miri cu ce-l au la mana, cu chestiuni poate si mai grave decat se vad si se aud la TV, adica falsificator de case, vanzator de copii, lege ca sa tae austriacu padurile, instigator la dizordine sociala, dezbinare intre romani, doreste cu orice pret putere absoluta ca sa poata actiona dupa voia dusmanilor tari etc. etc. Ti se pare putin ANONIM 19.06?????

      Ștergere
    2. Un om patriot24 februarie 2017, 18:54
      Cu ce drept va permiteti dv sa jigniti pe cei care au mai putina care???? ca nu scriu corect????sa spuneti ca nu au drepturi??? de-a lungul timpului cei fara carte au fost talpa tarii. Si mai vorbiti de Dumnezeu. Oare Dumnezeu nu-i asculta/iubeste pe cei fara carte??? parerea mea.Sa auzim de bine!
      Neluta
      PS
      Poate am facut greseli

      Ștergere
    3. Acesta individ reprezinta sistemul Ocultei Mondiale in Romania. Ei l-au capacitat. Niciodata nu va fi cu Romania ci va face ce i se cere de la Bruxelles.

      Ștergere
    4. PSD-ul are vina lui foarte mare fara dar si poate. Dar la ora actuala companiile straine domina economia romaneasca. Iar atunci cand nu platesc taxe, redevente sau dau salarii de mizerie ca sa isi maximizeze profiturile se cheama tot furt.

      Ștergere
    5. Un om patriot, bravo !!! Un comentariu pertinent. Bravo !

      Anonim 23:59, poti proba ce spui?

      Ștergere
    6. Ai dreptate an.23:59,Dumnezeu ii va rasplati lui Iohannis dupa faptele sale.

      Ștergere
    7. Anonim 23:59, de unde stii tu toate astea? Nu ai frica de Dumnezeu cand arunci cu acuztii in stanga si-n dreapta? Am observat ca cei ca tine sunt plini de dusmanie si venin. Ai grija in cine te crezi ca se poate intoarece impotriva ta toata rautatea pe care o versi din suflet. SUNT DE ACORD CU ANONIM 19.06, a grait adevarul!

      Ștergere
    8. Anonim25 februarie 2017, 08:23, esti sorosist.

      Ștergere
  7. Doamna,ati ramas fara sursa? Acum faceti competitie cu Institutul Meteorologic Central?

    RăspundețiȘtergere
  8. Oamenii vor iesi in strada pentru ca le-a ajuns cutitul la os :
    ce inseamna asta cutitul la os ? aveti copii absolventi de liceu sau de facultate care nu au nici o sansa sa aiba de lucru decat ca spalator de masini, soferi , sau in cazul cel mai bun vanzator la Praktiker; nu mai exista intreprinderi unde sa poata fi macar strungar, mecanic-lacatus, sudor (nu-i vorba , ca nici nu au de la cine invata aceste meserii).Durerea zecilor de mii de copii fara parinti , care au plecat in bejenie pt ca in tarisoara noastra nu mai aveau de lucru nu o contabilizeaza nimeni, dar asta nu inseamna ca ea nu se acumuleaza undeva. Durerea zecilor de mii de mame ai caror copii au plecat departe pt o bucata de paine se aduna si ea ca un suvoi subteran.Faptul ca romanului de rand (adica fara avere, fara pile la politicieni ) ii este refuzat dreptul la o viata cat de cat normala, fara a dispera ca de la un salariu la altul nu mai stii cum sa-ti achiti datoriile si iar le faci la loc, fara vreo speranta ca lucrurile s-ar putea indrepta si in tara noastra (hotii interni si externi au furat si fura in continuare tot ce se poate - aur, pamant, paduri, munca noastra prost platita) a adus oamenii la disperare. In Bucuresti au iesit la proteste oameni cu o anumita situatie, dar marea masa a poporului se lupta cu saracia si cu slujbele prost platite.Stiti ce inseamna sa lucrezi la patron (roman de altfel, nu strain) care te tine la program zilnic 12 ore, 6 zile pe saptamana, si te plateste cu 1200 lei net, desi tu ai contract de 8 ore pe zi 5 zile/sapt. ?Si daca spui ceva iti zice: daca nu-ti convine sunt 100 la poarta.Stiti ce inseamna sa dai 2000 de lei pe camion de lemne si sa nu-ti ajunga decat 4 luni de iarna si mai stai si-n frig in casa ? Doamne fereste de vreo boala serioasa sau vreo operatie ca cei sarmani cu pensii mici, sau salarii de mizerie mor efectiv cu zile,. de unde sa scoata 60-70 milioane pt operatii, tratamente , dus pe la spitale in orase mari.Toate astea le-au "realizat" politicienii nostri timp de 27 de ani.Holocaustul nu l-au facut romanii evreilor asa cum ni se spala creierele la televizor, holocaustul il fac romanii romanilor ,adica fratilor lor de neam, de glie si de credinta.Am scris mult dar si durerile romanilor sunt muuulte tare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AI DREPTATE,dar din pacate aici majoritatea sunt impotriva protestelor.Sunt oameni cu capetele plecate care iubesc si cinstesc pe cei care au vandut Tara .

      Ștergere
    2. anonim24 februarie 2017, 20:03
      dar cine i-a adus in tara???
      cine ne-a distrus industria si agricultura???
      Zicala "pleaca ai nostri, vin ai vostrii" este valabila din 89. Acum in structurile politice si bogatasii Roamaniei, sunt cei care in 89 erau printre varfuri, cei care cunosteau sistemul si cei care au vandut tara; peste 20 de ani vor fi copiii parlamentarilor, deputatilor si bogatasilor de astazi.
      Cum sa ajunga foarte multi mai mult decat la Praktiker, daca nu sunt locuri de munca; nici pentru cei care au absolvit cat de cat o scoala.
      Acum nu spun ca la conducere sunt mielusei si neprihaniti, dar sunt cei alesi la vot si trebuie sa-si faca treaba. Nu vor fi lasati sa-si faca treaba si iarasi "pleaca ai nostri, vin ai vostrii"
      Neluta

      Ștergere
    3. Ai dreptate anonim 22.23, in sfarsit vad si lume mai luminata la minte pe aici.

      Ștergere
    4. In sfarsit un roman adevarat , care vede lucrurile exact așa cum sunt

      Ștergere
  9. Oare nu vi se pare normal sa fie proteste?ce face acest guvern scade amenzile pentru taierea padurilor?nu s-au distrus atatea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate, prima grija a noilor veniți la conducere a fost sa protejeze cei care cumpara masini vechi, care poluează, care taie pădurile si lista continua. Nu va bucurați ca au fost scoase taxe. Vor fi puse altele in loc, mai grele si mai absurde! Nu uitați de OUG 13! Așa vor sa conducă pana nu va rămânea nimic din tara!

      Ștergere
    2. Anonim25 februarie 2017, 09:03, ai scris ineptii.

      Ștergere
    3. Anonim25 februarie 2017, 09:03
      Va inselati!
      Padurile se taie de 20 de ani, Prin taxa auto incurjeaza comertul si OUG 13 cred ca nu faceti diferenta intre termenii legii.
      Neluta

      Ștergere
  10. Gupta Swami: "Va începe o adevărată vânătoare de vrăjitoare împotriva comuniştilor şi a ceea ce dvs. numiţi securişti. România se va scălda într-o baie de sânge, demnă de personajul Dracula pe care l-a impus un scriitor englez. Vor muri oameni vinovaţi ..."

    Indianul anunta moartea comunistilor si securistilor care l-au ucis pe Ceausescu, pt ca ei sa se imbogateasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vine Gupta Swami si o aud direct din gura lui, poate o voi lua in considerare, dar texte modificate de altii nicidecum.

      Ștergere
    2. Anonim 25 februarie 2017, 01:12
      Nici nu e nevoie sa-l iei tu in seama.
      Gupta Swami nu e mare iubitor de comunisti ( cu atit mai mult de comunisti si securisti romani ) avind in vedere cum a fost tratat in 1983.

      Ștergere
    3. Textul acela este o minciuna grosolana.

      Ștergere
  11. Mai fac Dracnea si Grindeanu vreo nazdravanie ...

    RăspundețiȘtergere
  12. Aninim 23.59, invata sa scri si apoi vorbeste despre presedintele ales de NOI. Nu mai repeta ca papagalul acuzatii nedovedite de nimeni, doar lansate de televiziunile care au patronii la inchisoare. Acele tv traiesc din banii strainilor. Daca ai tu dovezi ca e hitlerist dute si spune Sri.ului, daca ai tu dovezi dute si spune procurorilor. Si eu as putea sa spun despre tine ca esti un criminal, ca traiesti cu sora ta sau ca esti pedofil. Daca nu am dovezi sunt doar calomnii. Pacat ca presedintele nu da in judecata vreo cativa care il calomniaza, ca v-ati potoli. Nu Johanis a vrut sa fie presedinte, ci noi am vrut. El nici nu cunostea Bucurestiul cand l-a adus partidul liberal sa candideze. Are studii si educatie cum tu nu o sa ai nici in 1000 ani. Asa ca nu e cazul sa vorbesti despre un om in halul asta, cand tu nu cunosti literele, si repeti doar niste fraze auzite. Padurile se taie de 27 ani, desteptule, iar cei care dau legi si modifica legile sunt parlamentarii, asa ca spune-i lui Dragnea sa modifice legea, presedintele NU da legi. Habar nu ai de atributiile unui presedinte. Nu mai da mesaje, ca de asta Romania e falimentara, din cauza oamenilor ca tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,,Un om patriot'' , nu cumva esti DS camuflat ?

      Ștergere
    2. indiferent cine ar fi, este un om de o rautate agresiva, agramat cat cuprinde si extrem de frustrat !
      acestea rezulta din toate postarile lui.

      Ștergere
    3. Mai patriotule, presedintele numai isi baga coada acolo unde nu-i este locul. Va raspunde pentru toate relele pe care le face, Dumnezeu nu doarme asa sa sti.

      Ștergere
    4. Asculta omule patriot!!!acest presedinte este un falsificator de case, vanzator de copii si dezbinator de tara, bolnav de putere ca vrea totul guvernul meu si multe altele. Este un monstru, ni l-au varat altii pe gat nu a castigat el nici o alegere. Cumparatul de arme prin firme nemtesti...televiziunile an3 si ROtv sunt cele care spun adevarul in rest se stie se vede. Ar fi cazul sa nu ameninti tu pe nimeni ca nu tine. Daca nu era adevarat cu comertul de copii , iohanis l-ar fi dat in judecata pe Ponta ca el a afirmat chestiunea cand erau in campanie electorala. Deci stia Ponta ce stia altfel n-ar fi afirmat. Iar ultima nazdravanie cu falsificarea caselor...sa-si dea demisia ca nu s-a mai auzit in lume de un asemenea specimen sa fie presedinte de tara!

      Ștergere
  13. 8.23 cauta ziarele de saptamina asta pentru dovezi si Justitiarul de Sibiu

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim
    la 13:13
    Va fi bine draga mea ! Va fi pace si liniste in casa ta ! Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere