miercuri, 22 februarie 2017

MÂHNIT ESTE FIUL LUI DUMNEZEU ! SUFLETUL MÂNTUITORULUI, A IESIT PRIN PARTEA DREAPTA A GURII SALE.

                                          ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog!  

                         Noapte de 26 - 27 Martie 2016 ,ora 2,05 !

                                 Dragii mei ,

În aceasta noapte în timp  ce mă rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, văd dragilor, intr-un nor alb stralucitor, O SFANTA CRUCE de culoarea fagurelui  de  miere,cu multe raze albe stralucitoare ce ieseau din ea.


                                           .

Pe o astfel de Cruce, cu raze ca de Soare, era rastignit Însusi Domnul nostru Iisus Hristos,cu trup de carne si oase. 
Capul scumpului nostru Mântuitor,era lăsat înspre umărul drept .De pe fruntea Sa,curgeau râuri mici de sânge, la fel si din palmele Sale,si picioarele Sale, Prea Sfinte si Prea Curate. 
Dragii mei, văd cum din Gura Prea Sfanta si Prea Curata a Lui Iisus Hristos, se prelinge ceva alb si dens de forma unei lacrimi, sa a unei bobite de strugure ovala.
Acela dragilor, era Sufletul Scumpului nostru Mântuitor, care iesise din trup în acea clipă.
Era atât de trist si de dureros, ca sa vad chinurile PREA IUBITULUI nostru Mântuitor.
Dar in următoarea clipă,văd dragilor cum Mântuitorul Își elibereaza palma Sa stânga pironita pe Cruce, si mi-o arată mie roabei Sale, ca să văd că este gaurita tare de la piroanele groase, si cum îi curge Sângele Prea Curat si Prea Sfant din ea.
Aud dragii mei, un glas care oftează si spune înghițindu-și lacrimile:
                      ”Iisus Hristos,rastignit pe Cruce!
             Mâhnit , tare mâhnit este Fiul Lui Dumnezeu!”
Iar acum, nu-l mai văd pe IISUS HRISTOS rastignit,ci Îl văd cum priveste de pe Tronul Său,în jos spre Pământ.
Scumpul nostru Mântuitor,nu mai avea Chipul luminat,ci era negru de supărare.
Privea în jos la fiecare dintre noi, si nu găsea pe nimeni care sa priveasca către EL, în acele momente.  
                         .
Dragii mei, să nu mai privim pentru cateva clipe, nici în jos, nici in stanga si nici in dreapta. Ci sa privim numai către CERUL SFÂNT si sa spunem asa ridicând mâinile noastre:
              Doamne Iisuse Hristoase,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioara Maria, miluieste-mă pe mine păcătosul, dăruieste-mi Te rog, sănătate,iertare de păcate ,si putere ca sa pot duce Crucea pe care mi-ai dat-o.
Îti multumesc Doamne, pentru faptul că sunt în viață,sunt sănătos si mă mai bucur de încă un răsărit de Soare.
Tie iti daruiesc inima mea, sufletul meu, trupul si cugetul meu, ca sa faci din mine ,unealta Mîinilor Tale, Amin.   

                                                      Cu dragoste,Maria.

P.S.
Dragii mei, 
Acest articol a fost refacut si repostat,deoarece dintr-o neatentie s-a sters, si am fost nevoita sa-l refac. Cu pretuire,Maria.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 

Dumnezeu,este de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A



https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA




4 comentarii:

  1. "Am văzut pe Petru în Roma şi pe Pavel în Damasc, iar pe Tine Te-am văzut în cetatea Ierusalimului răstignit pe cruce între doi tâlhari. Cărturarii, fariseii şi necredincioşii, defăimându-Te, foarte Te-au batjocorit şi desculţ Te-au judecat şi cu fiere Te-au hrănit şi cu oţet Te-au adăpat, cu trestie şi cu toiag peste cap Te-au bătut şi în sfântul obraz Te-au scuipat şi cunună de spini pe capul Tău au pus şi unul dintre ostaşi cu suliţa în coastă Te-a împuns, din care îndată a ieşit sânge şi apă. Soarele s-a întunecat şi luna în roşeaţă s-a schimbat. Catapeteasma bisericii, de sus până jos, în două s-a despicat, întuneric mare s-a făcut peste tot pământul, de la al şaselea până la al nouălea ceas. losif şi cu Nicodim mi se părea că Te pogoară de pe cruce şi cu giulgiu curat Te-au înfăşurat şi în mormânt nou Te-au pus. Şi în iad Te-ai pogorât şi uşile cele de aramă le-ai sfărâmat şi zăvoarele cele de fier le-ai zdrobit, pe Adam şi pe Eva scoţându-i afară; şi înviind a treia zi, Te-ai înălţat la ceruri şi Te-ai aşezat de-a dreapta Tatălui"

    RăspundețiȘtergere
  2. Normal că Iisus e mîhnit la cîte rele se întîmplă pe acest Pămînt.DS

    RăspundețiȘtergere
  3. Iisus Hristos Fiul Lui Dumnezeu iarta-ne şi miluiește-ne pe noi păcătoși.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu este suparat pe noi.L-am intristat prim comportarea noastra in fiecare zi .Sa ne rugam sa ne ierte pacatele noastre.Oameni buni pe zi ce trece este tot mai rau ,si vede toata lumea acest lucru.Este alegerea fiecaruia dintre noi unde vrem sa ne petrecem vesnicia ori cu Dumnezeu ori in cealalta parte.Nu stim cata vreme ne-a Mai ramas.Sa ne trezim pana nu e prea tarziu.Este o cantare care spune asa:Mai bine plang acum un dead cu Domnul in partasie decat fara Hristos ramas sa plang o vesnicie.Dumnezeu sa va binecuvinteze pe Toti .Amin.

    RăspundețiȘtergere