joi, 16 februarie 2017

BUGETUL ROMÂNIEI PE 2017 ,SALVAT DE GRECIA !



                                                     ATENŢIE !!!

Pe acest Blog DUMNEZEU EXISTA -MARTURII, nu se vor publica Comentariile injurioase,vulgare,precum si cele care aduc jignire cititorilor ,dar si administratorului acestui Blog! 

               Noapte de 14 - 15  Februarie 2017,ora 1,13 !

                                        Dragii mei, 

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog, aud,( dar vad si scris ) dragilor un glas care ne aduce VESTE MARE,despre salvarea BUGETULUI ROMÂNIEI pe anul 2017,.daca tot este blocat de PRESEDINTELE  IOHANNIS.
Glasul spunea asa:

                "Grecia salvează Bugetul României ,pe 2017 !"

Asadar dragii mei, să nădăjduim că până la urmă, PRESEDINTELE ROMANIEI,va promulga BUGETUL pe 2017, pentru ca toate INSTITUTIILE STATULUI ROMÂN, să poata merge "ceas",asa cum, chiar d-l Presedinte se exprima în campanie.
Cât despre GRECIA,vom vedea cum si -n ce fel,va salva BUGETUL  ROMANIEI pe anul 2017.
                                      Cu dragoste,Maria.

Ajutorul tău pentru zidirea Cuvântului Lui 

Dumnezeu,este de nepretuit!

Dăruieste, si vei primi înzecit înapoi !


DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, A


https://plus.google.com/.../SC4N4eBme14

7 days ago - DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME, ALE ADEVARULUI DUHULUI SFÂNT ! DONATII PENTRU URMATOARELE DOUA VOLUME ,ALE ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../CCD4pSVdgtb


Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANTVA COSTA DOAR 28 LEI,  PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016  si pentru tot anul 2017 !! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA


36 de comentarii:

  1. Tradatorul penal de tara reptilianul cu inima de piatra blocheza Romania blocand bugetul tari. Iohanistilor va place? sunteti cumva printre voi si romani?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fiecare mesaj SUBLINIAȚI ca nu veți da comentarii jignitoare... basme!!! Anonimul 01:00 e decent??? Nu a-ți remarcat că au rămas numai,, deștepți "ca ăsta??? Aseară la TV au venit cu dovezi că toată campania lui Dragnea și la locale și la parlamentare, a fost condusă, prin manipulare, de doi evrei celebrii în domeniul manipulării (pe bani grei). De 10 zile au fost rechemați în țară!!! Chiar dacă nu-mi publicați comentariul, dvs d-na Maria, ce părere aveți???

      Ștergere
    2. 12:56, dar nu a ramas numai 01:00, ci chiar si...tu printre "destepti"!
      Pt. nelamurirea ta, la ce radio te-ai uitat ?
      Urmaresti toate frecventele sau dupa cum ai semnal ?

      Auzi, intreaba-l pe Draganoiu...

      Ștergere
    3. Fiecare isi da cu parerea dar f. multi nu au haber cum e cu politica si vorba lui Nea Caragiale: "politica draga D-na e cea mai mare curva"! E f. greu sa faci ceva bine ptr. tara ta ca vin cateii si te musca pe la spate: vecinii, EU, NATO...USA, Rusia si or mai fi si din interior: ca dece sa plateasca ce au furat, daca i-a prins si au primit pedepse cu suspendare? Acum ce mai aveti a spune?

      Ștergere
  2. De ce PSD ul a intarziat bugetul si a preferat sa dea ordonanta 13 ,pt. Dragnea mai inainte de buget ?
    Daca bugetul este facut gresit , interesul Romaniei este sa NU fie aprobat cu greseli !
    Sa corecteze greselile Dragnea si Grindeanu pt. binele tarii, cat mai repede si sa nu dea vina pe Johannis, pt. ce au gresit ei.
    Nu vrem noi imprumuturi externe , facute de PSD ,pe care sa le plateasca copii nostri !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot timpul au fost bani si pt ac lucruri care se fac acum numai ca nu s.a vrut .au dorit sa ne tina saraci ca sa mergem sa spalam europa la fund.cum se striga de catre voi diversionistii nu se poate scade tva ca numai o sa fie venituri la buget...uite ca se putea...chiar nu intelegati si mai termin.o cu ordonanta spalat pe creier nu vezi ce se intampla acum cu ce ordonante a facut guvernul de incompetenti ciolos ,care le facea tot noaptea!

      Ștergere
    2. Deja sunt mult prea mari sumele imprumutate pana acum de toate guvernele tarii. pentru copii si stranepoti.

      Ștergere
    3. Nu mai dezinforma iohanistule ca se vede cu ochiul liber de catre toata lumea ,prost sa fi sa nu vezi ce face werner reptilianul, ce-a facut de la inceput cu guvernul, ce-ati facut voi sorosisti cu ord.13 care este perfect legala, cum a FURAT guvernul meu peste 11 miliarde de lei din bugetul tari si multe altele. Asa ca nu mai aveti voi spor la dezinformare... In plus DNA sa vina sa va ia pe voi iahanisti-sorosisti tradatori de tara si neam !!!

      Ștergere
    4. Imprumuturile la FMI le-a facut isarescu un alt tradator de tara si neam in guvernarea SA TRAITI BINE a lui basescu, iar acum cu LUCRU BINE FACUT hitleristu scufunda tara

      Ștergere
    5. Anonim 16 feb 01:08 Dragnea și Grindeanu nu au făcut nicio greșeală,după cum ai vazut ordonanța era perfect valabilă și cu toate astea au abrogat-o pentru a nu mai da curs unor discuții inutile.Dar istanțele de la Alba Iulia și Cluj au dat verdicte în procese de pe o lege a lui Cioloș,care i-a scăpat pe unii de pedeapsă,asta cum ți se pare?Se vede că nu ești la curent și vorbești în necunoștință de cauză.Iohannis este cel care vrea să indatoreze statul român la FMI,nu PSD-ul.El trage de timp să nu avem bugetul la timp și vrea să arunce țara în criză.Se vede cu ochiul liber ce intenții are acest om diabolic,care se gîndește doar la bunăstarea lui.DS

      Ștergere
    6. Asa este , Grindeanu nu a facut bugetul ,pt. ca s-a ocupat sa dea ordonante noaptea ilegale pt. a-l scapa pe Dragnea. PSD este un partid care nu-l intereseaza de oamenii de rand ci numai de interesele conducatorilor care oricum sunt foarte bogati .

      Ștergere
    7. Anonim 17 feb 16:01 ai atîta prostie în cap încît nu te duce mintea să realizezi că ordonanța aceea era foarte corectă. Dar de ce nu ai sărit în sus cînd Cioloș a dat peste noapte zeci de ordonanțe în care ne scumpea lumina,gazele și apa? De ce nu te revolți cînd ies la iveală abuzurile făcute de DNA și CSM ținînd în funcție toate zdrențele de procurori, care fac dosare la comandă? De ce ai tacut cînd Iohannis a întors legea în Parlament și a dat mână liberă străinilor să ne taie pădurile.Îl vedeți mereu pe Dragnea oaia neagră,care nu a avut nicio legătură cu aceste distrugeri pentru că el nu a fost Președinte și nici Premier.Așa că cere socoteală în altă parte nu la Dragnea,care a muncit un an la programul de guvernare și acum Iohannis vrea sa-l distrugă.DS

      Ștergere
    8. Isărescu este singurul om care nu a fost schimbat niciodată de la conducere pentru că este mason și e susținut de Oculta Mondială.Acest nemernic a depozitat lingourile de aur și patrimoniul țării într-o bancă din Anglia și precis acolo vor rămîne așa cum ne-a ramas și tezaurul la ruși.Oare cînd vor fi pedepsiți acești trădători pentru nelegiuirile lor.DS

      Ștergere
    9. Anonim 16 feb 01:08 guvernul a facut corect bugetul,dar șeful tău Iohannis vrea să intrăm în incapacitate de plată.Pe tine o să te facă sa ajungi să paști iarbă ca oile și să sufli în pungă ca aurolacii că asta meritați voi susținătorii lui.

      Ștergere
  3. Eu inteleg ca o luam pe urmele Greciei si PSD o sa contracteze imprumuturi mari pentru a sustine venituri nesustenabile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 16 feb 02:06 păi cel care vrea să o luăm pe urma Greciei e Iohannis,el a tras de timp să arunce țara în criză pentru că lucrează numai în interesul străinilor.DS

      Ștergere
  4. Doamne fereste.Ăștia au făcut bugetul după bunul plac și tu te miri că nu accepta președintele bugetul.termina cu psd-ul tau.toti sunt o apă și un pământ,in frunte cu președintele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bugetul a fost întocmit corect,numai că nu era prevăzută în el paguba de 11,4 miliarde făcută de tehnocrați și gaura pe care o va face Iohannis cu referendumul lui de rahat.Oare cînd o să înțeleagă lumea că a fost manipulată de Iohannis și ține cu orice preț să destabilizeze Romănia.DS

      Ștergere
  5. Si Romania o sa ajunga in incapacitate de plata tot asa cum a fost si Grecia!

    RăspundețiȘtergere
  6. LA FEL GINDESC SI EU IAR COPII COPIILOR NOSTRI VOR PLATI PT ACEST BUGET .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel gandesc si eu...Papagalilor!
      Daca ganditi la fel, simtiti la fel, luati-va de mana si carel potecuta in Grecia ! Bociti acolo! Si luati-va si copiii copiilor cu voi, ca sa nu mai platiti nimic.

      Ștergere
    2. Asta se datoreaza multumita guvernului actual care a preferat sa se ocupe de oug13 in loc de bugetul statului! La toate regiunile s-a facut un buget acceptabil.....doar pentru ardeal nu sunt bani si atunci ne mai miram ca ardelenii vor sa se faca mai repede regionalizarea sau chiar sa treaca de partea ungurilor? Cred si sustin cu tarie ca nu mult timp v-a trece pana Romania v-a pierde Ardealul poate chiar si o parte din Moldova! Abia cand le v-a pierde o sa isi dea seama ce a insemnat Ardealul pentru Romania!

      Ștergere
    3. An 16 feb2017 20:30 nu avem de ce sa plecam si sa ne luam copii cu noi doar pentru ca niste incompetenti din actualul guvern nu sunt in stare sa se ocupe de problemele reale si importante ale acestei tari.....si chiar daca se ajunge la incapacitate de plata sa stii ca tot oamenii din popor vor suferi si nicidecum cei din guvern sau functii de conducere! Ce hazna ca au marit salarii si pensii daca au scumpit gazul si curentul de 10 ori si sa nu mai spun de alte taxe care inainte erau infime acum depasesc cu mult limita bunului simt! Nu mi se pare normal asa ceva sa fim mintiti de fiecare data sa fim invrajbiti sa fim considerati prosti intr-un cuvant!

      Ștergere
    4. TU ȘI MITINGIȘTII O SĂ PLĂTIȚI TOATE PAGUBELE TRĂDĂRORILOR.NU GUVERNUL VA SCOS ÎN STRADĂ ȘI NEAMȚUL ÎMPUȚIT ȘI HOȚ.

      Ștergere
  7. Ce specialiști financiari sunt unii, ca și cei cu ordonanța 13 care acum din cauza abrogării scapă mulți hoți de pușcărie.Ați pledat în piața Victoriei pt o minciună acum o luați cu bugetul.Bugetul dacă nu e promulgat se va vedea în buzunare efectul prostiei lui iohannis.Contractele afaceriștilor se fac din noiembrie pînă în ianuarie,nu e tîrziu acum? Turnu-Severin în două săptămîni rămîne fără căldură și pas cu pas toate se vor colapsa din cauza ambiției unui nenorocit.Nu spune minciună vorba aia:,,MUTU .... PĂMÎNTUL,,! Parlamentarii dacă nu îl demit se fac părtași cu el la căderea țării.Văd acum cum se repetă istoria marelui conducător:
    PRIMUL DOCTOR DOCENT
    PRIMUL MINER
    PRIMUL FINANȚIST
    PRIMUL PĂDURAR
    PRIMUL JUSTIȚIAR
    Primul în toate nu vedeți că suferă de megalomanie ca Ceaușescu? Parlamentul are toate pîrghiile să demită pe acest MAXIMUS PRIM.

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim 08:51,cred că vom vedea efectul prostiei tale.Nu știi ce vorbești.mai bine consulta și tu un specialist

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.evz.ro/klaus-iohannis-face-o-declaratie-de-presa-la-cotroceni.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria tocmai a votat bugetul presedintele din nou s-a adeverit ce a -ti vazut si auzit.Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  11. Uraaaa , a fost promulgat bugetul , de acum la treabă...Mă gândesc dacă strada îi va lăsa sa guverneze... lumineaza le Doamne mintea !!

    RăspundețiȘtergere
  12. S-a promulgat legea bugetului pe 2017.
    De acum așteptați-va sa tot ieșiți la referendumuri! Daca nu era de cheltuirea aiurea a banului muncit cu truda de diaspora si trimis in tara nu se promulga nimic!

    RăspundețiȘtergere
  13. Generalul SRI (r) Aurel Rogojan afirmă că protestele anti Guvern sunt folosite într-un război hibrid împotriva României de către „rețele secrete”, care s-ar afla în mâinile președintelui Iohannis
    România este ținta unui război informațional hibrid, dus prin intermediul unor structuri secrete paralele ale serviciilor de informații, afirmă Generalul (r) Aurel Rogojan, în ultimul său articol din Cotidianul.

    „După Ucraina și Republica Moldova, România pare a fi teatrul extins al operațiunilor de război hibrid. Nu pun la îndoială informațiile de care dispune Traian Băsescu, în acest sens, și la care s-a și referit public. De asemenea, nu pot să nu observ că la cinci ani de la avertismentele și numeroasele noastre exemple, Dan Andronic, un ziarist conectat la surse dintre cele mai credibile, vine să confirme agresivitatea războiului imagologic al organizațiilor de front rusești împotriva României. Problema pe care ne-o punem este de ce vin aceste constatări atât de târziu, mult prea târziu, când, tăvălugul odată pornit, sunt puține șanse să mai poată fi oprit”, scrie generalul în Cotidianul.

    Acesta mai afirmă că protestele împotriva Guvernului sunt folosite pentru a culpabiliza și destabiliza România. Generalul Rogojan exemplifică prin citarea presei străine, atât din Occident și din Rusia, care prezintă țara noastră ca pe un stat paria, neguvernabil și măcinat de corupție.„Multe din relatările presei internaționale despre protestele din România fac parte dintr-o mare și periculoasă manipulare informațională”, a scris Rogojan.

    Fostul ofițer SRI afirmă că evenimentele din România seamănă cu cele care au avut loc în Italia, în anii '70, atunci când societatea peninsulară „a fost supusă unei așa-numite „strategii a tensiunii".

    „Permanenta teamă a CIA și a Alianței Nord-Atlantice de avansul stângii în opțiunile electoratului din cizma peninsulară s-a materializat într-o strategie a tensiunii. Serviciile secrete, cu precădere cele militare, mai greu, dacă nu chiar imposibil de controlat în acea perioadă, au generat structuri secrete paralele (clandestine, paramilitare, conectate la finanțări underground) care au radicalizat viața politică și au promovat terorismul pentru compromiterea stângii și limitarea accesului comuniștilor la putere.

    În esență, strategia tensiunii s-a rezumat la inventarea și dezvoltarea unor permanente surse de destabilizare social-politică, pregătindu-se disimulat, de către serviciile secrete, lovituri de stat în numele unor forțe ale opoziției, de regulă, al celor de stânga. Subsumate strategiei erau și actele teroriste provocate pentru motivarea represiunilor împotriva anumitor mișcări social-politice neconvenabile”, notează Rogojan.

    Autorul face o paralelă între evenimente similare din România și Italia anilor '70, inclusiv incendii din cluburi de noapte precum au fost cele de la Colectiv și Bamboo, în București.

    Generalul Rogojan dă de înțeles că această rețea secretă este în mâna președintelui Iohannis, care nu se ferește să o ascundă.

    „Un sistem parainstituțional al puterii secrete este omniprezent, omniscient și omnipotent în România. Sistemul funcționează în baza legii mercenariatului, pe care state anume o au. A servit tuturor președinților României, cu sau fără voia ori știința lor. Bucuria copilărească de a avea această jucărie nu a fost exprimată însă cu atâta forță de expresie cât a emanat fizionomic, de la tribuna Parlamentului, domnul K.W. Iohannis”, susține fostul ofițer al SRI.

    Fără să dea nume, Aurel Rogojan arată că Occidentul este nemulțumit de retorica naționalistă a partidelor ajunse la Guvernarea României.

    „Reaccederea la putere în România a stângii postcomuniste i-a nemulțumit pe cei vizați de retorica electorală a liderilor social-democrați privind suveranitatea deciziilor macroeconomice, Fondul Suveran de Dezvoltare, politica redevențelor și alte intenții care definesc tocmai esența doctrinelor stângii”, a scris Aurel Rogojan.


    RăspundețiȘtergere
  14. http://www.activenews.ro/stiri-politic/Generalul-SRI-r-Aurel-Rogojan-afirma-ca-protestele-anti-Guvern-sunt-folosite-intr-un-razboi-hibrid-impotriva-Romaniei-de-catre-%E2%80%9Eretele-secrete-care-s-ar-afla-in-mainile-presedintelui-Iohannis-140902
    Link pentru articolul de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  15. 17 lucruri despre bugetul României.

    • Klaus Iohannis a întârziat cu promulgarea pentru că i-a furat un pesedist stiloul. De mai multe ori;
    • Miniştrii sunt atât de optimişti de încasările din acest an, că au venit cu sacii la Guvern;
    • Ca să nu riște nimic, pesediștii și-au tras linie pe saci la 200.000 de lei, să nu depăşească suma;

    • Un pesedist mai prost a dormit toată ziua şi n-a venit la şedinţa de guvern la care s-au împărţit banii, iar acum colegii râd de el că n-are dosar penal;
    • NATO ne felicită degeaba. 2% din PIB pentru apărare înseamnă doar încă o conservă de fasole pentru fiecare soldat, că restul se fură;
    • Ca să nu umble Iohannis la bani, Dragnea şi Grindeanu vor ca bugetul să fie ţinut la ruşi şi să ne dea ei cât trebuie, când avem nevoie;
    • Se pare că doar hârtia pe care a fost tipărit bugetul a costat 1 milion de euro;
    • La dreptul de semnătură pentru cele 30 miliarde de lei de la Ministerul Dezvoltării s-a trecut, cel mai probabil din neatenţie, Liviu Dragnea în loc de Sevil Shhaideh;
    • În buget au fost trecute şi amenzile pentru RTV, ca să poată spune în continuare orice mizerie și manipulare le dictează Dragnea;
    • Bugetul prevede şi 6 milioane de euro pentru achiziţii de şaorma, ca s-o hrănească pe Alina Mungiu Pippidi, să poată susţine în continuare agenda PSD-ului;
    • S-au alocat 4% din PIB pentru protestul de la Cotroceni, ceea ce o face pe Floricica Dansatoarea cea mai bogată artistă din ţară;
    • Jumătate din buget e neinteligibil, pentru că e scris direct în rusă;
    • Mungiu acuză! Pentru cinematografie s-au alocat de la buget doar 20 kg de ţelină şi o cutie de Vegeta;
    • Ca să susţinem hoţiile prevăzute în buget, anul acesta vom fi nevoiţi să-i impozităm şi pe bulgari;
    • Veşti excelente. Ca să plătim tot ce fură PSD-ul trebuie să trăim fiecare câte 130 de ani;
    • 30% din buget e alocat aducerii de cântăreți expirați, ca Toto Cutugno sau Boney M., să cânte la zilele comunelor;
    • În timpul în care ai citit acest text, PSD a mai furat 1,74 miliarde de euro din noul buget.

    TNR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca ești glumeț, tânăr nătâng si răutăcios! :)))

      Ștergere