marți, 27 octombrie 2015

POLII PĂMÂNTULUI , CONTINUĂ SĂ SE DEPLASEZE ! POLUL SUD ,SPRE POLUL NORD, ŞI INVERS !

xxx

                                      25  Octombrie 2015, ora 10,30 dimineaţa !

 
                                                Dragii mei,

În aceasta dimineaţă, fiind la Sfanta Biserică ,la Sfanta Slujbă a Sfintei si Dumnezeiestii Liturghii, am văzut pentru a doua oară, cum Pământul se roteste brusc.
Dragii mei, vedeam cum la Polul Sud, Pământul s-a smuls singur din locul lui, si aluneca spre nord.
Deci, vedeam o intindere mare cu multe case. Aceste case ,erau exact pe centrul Polului Sud.
 Polii magnetici ai Pământului se inversează. Călătorie în ....
O putere nevăzută dragii mei, dă un impuls (un şut ) din centrul Pământului, cam de la Axa din directia Vestului.
 Unda puternică ,ajunge la Polul Sud, iar de aici, împinge Pământul cu tot ce era pe el, deci si casele care, erau pe centrul Polului Sud, si le duce cu aproximatie, acolo unde scrie in imaginea de mai sus 240 , care este, chiar sub Vest.
Casele au ajuns acolo, prin unda puternică care ,le-a împins într-o clipă.
Dragii mei, închipuiti-vă că mutati cu degetul, acul ceasornicului, de la ora 6 la ora 8.
Tot aşa de mare si de puternică, a fost deplasarea Polului Sud ,către Polul Nord şi invers.
Dragii mei, nu putem opri inversarea Polilor! Este prea târziu acum, când ne-am bătut joc de PLANETA  noastra.
Dar putem cere prin Rugaciunile noastre, Milă şi îndurare de la DUMNEZEU si de la Maica  Domnului.
Tot ce la oameni este cu neputinţă, la DUMNEZEU este cu putinţă! 
Numai BUNUL  DUMNEZEU mai poate opri, aceasta mare nenorocire, ce se va abate pe Pământ, intr-o perioada mai indelungata ca timp. 
Credinţa noastra trebuie să fie fierbinte, la fel cum ar trebui să fie, si Dragostea pentru Aproapele  nostru. 
Împlinirea Poruncilor Lui Dumnezeu, ne vor face Scara către Împărăţia  SA, acolo unde ne vom odihni si ne vom veseli, pentru vesnicie.
                                           Cu dragoste, Maria. 

9 comentarii:

  1. Inversarea polilor este un fenomen care se produce natural, desi la intervale variabile. Unii cercetatori spun ca la aproximativ 200 000-300 000 de ani. S-au gasit evidente care arata ca polii s-au inversat deja de 74 de ori in istoria planetei. Oricum, se pare ca deja au trecuta de data asta mai mult de 600 000 ani de la ultima inversare completa. Deci inversarea polilor ar urma sa se produca oricum. Insa raul pe care oamenii l-au facut planetei poate agrava situatia. Intr-adevar, doar bunul Dumnezeu ne poate ocroti si mai poate amana dezastrul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai ramine acum sa postati dvs sau altcineva un comunicat de presa care sa confirme acest lucru. Multi citesc ,dar nu cred in ceea ce spuneti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din descrierea ta rezulta ca pamantul se va roti cu aproximativ 60 de grade, iar calota glaciara din Antarctida se va topi in 2 -5 ani, iar nivelul mari va creste cu aproape 65 metri...
    Iata cum ar fi desenate tarmurile lumii dupa acest dezastru...

    www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/cum-ar-arata-lumea-daca-toti-ghetarii-de-pe-pamant-s-ar-topi-foto-11638161

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimata D-na Maria , cu tot respectul, va reamintesc ce a scris in Evanghelii , Sf Apostol Ioan : "Preaiubiţilor, să nu daţi crezare oricărui duh; ci să cercetaţi duhurile, dacă sunt de la Dumnezeu; căci în lume au ieşit mulţi proroci mincinoşi.
    Duhul lui Dumnezeu să-L cunoaşteţi după aceasta: orice duh care mărturiseşte că Iisus Hristos a venit în trup este de la Dumnezeu;
    şi orice duh care nu mărturiseşte pe Iisus nu este de la Dumnezeu, ci este duhul lui Antihrist, de a cărui venire aţi auzit. El chiar este în lume acum.
    Voi, copilaşilor, sunteţi din Dumnezeu; şi i-aţi biruit, pentru că Cel ce este în voi este mai mare decât cel ce este în lume.
    Ei sunt din lume; de aceea vorbesc ca din lume, şi lumea îi ascultă.
    Noi însă suntem din Dumnezeu; cine cunoaşte pe Dumnezeu ne ascultă; cine nu este din Dumnezeu nu ne ascultă. Prin aceasta cunoaştem Duhul adevărului şi duhul rătăcirii."
    Dvs cand aveti aceste "viziuni" , vi l-a marturisit careva pe Mantuitorul nostru Iisus ?
    Ati pomenit dvs Numele Mantuitorului in fata acestor "duhuri"?
    Stim din Filocalii, din Vietile Sfintilor ca multi nevoitori porniti pe drumul duhovniciei au cazut in ratacire , in erezie din pricina duhurilor mincinoase care au luat "chip de lumina" ! Si doar smerenia ( zicand ca nu sunt vrednici sa vada / asculte asa ceva) si ascultarea de cei mai intelepti cu experienta in batalia cu cel "care racneste ca un leu" , i-a salvat de la pierzanie pe unii dintre ei ...
    Doamne ajuta , Elena C.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca vorbiti in necunostinta de cauza ,daca a-ti fii citit acest blog in fiecare zii si de cate ori se pomeneste despre Mantuitorul Hristos nu a-ti mai tranti aceste cuvinte fara folos doar ca sa va aflati in treaba.Cititi blogul si fiecare mesaj in parte ca sa va lamuriti mai bine in detaliu si sa vedeti ca doamna Maria vorbeste numai despre IISUS SI MANTUIREA Sufletului.In rest va doresc spor la citit!

      Ștergere
    2. Cred ca v-ati aprins de duhul maniei fara sa intelegeti intrebarea adresata d-nei Maria ! Sunt sigura ca d-na Maria intelege perfect ce-am rugat-o sa ma lamureasca ... Daca tot "va aflati in treaba " pe aici si raspundeti in locul ei, am sa simplific pe intelesul matale : n-am negat ca d-na Maria "vorbeste" despre Domnul Iisus sau Mantuire ! Am intrebat daca "a cercetat duhurile" asa cum recomanda Sf Apostol Ioan (si multi alti Sfinti Parinti) ! Una e sa "primesti si sa vorbesti" cu niste forme energetice care pot lua diferite infatisari si cu TOTUL ALTCEVA SA LE CERCETEZI ! Nu trebuie sa ma credeti pe mine , o pacatoasa de rand, poate e mai credibil Sfântul Ignatie Briancianinov care vorbește despre existența a două tipuri distincte de înșelare:
      imaginația – omul își imaginează întru sine sau în afara sa lucruri care nu există. Acest fel de amăgire include forme greșite de rugăciune (cu imaginarea Împărăției Cerurilor, a Domnului Iisus Hristos, a îngerilor, sfinților, precum și vedeniile efective ale acelorași lucruri care sunt de origine demonică.
      închipuirea de sine (mândria sau aroganța) – persoana se vede pe sine ca având înaintea lui Dumnezeu o calitate sau vrednicie pe care în realitate nu le are.
      Sf. Ignatie afirmă că primul fel de înșelare provine din acțiunea greșită a minții, iar cel de-al doilea - din acțiunea greșită a inimii."
      Daca pe acest blog se accepta numai laude si invataturile Sf Parinti ai Bisericii nu au importanta atunci ... scuze pt interventie ! Doream o lamurire fara intentia de a critica . D-na Maria cred ca aveti un suflet bun si intentii nobile , nedumerirea pt noi profanii este acest melanj intre religie si "extraterestrii" si convorbirile cu Duhul Sfant atat de dese cat n-au avut toti Sfintii impreuna ... din relatarile lor .Dumnezeu sa ne Lumineze pe toti si sa ne fereasca de ispita : pe unii de cea a Sfantului Toma, pe altii de cea a inselaciunii.

      Ștergere
  5. Maria este deja convinsa ca este aleasa lui Dumnezeu si chiar mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu iubeste pe toti copii lui in mod egal, chiar si pe cei care s-au departat de lumina Sa, si nu prefera sa aleaga pe unii, sa-L marturiseasca, si pe altii sa-i pedepseasca . Alegerea sta in liberul arbitru al fiecarei fiinte. Daca nu credeti intr-un Dumnezeu iubitor si impartial inseamna ca inca sunteti in cautare, si nu l-ati decoperit.
    Referitor la fiintele angelice cu care poti comunica, este de ajuns sa le intrebi daca sunt lumina, si sa fii atent la ceea ce simti in momentul comunicarii;stare de iubire sau stare de discomfort-frica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pana ne lamurim de unde vin mesajele poate lamurim ce rost au aceste mesaje cata vreme noi, cei care le primim nu putem sa le preintamplinam efectele... doar panica, teroare si neputinta. Acum ca am aflat ca se inverseaza polii... ce sa facem, d-na Maria? sa ne rugam? mai e speranta daca ne rugamm sau sa abandonam orice speranta? unii dintre noi, marea majoritate avem planuri, copii.. dupa un mesaj ca acesta ce credeti dvs. ca se intampla in sufletul celor ce cred ce spuneti? mi-e greu sa cred ca va citesc doar pocaitii si resemnatii.

    RăspundețiȘtergere