joi, 15 octombrie 2015

PE 21 - 22 ,SE VA INTAMPLA CEVA ÎN ROMÂNIA !


                                         15  Octombrie 2015, ora 5,11 dimineaţa !

                                              Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă ,în zori de zi, mă trezeste un glas care spune ceva care,  m-a pus serios pe gânduri. 
Deci ,aud acest glas care , repeta de două ori consecutiv aceeasi propozitie.
Citez :
                  "Pe 21 - 22 , se va întâmpla ceva în România.
         În România se va întâmpla ceva, pe 21 - 22.
               Va fi ceva uzguitor, în România!"

Dragii mei, daca mă intrebati care 21 -22 , al carei luni , eu nu stiu a vă spune. Cum nu stiu de ce glasul a spus "uzguitor"si nu zguduitor, cum am fi tentaţi ca să înţelegem.
Oricum, vom astepta impreuna si vom vedea despre care 21 - 22, este vorba si ce va fi atât de "uzguitor "!
Nu trebuie să ne fie teama! Dumnezeu si Maica Domnului ne ocroteste de toate dezastrele. 
Să ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului, ca sa fim apărati si ocrotiti ,de tot ce ne aduce suferinţă si necaz. 
                                 Cu dragoste, Maria. 
 





14 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Am găsit Alexandru ! Dar tu stii că eu nu fac greseli din acestea! Tastatura e de vina ! Multumesc mult! Am corectat !

      Ștergere
  2. Și d-l Ion Istrate spunea ceva despre cifră 21 acum câțiva ani.Să nu fie cutremur ferească Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La domnul Ioan Istrate am gasit cifrele 21-22, eu am visat aceste cifre dar nu am facut legatura cu nimic.
      Dumnezeu stie ce mai este in 21-22!

      Ștergere
  3. Uzguitor poate sa mai insemne si ceva terifiant,ceva legat de o miscare anume,poate fii orice fel de miscare,tectonica,revolutionara,razboi,cutremur,ceva ingrozitor pentru acest termen care poate fii ceva vechi dintr-o limba veche latina.Doar am presupus si e parerea mea personala.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dl. Istrate spunea ca intr-o noapte de simbata spre duminica ( 19 spre 20 ).

    Mai are un mesaj de pe data de 01.08.2015:

    " Vorbit inadusit ... 20 ... "

    Gasiti mesajul aici:

    http://ioanistrate.ro/mesaje-din-perioada-24-iulie-03-august-2015/

    RăspundețiȘtergere
  5. 21-22
    rimeaza cu ..se va trage in noi
    vezi decembrie "89

    RăspundețiȘtergere
  6. 21-22
    rimeaza cu ..se va trage in noi
    vezi decembrie "89

    RăspundețiȘtergere
  7. Maria noastra ,am o intrebare daca ai vrea sa-mi raspunzi: mesajele care nu-ti apar cu lumina alb stralucitor sunt tot de la Sfantul Duh sau de la anumite spirite necunoscute? iarta-ma ,dar sunt putin nedumerita...ai incredere in toate mesajele care iti vin? vior

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ! Sunt sigura de toate Mesajele! Toate sunt de la Dumnezeu si numai cu voia Lui Dumnezeu ajung la mine. Cu drag, Maria.

      Ștergere
  8. Mesajele de la Dumnezeu sunt de o vibratie inalta incat iti transmit o stare de beatitudine . Cele care transmit o stare de discomfort si neliniste sunt venite de la fiinte din astralul inferior care doresc sa provoace frica, caci ele cu o astfel de energie se hranesc.Deci, atunci cand auziti sau cititi ceva ascultati-va sufletul si ve-ti sti sa discerneti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in caz ca n-ai observat draga curajos anonim, pe acest blog mesajele nu creaza o stare de beatitudine ci sunt un fiest al fricii. dumnezeu e manios, se supara ca un copil mic, pedepeste etc. explozii, morti, raniti, accidente, incendii, cutremure, taifunuri si tsunami-uri cat cuprinde. da, asta este realitatea in care traim. mesajele de sus (DACA sunt de sus caci eu unul personal am MARI indoieli) nu transmit decat evenimente nefaste. eu personal consider ca multe dintre aceste mesaje provin din astralul de jos. da, doamna maria are capacitatea de a capta aceste mesaje (asta ca sa nu spun ca eu cred ca dansa este folosita in modul cel mai grosolan cu putinta de anumite entitati inferioare pentru a raspandi frica)

      eu personal consider ca un mesaj de la adevaratul dumnezeu este un mesaj clar in care nu bajbai de nebun si care te poate ajuta sa salvezi vieti. restul ca vezi tu imagini apocaliptice, cutremure, razboaie si cine si mai stie cate orori inimaginabile nu te ajuta cu nimic. atata timp cat pe baza unui mesaj nu poti actiona sa faci un bine acel mesaj nu este doar inutil ci si TOXIC.

      Ștergere
  9. Posibil un asteroid cu traiectorie incerta.. http://beforeitsnews.com/space/2015/10/asteroid-2015-hr182-has-a-very-small-chance-of-hitting-earth-on-october-22nd-2493900.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Organizaţia World Earthquakes, care publică predicţii realizate pe baze statistice privind seismele, a anunţat că se aşteaptă ca în România să aibă loc, între anii 2013-2017, un cutremur cu magnitudinea de peste 6,5 grade, „anul critic” fiind 2015.

    RăspundețiȘtergere