miercuri, 14 octombrie 2015

O FELIE DE SOARE, ÎN MIJLOCUL UNUI DREPTUNGHI DE SOARE LA VERTICAL !


                                14 Octombrie 2015, ora 21,10 !

                                            Dragii mei, 

Cum ar fi ca în aceasta noapte ,să iesim in curte si să privim Cerul noptii, iar în loc de stele si Lună, să vedem "o felie"de Soare stralucitor ?
O felie de Soare, ca o semilună intoarsă cu vârfurile în jos, în mijlocul unui dreptunghi de Soare ca şi topit, dar la vertical.

luna nuova non consigliata per lavorare viniFOLOSESTE SOARELE PENTRU BUNASTAREA TA!.
Deci ,vedeam un Cer de noapte albastra, fara de stele si fara de Lună. Pe mijlocul Boltii Ceresti straluceste enorm de tare, un dreptunghi la vertical, ca din Soare topit.
În mijlocul dreptunghiului de Soare, stă o felie de Soare auriu, iar restul Soarelui era acoperit de un nor bleumaren, un nor foarte dens;ca la o eclipsa de Soare, arăta Soarele.
Sau , as mai putea spune că ,Soarele era un dreptunghi la vertical, mare cât un camion,ce ţine in mijlocul lui, o felie de Soare, acoperit cu bleumaren.
Dragii mei, in final, vedeam Cerul de noapte cu Dreptunghiul de Soare, cu felia de soare in mijlocul Dreptunghiului si cu un nor bleumaren sub felia de Soare, ce era cu varfurile in jos, iar in rest ,Cerul de noapte  acoperit usor cu ceaţă.
Dragii mei, eu nu stiu ce inseamna toate acestea, dar va rog pe voi cei care, sunteti cititorii fideli ai Blogului, ca sa ne spuneti si nouă ce insemnatate are, ceea ce mi s-a arătat in aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog.
                                         Cu dragoste, Maria.
 

5 comentarii:

  1. Nu stiu ce inseamna dar cred ca vom primi raze de soare si putina lumina doar asa cu portia cat e necesar pentru anotimpul acesta.Sper sa fie mai cald ca timpul asta a cam luat-o razna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dreptunghiul de soare, este noul Ierusalim, noul templu cu, care Domnul nostru Iisus Hristos se va pogora din ceruri pe pamant ca sa-Si intemeieze imparatia Sa, asa cum este voia Tatalui. Acesta este semnul pe care l-ati primit de la Domnul Sfant, ca imparatia Sa este aproape si ca El vine, dar nu inainte sa se intample toate cele infricosatoare pe care Sfantul Ioan din Patmos le-a prorcit in Apocalipsa din Sfanta Scriptura, cu voia Domnului. Mai intai trebuie sa se savarseasc tot ce este acolo, urgia omului, urgia fiarei si semnele de pe pamant si din stele, si iaca multe s-au intamplat, se intampla, si mai grozave decat acestea se vor intampla pana la venirea Lui. Domnul sa ne ierte si sa fie bland si milostiv cu noi robii si pacatosii la judecata cea de pe urma.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ceea ce ati vazut este un simbol illuminati, ochiul atotvazator. Vor sa puna stapanire pe sufletele noastre, atat mai avem de pret...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ciudat! In timp ce scriati pe blog...ce scriati daca fix in momentul in care v ati apucat de scris a ti vazut astea???? As vrea va rog un raspuns...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici daca L-ai vedea pe IISUS in Faţa ta, la fel L-ai întreba si nu ai crede!
      Nu trebuie sa dau nimanui socoteala ,pentru ceea ce scriu. Cine are DRAGOSTE si CREDINŢĂ în DUMNEZEU si-n MAICA DOMNULUI, nu cauta nod in papură.
      Daca citesti acest BLOG, numai ca sa cauti sa critici, atunci nu ai inteles nimic, din ceea ce eu postez. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere