duminică, 11 octombrie 2015

FULGERE MULTE , PESTE SFINTELE ICOANE , A BISERICII LUI HRISTOS !

                                       Noapte de 11 - 12 Octombrie 2015, ora 22,45 !

                                                   Dragii mei, 

În aceasta noapte, in timp ce scriam la articolul anterior, văd dragilor în stanga mea, de parca asa mai fi avut un ochi în urechea stanga, văd o încapere mare, pe al cărui perete de la Răsărit, erau numai Sfinte Icoane de toate felurile şi de toate mărimile.
Peste toate aceste Sfinte Icoane, din camera intunecată, au inceput sa cada multe fulgere subtiri, stralucitoare.

.
 .
Peste toate Sfintele Icoane, din acea camera dinspre Sud-Est, au inceput sa curga fulgere albe si subtiri, precum firul de aţă.
Chiar in coltul camerei, in mijlocul fulgerelor albe si subtiri, a apărut din senin , un alt fulger mai gros si de culoare galben stralucitor, precum Soarele.
Chiar că era in capul unghiului, acest fulger mare si auriu. 


cu fulgere imagini interesante cu fulgere imagini desktop cu fulgere ....
Acest fulger auriu de Soare, a coborât din Cer, si a acoperit coltul peretelui, sau altfel spus, unghiul camerei, dinspre Sud -Est.
Dragii mei, asa cum vedem fulgerele multe si năpraznnice pe Cerul de ploaie, tot la fel a fost inundată de fulgere, acea camera cu multe Sfinte Icoane,care le-a luminat orbitor de tare.Iar in capul unghiului, a venit FULGERUL auriu de Soare, un fulger gros precum bratul nostru.
Dragii mei, chiar nu stiu ce se va intampla cu BISERICA noastra Crestin Ortodoxă, dar e clar că, aceste fulgere peste Sfintele Icoane, nu aduc ceva bun.
Voi ce părere aveti ?
                                                Cu dragoste, Maria.    

16 comentarii:

  1. Maria dragă ai un har dumnezeiesc, Dumnezeu să te binecuvânteze... Știe Creatorul pt ce te-a ales, el lucrează cu oamenii si prin oameni... Facă-se voia ta Doamne!!!
    (apropo Maria ai si pagină de Facebook?)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet, pentru aprecieri . Da ! Am o adresa de facebook ,scrii simplu :

      Maria Ghiorghiu !

      Ai sa ma vezi cu un buchet mare de gladiole, urcand niste scari.
      Cu drag, Maria.

      Ștergere
  2. D.na Maria, am niste intrebari pe care multi cred ca si le pun. Din ce se vede pe BLOG se vede ca puteti vedea ft multe. Si din ce in ce spuneti lucruri pe care oameni nu le stiau sau le credeau fals. Precum ca nu ar exista REINCARNARE, cred ca puteti spune multe lucruri prin DUHUL CEL PREA SFANT. Mi se pare ireal ce spuneti cateodata ca cum ati fost in RAI ati fost langa DOMNUL .. Ati vazut multi SFINTI.. Ce spuneti de inchinarea la icoane? la cei ce nu putrezesc. ce sunt toate astea? fac parte din credinta in Dumnezeu? Trebuie sa sarutam icoane si pe cei ce nu au putrezit? E bine sa facem toate astea? Cum e cu credinta ADEVARATA. Ar trebui sa vi se arate toate acestea. Daca noi trebuie sa ne mantuim asta inseamna si ... indrumare spre mantuire. Dumnezeu este in inimile noastre, nu in obiecte. Adevarata inchinare este IN DUH SI ADEVAR, si asta este pretutindeni, fie acasa sau la biserica. Intrebati va si ce inseamna ce vi se arata, rugati va la asta. Multumim oricum pt toate. Dumnezeu Exista!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, iti voi raspunde cât de curând ! Avem nevoie de Sfinte Icoane, pentru a avea Vie, chipul Sfantului care ne rugam. Noi nu ne rugam lemnului, ci Chipului de pe lemn, sau Chipului pictat, pe care Il simtim viu si lânga noi, atunci cand ne rugam si privim Chipul Sfant. Cum ar fi, ca sa nu mai avem deloc lumina ochilor, si sa nu mai cunoastem nimic din jurul nostru ? Privind la Chipul din Sfanta Icoana, căutând Chipul Sfantului căruia dorim ca sa ne rugam si sa fim ajutati, suntem incredintati pe deplin, că El este acolo in Icoana si ca este VIU.
      Eu cand ma rog si privesc Chipul din Sfanta Icoana, sau pictura din Sfanta Biserică, văd cum acel Sfant prinde viata, se imbraca cu carne si oase, misca, este viu, clipeste. Si acest minunat Lucru, ma intareste in Credinţă, si-mi dă putere ca să pot trece toate obstacolele vietii, stiind că,Sfantul Căruia m-am rugat, a inviat si mi-a auzit Rugaciunea. Cand avem CHIPUL SAFNTULUI zugravit pe ceva, in ceva, ne putem ruga mai profund, ne contemplam cu Sfantul din Icoana, Il simitim viu in inima noastra.Cum sa ne rugam la ceva sau la cineva, daca nu stiu cum arata? Dar cand Îi privim Chipul, ne convingem că si El a fost om ca si noi, că a existat si exista in Ceruri, si că ne aude Rugaciunea noastra. Este minunat de frumoasa viata noastra, avand drept mostenire, CHIPUL SFINTILOR, care ne ajuta in Rugaciunile noastre. Cum am mai fi stiut noi, cum arată MAICA LUI DUMNEZEU, daca Sfantul Apostol Luca ,nu ar fi picata-O ?Sfântul Apostol Luca – zugravul Maicii Domnului |...
      florinm.wordpress.com/2010/08/04/sfantul-apostol...Cached

      ... el avand-o drept model pe Maica Domnului in persoana, ... Luca, dumnezeiescul apostol, care i-a pictat chipul Nascatoarei de Dumnezeu Mâine vom vorbi mai pe larg ! Cu drag, Maria.

      Ștergere
  3. LUCA 10 :
    18. Şi le-a zis: Am văzut pe satana ca un fulger căzând din cer.
    19. Iată, v-am dat putere să călcaţi peste şerpi şi peste scorpii, şi peste toată puterea vrăjmaşului, şi nimic nu vă va vătăma.
    20. Dar nu vă bucuraţi de aceasta, că duhurile vi se pleacă, ci vă bucuraţi că numele voastre sunt scrise în ceruri.

    RăspundețiȘtergere
  4. SOARELE ESTE SIMBOLUL LUI LUCIFER

    RăspundețiȘtergere
  5. de unde stii ca soarele este simbolul lui lucifer?

    RăspundețiȘtergere
  6. vazusem un reportaj cu unu care a fost aproape mort si s-a intors, spunea ca raiul este in soare si ca iadul in pamant. era convins de ce spunea. acum ca soarele este simbolul lui lucifer...pfff

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RAIUL, asa cum mi s-a ingaduit mie, a-l vedea, este in CERUL LUI DUMNEZEU ! Cerul pe care il vedem noi, este doar unul din Ceruri. Cerul Lui Dumnezeu, este dincolo de acest Cer pe care noi il,vedem, si dincolo de multe alte Ceruri, prin care vom trece când vom pleca la Domnul.
      IADUL, este sub Pământ ! Am fost si acolo si este cumplit , pentru sufletele care ajung acolo. Soarele, nu este nicidecum simbolul lui Lucifer, ci este LUCRUL MÂINILOR LUI DUMNEZEU, pentru noi Fiii Săi. Întunericul este simbolul lui Lucifer !!! Lumina reprezintă Învierea Domnului, reprezinta pe Însusi DUMNEZEU !

      Ștergere
  7. Aha, deci iadul chiar este sub pamant.. Atunci daca IADUL este sub pamant inseamna ca lumea stie, si ma refer la acei mari oameni de stiinta. Sa stiti ca cred cu adev ca iadul exista si nu poate fi ocolit niciodata, ca si cum am uita de el. cele mai mari chinuri sunt acolo.. scrie toti sfintii asta. si cica e dupa pacatele tale.. oare sa vrem sa chinuim pe veci in iad sau sa mergem in rai? lumea nu se intreaba acest lucru? daca facem o fapta buna este pt noi pt locul nostru in rai, asa cum strabati pamantul pt bani ca sa iti cumperi cva bun pt tn de ce sa nu putem face o fapta buna, sa nu mai pacatuim? oare e mai greu asta decat sa muncim o viata pt bani, o viata care se poate termina oricand. iar faptele bune, ascultarea de Dumnezeu iti va aduce o viata vesnica, fericita. nu iad si suferinta. poveste ne daca doriti acel iad, poate unii chiar nu stiu

    RăspundețiȘtergere
  8. AVETI DREPTATE DOAMNA GHEORGHIU ,AM GRESIT , SOARELE NU POATE FI SIMBOLUL necuratului ,acesta A FOST INGER DE LUMINA CAT TIMP A FOST LANGA DUMNEZEU SI A FACUT VOIA SA , DAR , DE LA CADERE INTUNERICUL ESTE SIMBOLUL SAU

    RăspundețiȘtergere
  9. Ok dar lumina si intunericul sunt creatia Domnului , cum poate fi atunci intunericul simbolul raului ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Iadul si raiul sunt stari de constiinta,stari de a fi; in nici-un caz nu exista ca locatii undeva.Cine crede ca exista iad, ca Dumnezeu este un judecator care te trimite intr-un loc sau altul, acela inca nu a descoperit Cine si Ce Este Dumnezeu.
    Sa fiti inconjurati de Lumina Christica!

    RăspundețiȘtergere
  11. Intunericul nu exista... intunericul este absenta luminii! Exista materie intunecata si ea formeaza cea mai mare parte a universului. Dar asta este altceva. Materia intunecata poate fi sursa si a binelui si a raului - daca ne gandim doar la energia colosala care este inmagazinata in ea, si care, ca orice energie, poate fi folosita si pentru bine si pentru rau.

    RăspundețiȘtergere
  12. Dumnezeu este lumina dar si intuneric, caci cum ar fi putut cunoaste maretia Sa, daca nu s-ar fi experimentat pe Sine prin creatia multidimensionala care exista de la expansiunea vointei Sale!

    RăspundețiȘtergere
  13. Pe logica de mai sus daca te inchini Satanei de fapt tot lui Dumnezeu i te inchini pentru ca Satana este din Dumnezeu nu? :)

    RăspundețiȘtergere