sâmbătă, 27 decembrie 2014

ŞI S - A ADEVERIT ! ESTE DOAR ÎNCEPUTUL NECAZURILOR , ADUSE DE VREMEA REA !

                                                       Dragii mei, 

Scriam în 11 decembrie 2014 , ca trebuie sa ne bucurăm de vremea caldă atât cât mai este ea, deoarece Vin Ninsorile !
Şi iată dragilor, dacă Meteorologii  credeau că vine Primăvara, eu am scris cu două săptămâni înainte ,ceea ce va urma. Si nu o spun ca pe o laudă ,ci o scriu  ca pe un mare Adevăr ,asa cum şi este ! 
Fiecare Adeverire a ceea ce eu scriu dragilor, are rolul,de a ne întări în Credinţă si de a ne convinge cu adevărat că, DUMNEZEU  EXISTĂ !

joi, 11 decembrie 2014

VIN NINSORILE ! DUPĂ CARE ,VREMEA SE VA ÎNCĂLZI BRUSC ŞI INUNDATIILE VOR CONTINUA !

                                  Noapte de 10 - 11 Decembrie 2014 ,ora 2,40 !

                                                                        Dragii mei,           


                                                ..

Chiar dacă ploile vor mai conteni puţin, INUNDATIILE  vor continua ,si vor mătura totul în calea lor.
Dragii mei, asta noapte după ce îmi terminasem Rugaciunea, vad brusc cu ochii închişi ,o strada spre Sud-Est,pe care apa era mare aproape de 1 metru, si era amestecata cu zapada.
Apa era mâlosa,era f mare, si avea la suprafaţa ei zăpada.
Bucăti de Zăpada !  Semn ca a nins mult, după care vremea s-a încalzit brusc, iar zăpada s-a topit si a provocat grave INUNDATII.
Asadar dragilor, va urma un val de ninsori,începând cu Nordul  Ţării , după care vremea se va încalzi brusc, si astfel INUNDATIILE vor aduce cu ele, multe pagube materiale si Doamne fereste  ,pierderi de vieti omenesti.  
Suntem în Sfantul Post al Nasterii Domnului, dragii mei.
Să încercam sa fim mai buni, sa ne întarim în Credinţă, sa facem fapte bune ,fapte de milostenie, si celor saraci si oropsiti.
De pe acum sa incepum a aduna câte ceva bun, si pentru cei care nu vor avea nimic de pus pe masa ,de Sfintele Sarbatori.
Bucuria  Nasterii Domnului,vă va fi mai mare atunci când dăruiţi din inimă şi celor necăjiţi si întristaţi.
Nu este deloc greu! Ci doar sa avem dragoste si Credinţă, iar DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI, ne va răsplati noua ,acolo Sus în Ceruri, însutit.
                                    Cu dragoste, Maria.


Atentie, soferi! Cod galben de ninsori, viscol si polei in aproape toata tara

Atentie, soferi! Cod galben de ninsori, viscol si polei in aproape toata tara
Auto
Meteorologii au emis o atentionare de cod galben de ninsori, intensificari ale vantului, precipitatii mixte si polei, pentru 31 de judete din sudul, centrul, estul si nordul tarii, valabila de vineri seara, si pentru 34 de judete, incepand de duminica seara. Cei care vor face calatorii cu masina personala inainte de Revelion trebuie sa fie atenti, sa nu porneasca la drum fara a verifica starea traseului.

De vineri de la ora 20.00 pana sambata la aceeasi ora, in sudul, sud-estul si local in centrul tarii, precum si in zona Carpatilor Meridionali si Orientali va ninge si se va depune strat de zapada, ce va depasi local 20 cm, potrivit atentionarii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).  

In Dobrogea, iar in prima parte a noptii de vineri spre sambata si in Muntenia si Oltenia, precipitatiile vor fi mixte si, izolat, vor fi depuneri de polei.  

Vantul se va intensifica in sudul Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei si in sudul Olteniei, unde rafalele vor depasi 45 - 55 km/h, viscolind temporar ninsoarea.

Atentionarea este valabila pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Giurgiu, Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt, Teleorman, Arges, Valcea, Dambovita, Prahova, Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Galati, Vrancea, Vaslui, Bacau, Neamt, Suceava, Bistrita-Nasaud, Mures, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Alba si Hunedoara, transmite Mediafax .


Şi mai scriam si în 2 decembrie că vom avea o iarnă foarte grea !
Dragii mei, sa fim pregatiţi pentru a putea face faţă ,iernii foarte grele  care se va instala în toată România. După ce zăpada va fi de 1 metru, va veni căldura si se vor produce grave Inundatii! 
  

marți, 2 decembrie 2014

VISCOL ! FURTUNA DE ZĂPADĂ !

                                  2 Decembrie 2014 , ora 23,30 !

                                                                       Dragii mei, 

În această noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog,văd într-o clipită în stânga mea, spre Sud -Est , un Cer înorat si un vânt puternic.
Zăpada deja depusa si cea care cădea din Cer, a făcut din pricina vântului puternic ,o adevărată furtuna, de nu se mai vedea om cu om.
                            
Dragii mei, vom avea o iarna foarte grea, asa cum am mai spus încă din luna octombrie.
Ne asteaptă un viscol puternic,care va aduce cu el si multe probleme de circulatie, fie pe jos ,fie cu masina.
Dar asa este iarna! Ne putem astepta de la o ora la alta, ca vremea sa se strice. Ne îmbracam bine dragilor, ne pregatim saniuta, si vom înfrunta cu brio cumplita iarna, care este frumoasa până la urmă.
                                       Cu dragoste, Maria.

COD GALBEN DE NINSORI, VISCOL, VANT SI POLEI IN APROAPE TOATA TARA


COD GALBEN DE NINSORI, VISCOL, VANT SI POLEI IN APROAPE TOATA TARA
Meteorologii au emis o atenţionare de cod galben de ninsori, intensificări ale vântului, precipitaţii mixte şi polei, pentru 31 de judeţe din sudul, centrul, estul şi nordul ţării, valabilă de vineri seară, şi pentru 34 de judeţe, începând de duminică seară.
De vineri de la ora 20.00 până sâmbătă la aceeaşi oră, în sudul, sud-estul şi local în centrul ţării, precum şi în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali va ninge şi se va depune strat de zăpadă, ce va depăşi local 20 cm, potrivit atenţionării Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).
În Dobrogea, iar în prima parte a nopţii de vineri spre sâmbătă şi în Muntenia şi Oltenia, precipitaţiile vor fi mixte şi, izolat, vor fi depuneri de polei.
Vântul se va intensifica în sudul Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei şi în sudul Olteniei, unde rafalele vor depăşi 45 – 55 km/h, viscolind temporar ninsoarea.

Atenţionarea este valabilă pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov, Giurgiu, Mehedinţi, Dolj, Gorj, Olt, Teleorman, Argeş, Vâlcea, Dâmboviţa, Prahova, Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Galaţi, Vrancea, Vaslui, Bacău, Neamţ, Suceava, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu, Alba şi Hunedoara.

2 comentarii:

  1. Vad ca se schimba situatia: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/linistea-dinaintea-furtunii-de-zapada-diseara-intra-in-vigoare-un-nou-cod-galben-de-ninsori-de-revelion-22-de-grade.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai sa vezi ce iarna grea vom avea ! LA MULTI ANI SI NUMAI BUCURII !

      Ștergere