marți, 30 decembrie 2014

RADIAŢII MARI !!! PERICOL EXTREM DE MARE LA GRANIŢA ROMÂNIEI ! URMEAZĂ UN GRAV ACCIDENT NUCLEAR , LA CENTRALA RADIOACTIVĂ DIN UCRAINA !

                          Noapte  de  30 -31  Decembrie  2014 , ora 0,00!

                                                                      Dragii mei, 

Situaţia  Scurgerilor radioactive  , este extrem de gravă ! 
Ucrainienii  ascund gravitatea  situaţiei !
GRAVITATEA  situaţiei ,Centralei  Nucleare  din UCRAINA, va scăpa  de sub control !
 În astă noapte , în timp ce scriam aici pe Blog, vad pentru o clipă spre Răsărit, CENTRALA  NUCLEARĂ  din Ucraina !

                   Russia Today: Scurgeri radioactive masive la o centrala nucleara din Ucraina - autoritatile neaga..
Vedeam dragilor această  Centrală Nucleară , din care ieseau din mai multe locuri  consecutiv ,Nori  negri de fum extrem de dens !
Din vreo patru locuri , iesea fumul  negru sub forma unui copac pe Cerul de noapte.
Centrala  Nucleară din UCRAINA , are mari avarii si continuă  să functioneze aşa. 
La un moment dat, va ceda ,si din toate reactoarele va iesi fum  negru  extrem de dens,fum ce este adus spre România.
Iată ce am auzit în timp ce vedeam dezastrul cumplit :

                     "Centrală  Radioactivă !
                  Centrală  Radioactivă!
                  Nori  negri  de fum...!"

Şi vedeam dragii mei ,urgia ce venea spre România!
Din mai multe Reactoare ieseau în acelasi timp nori  negri de fum, ce aratau pe Cerul de noapte, ca niste arbori, ce se îndreptau cu repeziciune spre România!  

 1. www.mondonews.ro/alerta-scurgeri-radioactive-la...   Cached
  scurgeri radioactive la granita romaniei provenite de la centrala nucleara ... alerta! scurgeri radioactive la granita romaniei provenite de la centrala ...
Şi scriam în 22 septembrie  2014 ,şi în 26 decembrie  2014 :

  

luni, 22 septembrie 2014


O CENTRALA NUCLEARĂ ÎN PERICOL ?


                                22 Septembrie 2014 ,ora 7,35 dimineaţa !

                                                              Dragii mei,
Tot în această dimineaţă dragilor, văd cu ochii închişi, văd spre sud,  ceva ce se asemăna foarte tare cu o Centrala Nucleară. 
Aşa :
                                        
                 ...
Apoi brusc, totul se schimbă.
Din aceste betoane înalte, a început să iese un conglomerat de fum alb dens, ca un abur extrem de dens!
Aşa ca în aceste poze de mai jos!


                   .....

Aud un glas fratilor, care spune ceva uimitor cu privire la fumul alb dens, ce iesea cu repeziciune, si acoperea totul in jur.
Glasul spune cu uimire :
                        "La Sud !
                        De proporţii !
                  De proporţii !"  

Şi vedeam fratilor, cum fumul alb si extrem de dens, acoperise si Cerul si Pământul în jur; nu se mai vedeau acei cilindri înalţi din beton, de deasupra cărora, iesea un conglomerat de fum alb dens.
Dragii mei, din nefericire vom auzi de vreun accident nuclear de proporţii. Daca nu cumva ,vreo mână criminală va face aceasta.
Eu nu stiu unde si cand ,se va întampla aceasta nenorocire, dar stiu ca asa va fi, din păcate!
                                            Cu dragoste, Maria 


vineri, 26 decembrie 2014


ROMÂNIA ! CER ROŞU DE FOC , SI NORI NEGRI SPRE RĂSĂRIT !

                                                       26  Decembrie 2014 , ora 15,15 !

              


                                                Dragii mei, 

În timp ce scriam la articolul anterior, văd ca si cum as avea un al treilea ochi în ceafă , văd dragilor, un Cer roşu ca de foc, care avea în faţa sa, nori negri densi, care veneau spre noi, spre Est.
Brusc, Cerul rosu de foc, se cutremură ca la o mare explozie, iar norii negri din faţa Cerului de foc ,aduc cu ei ,spre Estul României ,Cerul roşu ca de foc!
Era dacă vreţi, ca un CAR de foc ,tot Cerul spre răsărit, CAR ce era tras spre România, de norii negri ca tăciunele.
Dragii mei,asa cum se aduna norii de ploaie pe timp de furtună, tot aşa CERUL normal, se transforma în Cer de foc, Cer care se cutremură si vine cu repeziciune spre Estul României.
Să fie oare vorba despre Fratii nostri de peste Prut ?
Sa fie oare atacata Moldova noastra de peste Prut, de armata rusă?
Dragii mei, eu nu stiu ce ne mai asteaptă din partea" Prietenilor "nostri ruşi, dar cu siguranţă nelegiuirile lor, ne vor afecta si pe noi , ca si ŢARĂ vecină.
Să ne rugăm fratilor, atât pentru fratii nostri de peste Prut, cât si pentru Pacea Lumii întregi, care se va clătina din temelii!
                                                Cu dragoste, Maria.

ALERTA! SCURGERI RADIOACTIVE LA GRANITA ROMANIEI DE LA O CENTRALA NUCLEARA DIN UCRAINA – SURSE

Postat la: 30.12.2014 - 21:42 | Scris de: Ziua News
0
Posibile scurgeri radioactive la o centrala nucleara din Ucraina, situata in apropierea frontierei cu Romania. Scurgeri radioactive probabil au avut loc la centrala nucleara ucraineana Zaporijia, situata in sud-estul tarii, in apropiere de frontiera cu Romania, anunta lideri separatisti prorusi, citati de agentia Sputnik. UPDATE 21:08 Autoritatile ucrainene dau asigurari ca nu exista probleme la centrala nucleara Zaporijia Compania ucraineana care gestioneaza sistemul atomic – Energoatom – da asigurari ca nivelul radiatiilor la centrala nucleara Zaporijia este in parametri normali, respingand informatiile aparute in presa privind posibile scurgeri radioactive. 20: 53 Posibile scurgeri radioactive la o centrala nucleara din Ucraina – surse insurgente Scurgeri radioactive probabil au avut loc la centrala nucleara ucraineana Zaporijia, situata in sud-estul tarii, anunta lideri separatisti prorusi, citati de agentia Sputnik. Potrivit unui lider separatist din autoproclamata “Republica Populara Donetk”, nivelul radiatiilor la centrala nucleara Zaporijia este de 14 ori peste limita normala. Un reactor al centralei nucleare Zaporijia – cea mai mare din Ucraina – a fost oprit sambata, in urma unei defectiuni la sistemul electric – al doilea incident de acest fel produs in ultima luna. Autoritatile ucrainene au dat asigurari ca nu au existat scurgeri radioactive. “Reactorul Numarul 6 al Centralei Zaporijia a fost oprit de sistemul de protectie, din cauza unor disfunctionalitati ale generatorului electric”, a comunicat centrala atomo-electrica. Insa insurgentii separatisti prorusi sustin ca incidentul s-a soldat cu scurgeri radioactive, explicand ca situatia a fost generata de incercarea esuata de a inlocui combustibilul nuclear rus cu unul adus din Statele Unite. 
 

UCRAINA: Scurgeri radioactive la o centrala nucleara din estul tarii, sustin liderii separatisti. Kievul neaga informatiile.

Iar eu va spun dragii mei că :

KIEWUL  MINTE ! Eu stiu ce am văzut si ce va urma ! 


UCRAINA: Scurgeri radioactive la o centrala nucleara din estul tarii, sustin liderii separatisti. Kievul neaga informatiile..
Din mai multe Reactoare ,ieseau nori  negri  de fum extrem de dens. Din vreo 4  sigur !Norii  negri  erau înspăimântători, atât erau de mari si densi.Totul dse indreapta cu repeziciune spre Romania !
Un reactor al centralei nucleare Zaporijia - cea mai mare din Ucraina - a fost oprit sambata, in urma unei defectiuni la sistemul electric - al doilea incident de acest fel produs in ultima luna. Autoritatile ucrainene au dat asigurari ca nu au existat scurgeri radioactive. "Reactorul Numarul 6 al Centralei Zaporijia a fost oprit de sistemul de protectie, din cauza unor disfunctionalitati ale generatorului electric", a comunicat centrala atomo-electrica. ...
Ziarul Romania Libera
Iar eu vă spun dragii mei că :
KIEWUL  MINTE !  Situaţia  este si va deveni  extrem  de gravă !

                                                                    Cu dragoste, Maria.

2 comentarii:

 1. da..m am gindit si eu la acest fapt. In Revista Nornal despre paranormal din anii recenti AlinaNeagu scria despre unele viziuni ale ei in care la granita noastra cu rusii si ucrainienii aveau loc astfel de evenim radioactive...Ce nu e-n regula !

  RăspundețiȘtergere
 2. Cred ca, conteaza si culoarea norilor de deasupra reactoarelor... Poate ne spune un specialist ce inseamna negru si alb .
  Oricum ,nu e bine cind apar asemenea nori densi colorati!

  RăspundețiȘtergere