luni, 29 decembrie 2014

NINSORILE SI VISCOLUL CONTINUĂ !



                    
                                        28 -  29  Decembrie  2014, ora 2,30 noaptea  !

                                            Dragii mei, 

Asa vrea eu să am vesti bune ,dar nu am deloc vesti bune !
Iată în această noapte ,în timp ce scriam încă pe Blog,aud dragii mei un glas, care spune aşa :

                    "Va mai ninge  abundent !
                 Va mai ninge abundent !"

Aşadar dragilor, din nefericire s - a adeverit ceea  ce scriam in repetate rânduri în ultimul timp, cum că vom avea o iarnă foarte grea! 
Iată două ,dintre articolele pe care le-am scris în ultimul timp, referitoare la iarna!  

  1. www.ziarelive.ro  › Stiri  › Economice
    Administratia Nationala de Meteorologie a emis o alerta cod rodu de ninsori si viscol pentru judetele Buzau, Vrancea si vestul judetului Braila,…
  2. stiri.astazi.ro/stire-cod-rosu-de-ninsori-si-viscol-in...   Cached
    COD ROSU de NINSORI si VISCOL in trei judete, COD PORTOCALIU in sase. Circulatia rutiera, intrerupta pe mai multe drumuri nationale. Administratia Nationala de ...

marți, 2 decembrie 2014

VISCOL ! FURTUNA DE ZĂPADĂ !

                                  2 Decembrie 2014 , ora 23,30 !

                                                                       Dragii mei, 

În această noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog,văd într-o clipită în stânga mea, spre Sud -Est , un Cer înorat si un vânt puternic.
Zăpada deja depusa si cea care cădea din Cer, a făcut din pricina vântului puternic ,o adevărată furtuna, de nu se mai vedea om cu om.
                            
Dragii mei, vom avea o iarna foarte grea, asa cum am mai spus încă din luna octombrie.
Ne asteaptă un viscol puternic,care va aduce cu el si multe probleme de circulatie, fie pe jos ,fie cu masina.
Dar asa este iarna! Ne putem astepta de la o ora la alta, ca vremea sa se strice. Ne îmbracam bine dragilor, ne pregatim saniuta, si vom înfrunta cu brio cumplita iarna, care este frumoasa până la urmă.
                                       Cu dragoste, Maria.

vineri, 19 decembrie 2014

ROMÂNIA ! O IARNĂ FOARTE GREA , SE VA ABATE ASUPRA ROMÂNIEI !

                                        18 Decembrie 2014, ora 23,15 !
                                     
                                    

                                              Dragii mei, 

În această noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, ochii mi se închid o clipă, şi astfel ,văd cum deasupra României, se va abate o iarnă  foarte grea, cu foarte multă zăpadă, si cu vânt foarte puternic.
Vedeam dragilor, cum din Cer, zăpada cădea neîncetat , iar vântul foarte puternic o spulbera de la Vest la Est !
                               
                               Iarna grea      .

Îmi vedeam balconul care , desi are acoperis, acum pe el ,se afla un morman de zăpadă.
Iar pe gardul meu din fier , era numai gheaţă groasa , era tot imbracat in haina de gheaţă. Iar de sus de pe casa, curgeau siroaie de apa, semn ca Soarele isi face datoria, iar zăpada se topeste brusc. 
INUNDATIILE  , după topirea bruscă a zăpezii vor fi la ele acasă !  
Deci dragilor, sa ne bucuram de zăpada care va veni din belşug, dar totodată ,trebuie ca să fim pregatiţi de Iarna grea, după care va urma INUNDATII grave !  
Dragii mei, sa ne mai bucurăm acum de vremea bună, atât cât mai este, deoarece ne asteaptă o iarnă foarte grea; o iarnă cumplită.
O iarnă cu multă zăpadă ,dar si cu vânt foarte puternic care va spulbera zăpada . 
Adică, sa fim pregatiti de Viscol puternic !
      Aşadar ,să ne pregatim patinele şi săniuţele ,căci vom avea nevoi de ele ! 
Dar între timp, sa ne construim si barcuţe , căci vom avea si de acestea mare nevoie ! 
                                                          Cu dragoste, Maria.    
 

  1. www.ziare.com/stiri/viscol/cod-rosu-de-ninsori-si-viscol...   Cached
    Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a anuntat ca va fi insitituit un cod rosu de ninsori si viscol, duminica dupa-amiaza, pentru prima ...

9 comentarii:

  1. Modestia dna MARIA,sunt altii care nu cauta sa arate ca au ei dreptate neaparat!Lati-me pe noi care va citim sa spunem acest lucru, asa este normal.Succes si aduceti vesti bune si pentru noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sore lauda de sine am adus Dovezi ! Ci pentru a vedea si cei care sunt in masura sa faca ceva, pentru ca sa nu-i mai prinda nepregatiti iarna!
      Nu am nevoie de laude, si nici de faima sau de bogatii materiale! Ci doresc doar sa ma fac bine înţeleasa de Semenii mei, ca sa nu-si piarda niciodata nadejdea sin Dumnezeu si Maica Domnului ! Mântuitorul stie ca nu spre lauda de sine, am scris toate cate am scris ! Asa ca nu ma afecteaza ccuvintele celor care cred ca sunt lipsita de modestie ! Pentru ca nu este deloc asa! Daca doream faima si bogatii, ieseam de mult timp în evidenta prin mijloacele mass media, dar nu am facut-o si nici nu o fac ! O singura data a fost suficient pe ACASA TV cu d-na ELENA LASCONI ! Atunci cand nu urmaresti un scop material, nu ai de ce sa te mandresti si sa te lauzi singur. Eu nu scriu din mandrie, ci pentru ca asa trebuie sa scriu ! Prin ceea ce scriu si se adeveresc, sunt DOVEZILE PALPABILE, că DUMNEZEU EXISTA si ca nu trebuie sa ne pierdem speranţa, oricat de greu ne-ar fi !

      Ștergere
  2. D-na Maria,va apreciez munca depusa dar am citit ce spune Pr Cleopa despre vise si vedenii ca si satana se preface in chip de inger de lumina si spune ce o sa se intample peste o luna,doua,trei.Vad k sunteti o persoana foarte credincioasa si as fi curios daca aveti dezlegare de la un duhovnic si ce parere ar fi avut Pr. Cleopa despre aceste prorociri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU ! Nu am dezlegare de la Duhovnic! Ci am CALEA pregatita de IISUS HRISTOS, ca sa pot propovadui CUVANTUL Său. Duhovnicul m-a trimis la nebuni ! Asa ca, nu am nevoie de dezlegare de la el ca sa scriu aici pe Blog.
      Am Duhovnic, dar nu discut nimic despre activitatea mea de suflet. MÂNTUITORUL şi MĂICUŢA DOMNULUI, sunt Cei care îmi îndrumă fiecare pas, si imi dictează pur si simplu ce sa scriu!

      Ștergere
    2. PĂRINTELE CLEOPA ,striga dincolo de mormant,ca-l apasa marmora alba de la mormantul sau. Iata :
      joi, 20 februarie 2014
      PĂRINTELE CLEOPA , STRIGĂ DE DINCOLO DE MORMÂNT !!! MINUNE DUMNEZEIASCĂ !!!
      19 Februarie 2014 , ora 0, 50 !

      În aceasta noapte multe MINUNI am trait in timpul Rugăciunii mele, în colţul meu umil de rai, din camera mea.
      Dar, voi scrie cu întâietate ce s-a petrecut la Mormântul PREA FERICITULUI PĂRINTE CLEOPA !
      Am vrut sa ma exprim cu...."PĂRINTELE CLEOPA " , dar un glas, din dreapta mea mi-a poruncit să scriu..

      " MORMÂNTUL PREA FERICITULUI CLEOPA"!

      M-am supus Glasului poruncitor, şi am scris ca mai sus.
      Acum , vad cu ochii mei inchisi fără voia mea, cum SFINTELE ICOANE, din faţa mea, din coltul camerei, la masuta unde stau eu si ma rog ore intregi, vad cum se umple de O Lumină alba densa ca un Nor.
      Acum nu mai vedeam SFINTELE ICOANE, ci vedeam in lumina albă din casa ,din fata mea, vedeam ,MORMÂNTUL PREA FERICITULUI PĂRINTE CLEOPA, înmormântat în Cimitirul Sihăstria din judeţul Neamţ.
      Vedeam cum intri, pe alee pe dreapta,Mormântul ,impodobit cu flori obisnuite, asa cum il stim cu toţii. Avea acea piatra funerara din marmora albă ce se termina la vârf cu O CRUCE din marmora alba.
      O forţă nevăzuta ia monumentul de marmora alba ce se termina cu acea CRUCE din marmora, mi-l aduce mai aproape şi voiam sa vad ce scrie , mă chinuiam sa citesc pe acel monument imens , cânt un Glas îmi spune :
      "PĂRINTELE CLEOPA "! ( eu mă gândeam, oare unde o fi Mormântul acesta?), şi Glasul îmi spune :

      "De la Neamţ "!

      Şi acum reusesc sa si citesc : ILIE CLEOPA, pe Monumentul din marmora albă.
      Apoi ,Monumentul din marmora alba,este ridicat pe sus, de O LUMINA alba ca un Nor, si asezat în stânga Mormântului Sfânt, la un metru de Mormântul propriu zis şi este lăsat învăluit în ceaţă, pus deoparte.
      Din Cer, a coborât deasupra Sfântului Mormânt UN NOR alb, orbitor de stralucitor, şi a mutat Mormântul de la locul unde era, l-a luat prin aer, în NORUL ALB orbitor, şi l-a aşezat în aşa fel încât,picioarele PREA FERICITULUI PĂRINTE CLEOPA, să fie îndreptate spre Mormântul de mai inainte de unde fusese luat de Norul alb, venit de la DUMNEZEU deasupra Mormântului.
      Deci, a aşezat Mormântul, în dreapta celui prezent. Ca si cum, atunci când suntem la MORMÂNTUL asa cum este el aşezat acum,sa ne întoarcem spre dreapta noastra, si să avem in fata noastra SFANTA CRUCE de la căpătâi. Picioarele erau indreptate spre aleea unde este actual Mormânt.

      Ștergere
    3. Continuare :

      PĂRINTELE CLEOPA , STRIGA DINCOLO DE MORMANT !
      Deci, Norul alb orbitor de stralucitor, învăluie Mormântul, îl poarta pe SUS, şi îl aşează aşa cum am descris. Din Cer,apare O SFANTA CRUCE simplă, din lemn galben ,ca fagurele de miere.
      SFANTA CRUCE, priveste acum spre locul unde fusese Mormântul de marmora alba, si din CERUL SFANT, O MÂNĂ nevăzută împodobeste SFANTA CRUCE din lemn, cu o Cununa mare de trandafiri rosii cu frunze verzi, de sus şi până jos o împodobeste, ca o Cununa, nu ca si coroana, Precum Aureolele Sfintilor, asa era asezata ,CUNUNA DE TRANDAFIRI roşii cu frunze verzi.
      În jurul Mormântului ,de Pământ acum, s-a conturat un gărduţ simplu de LUMINĂ albă stralucitoare, precum NORUL care a mutat Mormântul, si din Cer cădeau florile ,precum ploaia torenţială.
      Mormântul PREA FERICITULUI PĂRINTE CLEOPA, era acum simplu, cu Pământ si nu piatra de marmora alba, acoperit de TRANADAFIRI ROSII, FLORI ALBE, după care au cazut pe Mormântul dePământ, toate FLORILE CERULUI , din GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU.
      Când Mormântul mutat, arata asa impodobit, cum am scris mai sus, imi este arătat in paralel si Mormântul de Marmora alba, şi cel din Pământ impodobit cu flori Dumnezeiesti si cu o simplă CRUCE la capătâi , din lemn galben inchis, la baza căruia ardea O SFÂNTĂ CANDELĂ ALBĂ, stralucitoare precum LUMINA DUHULUI CELUI PREA SFÂNT !
      Mormântul vechi, a fost îmbracat intr-o ceaţă densă, precum ceaţa prin care nu vedem la doi metri in faţa noastra. Era sigilat în acea ceaţă, si indreapta stralucea de LUMINĂ si de frumuseţe Dumnezeiască MORMÂNTUL din Pământ, îmbracat in florile CERULUI, si in faţa SFÂNTULUI MORMÂNT, mutat de DUMNEZEU, a apărut O SFÂNTĂ CRUCE din lumină albă orbitoare, ce parca privea la MINUNEA FĂCUTĂ DE DUMNEZEU. Şi anume,Aceea de a muta MORMÂNTUL prea greu din marmora si a-l aşeza simplu, in Pământ împodobit cu flori, si cu O SIMPLĂ CANDELA alba, ce stralucea precum Lumina Duhului Celui Prea Sfânt.
      ........................................................................................................

      Ștergere
    4. 3. Continuare! PARINTELE CLEOPA, STRIGA DINCOLO DE MORMANT !
      La ora 2,45 din noapte, când abia ma bagasem in pat, am inchis ochii, si aud Glas, care exclama cu mare bucurie aşa :

      "Părintele Cleopa !
      Părintele Cleopa , să stea cu picioarele...(;şi un alt glas, comleteaza cu mare bucurie ):
      Spre alee, spre bucuria tuturor "!

      Clipă în care văd cu ochii închişi, MORMÂNTUL simplu din pământ, aşezat asa cum DUMNEZEU mi-a arătat ,precum si PARINTELE CLEOPA, cu picioarele spre alee ! Un tânăr tocmai se ridicase din genunchi de pe iarba verde, era foarte fericit şi s-a indepartat de SFANTUL MORMÂNT, de parca ar fi plutit de bucurie .
      .......................................................................................................
      PREA FERICITULUI PĂRINTE CLEOPA,îi este foarte grea marmora; atâta piatra pe pieptul Său, si atâta lux la Mormântul Său. PREA FERICITUL PĂRINTE ILIE CLEOPA , strigă de sub plăcile de marmora, sa fie pus în Pământ simplu, si cu O SFÂNTA CRUCE simplă din lemn, la căpătâi.

      Prea Fericitul Părinte Cleopa , doreste să fie mutat din MORMÂNTUL actual si asezat in drepta, cu picioarele spre alee , în mormânt de Pământ si cu O SFÂNTĂ CRUCE din lemn simplu la căpătâi !

      PREA FERICITUL PĂRINTE CLEOPA, doreste sa fie in Mormântul său ,ca si în viaţă. Modest şi în sărăcie.! Nu cum este acum împodobit cu marmora alba !
      PREA FERICITE PĂRINTE CLEOPA, eu păcătoasa Maria, am scris dorinţa SFINŢIEI TALE, acum rămâne la aprecierea celor de la Cimitirul Sihăstria ,dacă vor lua în seamă MESAJUL SFINTIEI TALE, trimis prin mine roaba lui DUMNEZEU şi păcătoasa de mine !
      PREA FERICITE PĂRINTE CLEOPA , te rog din sufletul meu păcătos ,roaga-te si pentru noi păcătoşii şi pentru o fetiţă pe nume ALEXIA ,care a ramas fara glas şi pe care Sfintia ta o cunoaste . Te rog PREA FERICITE PĂRINTE CLEOPA , ajut-o pe ALEXIA sa vorbeasca din nou!

      Cu dragoste si cu smerenie, eu păcătoasa de mine, MARIA.

      Ștergere
    5. Multumesc pentru raspuns!Poate Dumnezeu asa alege o persoana sa ne indreptam in credinta prin aceste mesaje si activitatea d-vstra de pe blog.Sa fiti smerita in continuare si Dumnezeu sa va ocroteasca!Eugen

      Ștergere
    6. Multumesc din suflet pentru aprecieri, Eugen ! Asa voi fi ,cum sunt de 17 ani încoace de când traiesc asemenea Minuni !

      Ștergere