vineri, 7 august 2020

RAPIRI DE FETE ??? PROTEJATI-VA FEMEILE !!!


                                               7 August 2020,ora 4,07 !

                                 Dragii mei, 

Astazi dimineata in zori, ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte ,lumina ce-mi arata cum de pe strada este luata cu forta o tanara care ,era dusa intr-o incapere in care erau mai multe tinere ce purtau pantaloni normali,dar care aveau un halat alb pana in talie.
Aici parea amenajat totul ,ca intr-o incapere de spital.
Vad cum tanara este intinsa pe o canapea,de buna voie se intinsese,nu mai opunea niciun fel de rezistenta, iar langa ea,apare un barbat inalt pana aproape de 2 metri,ce era tatuat pe brate si al carui chip nu-l vedeam,dar care, tinea in maini 2 bancnote de 100 lei si o alta de 50 lei.
Barbatul vorbea cu tinerele care îi erau supuse si care erau imbracate ca niste cadre medicale,doar ca, pantalonii fetelor erau civili, de toate culorile si de toate formele.
In acea incapere erau multe recipiente in care se aflau tot felul de medicamente sau instrumentar medical.
Tanara care era intinsa pe pat,este dezgolita complet de la talie in jos, pe acea canapea fetele îi fac toaleta ,apoi,barbatul care tinea cei 250 lei in maini,spune cuiva sa-i faca si o Electrocardiograma fetei. In timp ce i se facea EKG-ul,vad ca intra in acea incapere o alta tanara in halat alb care, vedea pe un colt de masa niste capsule galbene.Ia o capsula si o inghite ca pe mancare, spunand ca mai luase una.Vine si un barbat,ia si el o capsula si o inghite ca pe mancare si aud un glas care spune asa:
                "Droguri!"
In clipa urmatoare ,mi se arata tanara care era intinsa inca pe canapea si care ,nu reactiona in niciun fel.Era vie, dar nu mai era propriul ei stapan.Vad burta tinerei fete care, era tatuata complet in culori rosu,negru,verde inchis si albastru.Erau niste patrate mari cu diferite desene in patrate,pareau a fi satanice desenele.Tanara este ridicata de pe canapea,cei care o rapisera îi spun vino dupa noi, iar fata mergea fara nicio ezitare,deoarece,nu mai stia de ea.Facea numai ce i se spunea; nu mai avea control asupra creierului ei; era ca un robot;executa intru totul ce i se spunea.
Barbatul inalt si atletic,cel care o rapise, mergea primul,fata după el,iar dupa fata mai era un alt barbat care, si el a contribuit la tot ce s-a petrecut.
Aud un glas care, spune la imperativ asa:
                "Protejati-va femeile,asa cu masca pe gură , protejati-le!"
După care,totul a disparut.
Glasul care a spus ca sa fie femeile protejate,avea accent oltenesc.
Dragii mei, trebuie sa avem mare grija de fetele noastre,de sotiile si de mamele noastre.Traim intr-o lume "nebuna",intr-un haos total in care lipseste respectul si iubirea faţa de Aproapele.
Femeile,tinerele,au devenit pentru mafioti niste obiecte de unica folosinta.In niciun caz dragii mei, sa nu ne lasam fetele sau sotiile ,sau mamele singure prin locuri pustii si la ore tarzii.De fapt cunoastem din cazul ALEXANDREI si al LUIZEI care s-a petrecut ziua,rapirea lor.
DINCA are dreptate! El spune ca nu le-a omorat ,ci au fost vandute.Asta nu-l face pe Dinca mai puţin vinovat.Este vinovat de ce li se intampla fetelor si isi va primi pedeapsa divina! Da,am zis corect,isi va primi pedeapsa divina. Fetele traiesc! Am spus-o si o mai spun:FETELE traiesc! Dar daca or fi drogate precum mi s-a aratat in aceasta dimineata, e firesc ca ele sa nu mai stie de unde vin si incotro se duc.
Va veni insa, si ziua in care ,Luiza isi va reveni si va veni prima acasa,povestind tot ce i s-a intamplat.
Pana atunci insa, trebuie sa avem mare grija pe unde umblam, cu cine vorbim si cu cine ne intalnim.
Din nefericire, ceea ce urmeaza dragii mei, cred ca va fi un nou caz"Caracal".
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa ne aiba pe toti in paza,iar cei vinovati sa-i descopere DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI si sa plateasca pentru ceea ce au facut,inclusiv DINCA!Faptul ca nu a omorat fetele,ci le-a batjocorit si le-a vandut, nu-l scuteste de pedeapsa divina.
                        Cu dragoste,Maria.
P.S.
                           Dragii mei,

Iata cum puteti comanda Cartile:

CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! Va multumesc din suflet !

                    https://adevarulduhuluisfant.ro/
                             Adevarul Duhului Sfant Vol 2
Adevarul Duhului Sfant Vol 1


Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text

Este posibil ca imaginea să conţină: text

CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! 
Iata si contul in care puteti depune banii pentru Donatii pentru viitoarele volume ,sau pentru contravaloarea CARTILOR :
RAIFFEISEN BANK :
      
 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.
                Va multumesc din suflet !
                                  Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. O retea de trafic de persoane din vestul tarii a carei destructurare se urmarea de o politista sub acoperire a esuat fiind tradata de colegii sai politisti cu relatii cu traficantii ea a primit acasa amenintari de la traficant.
    La fel a fost si la Caracal-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Retelele,caci sunt mai multe, de trafic de carne vie din zona Caracal sunt protejate de sus de tot!!!Si de multi ani! Nici-o fata nu se va mai intoarce vie acasa ca sa povesteasca ce-a patit...Iar Dinca nu cred ca o va mai duce mult in inchisoare.Si nici familia lui afara...O sa vedeti!Nici macar nu va puteti imagina cate zeci de mii de tinere sau poate sute de mii au fost unele duse in sclavie sexuala,altele ciopartite pentru organe iar altele sacrificate pe altare in ritualuri iudeo-masonice!!!Nu va puteti imagina,oameni buni...

      Ștergere
    2. No,bine mă...hop si tu expertule!Domne că tăte le ştii tu ca un om mare mă.Trebe,nu trebe,tu tăt zâci şâ aşe mai dai in gol ca o biciclă fără lant.

      Ștergere
    3. Ma11:37, gaura penala de agent, ne crezi analfabeti? Pupinkurist al sistemului, speri si la pensie fara munca. Tu dai cu bata- n cloaca voastra porceasca.

      Ștergere
    4. Mai acesta care te dai ardelean,din cauza voastra s-a ales praful si pulberea de aceasta tara si de padurile ei!!!

      Ștergere
    5. No bine ma 14:51,ca şâ anonim îí greu sa-ti zâc,tu ce mare minune ai facut păntru tarişoară?Cat dăspre 14:03 bag samă ca tot luptand cu sistemu o cam fost învoit de la scolă şâ nici pe acasa no pre stat ca se vede lipsa la ani,nu multi numa vreo şăpte.

      Ștergere
  2. Pai in cazul Alexandrei ministresa justitiei Ana Birchal stia totul!!! Ai trafic la nivel inalt!!! Pusi la zid, fara judecata!!! Revolutia mare!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sotul Anei Birchal era prieten bun si partener de afaceri cu pedofilul si criminalul Epstein...Nevasta-sa, din functia de ministreasa a Justitiei il pazea sa nu pateasca nimic...Si prostalaii sperau sa se faca dreptate!!! Si inca mai spera...

      Ștergere
  3. 11.37 tat ardelean dea meu iesit tu ma.No amu ma bucur ca stii toate.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Barbatii romani trebuie pusi la treaba! Greoi din cauza bauturii multe si a tonelor de hartane inghitite la petrecerile romanesti, nu se vor trezi prea curand ca sa-si apere femeia si copilul! Mancarea multa adoarme sufletul. Bautura le inhiba gandirea limpede. Poporul cu barbati lenesi, corupti, lasi, dispare. Pentru ca femeile nu pot face munca barbatilor. Fiecare are darurile sale divine.
    Mancarea si bautura multa trezesc in barbat si dorinte sexuale de joasa vibratie. De aceea si devin violatori. Cand violeaza femei lipsite de aparare sau fete curate, minore, de fapt fac un act de sacrificiu pe altarul lui Satana. Iar violul in Romania este incurajat de judecatorii corupti. Pentru ca pedepsele sunt atat de mici, incat par mai curand recompense pentru viol. E o lume satanizata! Spurcata. In cadere libera spre autodistrugere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oare cine o fi umplut facebook cu poze cu romance frumoase, in ie si zambind ademenitor? Oare cine s-o fi laudat in ultimii 30 de ani cu pamanturile fertile, peisajele de vis si padurile odata, cândva, virgine? Oare cine o fi trimis femeile romance la munca, sa stearga la popou batranii altora, lasandu-si copiii ai nimanui? Oare cine o fi furat de la bugetul tarii cat a incaput in bancile straine, saracind poporul? Oare cine nu a aflat ca laudele atrag corbii negri ai hotilor si violatorilor de femei si copii? Si ai hotilor de pamanturi fertile. Barbatii nu sunt violati decat in cazuri rare, prin inchisori. De aceea nici nu-i doare in palarie de suferinta victimelor. Foalele sa fie pline la barbati!
    Doamnelor, stati treze. Trantorii nu fac miere! Si nici cocosii ouă. Cati cocosi laudarosi prin tara asta! Se revolta din gura zilnic. Cand e vorba de fapte, ne scot tot pe noi in inaintare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imaginea seamana mai degraba a rapire pentru organe

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa ne apărăm cu zice doamna Maria ca lumea chiar a luat-o razna
    Ferească Dumnezeu și Maica Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  8. La un an de la disparitia lor, nu mai traiesc .

    RăspundețiȘtergere
  9. Trafic de organe cu Orientul Mijlociu .

    RăspundețiȘtergere
  10. Fetele rapite de proxeneti pentru sex in final ajung la traficantii de organe ,la fel cum copii din Rasinari'' vinduti'' de sotii Iohannis, au ajuns la canadianul Lalande aflat pe lista internationala a traficantilor de organe-craciun

    RăspundețiȘtergere