sâmbătă, 8 august 2020

UN AVION CARE BOMBARDEAZA ! ODATA CU BOMBELE ,CADEAU SI RACHETELE !

                                     
                                         8 August 2020,ora 5,44 !

                               Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte, lumina ce-mi arata inspre Est,Sud -Est,un Avion ce lasa bombele sa cada una cate una sau chiar mai multe deodata.
Pe langa bombe,vedeam si rachete care cadeau peste cladiri.

                               Imagini de fundal : vehicul, avion, militar, aeronave militare ....
Avionul pe care il vedeam,parea ca isi indeplinea misiunea cu succes.
Dragii mei,daca are sau nu legatura cu Exploziile de la Beirut,eu nu stiu a va spune.
S-ar putea sa fie ca o consecinta a ceea ce s-a intamplat la BEIRUT unde, au murit foarte multi oameni si mii de oameni sunt raniti.Posibil ca sa se descopere ceva neasteptat in urma celor 2 explozii,cea din urma fiind devastatoare.
Iata:

Detalii șocante ies la iveală după catastrofa din Beirut. Povestea pompierilor trimiși în mijlocul dezastrului

08-08-2020 16:58

Beirut
Libanul este în doliu şi în stare de urgenţă după uriaşa explozie din Beirut, care a dus la moartea a 154 de persoane.
                                        Imagini pentru lumanare
Printre victimele dezastrului se numără și mai mulți pompieri, care au murit sau sunt dispăruți, după ce au fost trimiși să intervină pentru a diminua efectele deflagrației, fără să știe cu ce se vor confrunta.
Locotenentul Raymond Farah a fost cel care a primit apelul din partea poliției, după ce mai mulți martori au observat fum în portul orașului. Acesta a povestit pentru Al Jazeera cum a avut loc intervenția în care mai mulți dintre colegii săi și-au pierdut viața.
“Inițial, le-am spus că nu îmi voi trimite camioanele cu pompieri înainte de a ști ce fel de foc este. Trebuia să știu ce este acolo. Apoi, un ofițer de la securitatea statului a sunat și a spus că este vorba despre un hangar unde sunt doar artificii. Știind asta, și pe baza ordinului comandantului pompierilor, am dat ordinul ca o echipă să plece”, povestește Farah.
Imediat, o echipă formată din 10 oameni a pornit spre port cu o ambulanță și o mașină de pompieri. Ajunși la fața locului, aceștia i-au transmis lui Farah că “e ceva în neregulă, este un sunet nebun și un foc imens”.
Farah a fugit imediat în stradă, a luat o motocicletă și a plecat către port.
“Când am ajuns aproape de hangar, nu era niciun camion de pompieri și nicio ambulanță. Parcă s-ar fi evaporat. Cea mai mare bucată din ei era de mărimea unei palme”, a povestit el.
Din cei 10 oameni care s-au deplasat la intervenție, unul a fost găsit mort, în timp ce restul au fost dați dispăruți și se presupune că sunt decedați.
Atât Farah, cât și șeful poliției din Beirut, spun că nu a avut idee de cantitatea uriașă de azotat de amoniu ce era depozitată în port.
“Dacă am fi știut că există această cantitate de materiale explozive în port, am fi acționat complet diferit. Am fi solicitat o evacuare a zonei și, cu siguranță, nu am fi trimis pe acei tineri în interior”, a explicat acesta.
Deflagraţiile provocate de explozia a circa 2.700 de tone de nitrat de amoniu depozitate de şase ani în condiţii necorespunzătoare în portul capitalei libaneze s-a soldat cu 154 de morţi şi circa 5.000 de răniţi, conform ultimului bilanţ provizoriu, iar sute de mii de locuitori ai oraşului parţial devastat au rămas fără adăpost.   Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. La Beirut a fost declarat ca accident.Bombardamentul cladirilor e un razboi pe fata,declarat-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Oculta mondiala incearca sa provoace razboaie.Nu vor reusi !

    RăspundețiȘtergere
  3. 04.34 si la tine in cap tot oculta e.

    RăspundețiȘtergere
  4. mai an 9 august 18:47-mai citeste pe net sa vezi cine conduce lumea de sute de ani-de masoni ai auzit si marile corporatii si de magnati? ei nu au mama si tata-mint ,inseala, produc razboaie pt pozitii stratezice in lume si pentru resurse-noi stim dar suntem ingraditi de legile lor

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.go4it.ro/content/stiinta/rusia-vom-considera-orice-atac-cu-racheta-balistica-un-atac-nuclear-19153335/?utm_source=CAPITAL+ARTICOL&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

    RăspundețiȘtergere