luni, 10 august 2020

BISERICA CRESTIN ORTODOXA SI SOLDATUL DE LA BAZA TURLEI !


                Noapte de 9 -10 August 2020,ora 2,34 !

                              Dragii mei, 

În aceasta noapte,cand abia atipisem, ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata o Sfanta Biserica la Rasarit, care avea o Turla foarte inalta.

                              Biserica Sfantul Nicolae Brasov, Transilvania | Informatii si ....
La baza Turlei Sfintei Biserici, cum ar fi la geamul de deasupra ceasului,vad capul unui soldat tanar, chipul mai bine zis, ce era pur si simplu incorsetat intr-o masca de fier argintiu.
Soldatul parea a fi viu,chipul său era viu, căci doar chipul i-l vedeam, doar ca era prins ca intr-o menghina in acel coif metalic.Cred ca statea la orizontala cu trupul nevazut.
Din privirea sa ,am inteles ca sufera foarte mult.
Dragii mei, eu nu stiu cum sa talcuiesc ceea ce Mult Prea Milostivul Dumnezeu mi-a aratat,dar cu siguranta are o insemnatate foarte mare in ceea ce priveste BISERICA CRESTIN ORTODOXA! Sa fim buni fratilor,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si niciodata sa nu ne pierdem Credinta,Nadejdea si Dragostea in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului.
                              Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Trebuie reformata biserica se stie in media ca sint multe lacune si marturii care nu fac de a creea confuzie si ura fata de toti romanii si de a indeparta de la credinta fata de dumnezeu dar din pacate coruptia iti vinde sufletul si de a beneficia de putere si faima in favoarea necuratului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Soldat deci razboi in Est ca si mesajul anterior,e vorba doar de zona ortodoxa estul Europei-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crăciune du-te și bea apa sa iți potolești setea de război. Ai luat teapa că nu va fi nici un razboi. Ști ce nu înțeleg? Ce interes ai sa creezi panică? Te ajută cu ceva? Ești plătit? De ce semeni teamă?

      Ștergere
  3. Și eu Red la fel. Diversiune creata în estul Europei. Câteva state vor întra în conflict

    RăspundețiȘtergere
  4. Dreptcredinciosii, adica ortodocsii, sunt ca strajerii care pazesc Biserica, toate ale Bisericii Dreptslavitoare, sunt vii dar incorsetati si pregatiti de aparare in caz de razboi impotriva Bisericii. Da, e legat de mesajul dvs anterior, potrivit Fericitului Paisie Aghioritul, cum ca Biserica Ortodoxa, Ortodoxia, fac obiectul declansarii conflictului celui de al III lea Razboi Mondial. Sa aparam dar Biserica Strabunilor nostri! Doamne al Puterilor Fii cu noi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa cum stim de la multi preoti plecati de pe pamant,au spus ca raul incepe cand nici preotii nu se mai inteleg in biserici,traim aceste vremuri,multi preoti se cearta intre ei,pentru functii,parte materiala.Am vazut si la tv.multi preoti au lux,masini,case,afaceri de familie,etc.
    Eu stiu ca un adevarat preot,care il slujeste pe DUMNEZEU,nu are nici telefon mobil,nici caruta,circula pe jos,ca si HRISTOS.
    Multi preoti avem,dar putini sunt cei alesi de DIVINITATE.

    RăspundețiȘtergere
  6. 00,22 Si la ce ai vrea sa ma gindesc cind e vorba de biserica si un soldat.
    Vino si tu macar cu o idee ,nu numai de a critica pe altii.
    Trump evacuat spune;'Lumea e un loc periculos' -craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Biserica casa Domnului si soldatul noi oamenii care vad realitatea 😐😐😐

      Ștergere
  7. Si nu uita mesajul de alaltaieri'si e viata si SCUT[ Deveselu]la noi in Romania,dupa care urmeaza razboiul'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Aveti dreptate crăciun,si eu ma gandesc la Deveselu am vazut si cum Tramp a fost scos di sala palatului unde ținea o conferință de presă se auzeau focuri de armă imediat la scos,sunt mulți nemulțumiți pe acest pământ.

    RăspundețiȘtergere
  9. 07,34 Deocamdata e scandal in Belarus dupa ce acum o saptamina Lucasenco a fost reales cu 80 la suta, dictator de 20 de ani sprijinit de Rusia,sint unii nemultumiti dar arestati din ei multe mii, si morti.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt inchise manastirile budiste din cauza covid-ului. Se fac rugaciuni inca, dar in grupuri mai mici. Omul sfinteste locul.
    Atat cat se poate, se fac rugaciuni pentru toti.
    Vecina mea canta. E bine atunci. Sanatate ca e mai buna decat toate!

    RăspundețiȘtergere