joi, 13 august 2020

PARINTELE ALEXANDRU ARGATU !

DUMNEZEU sa-l odihneasca in Imparatia Sa,de-a dreapta Sa !
                                         
                                                   Ce facem cu lumânarea de la Înviere și când mai poate fi aprinsă ...
                     .
                                            12 August 2020,ora 23,07!

                                    Dragii mei,

Am aflat cu totii de cumplita tragedie in care si-a pierdut viata Parintele Alexandru Argatu,Dumnezeu sa-l ierte si sa-l oduhneasca in pace.Parintele Alexandru Argatu,a fost un Om plin de intelepciune si bineplacut Lui Dumnezeu si Maicii Domnului.

Acum 8 ore - Miercuri, 12 August 2020 - Ultima ora: Preotul Alexandru Argatu, din Boroaia, a murit marti ... Trimite e-mail | 1 imagine | ø fişiere video ... Părintele Alexandru Argatu s-a născut în satul Ioneasa, comuna Vadu Moldovei, și a ...

Acum 1 zi - Doliu în comunitatea ortodoxă suceveană, după ce preotul Alexandru Argatu și-a pierdut viața într-un tragic accident de mașină în județul ...
Acum 16 ore - Preotul Alexandru Argatu, fiul marelui duhovnic Ilarion Argatu. și-a pierdut viața, marți, într-un ... Potrivit Agaton.ro „Părintele Alexandru Argatu este unul dintre cei cinci copii ai duhovnicului Ilarion ... imagine cu rol ilustrativ.
În aceasta noapte dragii mei,in timp ce ma rugam afara,in curtea casei sub Cerul liber, vad pe Cer ceva ca un nor oval de culoare mai inchisa,nor ce se misca incontinuu.Si pentru că eu vad cel mai bine cu ochii inchisi, am inchis ochii si priveam spre locul unde era acel nor dens si care,se misca straniu.
In aceasta clipa ,vad mai intai de toate ,o incapere ,un locsor mai special ca in Sfanta Biserica.Doua maini toarna intr-un vas de inox,o cratita mai inalta,toarna in ea Apa.
Cand a terminat de turnat,aud un glas care intreaba cu uimire:
       "Dar ce faci?
         De ce bagi mâna?
Clipa in care,vad o mana dreapta a unui barbat,o mâna ce atinge apa din vasul de inox. In clipa in care a atins apa,aud glas care motiveaza de ce a bagat mâna in apa.
           Ca sa se vada Părintele Argatu!
           Ca sa se vada intelepciunea Parintelui Argatu !"

Caldarusa mica - 1L | Obiecte bisericesti-Obiecte de cult-Obiecte ...Pravda: Cum ne vindecă rugăciunea, aghiazma şi semnul Crucii ....
În acest moment ,vad mai sus de mine,in aer,o masina de culoare inchisa  si pe Părintele Alexanfru Argatu.Părintele era imbracat in sutana si cu patrafirul auriu,avand capul acoperit tot cu ceva negru ca o tocă.
Părintele era foarte vesel si cu chipul plin de o lumina aurie.
Dragii mei , eu nu l-am cunoscut pe Părintele Alexandru Argatu; dar iata ca l-am cunoscut acum cand s-a suit la Ceruri.Asa cum reiese din Mesaj, Părintele a fost un om plin de intelepciune,un om cu Har divin,un PREOT ales si bineplacut Lui Dumnezeu si Maicutei Domnului,de aceea a si ingaduit acest  accident,ca sa-l ia la Ceruri in Imparatia Sa.
Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-l odihneasca in pace in Imparatia Sa,iar pe noi sa ne ocroteasca cu Rugaciunile sale la Mantuitorul Hristos.
                         Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Dumnezeu sal odihneasca in pace.Va urma o Schimbare dupa Voia lui Dumnezeu-ne putem astepta la orice.O schimbare este bine venita iar in rest depinde de noi oamenii ce vrem cu adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu sa l odihneasca si noua sa ne descopere cauza accidentului

    RăspundețiȘtergere
  3. A bagat mana pentru ca mana este legata de inima.
    Vasul cu apa este pentru spalat mainile.
    Eu am zis cateva cuvinte direct online pentru el, l-am ghidat cat am stiut de bine. I-am spus sa-l urmeze pe Domnul Iisus si cu aceasta m-am oprit. Mai am doar sa prezint simbolic darurile mele pentru Domnul: 🌸🏵🌹🌺🌻🌼🌷🥀🍷🍇🥝🍑🥭🍎🍒🍓🗽🌈💎💌

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar era nevoie sa puneti poza cu masina? Mi se pare de prost gust sa faci asa ceva, nu suntem pe cancan hai sa fim mai civilziati

    RăspundețiȘtergere