luni, 10 august 2020

COVID 2 ! COVID 2 MODERNIZAT ???

                             
                                           10 August 2020,ora  5,53 !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva despre "faimosul"Coronavirus,sau altfel spus ,Covid 2 sau Covid 19 !
Iata ce spunea glasul :
                "Modernizeaza sus,Covid 2 !"

                             Virus, Covid, Ştiinţă, Covid19, Covid.
După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei,nu voi cauta sa interpretez nicicum acest Mesaj, ci va voi spune ca acest VIRUS exista cu adevarat, parerea mea este ca ,nu este chiar atat de violent precum ni se spune minut de minut, nu pentru oamenii sanatosi.
Dar,trebuie sa avem mare grija ca sa nu ne infectam si sa ne supunem la anumite riscuri atat pe noi dar si pe cei dragi noua.Este mai usor de prevenit,decat sa suferim.
Asadar,sa purtam masca chirurgicala (e mai subtire si mai usor de suportat),sa pastram distanta fizica(gresit este spus distanta sociala) si sa ne dezinfectam cat mai des pe maini.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa nu ne paraseasca  si sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi pacatosii,ci sa ne ajute cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!
                           Cu dragoste,Maria.
                           

16 comentarii:

  1. Modernizat in laborator,dupa mine e foarte foarte periculos pentru ca sint variante multe si se transmite si prin animalele de companie parca ar fi fost Planificat.
    Chiar si vindecat sau vaccinat ramine in corp si poate sa ne omoare si dupa zeci de ani cind imbatrinind imunitatea scade si rabufneste atunci mortal.
    Dupa mine singura solutie e intarirea permanenta a sistemului imunitar prin miscare,alimente care ajuta producerea Leucocitelor T catina,proteine de pui si din lactate care pe linga renumita lactoferina mai contine acizi grasi ca acid linolenic care de asemenea creste productia de leucocite T si siropuri pentru plamini ca cel de Brad,iar ca medicamente primul hidroclorochina si anticoagulante ca Aspenter si Clopidogrel ,iar ca aparat de ozonare a aerul bune cele cu furtun,investitii minime si salvatoare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. pt craciun- ti-ai pus problema ca medicamentele-ex hidroclorochina si anticoagulantele etc au NENUMARATE EFECTE NEGATIVE-CONTRAINDICATII SI EFECTE ADVERSE-pe medici si farmacistii nu-i costa nimic sa le administreze-ba castigul este enorm-industria farmaceutica fiind cu profitul cel mai mare din lume-iti spun asa ca cel ce a lucrat in domeniu

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai, nu ziceați dvs, doamna Maria că acest virus, Covid va dispărea de la sine înainte de alegeri?....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care alegeri? Din ce an? Poate alegeri de miss boboc? Adica vrei sa spui ca nu mai moare nimeni la noi? Nici in sua? Si nici in Brazilia? Te iei după toti politicienii?

      Ștergere
  4. Esti adevăratul Crăciun?

    RăspundețiȘtergere
  5. Este doar o teapa de a baga frica in oameni se stie ca este un virus precum virusul gripal,virusii exista de ani de zile cine moare moare cine traieste traieste doar dumnezeu hotareste asta. Eu sint imun si am trecut printre aceste probleme,problema este alta ca nu am dreptul sa salvez vieti de a dona singe sau plasma.

    RăspundețiȘtergere
  6. Rusia anunta primul vaccin din lume aprobat,oare tot ei au pus si coronavirusul la jocurile sportivilor veterani din China?-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. 10,45 Adevaratul- craciun,Da ,usor de deosebit cel ce scriu fara Diacritice si cu 'sint' in loc de' sunt'.
    Cit despre anticoagulante pentru Covid 2 se iau perioada scurta de timp maxim 2 luni in perioada bolii COVID,eu le-am luat 10 ani pentru inima fara probleme cite o pastila pe zi din fiecare ,dar atentie doar cele scrise aspirina Aspenter si Clopidogrel.
    Dar a nu se confuda cu Trombostop tot anticoagulant care desi ieftin se dozeaza doar cu analiza medicala de factor de coagulare a singelui deci Trombostop e mai PERICULOS si se ia cantitate mica jumatate sau sfert de pastila pe zi.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ambii craciuni sunt la fel de penibili. unul face pe stiristul antena 3 iar celalalat imrastie invective la adresa natiilor si puterii.

      Ștergere
  8. Se adaptează la om și omul la el

    RăspundețiȘtergere
  9. 19,38 Aici o gresesti intentionat,a critica putere nu inseamna a critica Natia cu atit mai mult cu cit Puterea formata din Alogeni e impotriva natiei si vinduta intereselor anti-nationale de origini masonice gen Bildelberg-care l-au propus membru pe Iohannis ,care actioneaza prin Bani si Soros un neo-marxism care vor disparitia Natiilor si Popoarelor prin formarea unei populatii fara national ,patriotism si doar dupa inerese personale.
    Care sa fie usor de manevrati prin BANI intr-o societate in care cei alesi sint doar de forma ei fiind de fapt Marionete=Manipulati usor ale celor cu Banii , care-i plimba de nas precum era Nea Marin care calarea Magarul cu un morcov legat de un bat cu sfoara in fata magarului.
    Va las pe dumneavoastra sa ginditi cine este in postura Magarului manipulat astfel.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Deci magarul manipulat si politicianul Marioneta in cazul nostru e...Iohannis.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu luati medicatie fara sa fiti sub supravegherea unui medic! Daca de la Dumnezeu ati fost facuti fara farmacie in mana, de ce sa incepeti sa faceti teste pe propria piele? Nu aveti decat o viata. Nu va faceti singuri rau! Este mentionat medicul in Sfanta Carte si nu degeaba.
    Daca vreti un trai ca in afara, invatati sa va supuneti regulilor de bun simt ca in afara! Daca nu, puteti ramane unde sunteti ca nu deranjati pe nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pandemia Covid merge mai repede decit se estimase,deja s-a ajuns la 20 milioane de imbolnaviti si 750 000 de morti in ritmul asta pina la sfirsitil anului se trece cu mult de un milion decedati-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. 22.18 mai termina cu alogenul tau, esti penibil craciun. Cred ca esti paranoic,

    RăspundețiȘtergere
  14. 23.23 Uite nu mai spun Alogenul ,ci Bugetarul cleptocrat sapte case,care incalca legile si constitutia cu Guvernul lui evreiesc care spun ca nu au bani de pensii dar tocmai zilele astea a majorat pensiile speciale si salarii si indemnizatii la bugetari ca momeala lui pentru cei care peste o luna vor numara voturile ,in timp ce multi pensionari furati la pensi azi nu si-au putut scoate pensia cea mica.
    Esti multumit,ca pensionarii nu cred ca sint fara pensia scoasa azi in timp ce a scazut puterea de cumparare cu 8 procente in doar ultimile 5 luni conform statisticii lui Grindeanu cel ce a servit Dictatura Iohannis oprind 14 pubicatii de a se exprima liber ,taman opozanta lui Iohannis ca Justitiarul dar si un site ortodox?-craciun

    RăspundețiȘtergere