duminică, 9 august 2020

VETI INGROPA PE GRIGO - POLITICIENII VOSTRI !


                      Noapte de 8 - 9 August 2020 ,ora 1,34 !

                         Dragii mei,

In aceasta noapte ,in timp ce scriam la articolul anterior,aud un glas care spune ceva despre anumiti politicieni.
Citez:
           "Sa nu va fie teama!
         Astazi veti ingropa pe grigo-politicienii vostri !"
Dragii mei, fara nicio indoiala ca acest Mesaj este unul politic,dar care ,se adreseaza poporului român.Ce inseamna in termeni politici aceste cuvinte,este mai greu de descifrat.
Important este faptul ca, vom scapa de cei care au ingropat Tara si poporul roman.
Cum vom scapa? Fireste,prin alegeri democratice,pasnic !
Ce insemna sau care sunt acei grigo-politicieni?
Nu stiu a va spune.
Cu siguranta vom afla impreuna.
Sa nu ne pierdem Credinta fratilor si nici iubirea fata de Aproapele. si vom fi ocrotiti de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului ,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                        Cu dragoste,Maria.

53 de comentarii:

  1. Viorel Grigoras numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor
    PNL

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu mai pot da cu cazmaua. In caz ca vrea sa iasa vreunul afara …

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca era ,,gringo,, , insemna ceva.
    Sau poate le moare ,,cricul,, 😂😂

    RăspundețiȘtergere
  4. In alternanta cu Noul Ierusalim sau Orasul din Aur in care nu va calca nici o urma de politician!

    RăspundețiȘtergere
  5. Teoretic asa credeam si eu ca ar trebui sa fie daca ar functiona ca Democratia prin VOT nu ca o Cleptocratie,dar nu este, dovada ca de 30 de ani ies numai evrei la conducere,romanii sint prea adormiti si oricum iese cum vor cei care fac jocul.
    Deci fara o miscare ca cea din 89 nu vad o iesire din situatia asta,cred ca asta o spune clar si mesajul ''Sa nu va fie Teama'',iar se va ajunge la' groapa '=moarte de ''politicieni'' pentru a scapa de Casta straina evreiasca de pe spatele romanilor, care a facut numai rau tarii timp de 30 de ani.-craciun

    Asa ca ramine o singura solutie

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca are legatura cu calendarul(timpul) grego-rian introdus de reformati.... se spune ca cel iulian este caledarul ortodox.

    RăspundețiȘtergere
  7. Știm că vom îngropa pe gringo pnl și asta foarte curând. Apropos televiziunilor miluite și imbecile Românești când dați clasamentul pe țări a celor contaminati dați și numărul populației că deh ce reprezintă o mie de contaminați pe zi în Germania la 80.000.000 de locuitori și ce reprezintă o mie de contaminați pe zi în România la 20.000.000 de locuitori cu maestrul de ceremonii doctor apendicită Han-Tătar bișnițar de măști și specialistul arabo-covidian Arahat . Hai că doar nu suntem toți angajați la televiziunile românești, televiziunile sectă imbecila unde de foame să repetăm ca niște crizați bălind berbecuții și fripturile parastasului duduian. Dar trăim în Afganistan și așa merge treaba cu interlopi, miliție, felceri și politicieni covidați la creier. Am zis Afganistan pfuu,dar stați liniștiți că nu este nici o diferență între Afganistan și Romanistan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @- va fi desert aici,ca in Afganistan. Urmeaza razboi pentru mincare

      Ștergere
  8. Biserica ortodoxă greacă Sfântul Dimitrios din Achrafieh este la mai puțin de un kilometru distanță de locația unde a avut loc explozia din Beirut. Părintele Youil Nassif s-a grăbit pentru a verifica pagubele produse de deflagrație și a găsit naosul distrus. Însă spațiul sacru al altarului, protejat de către iconostas a rămas aproape neatins, inclusiv o candelă cu ulei care a rămas aprinsă după explozie
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/altarul-unei-biserici-ortodoxe-din-beirut-neatins-de-explozie-da-sperante-preotului-care-indeamna-lumea-sa-se-roage-1350474

    RăspundețiȘtergere
  9. Ați avut o viziune cu un incendiu mare. S-a adeverit.
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/cel-putin-zece-morti-intr-un-incendiu-izbucnit-intr-un-bloc-din-cehia-1350317

    RăspundețiȘtergere
  10. Gata, in sfarsit începe sa scada pandemia?! Doar 41 de morți.
    https://www.stiripesurse.ro/scade-numarul-de-noi-cazuri-de-infectare-1145-in-ultimele-24-de-ore_1494013.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Tragedii peste tragedii!
    Vor fi multe accidente, inundații, vijelii, grindină, inec și incendii. De toate vor fi anul acesta în număr record___

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.romaniatv.net/accident-mortal-in-judetul-arad-un-motociclist-a-fost-lovit-din-plin-de-o-masina_532749.html

      Ștergere
    2. https://www.romaniatv.net/turist-inghitit-de-mare-la-neptun-cinci-scafandri-il-cauta-pe-tanar_532755.html

      Ștergere
    3. https://www.romaniatv.net/inundatii-devastatoare-in-grecia-cel-putin-sapte-persoane-si-au-pierdut-viata_532773.html

      Ștergere
  12. Peste 100.000 de morţi de COVID-19 în Brazilia. Coronasceptic convins, președintele Bolsonaro spune că are „conştiinţa împăcată”. Așa da președinte!?!?

    RăspundețiȘtergere
  13. https://www.piticigratis.com/2018/11/crestini-suntem-atacati-satanistii-au-umplut-bucurestiul-de-statui-de-ale-lui-baphomet/

    RăspundețiȘtergere
  14. Acestia sunt medicii eroi!?!? Un pacient cu dureri cumplite, lăsat să zacă în faţa spitalului. Medic: "Noi nu avem ce să ne reproşăm"
    Scene revoltătoare în faţa spitalului de urgenţă din Drobeta Turnu-Severin! Un pacient cu dureri cumplite a fost filmat zacând pe caldarâm după ce medicii l-ar fi ignorat deşi fusese adus cu salvarea. Omul de 49 de ani a fost în final internat, dar a murit a doua zi din cauza unei pancreatite-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde medicii au jurat ca vor salva vieti, unii s-au transformat in calai. Nu mai asigura ingrijirea bolnavilor. Desi li s-au marit salariile (6000 lei brut) ca sa nu mai ia de la amarati, tot stau cu mana intinsa la cersit. Pentru ca din cersit au reusit sa-si construiasca vile-palat.

      Ștergere
  15. Adepţii apocalipsei au anunţat că în 2020 o planetă gigant va cauza dispariţia omenirii. Acestă planetă ar urma să lovească din plin Pământul!
    Numele planetei care va aduce apocalipsa este Nibiru, cunoscută şi drept Planeta X, aceasta fiind de zece ori mai mare decât Pământul.
    Experţii cred că această planetă se îndreaptă către sistemul nostru solar chiar în aceste momente-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei na, se vorbește de Nibiru de f.multi ai și....n-a mai ajuns, iaka...ajunge chiar în acest an!!!!😂

      Ștergere
    2. Planeta Nibiru ne mai lipsea si acela,in acest an....

      Ștergere
  16. craciun, tot cu evreii, tot cu evreii? :))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  17. Adica vom ingropa PSD-ul care de la revolutie incoace a ingropat tara. Va fi alianta PNL-USR-PLUS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 9 august 2020, 18:36
      Cand erai mic erai prost. Acum esti mult mai mare.

      Ștergere
    2. Daca taceai filozof ramineai, asa ai dezgolit toata naivitatea (ca sa nu zic altceva) din tine. Tati, lasa-te de politica ca nu e de nasul tau. Pune mina de te mai documenteaza si pe urma apucate sa debitezi ineptii pe aici. Da eu nu inteleg ce cauti cu politica pe aici. Aici e un blog despre cele dumnezeiesti.

      Ștergere
    3. Cand era mic, citea "Cutezatorii".
      E fost pesedist ca tine.
      Imi pare rau, e prea spontana gluma ca sa vreau s-o modific!

      Ștergere
  18. Omuleții gri. Micii cenusii, rasa ET parazitară, ce controleaza omenirea prin mintea colectiva. De aceea oamenii se comportă ca oile. Este suficient sa spuna unul ca nu exista Covid si un anumit numar de oameni preiau mesajul si-l multiplica. Covid exista. Fabricat in laboratoare cu scopul de a ne decima, sau nu, exista. Si din ce in ce mai multi romani cad bolnavi.
    E suficient ca un om aflat sub control ET malefic sa spuna: ucideti pe X-ulescu si un anumit numar de oameni aflati sub controlul acelui asa zis lider controlat si el de " gri" vor multiplica mesajul. Si, daca se atinge un număr de oameni care sa si implineasca acel mesaj, X-ulescu va fi ucis. Sunt momentele in care mase de oameni devin sangerosi. M-am tot intrebat cum un popor intreg a sustinut un dement ca Hitler. Sau Stalin, sustinut si el hipnotic de un numar mare de oameni pacaliti ca bolșevismul este un sistem drept.
    Controlorii nu au mila. Au doar interese. Sa absoarbă cat mai multa energie de la noi.
    Ganditi-va ce influența a avut Grig, mult iubitul guru al fraierilor ce nu mai gandesc cu mintea lor, yoghinii din Romania. Cum sa creada atatea femei ca guru este iluminat si le ajuta sa se ilumineze, incat sa accepte atata umilinta? Abuzul sexual! Smecherul a gasit o metoda sigura de a avea un harem cu naive. Yoga este o cale interesanta de purificare. Nu cred ca aduce si Mantuirea, dar nu am practicat yoga, asa ca poate ma insel.
    Primele femei amprentate de guru devin un fel de momeli pentru alti adepti. Daca vreo tanara cazuta in panza de paianjen a dementului si scarbosului guru refuza sexul " iluminator", era pusa la zid si umilită de primele victime deja controlate de scarbosul om paianjen. Cum nu au reusit sa-l infunde nici masonii?? Reteaua este diversificata prin toata lumea si din ea fac parte si judecatori, politicieni...etc
    In plus, victimele trimise sa faca sex pe bani prin lume, au devenit atat ispitele bagate in patul politicienilor, care apoi pot fi santajati, cat si spioanele lui guru Scarbos! Controlori scarbosi ce prin in panza de paianjen victime!
    Sunt atat de spalate pe creier incat se comporta ca o ceata de gaini ce apara cu ciocul cretinul din centru. Sa nu te atingi de guru, ca te ucid nebunele controlate!! Femeile pot fi mai fanatice decat barbatii! Pentru ca sunt mai emotionale si usor de dus cu vorba mieroasa. Mai ales daca provin din familii in care au fost deja abuzate fizic si psihic de parinti.
    Am vazut acelasi comportament sectar si la Argeseanu, renumitul pe nemerit dao reiki in Romania! Barbati lasi aparati de femei fanatice! Veganii acumuleaza multe puteri prin abstinenta la carne si sex tantric. Pe care le folosesc malefic. Ca sa detina controlul.
    Diavolul lucreaza...lucreaza...isi intinde tentaculele prin toata lumea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 9 august 18;49 tot ce ati spus e adevarat cu o singura exceptie-Nimic din toate acestea nu are legatura cu yoga-aceasta este vazuta simplist, distorsionat uneori in abjectie, de catre Occident, dar sunt si figuri de indieni cu mare publicitate- Maharshi Maharishi (Meditatia Transcedentala), Osho (farseur american, expulzat din SUA), Sadhguru, scolit in Occident, Dalai Lama, etc. Toti acestia contribuie la devierea spirituala, niciunul dintre ei neavand nimic de-a face cu yoga (cultura straveche Hindi) sau Budismul in diferitele ei forme.Yoga NU este purificare, dar piata este plina de prostiile "yoga"sursa adevarata nu se gaseste in Occident.
      Cat priveste modalitatile de distrugere a fiintelor umane-barbati sau femei prin Bivolaru- acesta este un personaj de doi bani, sustinut de alte interese-se utilizeaza drogurile la greu, sugestie, hipnoza, actionarea pe anumite puncte ale corpului care creeaza dependenta sexuala, dar si modalitatile de distrugere psihologica a personalitatii.Sunt multi de-ai lui Bivolaru care nu au trecut prin "experiente sexuale" dar au fost folositi in altfel, multi cu posturi bune, niciunul pe dinafara. Aceleasi activitati de manipulare le gasim La scoala Rudolf Steiner, ocultist vestit (Waldorf).De asemenea, din punctul meu de vedere, multe felicitari in ceea ce priveste cetateanul Dragos Argesanu. Mie mi se pare extrem de toxic si nu as invinovati prea tare pe cei care, neavand cultura reala, cu o personalitate labila si nici prea mari crestini dar dorind totusi altceva, au cazut in plasa acestui paianjen. Iar daca va ganditi la psihoza fricii aberante care a cuprins
      atatea tari, veti intelege ca Bivolaru et comp este mic copil.Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Bivolaru = ala rau!!!
      De unde si numele asta al lui ciudat...

      Ștergere
  19. Stiu ca sunt mai multe specii:
    Gregorieni,Serpilieni,bratacieni,reptilieni
    Gregorieni fac parte cei care vor sa parvină,sa conduca tot.
    Serpilieni,oameni sireti,se strecoară,vedem KWI ochii nu uit când a fost fata in fata cu Ponte figura acestui om ma fascinat in modul de al fixa pe Ponte cu privirea,dacă găsiți acea filmare o sa vedeti ca am dreptate,om inteligent dar in alt mod.
    Bratacieni Boc,Băsescu si multi altii.
    Gregorieni este M.Ciolacu,lupta pentru a învinge,Gabriela Firea luptă ochi de căprioară sinceră om bun,
    Acum vedem după figuri,mimica,gesturi ne putem da seama foarte bine ce avem in fata.
    Reptilieni L.Orban cameron,când deschide gura,imaginativă un cameron,când apuca ceva nu mai da drumul din limba lui lipicioasa.
    Acum poate v-am facut sa radeti dar analizării un pic,va dati seama usor.
    Cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite o ideie cauta pe wikipedia ce anume te intereseaza de ex persoane politice. :))))

      Ștergere
    2. Sa înțeleg ca l-ai votat pe kwi ca te-a fascinat privirea lui? 😂

      Ștergere
    3. Ai dreptate, bune observații! 👍

      Ștergere
  20. daca-i vom vota pe cei de la putere 4 ani vom sta cu ei-spunea cineva pe tv -dar ei ce-au facut pt noi ca sa-i votam?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ti-a marit pensia sau salariu, atunci de ce sa nu-i votezi?

      Ștergere
  21. Şase turişti francezi, un ghid şi un şofer au fost ucişi, duminică, în Niger, de bărbaţi înarmaţi. Atacatorii, veniţi cu motociclete, au deschis focul asupra celor opt în regiunea Koure, unde se află ultimele grupuri de girafe din Africa de vest-crăciun

    RăspundețiȘtergere
  22. https://www.romaniatv.net/incendiu-puternic-in-craiova-mai-multe-persoane-au-fost-evacuate_532737.html

    RăspundețiȘtergere
  23. https://www.romaniatv.net/bataie-generala-pe-plaja-cu-umbrele-si-sezlonguri-video_532745.html

    RăspundețiȘtergere
  24. Val de incendii. Urmează foarte multe incendii de vegetație și de păduri. Va fi un an cu recorduri___

    RăspundețiȘtergere
  25. Potop în Coreea de Sud. Inundațiile vor continua.

    RăspundețiȘtergere
  26. Se implinesc 2 ani de la Lovitura de Stat semi -esuata ,semi-Reusita din 10 august 2018,instigata de Evreul-Sas Iohannis incalcatorul Constitutiei cu Geaca Rosie avind ca pretext Ordonanta 13 declarata ulterior de Curtea Constitutionala perfect LEGALA,si a caror manipulati fac si astazi presiune pe Justitie-'oarba cu cintarul', pentru redeschiderea dosarului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  27. @9 August 22:46 vorbiti probabil despre platforma radumoraru.ro
    Ei au spus ADEVARUL, asta au facut, cand politicieni "curati", medici "eroi", jurnisti "de onoare", vipuri "binevoitoare" , multi, prea multi ACEI CE SE VOR REALESI, AU MINTIT, NE AU MINTIT adica pe dumneavoastra si pe noi; dar vremea povestilor a trecut, sa treaca, nu ne ar fi oare rusine sa fim COMPLICI la minciuna acestor netematori de Dumnezeu si neiubitori de Tara si de Neam?

    RăspundețiȘtergere
  28. Masinco, mai las-ai drakului in dracii lor de prapaditi kare ne konduc.

    RăspundețiȘtergere
  29. Inundații devastatoare în Grecia

    RăspundețiȘtergere
  30. Anonim 17:18 Nu se zice asa drakului in dracii lor. Se zice asa
    Las-ai DRAGULUI,DRAGULUI ai inteles.
    Sunt botezați si nu-i ia se întorc la tine🤣🤣🤣

    RăspundețiȘtergere
  31. Silvia nimic nu ma fascineze la acesti oameni.
    Nu trebuie sa uram pe nimeni
    Nu trebuie sa-i blestema,nu este bine are grijă Dumnezeu de ei si de toata lumea.
    Nu stiu sa urăsc pe nimeni,urăsc păcatul,nu omul. Cu drag

    RăspundețiȘtergere
  32. pt 10 august 09:11-marirea salariilor si pensiilor este frectie la picior de lemn-sa traiesti tu cu aceste mariri-probabil ai leafa maaare si te descurci-asta-i mila fata de semeni?-ce sa spunem de pensionarii care au muncit greu peste 30 ani- nici de medicamente nu le ajunge-lasa nu mai judeca -IISUS DOMNUL ESTE JUDECATOR SUPREM

    RăspundețiȘtergere