luni, 31 august 2020

IISUS HRISTOS SI PESCUIREA MINUNATA !

   Draga cititorule ! 
Pe acest Blog esti musafir! 
Te rog sa dai dovada ca ai cei 7 ani de-acasa! 
De nu,Comentariile tale vor fi sterse!
Nu te obliga nimeni sa stai pe acest Blog si nici sa crezi in ceea ce vei citi aici ,pe Blogul Dumnezeu Exista-Marturii! Cine simte si vrea,va crede! Cine nu, e alegerea sa !
Nu uita ca,tot ce vei grai de rău pe cineva sau vei aduce cuvinte hulitoare Lui Dumnezeu,Maicii Domnului si Sfintilor Săi,se va intoarce la tine inzecit !

          Duminica a XVIII a dupa Rusalii-Pescuirea minunata - Buna Vestire.

                                                    28 August 2020,ora 6,22!

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre Sud o apa mare,iar pe apa sub un Cer de ziua vad o Barca la care vasleau mai multi barbati.

                             Duminica a XVIII a dupa Rusalii-Pescuirea minunata - Buna Vestire.

Brusc,in barca lor apare Insusi Mantuitorul Iisus Hristos .Era imbracat in vesminte albe ca lumina.
In jurul Bunului si Prea Iubitului nostru Mantuitor, vad o lumina alba orbitor de stralucitoare sub forma ovala.
Deasupra capului Lui Iisus a aparut o lumina aurie sub forma de raze care s-au asezat ca o coroana imparateasca pe capul Lui IISUS.
Ucenicii Domnului vasleau cu putere ,cand ,la un moment dat,IISUS le spune ca sa arunce mreaja in apa .
Si cand aruncau ei mreaja in apa,deasupra Lui Iisus si a tuturor celor din barca,vad un Porumbel alb ,de un alb orbitor,Porumbel care se apropie foarte mult de toti cei care trageau mreaja plina de pesti.
In acea clipa dragilor, vad cum mreaja pescarilor s-a umplut cu peste si abia reuseau ca s-o scoata la suprafata apei.
Totul a durat cateva secunde,după care , a disparut tot asa brusc precuma asi aparut.
Sa ne rugam si noi dragii mei,sa ne rugam Bunului Iisus si Prea Curatei Fecioare Maria,ca sa ne daruiasca iertare de pacate,sanatate si mantuire.
                           Cu dragoste,Maria.
P.S.
Duminica a XVIII a dupa Rusalii-Pescuirea minunata - Buna Vestire

Evanghelia pescuirii minunate

Luca 5,1-11

In vremea aceea Iisus sedea langa lacul Ghenizaret; a vazut doua corabii oprite langa tarm, iar pescarii, coborand din ele, spalau mrejele. Si urcandu-se intr-una din corabii care era a lui Simon, l-a rugat s-o depar­teze putin de la uscat. Si, sezand in corabie, invata, din ea, multimile. Iar cand a incetat de a vorbi, i-a zis lui Simon: Mana la adanc si lasati in jos mrejele voastre, ca sa pescuiti. Si, raspunzand, Simon a zis: invatatorule, toata noaptea ne-am trudit si nimic nu am prins, dar, dupa cuvantul Tau, voi arunca mrejele. Si facand ei aceasta, au prins multime mare de peste, ca li se rupeau mrejele. Si au facut semn celor care erau in cealalta corabie, sa vina sa le ajute. Si au venit si au umplut amandoua corabiile, incat erau gata sa se afunde. Iar Simon Petru, vazand aceasta, a cazut la genunchii lui Iisus, zicand: Iesi de la mine, Doamne, ca sunt om pacatos. Caci spaima il cuprinsese pe el si pe toti cei ce erau cu el, pentru pescuitul pestilor pe care ii prinsesera. Tot asa si pe Iacov si pe Ioan, fiii lui Zevedeu, care erau impreuna cu Simon. Si a zis Iisus catre Simon: Nu te teme; de acum inainte vei fi pescar de oameni. Si tragand corabiile la tarm, au lasat totul si au mers dupa El.

2 comentarii:

  1. doamna Maria de ce nu pot comenta la postările dv pe Facebook...nu am jignit sau vb urât...va rog sa faceți ceva ca chiar stau rau

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum IISUS HRISTOS,a inceput sa pescuiasca oameni din intreaga lume,pentru ai pregati pana la Venirea Lui pe pamantul Romanesc.

    RăspundețiȘtergere