vineri, 7 august 2020

UN CUTREMUR FOARTE PUTERNIC SI DE LUNGA DURATA !

                                                 7 August 2020,ora 6,09 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind, am in faţa ochilor inchisi o incapere micuta in care se afla o masa de aceeasi masura.
Brusc,totul incepe a se cutremura.

                                                    cutremur-seismograf - Știri de Galați.
Atat peretii incaperii,cat si masuta se clatinau intens si indelung ca timp.
Parea ca acest Cutremur intens nu se mai termina.
Din nefericire dragii mei, vom auzi de un astfel de cutremur intens ,si de mai  lunga durata fata de cele care au fost pana acum.
Unde anume se va produce sau cand,eu nu stiu a va spune.
Voi spune ca semn de orientare,Est,Sud -Est!
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,ca sa ne ierte pentru toate cate am gresit si sa ne ajute cu mila si cu iubirea Sa de oameni,in fiecare clipa a vietii noastre.
Sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si iubitori,si nu in ultimul rand,sa nu ne pierdem niciodata Credinta in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului.
                         Cu dragoste,Maria.
Dragii mei,

Iata cum puteti comanda Cartile:

CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! Va multumesc din suflet !

                    https://adevarulduhuluisfant.ro/
                             Adevarul Duhului Sfant Vol 2
Adevarul Duhului Sfant Vol 1


Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text
Este posibil ca imaginea să conţină: text
CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! 
Iata si contul in care puteti depune banii pentru Donatii pentru viitoarele volume,sau pentru contravaloarea CARTILOR :
RAIFFEISEN BANK :
      
 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

                Va multumesc din suflet !
Va multumesc din suflet !
                                  Cu dragoste,Maria.
                        

15 comentarii:

  1. Pai vine Distrugatorul din Cer, ori Nibiru, planeta X, cu randuiala, in cateva luni, plus gasca de asteroizi ai sai, sa curete tot pamantul. Cand cad in ocean fac valuri de sute de metri si inundatii de sute de kilometri. Se va alege praful de usa jandarmul mondial, de uk si ue.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cutremur în România. BILANŢ coronavirus 7 august România. 1.378 cazuri noi de COVID-19 în 24 de ore. Un nou record de 50 de decese şi 446 pacienţi la ATI. Oare când o sa înceapă să scadă pandemia? Se apropie alegerile. Dacă nu scade atunci trebuie să amâne alegerile-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti platit de bisnitarii de "leacuri"? Ai citit romanul Groapa,de Eugen Barbu? Escrocii pisau caramizi si vindeau praful la tarani,ca otrava de purici. Escrocheriile cu leacuri sint f. vechi si continua si azi

      Ștergere
  3. Cod GALBEN de descărcări electrice şi grindină în România-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Exact. Se așteaptă cutremurul prezis de burculet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așe mă că bine zâci,că şâ socrămea o prezâs ca Burculet o sâ prezâca oaresce cutremur.

      Ștergere
    2. Ce a prezis Burculet?Este vorba despre România?

      Ștergere
  5. https://www.facebook.com/ovidiu.grosu.5/videos/3722455401106916

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne fereste doamna Maria ma gândeam ca la noi a bătut un pic de vânt,mai tare si sa oprit brusc,sper sa ne apere BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului De tot raul.
    Mici au fost mai mereu doar ne-o apara Măicuță Domnului.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc

    RăspundețiȘtergere
  7. E ceva vreme de cand tot ne vorbiti de cutremur. Păi pâna la urmă tot o sa se producă unul.
    Să dăm Atenție marită la cele scrise in Biblie, și să nu ne amăgim cu venirea extratereștrilor.
    Apropo: acești așaziși extratereștri nu sunt altceva decât intruchiparea Demonilor. Așa că ...mare atenție, la ceea ce.o să vină!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte multi au prezis un cutremur mare. Sa vedem cine are dreptate. Nci unul nu a ghicit in ce loc va fi. In ziua de 08 August 2020 la ora 14:17:16 (ora locală a României) s-a produs în MOLDOVA, NEAMT un cutremur cu magnitudinea ml 2.7, la adâncimea de 7km-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cutremurul mare e prevazut in perioada 25 august-15 septembrie de catre Seismic Center.Peste 6.2.

      Ștergere
  9. au prevazut multi cutremure dar niciunul nu a dat date concrete-stam pe butoiul cu foc-si ma intreb unde sunt extraterestrii in ajutorul omeniriii?!

    RăspundețiȘtergere
  10. "Să fii bun înseamnă să-i iubeşti pe oameni mai mult decât merită." Doar Iisus a facut asta...noi de ce nu putem? Orice s-ar întâmpla, sa ne păstrăm credința în Domnul nostru Iisus Hristos, sa ne intoarcem la El, doar El este iubire desăvârșită, calea, adevărul și viața veșnică. Viata de pe pământ este scurta, doar o calatorie, Iisus ne-a promis ca nu se va termina totul in fata unui mormant. Indiferent de religia și învățăturile noastre, la sfârșit, toți vom fi judecați doar pentru faptele noastre de pe pământ, bune sau rele. Doar faptele noastre de pe pământ, sunt cele care ne vor însoți in fata Lui Dumnezeu și vor vorbi despre noi, si vom fi vrednici sau nu, de Raiul Sau.
    "Daca cred ca exista Dumnezeu si El nu exista, n-am pierdut nimic. Dar daca nu cred ca exista si El exista cu adevarat, atunci am pierdut totul.” – Blaise Pascal
    Profetiile din biblie s-au adeverit, majoritatea, razboaie, cutremure, epidemii (cum este acest coronavirus, acum si altele care au fost in trecut), ura intre oameni si necredinta, inundatii, canicula, grindina, seceta etc. Dar aceasta este inspaimantatoare: Apocalipsa: "12 Când a rupt Mielul pecetea a şasea, m-am uitat şi iată că s-a făcut un mare +CUTREMUR de pământ+. Soarele s-a făcut negru ca un sac de păr, luna s-a făcut toată ca sângele 13 şi stelele au căzut din cer pe pământ, cum cad smochinele verzi din pom când este scuturat de un vânt puternic. 14 Cerul s-a strâns ca o carte de piele pe care o faci sul. Şi toţi munţii şi toate ostroavele s-au mutat din locurile lor.15 Împăraţii pământului, domnitorii, căpitanii oştilor, cei bogaţi şi cei puternici, toţi robii şi toţi oamenii slobozi s-au ascuns în peşteri şi în stâncile munţilor. 16 Şi ziceau munţilor şi stâncilor: „Cădeţi peste noi şi ascundeţi-ne de Faţa Celui ce şade pe scaunul de domnie şi de mânia Mielului, 17 căci a venit ziua cea mare a mâniei Lui şi cine poate sta în picioare?”
    Si asta din cauza rautatii noastre. Dumnezeu sa ne ierte si sa ne ajute. Ceea ce vreau sa scot in evidenta, este faptul ca, viata noastra este doar un fir de ata si noi nu stim niciodata, cand se va rupe, fie sfarsitul lumii sau al fiecarui om in parte, din pacate exista un sfarsit al acestei vieti. Ne mai ramane credinta in Hristos, ca nu se va termina totul in fata unui mormant, dar pentru asta, noi trebuie sa ne intoarcem la IUBIRE si credinta, respectiv la Domnul nostru Iisus Hristos, cat mai avem timp

    RăspundețiȘtergere
  11. Carmen Harra prevede o nouă revoluţie în România. Ce se întâmplă până la sfârşitul anului: "Pericolul este foarte mare"-craciun

    RăspundețiȘtergere