marți, 11 august 2020

MORTII DE COVID 19 !


                                          11 August 2020,ora 6,05 !

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva despre COVID 19,mai precis despre mortii de Covid 19.
Iata ce spunea glasul:
           "Si vorbeam dse Covid 19 !
            Şi din dublare,iata.....
       Si din dublare a crescut numarul mortilor ...!"
Prieteni dragi, acesta a fost Mesajul, eu asa l-am publicat! In timp ,vom vedea ce se mai intampla.
Aveti grija de voi si de cei dragi voua,si nu uitati ca DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI nu vor de la noi decat Iubire si Credinta fierbinte.
                            Cu dragoste,Maria.

       

37 de comentarii:

  1. Vorbele unui politician de a creea panica si de a ascunde adevarul fata de romanii,stau si ma intreb ce avere a strans de pe urma prostimii cu ajutorul necuratului cit despre morti au murit de alte cauze(sint destule dovezi care arata ca au murit dar nu de covid)Se urmareste de a fi etichetat toata lumea doar cei "ALESI" de Necurat vor traii in pacat.Adevarul va iesi la suprafata intro zi si bine nu va fi deloc doar Dumnezeu ii va judeca pt acest haos creeat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va iesi la iveala nici un adevar,fara ajutorul et

      Ștergere
    2. https://saccsiv.wordpress.com/2020/08/12/vom-fi-pe-veci-in-dictatura-medicala-au-bagat-pe-lista-si-gripa-sezoniera-asta-inseamna-ca-ne-vor-putea-salta-copiii-si-pentru-muci-la-nas/

      Ștergere
    3. Ce este mai rau e faptil ca oameni bolnavi de alte afectiuni au murit cu zile pentru simplul fapt ca nu au avut loc in spitale. Daca erau internati la timp supravietuiau. Pacat!

      Ștergere
    4. Silvia, de unde stii tu asta? Faci afirmatii fara acoperire. Ca la PSD. Nu va mai saturati de aruncat cu laturi.

      Ștergere
  2. Bineinteles ca scarbele astea de la noi ii numara la dublu, altfel cum sa isi umple firmele PNL buzunarele, prin ele s-au facut toate smecheriile in perioada asta. PSD e mic copil la furat fata de javrele astea. Stiu, stiu, tot PSD e de vina ca fura PNL-ul prin firmele de famile si cele securiste acoperite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ,dupa 8 ani de "guvernare" PSD, lumea a vazut hotiile si coruptia din Romania, tot PNL e de vina ?!
      PNL nici macar nu a avut cum sa guverneze ,datorita pandemiei ,respectiv starea de urgenta si alerta.
      Nu ai o logica elementara, cand faci acuzatii.

      Ștergere
    2. Tu nu ai logica!

      Ștergere
    3. 06.49, 19.20 PSD= grup onfractional organizat. Din cauza lor suntem cu tara in paragina.

      Ștergere
  3. Marioara surioara, ai o facatura a intunecatului h- arafat cel care a pus pe butuci ambulanta si a dezvoltat smurdul lui, culmeea, pe bani publici cu multe zerouri, sustinut de politicieni- sristi jegosi de multi ani. Harafat ne konduce, o- hahaniss ai rarat cu apa rece pe langa sceleratul apatrid !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. apatríd, ~ă smf [At: DA ms / Pl: ~izi, ~e / E: fr apatride, ngr ἄπατριδ] 1 Persoană care a pierdut calitatea de cetățean al patriei sale (părăsind-o în mod ilegal) și n-a dobândit nici cetățenia țării în care s-a stabilit. 2 Om fără patrie.

      Femeie, nu mai folosi cuvinte pe care nu le stapanesti! Tu chiar ai credinta? Asa gandeste si vorbeste un credincios? Ura iti iese prin fiecare por al pielii.

      Ștergere
    2. "dse Covid" al tau e. De ce nu te duci sa-l trollezi pe Trump si sa lasi femeia in pace? Mirosi urat. N-ai mai facut baie de cand? Pfffu, treci la spalat! Apa si sapunul sunt sfinte.

      Ștergere
    3. Ma, tu esti hot de- al lor.

      Ștergere
  4. Dacă au strâns bogății pe spinarea si suferinta oamenilor,vai de sufletele lor.
    Cat despre dublarea numarului mortilor,ce sa spune este la mintea oricui nu ne mai mira nimic,mesajul doamna Maria este corect si la subiect.
    P problema este ca oamenii oricum nu mai cred nimic din ce se vehiculează sunt tot felul de știri omul este ocupat cu munca mai puțin cu ce spun ei.
    Câștigă bogății dar isi pierd sufletul.
    Eu in locul lor la asta m-as gândi la suflet.
    Doamna Maria toata viata am muncit mult si poate nu am fost plătită asa cum ar trebui,dar când dau un banut cuiva am sufletul curat e munca mea,fac o casa dau un exemplu stiu ca va fi ocrotită de la Dumnezeu ca este facuta cu sudoarea frunții mele si rezistă si nu pierd nici ce am mai de pret SUFLETUL.
    Multumesc Bunului Dumnezeu și Maica Domnului pentru tot,și bune și mai puțin bune,Dumnezeu pe cine iubeste mai si pedepsește, mai ne da cate o palmuta sa nu uitam de Dumnezeu și Mântuitorul Sufletelor Noastre.
    Cu mult drag si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Exact. Toată media a anunțat numărul record de morți de covid. Pandemia nu se lasa dusă. Catastrofa este in America si Brazilia. La fel in Mexic, Peru și Columbia.
    Foarte mulți s-au trezit acum si au început să înțeleagă amploarea dezastrului. Unii s-au grabit sa anunțe chiar sfârșitul ei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Paunescu,directorul de la Timisoara care pregateste un tip de Vaccin spune ca de doua luni coronavirusul a devenit de un tip mult mai virulent si periculos dezvoltind de la inceput o viremie mult mai mare-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da să mai și râdem cu acest comic vestit Păunescu. Ce spune Păunescu ține de can-can când mai avea puțin și plesnea musca cu pliciul surpriză că s-a dat de trei ori peste cap și virusul s-a transformat în vârcolac. În urmă cu câteva luni Păunescu să preumbla prin televiziuni și anunța poporul hăituit pe străzi cu rația lui Orban la amenzi că nici nu apăruse virusul și el și avea vaccinul. Surpriza nefastă era însă că vaccinul lui era doar în stadiul de schiță Caragialească postat pe net de unde i l-au furat rușii americanii și chinezii. Acest profesor Baltazar în inteligența lui sclipitoare nici nu se aștepta ca odată postat pe net codul enigma să ajungă în mâinile inamicului. Acum ca o ironie a sorții când mai avea puțin și mămăliga inventa vaccinul tanti Geta femeia de serviciu i-a lovit cu coada maturii stativul de eprubete și astfel descoperirea epocală s-a pierdut. Oricum era inutilă descoperirea că virusul e şmecher și e școlit la școala clanurilor și când a văzut că apare vaccinul s-a dezvoltat și a devenit mai şmecher adică şmecher virulent. Și când îi intrase combinația câștigătoare la aparate lui mămăligă ghinion s-a luat curentul.

      Ștergere
    2. 🤣🤣🤣🤣🤣

      Ștergere
    3. 17:32 esti @ sau esti reincarnarea lui Caragiale?

      Ștergere
  7. FENOMENUL COVID-flu ?!?!?

    RăspundețiȘtergere
  8. Se intampla ca trebuie sa se întâmple! Noi oamenii facem numai rele pe pământ apoi ne Vaitam tot noi de ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care e interesul sa fie declarați cei decedați musai de covid-19?

      Ștergere
    2. 00.17 in capul lor patrat nici logica nu mai are loc.

      Ștergere
    3. Logica este in sporul la salariile "dictaturii medicale"

      Ștergere
  9. Anul trecut in sase luni au murit mai multi decat in anul acesta. Fanii harapului sa- l pupati sa- l faceti roman si sa fiti primii la wakcinarea de fite.

    RăspundețiȘtergere
  10. Grecia a raportat peste 500 de cazuri de coronavirus importate din străinătate. Cele mai multe provin din România
    https://www.romaniatv.net/grecia-a-raportat-peste-500-de-cazuri-de-coronavirus-importate-din-strainatate-cele-mai-multe-provi_533032.html-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria ati avut o viziune legată de un cutremur puternic. S-a adeverit
    Un cutremur cu magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richter s-a produs marţi seară în El Savador. Ministerul Mediului a anunţat faptul că nu au fost raportate victime sau pagube,
    Seismul, resimţit inclusiv în capitala San Salvador, a fost înregistrat la 21.25 (miercuri 3.25 GMT)-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. A venit sa învățăm lecția! Din păcate nu învățăm nimic... Sa coboram în suflet, sa găsim liniștea divina, sa ne iubim uni pe altii, sa ne trezim spiritual!!! Din pacate, ne uram mai mult, din orice nimic, ne-am devora mai ales când vine vorba de politica. Se vede și aici pe blog! Dragilor, cu iubire se rezolva toate, de aceea sunt creștină, asa m-a învățat IISUS! Doamne ai grija de sufletele noastre!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Tamiflu este bun pt.covid-19?

    RăspundețiȘtergere
  14. De sunt toți morții declarați de covid 19?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aceea;ca acest virus este real,totusi,dar a fost "lansat" de cei 400 de familii de bogatasi din lume,care vor sa detina controlul in lume;cea ce au si reusit,pe deoparte....guvernele sint cumparate,sa vedem ce mai urmeaza

      Ștergere
    2. 03.30 ai ramas tu singurul cinstit din lume. Auzi, „guvernele sunt cumparate”. Pai si pe Putin l-au cumparat. cap sec??? Vai de capul tau, suna a gol!

      Ștergere
  15. Tamiflu este un antiviral bun la coronavirus ca si Remdesivir dar ultimul foarte scump si stocul epuizat de SUA-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. 17,32 bun si amuzant comentariu si face si haz de necaz-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. 400 Ventilatoare platite de ministru Tataru cu un acont de doua milioane si jumatate de Euro in Coreea de Sud pentru civid cu termen de sosire luna mai nu au mai venit si nici bani-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Iohannis cu ideile celor care l-au propus membru la grupul ocult Belderberg nu cu cele din Constitutia Romaniei unde figuram ca stat national unitar,de aceia o incalca mereu si voia sa o modifice deranjindui identitatea nationala dar si pentru indatoririle Curtii Constitutionale si avocatului poporului.

    RăspundețiȘtergere