miercuri, 5 august 2020

BUTONUL ROSU ! EXPLOZIE URIASA CA LA HIROSHIMA !


                                 5 August 2020,ora 4,13 !

                             Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi, m-a trezit o lumina puternica, o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Apus o adevarata Catastrofa (cred eu)nucleara.
Iata dragilor ce vedeam:
             Surse: În 2020, Iranul ar putea obţine o bombă nucleară     .
Mai intai dragii mei, am vazut o mâna barbateasca care se apropie de un perete si totodata de un buton rosu din perete.
Barbatul sta usor pe ganduri,după miscarile lente ale mainii sale, apoi, hotarât,apasa pe butonul rosu.
In clipa in care a apasat,vad inspre Apus,pe un camp liber, vad cum are loc o Explozie uriasa ,o Explozie fara fum,o Explozie sub forma de ciuperca uriasa,o ciuperca de foc care varsa mult foc pe o suprafaţă foarte mare in jurul ei.Pămantul in jurul Ciupercii uriase de foc,era incins precum in fier rosu incins.
Totul a durat cateva secunde bune, pana cand , am inteles tot si toate asa precum mi s-a aratat.
Apoi dragilor, cu ochii in lacrimi si cu sufletul indurerat de ceea ce tocmai vazusem,am notat toate in caietul meu de suflet,iar acum, cu aceleasi lacrimi si cu aceeasi durere in suflet,le scriu pe toate aici pe Blogul Duhului Sfant!
Ce putem face? Putem sa ne intarim in Credinta prin Rugaciune fierbinte catre Bunul Dumnnezeu si catre Maicuta Domnului,putem sa fim buni si milostivi,mai putem ca sa ne impacam si cu cel mai aprig dusman al nostru, si nu in ultimul rand, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Dragii mei, mai avem inca timp ca sa mergem la Sfanta Biserica si sa traim live Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie,iar la urma sa vorbim cu Preotul ca sa ne spovedeasca si sa ne impartaseasca cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin!
                                Cu dragoste,Maria.
P.S.
        Dragii mei,

Iata cum puteti comanda Cartile:

CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! Va multumesc din suflet !

                    https://adevarulduhuluisfant.ro/
                             Adevarul Duhului Sfant Vol 2
Adevarul Duhului Sfant Vol 1

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text

Este posibil ca imaginea să conţină: text

CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! Va multumesc din suflet !
                                  Cu dragoste,Maria
                           

20 de comentarii:

  1. Pare mai degraba o explozie-test pe un poligon militar,comandata destul de aproape fara racheta.
    Un nou sosit in clubul de 'elita' al bombelor de mare putere,posibila electromagnetica pentru a distruge si 'curata' teritoriu de tot ce este viu si tehnica electrica.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. SUA maturata pe coasta de Est nu numai de COVID dar si de Isaias-furtuna tropicala cu rafale de 119 km pe ora care in Queens-New York pe fiecare strada a doborit cite un pom pe maini ucigind si oameni.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Si extraterestrii ce fac ? Cand intra in scena?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când primesc undă verde de la KWJ, mai e până la alegeri!

      Ștergere
    2. La sfarsit, cand vor accesa Programul Noua Casa, Noul Pamant .

      Ștergere
  4. Credința Ortodoxă nu permite să vii cu masca în Biserică!

    https://www.facebook.com/stefan.stancu.718/videos/10158334109281480/?t=0

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Patriarhul poarta masca!Sfântul Sinod îndeamnă la respectarea tuturor masurilor de protectie inclusiv purtarea mastilor in biserica.Adevaratii ortodocsi respecta deciziile ierarhilor.Rateuri de genul asta nu trebuie urmate pentru ca neascultarea este un pacat!

      Ștergere
    2. 🤣🤣 nu? Serios? Dar fariseismul nu este tot o masca? Cu toate acestea, enoriasii o folosesc tot timpul. S-a lipit de față. Una spun cand se roaga, alta fac cand ies de la slujba. Ca si multi dintre preoti care, la slujba vorbesc despre Hristos si Sacrificiu, in afara bisericii fac afaceri profitabile si nici gand de smerenie si ascetism!
      Sa ajungă cel ce i-a luat locul lui Pimen sa dea un comunicat prin care se interzice preotilor sa faca afaceri cu lemn, tigari de contrabanda si cimitire private?! Adica preotii nu stiu poruncile divine? Trebuie sa le fie amintite?
      Masca este folosita firesc in Japonia, cand oamenii sunt răciți. Nu e botnita asa cum interpreteaza conspirationistii. Este ceva ce tine de bunul simt al japonezilor care isi fac dus inainte de a intra intr-o piscina. Ca sa nu-si lase umorile in bazinul comun, se asigura ca sunt curati si, ca sa nu le stranute celor sanatosi drept in față, isi pun masca.
      Japonezii au fost ingroziti cand primii europeni le-au calcat pamanturile. Murdari si grosolani. Europenii erau ca elefantii intrati intr-un magazin cu portelanuri fine.
      De ce prefera multi romani sa mearga la Bulgari, la mare? Pentru ca bulgarii au invatat o lectie importanta: nu jecmăni turistii, ca a doua oara nu-i mai vezi. Si nu le vinde mancare alterata. Au amenajat frumos spatii pentru turisti, cu distanta intre familii. La romani, la Marea Neagra?! Înghesuială ostentativa si lipsita de bun simt. Preturi piperate si servicii sub orice limita a bunului simt. Mizerie si gunoaie. O forma a romanilor de a-si fura singuri caciula, ducand bani la bugetul altor tari care au invatat economia de piata si despre pierderile suferite cand esti neserios.
      Mastile sunt inutile in Fața Lui Dumnezeu! Fariseismul este metoda prin care multi isi ascund bubele de ochii celorlalti. Dai cu putin fard crestinesc si negii de vrajitori nu se vad.
      Mai lasati vrajeala! Cu totii stim ca este sfarsit de ciclu cosmic si intram intr-o noua era. Cea a oamenilor care fac bine din Iubire. Nu de frica apocalipsei sau a judecatii de apoi. Diktatura fricii va lua sfarsit pe pamant odata cu caderea manipulatorilor de oameni. Inclusiv prin religie!

      Ștergere
    3. Dar credinta ortodoxa permite abuzul sexual al copiilor de la liceul teologic?
      Dar afacerile multiple? Le pemite ortodoxia?
      Opulenta vesmintelor preotesti o permite? Nu de alta, dar se apropie sfarsitul si n-ar fi rau sa-si amintească si popii de modestia Lui Hristos. Poate le vine mintea la cap si se vindeca de trufia ca ei sunt intangibili si au cont permanent deschis la Dumnezeu. Vor fi Judecati la fel ca orice om. Prea si-au luat nasul la plimbare si fac comert in altar!

      Ștergere
    4. 5august 22.44 si te-ai gasit d-ta sa judeci pacatele Preotilor !esti mai bun decat ei si ce drept ai sa-i jusdeci ?

      Ștergere
    5. 22: 37 ai mare dreptate în tot ce ai scris dar, spune mai departe cu aceiași putere și sinceritate. Poate, poate deschizi urechile și celor religioși că, nu sunt credincioși.( ostentativ încurcă termemii)

      Ștergere
    6. De ce credinta ortodoxa sa nu permita sa vi cu masca la biserica? Credinta ortodoxa ne vrea bolnavi, ne vrea cu plamanii praf si sa depindem de oxigen, ne vrea cu accidente vasculare cu urmari grave, ne vrea handicapati? Chiar nu pricepeti ca masca este o necesitate, ca ne apara viata si sanatatea ca sa nu ajungem handicapati si bolnavi cronici pana la moarte. E o protectie. Asa cum si purtatul manusilor e o protectie. Cum si folosirea prezervativului e o protectie, caci la fel ca la Covid, nu sti daca cel/ cea cu care faci sex are Hiv/ Sida, are hepatita cu virus B sau C sau D sau E (care ca si la covid, nu au tratament pt eliminarea definitiva din organism si se transmit sexual),are virusul HPV care la femei da cancer de col uterin dar il iei de la barbat caci barbatii sunt vectorii care-l transmit. Si cand au aparut prezervativele in RO la fel erau respinse, ca si mastile acum. In occident exista automate cu prezervative de ani de zile, neconcepandu-se sa faca cineva sex fara prezervativ. La noi s-a umplut tara de hepatita B si C caci romanii nu concep nici azi ca a folosi prezervativul inseamna viata sanatoasa nu cancere de ficat sau de col uterin. Media nu a facut educatie, cu toate ca a promovat la greu prost...tia. Media a distrus oamenii, tara. Media promoveaza scandaluri, desfrau, tiganime, infractori astfel ca in 30 ani am ajuns sa nu mai stim ce e bine si ce nu. Vedem negrul alb. Doar pt bani. Chiar daca inca mai subt unii care minimalizeaza efectele infectiei cu sars-cov2, sa tina minte si sa priceapa ca nu da imunitate sau la cei care da este de scurta durata. Iar infectarea a 2a oara nu mai da sanse la viata. Au murit medici cand s-au infectat a 2a oara. Organismul nu poate rezista de 2 ori la aceasta infectie si la tratamentul agresiv medicamentos. Deci vom ramane f putini in cativa ani. Realizati acest lucru daca sunteti constienti. Cei inconstienti vor plati repede.

      Ștergere
    7. 16:45 👍👍 iar scriu, credința e una și religiozitatea alta. Facem paradă de credință de Paște și Craciun în rest suntem de religie creștină.( avem ,,tupeul,, să o întrebăm pe Maria dacă a scris ceva de Beirut?) Da, a spus.

      Ștergere
    8. 16.45 tineti sfaturile pentru tine,esti informat gresit

      Ștergere
    9. 00.03 esti cumva medic? Ai vazut bolnavii de la infectioase? Daca nu, mergi naibii in spital, la ATI si apoi da mesaje in cunostinta de cauza. Medicii nu ies pe post si nu dau declaratii pt ca e jale. Ce ar putea spune decat ca nu se scapa de infectie, ca virusul ramane cantonat in organism si se poate declansa infectia din nou oricand. Ei stiu ca nu se poate face nimic, ca in cazurile fericite se ramane cu sechele grave. Un spray pt functionarea buna a plamanilor costa si 300-400 lei. Sunteti pregatiti si puteti sa deveniti dependenti de medicamente? Sunteti f prost informati, nu aveti notiuni de medicina si va luati dupa stirile si prostiile auzite de la X sau Y care habar nu au de medicina. Veti plati cu sanatatea si chiar cu viata aceasta inconstienta. Virusul are o parte HIV. Nimeni nu stie daca in cateva luni nu apare SIDA la cei care au fost infectati. Trageti singuri concluziile. Nu degeaba medicii au refuzat salariile de 4000 euro pe luna si si-au dat demisia. Asta trebuia sa va puna pe ganduri. E f grav, nu grav.

      Ștergere
  5. CRED CA ARE LEGATURA CU PRIMUL MESAJ ACELA CU
    "URMEAZA INTUNERICUL INTUNERICUL FLUVIULUI"

    Deci unde se va intimpla va fi un fluviu ???

    RăspundețiȘtergere
  6. Explozia din liban ați prevestito😭😭

    RăspundețiȘtergere
  7. https://m.mediafax.ro/externe/explozia-care-a-devastat-beirutul-mult-mai-puternica-decat-mama-tuturor-bombelor-19477249

    RăspundețiȘtergere
  8. nu va apuca omul sa apese pe buton -DUMNEZEU are planul lui-va arde cu DUH SFANT-a fost potopul acum arde cu foc-vedem deja canicula si seceta

    RăspundețiȘtergere