sâmbătă, 1 august 2020

APOCALIPSA ! EU SUNT APOCALIPSA !


                                             31 IULIE 2020,ora 4,24 !

                                Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,ma trezeste un glas care spune asa:
            "Eu sunt !
             Ma numeste Apocalipsa !"
Si vad o mana care scrie cu negru in aer,scrie asa:
                     "Apocalipsa."
După care,totul dispare.
Asadar dragii mei,tot auzeam graindu-se de Apocalipsa,iata ca, ne cauta Apocalipsa pe noi, si nicidecum  noi pe ea ca pana acum.
Semnele Apocalipsei ,le traim deja din plin.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne intarerasca si sa ne ajute ca sa facem faţă la toate cate ne asteapta.
                            Cu dragoste,Maria.

28 de comentarii:

  1. Calaretul galben chinezesc si-a facut prezenta prin coronavirus.
    Dupa ce i-a criticat pe chinezi Trump a dat-o in bara.respectarea drepturilor constitutionale in pandemie creste numarul mortilor si a inceput sa-i fie frica de Alegeri pe care le-ar vrea aminate spunind ca organizarea lor prin corespondenta creste riscul de fraudare.
    Numai lui Putin nu i-i e frica de fraudare ,pentru ca el ocupa teritoriile Ucrainei si face apoi 'alegeri'fraudate de comfirmare a anexarilor dupa ce mujicii i-au votat referendumul sa poata continua anexarile inca vreo doua mandate.
    Iar europenii dependenti de gaze si petrol rusesc se fac ca ploua si nu vad nimic,nici cind Ursul se apropie de granitele lor.
    Romanul moldovean Dodon se pupa si ii spune presedinte celui din Transnistria .HARASO tavarisi. Scapa cine poate.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria imi cer iertare ca v-am suparat si jignit pe facebook pt ca nu sunt de accord cu unele lucruri pe care le publicati pt ca nu sunt dupa Sfanta Scriptura!Va rog frumos daca vreti sa ma deblocati de pe facebook,oricum va promit ca de fiecare data cand mai am ceva de comentat,adaugat si completat o voi face in mod civilizat si cu respect!Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Valentin ,da/mi adresa ta de fb,si cu mare drag te voi debloca!

      Ștergere
    2. Adresa mea de fb: https://www.facebook.com/popescucena.valentinstefanjohn

      Adresa mea de email:
      john_cena.valentine_stephan@yahoo.com

      Ștergere
    3. Adresa mea de fb: https://www.facebook.com/popescucena.valentinstefanjohn/

      Adresa mea de email:
      john_cena.valentine_stephan@yahoo.com

      Ștergere
  3. http://www.romaniapozitiva.ro/romania-internationala/aproape-90-000-de-copii-au-macar-un-parinte-la-munca-in-strainatate-iar-3-500-sunt-lasati-in-sistemul-de-protectie-speciala/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+RomaniaPozitiva+%28România+Pozitivă+-+De+Bine+despre+România%29&utm_content=Yahoo%21+Mail

    Apocalipsa este nebunia adultilor ce se rasfrange asupra copiilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar fi o adevarata Aocaliosa daca ar iesi la iveala toate secretele din tara asta. O sa vina vremea cand durerea provocata de mizeriile ce au avut influenta in toate deciziile luate in toate domeniile pe plan national, de-a lungul celor 30 de ani(si nu numai)in special in justitie, va veni vremea cand durerea provicata de aceste mizerii ii va face pe morti sa graiasca.
    Prea multi viermi ce se dau drept oameni, multi inca sunt ascunsi de vazul ,,prostimii,, . Si cum au fost ei recompensati pentru toate nenorocirile pe care le-au facut! Cat sa rabde Dumnezeu? A rabdat destul. Sa vina Apocalips!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Iesiti din Babilon poporul meu,Cititi Biblia si ramaneti in Invatatura lui Hristos ! Mare Judecata va veni pe pamant ..spirite mari si rele s-au ridicat pe pamantul vostru ,vor sa va inrobeasca ,sa va insele si apoi sa va distruga..Cuvantul Hristos e cu voi ,copii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vesti proaste despre Coronavirus.
    Ministerul Sanatatii spune ca la cei infectati si vindecati coronavirusul ramine in corp in plamini si se poate reactiva dind forme mai usoare de boala.
    Acelasi lucru se intimpla cam cu toti virusii inclusiv cu cei de hepatita.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.43 Dand forme mai agresive apoi dupa reinfectare, nu mai usoare. Virusul nu moare, nu dispare cu tratamentele aplicate, ramane ascuns in plamani sau alte organe, si se pare, cand scade imunitatea organismului, apare reinfectarea. Mult mai agresiv, de aici si moartea celor care s-au reinfectat, chiar a medicilor. Concluzia: incercati prin orice mijloc sa preveniti infectarea, sa nu va infectati deloc, caci odata infectati, poate reveni infectia si altadata din virusii ramasi in corp.

      Ștergere
  7. Doamna Maria asa este cred ca trăim începutul Apocalipsei.
    Boli,vremea ,cutremure neînțelegeri,etc.
    Răutatea si asuprirea omului de către om,nu aduce de cât răutate și tot raul.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți doamna Maria.
    Le asteptam pe toate cate vin de la DUMNEZEU cu drag si credința
    Atât timp cât pe aici este corpul si sufletul este la Dumnezeu și Maica Domnului nu ne mai poate deranja nimic.
    Iubirea divină este suficientă
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Depinde de virsta si sistemul imunitar sa ca mai devreme sau mai tirziu tot la aia cu cosa ne va duce coronavirusul sau alti virusi

    RăspundețiȘtergere
  9. Cutremur în Vrancea, chiar în prima zi de august. Anunţul făcut de INFP. Oare cutremurul sa fie apocalipsa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oai uomule!!! Apocalipsa inseamna schimbare dupa invataturile Domnului Iisus Hristosul. Ce puii mei de katastrofe tot cereti, nu va ajunge ku a diktatorului kriminal kwj und kamarilei seine???? Au murit zeci de mii de oameni care aveau nevoie de intermare si de interventii chirurgicale si le- a fost refuzat acest drept. L. E. G. E. M. A. R. T. I. A. L. A. Lui kwj si kamarillei lui!!!! Moarte criminalilor globalisti sorosisti!!!

      Ștergere
  10. California Texas si Florida si Georgia pe primele locuri la Coronavirus in SUA,avind in medie 200 decedati zilnic fiecare,
    Rusia si China spun ca vor incepe primii productia vaccinurilor proprii pentru populatie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Apocalipsa este coronavirusul!?!?
    Nu se mai termina o data cu pandemia. Se apropie alegerile si poate scade numărul infectatilor sau se amana alegerile!?!?

    RăspundețiȘtergere
  12. Noi posibile efecte pe termen lung ale coronavirusul au fost descoperite - ar putea duce și la deteriorarea auzului și tinitus-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i virusul minune,pacat ca tine mai mult de 3 zile

      Ștergere
  13. Se termina pandemia si scapam de apocalipsa. Vaccinarea în masă împotriva COVID-19 începe în două luni. Ministrul Sănătăţii din Rusia a anunţat finalizarea testelor clinice-

    RăspundețiȘtergere
  14. La noi primul politician Turcitu mort de covid la 2 ore dupa iesirea din spital ca insanatosit-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca era sanatos,nu a murit de covid. I-o fi stat inima,se mai intimpla

      Ștergere
    2. 00.25 vorbesti prostii, conspirationistule! Informeaza-te mai intai despre caz inainte sa dai verdicte de mare medic infectionist! Stii tu mai bine ca medicii?

      Ștergere
  15. Apocalipsa =asteroidul dim 2026

    RăspundețiȘtergere
  16. Aceasta nu are nici-o legatura cu mine.
    Am scris cu markerul cu litere groase 2 numere de telefon pentru persoana care ingrijesc. Apoi le-am lipit de perete sa le vada sa stie ce numere sa formeze. Cand m-am uitat la negrul respectiv, l-am vazut prea greu. Am facut alta foaie cu litere groase dar colorate ca sa nu mai fie asa sumbru la dansul. Nu stiu inca daca s-a bucurat sau nu. Probabil ca ii este indiferent pentru ca ma intreba pentru ce il intreb si insist care este mai bine. Eu voiam sa stiu care ii convine mai mult: scrisul sobru sau scrisul cu culori. Pana la urma a ramas scrisul colorat pe perete.
    E greu sa aduci bucuria indarat in viata unui batran.
    Poate ca am procedat gresit. E vina mea.

    RăspundețiȘtergere
  17. la alegeri se va spune ca numarul de cazuri de covid a scazut CA SA-I VOTAM- cine vrea!nu merita nimeni votul poporului

    RăspundețiȘtergere