miercuri, 5 august 2020

AM VAZUT SCHIMBAREA LA FAŢĂ ,A MANTUITORULUI NOSTRU IISUS HRISTOS !

                                        Dragii mei,

Joi  6  August  2020 ,toată crestinătatea  sărbătoreste SCHIMBAREA  la  FAŢĂ  a DOMNULUI  si Mantuitorului nostru IISUS  HRISTOS !                  
Eu am trăit această MARE  MINUNE încă din 2004 .
Şi am postat pentru prima oara ,aici pe blog, la 3 martie 2014.
Acum însă, apropiindu-se MAREA  si SFÂNTA  SARBĂTOARE  a SCHIMBARII  la FAŢĂ  a MÂNTUITORULUI, am readus-o aici în prim plan, pentru voi dragii mei,ca sa cunoasteti si voi cum S-a  schimbat DOMNUL  la FAŢĂ pe vârful muntelui Tabor, asa cum eu am trait numai cu VOIA  SA.                              

                            Schimbarea la față 2019. Sărbătoare importantă azi! Ce nu ai voie ...
Iata articolul:       

Am vazut Schimbarea la Faţă a Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS ,pas cu pas !

IISUS HRISTOS  se imbraca cu Lumina ca si cu o haina pe muntele Tabor care era foarte inalt.

                                6 Aprilie 2004, ora 6,18 dimineaţa !

                                         Dragii mei,

O Lumină ca un fulger, o Lumină albă orbitor de stralucitoare îmi luminează ochii mei închişi, mă trezeste şi mă face sa tresalt de pe pat, clipă în care, vad cu ochii închişi ceva minunat de frumos.
Văd un vârf de munte foarte înalt care era luminat ca de un SOARE nevăzut, un Soare puternic.Pe acest vârf de munte nu era vegetaţie, ci numai LUMINĂ albă ,orbitor de stralucitoare.
Pe vârful acestui munte, nu stiu prin ce Minune, ajung si eu putin mai la distanţă de vârful propriu zis.
Deci , ÎL văd aici ,chiar în vârful MUNTELUI TABOR pe IISUS  HRISTOS îmbracat cu vesminte gri cu maro deschis şi catifelate.
Mântuitorul privea spre Apus de pe vârful muntelui foarte înalt,vârf ce era rotund ca si formă.
Totul se petrecea sub un Cer ca un amurg, stralucitor foarte, ca atunci când Soarele a apus. 
Mântuitorul era în picioare pe VÂRFUL MUNTELUI si era îmbracat cu vesminte lungi gri-maronii catifelate, cu acelaşi păr castaniu şi inelat ,lunguţ până pe umeri.
IISUS  HRISTOS era înconjurat de LUMINĂ  albă ,orbitor de stralucitoare, până la mijlocul trupului SĂU; de jos de la picioare şi până la talia SA Iisus era cuprins în LUMINA  albă orbitoare care, tot crestea si ÎL cuprindea pe MÂNTUITORUL tot mai mult. Eu eram mai la distanţă, în spatele LUI  IISUS. 
Într-o clipită, apare în faţa LUI  IISUS  HRISTOS, cam la doi metri distanţă ,apare un bărbat mai în vârsta,îmbrăcat cu vesminte lungi maro deschis, cu barba lungă albă, dar şi cu ceva maro,ca un coif  pe cap.
Acest bărbat arăta ca un SFÂNT şi stătea în genunchi la doi metri de IISUS , si nu îndrăznea sa ridice privirea din pământ. Ţinea capul în pieptul său  şi şi- a întins mâinile  sale spre IISUS, dar fara sa îndrăzneasca a-L privi pe MÂNTUITORUL.
Mântuitorul ,din mijlocul Luminii orbitoare în care era cuprins ,îi întinde MÂNA  SA  stângă, şi -i ţine mâinile OMULUI acestuia foarte in vârstă, în MÂNA  SA ! Pe amândouă Mâinile acelui OM foarte în vârstă, le-a cuprins cu uşurinţă în MÂNA SA stângă şi le ţinea foarte strâns.
 În spatele LUI  IISUS  HRISTOS, cam la vreo 20 metri, mai jos de vârful muntelui de LUMINĂ , cineva,o altă persoană ce părea că-l astepta pe OMUL foarte în vârstă, privea cu uimire la toate câte avea în faţa ochilor.
Era uluit, uimit de toate câte vedea . Privea  de jos în sus la MÂNTUITORUL şi vedea cum IISUS  HRISTOS se tot îmbrăca cu LUMINA  ALBĂ ,orbitor de stralucitoare.
Bătrânul cu barba lungă si albă, şi-a lăsat mâinile sale în MÂNA STÂNGĂ a LUI  IISUS HRISTOS , dar privirea nu o ridica din pământ, ca şi cum l-ar fi orbit LUMINA în care se tot îmbrăca IISUS  HRISTOS. 
Iar eu dragilor , eram in acest moment la circa 10 m distanţă în  spatele MÂNTUITORULUI, priveam şi trăiam pe viu cum  IISUS  HRISTOS S-a îmbrăcat cu LUMINA albă orbitoare, pe VÂRFUL  MUNTELUI TABOR sub amurgul si zările Apusului.
Vedeam cum LUMINA alba orbitoare ÎL cuprinde pe IISUS de jos în sus si până la gât , urmând să-l mai cuprindă şi să-L acopere tot. 
În cealaltă clipă, tresalt foarte puternic în pat, ca si cum as fi căzut de la înălţime ,şi cu lacrimi de bucurie imi notez toate câte am văzut !
 Iar acum, după aproape 13 ani ,a venit momentul să împart toate aceste bucurii de la DUMNEZEU, să le împart  cu voi dragilor  cei care -L iubiţi pe DUMNEZEU şi pe MAICA  DOMNULUI,precum si pe toti SFINŢII  SĂI !
Dragii mei , IISUS  HRISTOS S-a îmbrăcat  cu LUMINA albă orbitoare, nu într-o clipă, ci treptat ,astfel încât, cei doi bărbaţi care erau cu EL să poată vedea ce se întâmplă pas cu pas.
Era ca si cum dragii mei, am fi intrat in MAREA NEAGRA si pas cu pas, apa ne-ar acoperi pâna deasupra capului. Tot asa S-a îmbrăcat IISUS  HRISTOS cu Lumina alba, orbitor de stralucitoare.
Dragii mei, aceasta minunată TAINA în care IISUS se îmbraca cu Lumina albă orbitor de stralucitoare, se cheamă SCHIMBAREA  LA  FAŢĂ  ,pe care noi o sărbătorim cu dragoste, în fiecare an la 6 august !
Sunt si eu copleşită de toate aceste TAINE, şi niciodată nu o să-I pot mulţumi BUNULUI  DUMNEZEU si Măicuței Domului, pentru MINUNILE  pe care le trăiesc, numai cu VOIA SA !
A început SFANTUL si MARELE POST al ADORMIRII  MAICII DOMNULUI dragii mei, si trebuie sa încercam sa fim mai buni, mai înţelegători cu cei din jurul nostru,sa facem fapte bune celor necăjiţi, sa postim atât de la mâncare ,dar mai ales, sa ne înfrânăm limba care poate aduce multă suferinţă semenilor, dacă o lăsăm slobodă.
SFÂNTA  SPOVEDANIE ne va uşura sufletul de păcate ,şi va face loc SFINTEI şi DUMNEZEIESTII  ÎMPĂRTĂŞANII care ,ne va curăţi sufletul de întinăciunea păcatelor.
Să mergeţi la SFANTA BISERICA, sa staţi de vorba cu PĂRINTELE  DUHOVNIC şi sa nu vă fie teamă sau ruşine sa va marturisiţi toate păcatele. 
Toate câte le mărturisim, toate ne vor fi iertate.
                                      Cu dragoste,Maria.

8 comentarii:

  1. pai daca ati vazut toate evenimentele cu IISUS DOMNUL il intreceti pe sf parinte ARSENIE BOCA !

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim oo:15 nimeni , contemporan cu noi, NU IL POATE INTRECE PE PĂRINTELE ARSENIE BOCA !!! Parintele Arsenie Boca a făcut minuni și a făcut vindecări ! NIMENI NU SE COMPARĂ CU PARINTELE ARSENIE BOCA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate și el a văzut toate acestea dar nu a spus nimănui...

    RăspundețiȘtergere
  4. pt Doina si 6 august 22:02-sunt ANONIM 5 si vazatorii in DUH NICIODATA NU SPUN TAINELE ADANCI ALE DUMNEZEIRII ,vrajmasul este pe fir si are dezlegare de la TREIME sa insele omul-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim9 august 2020, 23:20
      "Cel ce pastreaza numai pentru sine ,DARUL care de la DUMNEZEU vine ,nu stie sa fie recunoscator Prea Sfantului nostru Duh,Binefacator !" Iar acum,o sa-ti mai spun de la mine,căci mai sus am citat din INVATATURILE CRESTIN ORTODOXE,ca daca SFINTII APOSTOLI si EVANGHELISTI nu ar fi grait oamenilor, daca nu s-ar fi scris toate cate sunt in SFANTA BISERICA,astazi nici TATAL NOSTRU nu am fi stiut.Este mai usor ca sa arunci cu piatra, decat sa stai sa cugeti ceea ce citesti,ceea ce vezi si auzi!Cat despre mine, tot,absolut tot ce scriu este de la DUHUL CEL PREA SFANT,este de la PREA CURATA FECIOARA MARIA si scriu toate numai la PORUNCA MANTUITORULUI nostru drag si scump IISUS HRISTOS!Eu niciodata nu voi asculta de lume ,ci numai de BUNUL DUMNEZEU si de MAICA DOMNULUI !

      Ștergere
  5. d-na MARIA aveti niste expresii-aruncat cu piatra venin si altele-eu spun tot de la DUHUL SFANT prin vazatorii in DUH-doar cei 12 apostoli nu au fost unul -ASADAR SUNT VAZATORI IN DUH LA CARE S-AU SI ADEVERIT SPUSELE-punct cu punct si cuvant cu cuvant-eu am spus ca tainele se spun la putini oameni care nu trancanesc pe la colturi ci TAC pentru ca nu multi cred

    RăspundețiȘtergere
  6. si inca ceva d-na MARIA ca nu ascultati de lume va intereseseaza personal eu vorbesc ce am auzit-asa si apostolii au grait si nu toata lumea i-a luat in serios=vrajmasul

    RăspundețiȘtergere