luni, 9 septembrie 2019

VINE URAGANUL ???

                               8 Septembrie 2019,ora 23,56 !       

                                                                 Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,desi eram cu ochii pe monitor, vad in faţa mea inspre Vest,Nord -Vest, vad un Cer intunecat si inspaimantator, un Cer apocaliptic.
De jos de la Pămant, vad cum incepe a se rasuci in ordinea acelor de ceas, adica ,de la stanga la dreapta,un Nor gros gri -bleumarin, asa ca in imaginile de mai jos:
   Imagini pentru URAGAN                            Imagine similară         .
Ceea ce vedeam dragilor, era aievea si se forma precum un ghem de aţa in mainile noastre.
Niciodata nu am vazut cum se formeaza un Ciclon atât de mare si de înspaimantator.
Am vazut cum se forma Tornadele, dar un asa mare Ciclon,un asa mare Uragan nu am vazut.
Dragii mei, vom auzi de acest Uragan!
Daca va fi Uraganul Dorian,asa cum a fost botezat acesta,sau daca va fi un altul eu nu stiu.
Tot asa, cum nu stiu unde anume va ajunge acest Uragan. 
Sa ne rugam fratilor, sa ne rugam cu inima si cu sufletul,ca sa ne ocroteasca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului si sa ne ierte pacatele noastre.
Sa fim buni si milostivi,si niciodata sa nu deznadajduim !Toata nadejdea noastra sa ne fie la Prea Sfanta Treime si la Prea Curata Fecioara Maria,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                Cu dragoste,Maria.

39 de comentarii:

  1. Doamna Maria, am văzut Austria recent și am venit atat de traumatizata înapoi încât îmi vine sa plec...sa părăsesc tara sunt tanara și nu îmi doresc sa permit bătaia de joc din partea statului. Câta Civilizație,Disciplina,Respect de la la om și câta curatenie + evoluție și grija fata de natura este nu am cuvinte îmi vine sa plâng...și dacă îndrăznește cineva sa spună ca ne-au tăiat pădurile îi rog sa se abțină (statul corupția a permis oamenilor sa le taie au învârtit banii dragilor ) Deci as părăsi mâine tara fără regrete de ce sa îmi pierd viata printre corupție (mizerie,șmecherie,domnie,prostie și fudulie) De ce sa ies în strada dacă totul e vândut/distrus/furat? Prefer sa abandonez și sa traiesc cu 1000 de ani înainte ,precizez ca la părinți la sat la 10 km de Timisoara (nu vorbim de alte părți a României ) nu avem canalizare în 2019 ! Îmi e sila ,degeaba avem atata comoara a naturii de la Dumnezeu dacă ne batem joc și nu stim sa avem grija ! Lasă ca merge și asa...NU NU NU pt noi tinerii nu mai merge și asa 😰

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In 3/4 din suprafata locuita a tarii nu exista canalizare in 2019. Oooo, dar ati.dormit ceva, daca abia acum realizati. In schimb, politicienii, neamurile si clientela au canalizari la toate imobilele obtinute cu ,,truda,,

      Ștergere
    2. E grav daca pina acum nu ai stiut cum trebuie sa fie o civilizatie.

      Ștergere
    3. E strigător la cer totul e distrus, ce sa mai facem în România? Îl va ajuta pe viitorul meu copil Bac ul din Eminescu? Nuuuuuu tara asta e ca vestul sălbatic de asta au plecat toți .

      Ștergere
    4. Daaa e frumoasa austria, nimic de zis, dar la coruperea spirituala la care sunt supusi oamenii ...nu se vede din prima!

      Ștergere
    5. 19.49 hai lasa-ma, ce corupere spirituala vezi tu? Asta este in Romania, nu in Austria. Nici in al doisprezecelea ceas nu va schimbati mentalitatea.

      Ștergere
    6. 19.46 ce sa zic, romanii or fi sfinti. Atunci de ce arata tara asta in ultimul hal?

      Ștergere
    7. Totul e ras de pe ciolan corupția ucide ! Pentru ce sa ne irosim tineretea aici ? Sa ne chinuim! Sa nu mai zic ca la medicamentele compensate statul ne ajuta cu 2,3 lei în minus ( dar ne i a aproape jumate de salar )! Tatăl meu mi a zis o vorba : “Mai bine sa iti plâng de dor , decât de mila “ Parca mă răscolește aceasta vorba !

      Ștergere
  2. La câtă răutate si minciuna doamna Maria cum sa mai rabde Dumnezeu și Maica Domnului?
    Nu pot sa va spun câtă invidie si cate reviste este,dacă ești un pic cu credința în Dumnezeu trebuie sa vina cineva s-a ti mărească sufletul.
    Cu mult drag doamna Maria si o zi binecuvântată.

    RăspundețiȘtergere
  3. Martor din dosarul Alexandrei chemat la spital pentru o analiza este intimpinat de procuror dus la Psihiatru si i s-a scos un cerificat de bolnav mintal pentru ca declaratia lui cu privire la Reteaua Dinca sa fie Necredibila,dar ulterior marturia lui este confirmata de alte
    surse.
    Alta dovada ca e vorba de o retea de crima organizata e telefonul primit de parintii fetei ca 'Mihaela'=Alexandra e bine si pleaca cu iubitul ei primit in timp ce la Dinca se desfasura de mai bine de o ora interventia'autoritatilor' acasa si nimeni cu exceptia parintilor si a autoritatilor nu stiau ca o cheama si Mihaela.
    Alt parinte cu fata din Caracal disparuta de 20 de ani a facut ancheta paralela a ajuns la informatie cu locul unde e telefonul si unde a iesit din tara Luiza ,ca si fata lui ,dar nu a fost luat in considerare de Mafia de' magistrati procurori'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta pentru ca si procurorul face parte din retea. Acolo este o alta Romanie, este o Romanie olteneasca specifica zonelor unde faradelegea domneste in comunitate.

      Ștergere
    2. Secretara lui Felix Banila este fata lui Bebe Strungaru iar ginerele este politistul Marius Preda care a vorbit cu Dinca in ziua aceea, cand a fost chemat, 2 ore . Dupa ce a vorbit cu el a declarat acest Dinca ca a ars fetele.
      Asta e mafia - in frunte cu DIICOTUL. Probabil clientii sunt si de acolo. Ascultati aici:

      https://www.youtube.com/watch?v=bqq1FpSxfBU

      Ștergere
    3. 19.42 si voi faceti parte din retea.

      Ștergere
  4. Pană la uragan a fost cutremur în est și destul de mare.L-ai vizualizat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mai vine Dorian.Sa destrămat.Probabi va fi altul care se va forma și își va schimba direcția,posibil viitor apropiat sau mai indepartat

    RăspundețiȘtergere
  6. D-na Maria, ce fel de oameni sunt astia care se ocupa de ancheta Dinca? Nu sunt anchetator si nici nu trebuie sa fiu sa-mi dau seama ca dintr-un dement ca Dinca cel putin un dement se naste. De ce nu pun astia pozele copiilor lui Dinca la tv? Sa-i puna cu barba, fara barba, cu ochelari, fara ochelari, cu sapca, fara sapca...nu credeti ca la vederea pozelor s-ar gasi cel putin o curajoasa , un curajos, sa dea indicii care ar ajuta la ancheta? De ce sunt protejati? Moartea, cum zice imbecilul ala ca a omorat, nu este un motiv serios pentru a trata cu seriozitate situatia horor din tara noastra? Este inadmisil ce se intampla. Lor nu trebuie sa li se dea dreptul la nicio aparare. La nicio protectie. Victima trebuie protejata, macat in ceasul al 12-lea trb.sa ne trezim. Totul este pe dos

    RăspundețiȘtergere
  7. Da 17,31 o sa vina campania electorala si o sa vedem numarul de canalizari din 'truda' lui Iohannis,cele 7 stiute pina acum sint doar un Mizilic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.59 vorbesti aiurea.

      Ștergere
    2. Noi vrem sa vedem canalizari din "truda" , PSD-ului , ca a fost la GUVERNARE 8 ANI !
      19.59 va mai plăteste partidul ,postarile dezinformare ?

      Ștergere
  8. Da 23,24, mai vorbim aici la sfirsitul lunii viitoare si poate i-ti schimbi parerea dar nu prea cred ,pari unul cu' ochelari de cal',cu idei preconcepute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce ? Primesti salariul ,la sfarsitul lunii ,de la partid ?

      Ștergere
    2. 00.14 mai degraba ochelarii de cal par a fi la tine. Antena 3 e aici?

      Ștergere
  9. Dorian a doborit in Canada lini de curent si vine prin Atlanticul de Nord dar nu mai are putere in ape reci ,inca deocamdata-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Iar dati cu bata în balta și apoi plecați haimanale prin alte tari, stați acolo și nu mai criticați tara cu cât spuneți cuvinte grele la adresa Maicii Domnului cu atât va merge mai rău lăsați Grădina Maicii Domnului asa cum a lăsat-o Dumnezeu și voi mergeți după piei de cloță moartă, sa va fie rușine ca alegeți iadul în loc de Rai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa fie rai în România? Dar când trece viata și tragem linie și ce am făcut ? Ne am chinuit sa ne fure în fiecare zi iar când mergem dincolo ne uitam ca bou la poarta noua . Pana și alimentele au al gust ( normal ca nu e dublu standard) totul e diferit aici vor rămâne bătrânii crudul adevăr 😰 Romanii mai traiesc doar cu credita ca în rest li s-a luat tot ! De ce sa fiu o baba care duce pătrunjel la piața și are pensie de 3 lei când pot sa fiu o baba pe un vas de cruaziera da da da unde nu exista corputie iti permiți ;) Nu vrem sa ne chinuim cu toți muncim dar dacă ar fi corect nu am fi atat de săraci...partea noastra de leafa merge la stat ...unde sunt drumurile,spitalele ce ce sa cotizez nene sa își cumpere ei hoteluri și haine de lux ? Prefer sa muncesc dincolo și sa merg pe strada liniștita,cu bicileta,mijloace de transport curateeeeeeee și civilizate nu cu tigani ;)

      Ștergere
  11. 10,38 HOP si Iohannis cu programul sau Romania Educata,o fi pentru copii sai exportati in Canada,purtatorilor de palton??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.23 hop si nea craciun cu bata-n balta. Pana nu-si repeta la nesfarsit obsesia nu are liniste.

      Ștergere
  12. Nimeni numai se gândește ca gata sa scurs timpul neamurilor.se ridica harul. Se muta la Israel.vine judecata Grea.cu stima
    Mihail

    RăspundețiȘtergere
  13. alooo-uraganul nu este acelasi lucru cu ciclonul?!-avem internet sa ne informam-cred ca nu deranjeaza observatia!

    RăspundețiȘtergere
  14. 20,54 Ba deranjaza,un ciclon devine uragan la o viteza a vintului peste 150 la ora dar ramine si ciclon mai ales in ultima faza ca Dorian ajuns in Atlanticul de Nord cu ape reci acum.
    Asemanator se poate discuta despre Revolutii care toate sint si lovituri de stat,dar nu toate loviturile de stat sint si Revolutii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Ca 'revolutia' dorita de nazistul Iohannis declarat prin tribunal urmasul organizatiei naziste infintate de baronul Ribbentrop -dezmembratorul Romaniei si romanilor doar pentru avere,purtatorilor de palton.

    RăspundețiȘtergere
  16. La deschiderea anului scolar Iohannis a pledat pentru cresterea gradului de instruire in societatea moderna,doar PALAVRE de politruc fara acoperire in realitate.
    Realitatea STATISTICA arata ca studentii dupa ce cheltuie banii grei ai parintilor in facultati nu-si gasesc posturi corespunzatoare Supercalificarii lor si dupa Facultate sint obligati sa faca cursuri profesionale de scurta durata de chelnari,mecanici etc, pentru a-si putea cistiga existenta si asta din pacate tot in strainatate
    Si atunci pledoaria lui Iohannis in fata tinerilor e doar o Minciuna in dezavantajul lor dar si a STATULUI Roman care cheltuie bani grei cu educatia lor pentru ca apoi sa-i oblige vor nu vor sa plece in strainatate si doar eventual in avantajul firmelor in a caror avantaj Iohannis spune GOGOSI tinerilor si electoratului mai NAIV.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Vine Uraganul electoral si nu prea avem ce sa alegem,oricum intre Robotul Android fara suflet si Viorica cea cu Suflet care la 25 de ani a infiat un copil si nu vindut suflete de copii ca ceilalti,alegerea ar trebui sa fie CLARA mai ales pentru femei care majoritare fiind in Romania au pentru prima data ocazia sa-si impuna primul presedinte femeie-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Daca Iohannis a numit-o pe Viorica buna de premier inseamna ca e mai buna si de Presedinte decit el .
    Judecata ramine in picioare valabila indiferent daca Iohannis a gresit sau nu

    RăspundețiȘtergere
  19. Sint sibieni carel-au votat pe Iohannis fiind si prieteni iar acum voteaza impotriva lui pentru ca a dovedit ca nu e patriot,va las pe voi sa gasiti argumentele pentru asta.
    Eu comparindu-l pe Iohannis doar cu Victor Orban care vine in Ardeal de citeva ori in fiecare an pentru a sprijinii conationalii sai maghiari,v-as pune eu o intrebare de cite ori a fost Iohannis la Chisinau in R Moldova in ultimii 4 ani unde avem milioane de Romani???
    Va spun eu niciodata pentru ca Iohannis nu e patriot ca Victor Orban,ci e Alogen si-l'' doare-n'... sapca primita de la Trump de romani si de romanism.

    RăspundețiȘtergere
  20. Sint sibieni carel-au votat pe Iohannis fiind si prieteni iar acum voteaza impotriva lui pentru ca a dovedit ca nu e patriot,va las pe voi sa gasiti argumentele pentru asta.
    Eu comparindu-l pe Iohannis doar cu Victor Orban care vine in Ardeal de citeva ori in fiecare an pentru a sprijinii conationalii sai maghiari,v-as pune eu o intrebare de cite ori a fost Iohannis la Chisinau in R Moldova in ultimii 4 ani unde avem milioane de Romani???
    Va spun eu niciodata pentru ca Iohannis nu e patriot ca Victor Orban,ci e Alogen si-l'' doare-n'... sapca primita de la Trump de romani si de romanism.
    El vrea doar salar mare si Purtatori de Palton>
    Daca asa face el in campaie si primul mandat ce va dormii el de bine in al doilea mandat si se va plimba lasind scaunul sau Liber La Bruxell cum a facut cind se plimba voiajor pe la Pompei.

    RăspundețiȘtergere
  21. Alegerea unei femei ca Presedinte Ar fi si o razbunare a femeilor pentru femeile si copii traficati vizavii de traficantii lor de obicei masculini si fara suflet.

    RăspundețiȘtergere
  22. Va iesi tot adevărul la iveală nu va faceti griji.

    RăspundețiȘtergere
  23. 10 septembrie 23:00 de ce te deranjeaza intra pe wikipedia si vezi ce scrie despre uragan si ciclon-ce viteza au, ce rotatie, unde se formeaza si ce denumiri au in functie de zona-o sa-ti cada nasul de la suparare!

    RăspundețiȘtergere