joi, 10 ianuarie 2019

O ECUATIE CHIMICA ??? WZN ! W ZINC !


                              10 Ianuarie 2018,ora 6,22 !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata ,treaza fiind, aud un glas care spune asa:

             "Nu de aia i s-a facut rău ! 

Iar un alt glas dragilor,adauga cu hotarâre motivul pentru care i s-a facut rău cuiva nestiut de mine, cuiva caruia nu i s-a spus numele.
Glasul a adăugat cu fermitate si cu ton ridicat asa:

               Dublu V ,ZINC .

Şi altfel scris: WZN "

Prieteni dragi, ce inseamna aceasta formula de WZn, eu nu cunosc; dar cu siguranta reprezinta ceva extrem de important.
Poate impreuna,vom reusi sa le descifram.
                                Cu dragoste,Maria.

P.S.

EMIL STRAINU despre Maria Ghiorghiu ,la minutul 39-40 din linkul de mai jos :

.

La minutul 39 -40 din linkul de mai sus ,despre MARIA GHIORGHIU si Cartile sale !

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Deoarece intram in Luna DECEMBRIE ,Luna 

CADOURILOR,am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,
prietena mea cea mai bunä, de Suflet.
O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.
Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

            



              



  



   


          


15 comentarii:

  1. Suntem avertizati inca odata ca in laboratoare se fac otravuri introduse in alimente , bauturi si medicamente (Sf.Serafim de Sarov).Nr.bolnavilor chiar de boli necunoscute e fara precedent.Ar trebui sa cerem insistent deconspirarea celor vinovati .Ce face chimia? Ce face genetica?
    Luati atitudine, nu taceti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte posibil sa fie vorba de otravuri in apa. Pe masa fiind acea Cana normala,de baut cu ea.

      Ștergere
    2. Sfântul Arsenie spunea că: indiferent ce mâncăm sau bem sa facem SFANTA CRUCE!Aceasta a anihiliaza orice rău,chiar daca ar fi dat cu otrava Maria H

      Ștergere
  2. W de la Wolfram,element chimic dar si cel mai nou si produciv limbaj de programare informatica bazat pe biodisponibilitati folosit si la decodificarea genomului uman

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:41 "Productiv" pt moartea sufletelor.(Apocalipsa cap.13/14-18, si cap.16/2-"O buba rea si ucigatoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei si care se inchinau chipului fiarei").

      Ștergere
  3. OZN,vin ET,asa cum au promis, religiile se schimba

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este laboratoarele platesc bani grei pentru inventie de boli, dupa care creeaza medicamentele. Cumnata lucreaza intr-un asa lab. Peux internet am gasit w/zinc pentru stress cat si amestecat cu altele

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa-i Maria Handic,Credinta noastra despre un lucru s-au altul de puterea acelui lucru.Asa cream realitatea noastra, functie de ce credem.Credem ca dulciurile ingrasa,pai ne vor ingrasa,credem ca ceea ce mancam sau bem ne fac rau,pai asta vom avea,stare de rau si boli.Credem ca ne imbolnavim,si ne vom inbolnavi.Toata viata noastra ne-o cream in functie de aceste credinte.
    CREDE SI VEI AVEA!
    PROBLEMA ESTE CA NOI NU SUNTEM CONSTIENTI DE CREDINTELE NOASTRE SI CREAM EXACT CE NU VREM,si apoi dam vina pe soarta.

    Stiti povestea aceea in care un om in fiecare zi gandea;nevasta ma inseala,seful ma uraste,salariul nu-mi ajunge,copii nu ma asculta etc,iar Sinele sau divin sau Ingerul pazitor, cum vreti sa-i spneti,sta langa el si nota si-si zicea "pai, daca acestea sunt credintele lui, eu i le indeplinesc neincetat,sunt alegerile lui care sunt suverane"!

    VOI SUNTETI CREATORII REALITATII VOASTRE,nu mai uitati aceasta!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 10:02 să presupunem că tu poți creea realitatea așa cum ți-o imaginezi,sau prin puterea părerii tale despre un lucru,și că ai numai păreri pozitive,adică găndești pozitiv(evitănd punerea atenției pe negativitate),și crezi că astfel,vei putea materializa binele în viața ta.Vei vedea că tot te vei îmbolnăvi sau păți ceva rău,cel puțin o dată în viață,cu toată credința ta în puterea găndirii binelui,armoniei,salturilor evolutive! In timp ce tu încerci să îți creezi realitatea prin puterea găndirii tale pozitive,diavolii își pun în aplicare planul de nimicire al planetei,prin încălzire globală,chemtrails,vaccinări,măncare otrăvită,influențarea psihotronică a găndirii,iradierea cu radiații electromagnetice.Pe diavol nu îl poți opri prin toată credința ta în găndirea pozitivă,crede-mă!Pe diavol nu îl inflențează găndirea ta pozitivă! Pănă la urmă te ajunge și pe tine războiul diavolului împotriva omenirii.Diavolul nu se teme de tine,de puterea ta de a materializa prin găndire pozitivă,și va continua să facă răul din ce în ce mai mare pe pământ.A pune râul pe care îl trăim azi pe pământ,exclusiv în seama oamenilor,care cică,ar găndi negativ,și astfel ar atrage acel rău pe planetă-ca o materializare a găndurilor lor negative de spaimă,furie,neputință-este o gravă eroare! Creatorul principal al negativității crescătoare din lume este diavolul,care știind că mai are"puțină vreme"pănă la venirea lui Dumnezeu la judecarea sa,încearcă să facă căt mai mulți prozeliți,și să îi ucidă pe cei drepți,prin calamități provocate artificial.
      Singurul de care se teme diavolul este Dumnezeu!Dacă vrei întreadevăr să obții ceva pozitiv în viața ta(sau a planetei),trebuie să ceri acel ceva de la Dumnezeu prin rugăciune și să te pregătești să te aperi de ceea ce va să
      vină,dacă Dumnezeu te înștințează prin profeții lui,cu privire la evenimente negative ce urmează să aibă loc.Prin propria ta găndire pozitivă,dar fără de Dumnezeu cel Adevărat(sunt și dumnezei falși),poți creea binele doar dacă diavolul consideră că se merită efortul de a irosi energie,în materializarea dorințelor și părerilor tale de frumos,armonie,sublim,salt vibrațional al omenirii(spre iad bineînțeles).Singura metodă de rezistență și apărare față de asaltul schimbărilor climatice și al calamităților,este rugăciunea fierbinte către Dumnezeu.Chemarea numelui lui Dumnezeu,este cea mai bună platoșă de protecție fața de evenimente negative,și cea mai eficientă metodă de atragere a binelui binemeritat în viață.Dacă însă,nu meriți binele pe care îl ceri(nu te îndepărtezi de la râu),Dumnezeu nu îți va da fericirea pe care o ceri.Dar diavolul ți-o poate da,făcăndu-te să crezi că ai obținut-o prin propria putere de imaginare a binelui!!
      Îți doresc mult succes în materializarea găndurilor tale bune!Dar construiește realitatea pe calea cea bună a lui Dumnezeu,adică,rugăndu-te Lui,și adăugănd la rugăciune fapte bune și iubire,pentru ca Dumnezeu să considere că meriți să-ti materializeze acea realitate frumoasă! Calea cealaltă e pierzătoare ptr.că e a celui care mai bine "ducă-se pe pustii"".....!
      În numele Tatălui,Al Fiului Său Iisus Hristos și al Sfăntului Duh! Amin!

      Eu sunt Cel Ce Sunt!

      Ștergere
    2. Tu, ce ce esti, stii mai multe decat D. ai dreptate fata de ea,insa cu parere de rau te anunt ca un pilon-fundament al gandirii tale este gresit si nu numai...
      Sa stii de la mine ca un singur om poate in anumite conditii absolvi tot raul de pe pamant; o va face insa numai daca va percepe o schimbare la nivelul umanitatii( deci aici intra totusi gandirea fiecarui om )
      altfel schimbarea se va face individual si abia acolo seful operatiei este fund. gandirii tale, ,, pilonul'', lasat prin puterea lui Dumnezeu !

      Ștergere
    3. 5:33Nu-ti atribui un nume pe care nu-l meriti pt ca acesta este numele Singurului Dumnezeu Creiator a toate- Alfa si Omega.In rest,gandirea ta e corecta fata de judecatile demonice ale.D-nei "D".PS.Pe viitor ca sa nu mai ridici suspiciuni ,da dovada de smerenie altfel...

      Ștergere
  6. In toata tara e epidemie de gripa . O viroza care debuteaza brusc cu o multime de simptome - tuse persistenta, febra, stranut, durere in gat , durere musculara, lipsa poftei de mancare , frisoane , slabiciune generala .

    RăspundețiȘtergere
  7. 05.33,nici nu constientizezi ca dai puterea si credinta ta acestui diavol crezand atat de puternic in puerea lui asupra ta si a aceztei planete.Unde mai este Dumnezeu in realitatea ta ca nu prea are loc de credintele tale in faptele diavolului?

    Pare se ca nu intelegi ce inseamna EU SUNT CEL CE SUNT!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Opa! Incepeti cele cu "EU SUNT..." sa va contraziceti?!

      Ștergere