luni, 4 ianuarie 2016

ROMÂNIA ??? UN CUTREMUR ÎN LUNA MARTIE ? ! UN CUTREMUR AL PATIMILOR NOASTRE !

                                            4 Ianuarie 2016, ora 15,05  !

                                              Dragii mei, 

În aceasta după amiază ,în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas dragii mei, care spune ceva ce m-a cutremurat la propriu.
Glasul spunea asa :
                     "Un Cutremur în luna Martie !
                Un Cutremur, la patimile noastre ! 
Dar un alt glas,intreaba dragii mei asa : 
                 Ai auzit ,de un Cutremur în luna Martie? 
Iar raspunsul vine prompt, si corectează parcă:
           Da ! Un Cutremur al  patimilor noastre !"

După cum ati observat dragilor, acest glas care a intervenit,spune că va fi : un Cutremur al Patimilor noastre ,si nu la Patimile noastre, cum s-a spus prima oară. 
Dragii mei, ceea ce eu stiu de la Duhul Sfant, este ca ,România zilelor noastre, este ocrotita şi ocolită de Cutremure devastatoare.
Dar oare, sa fie vorba de un Cutremur de Pământ? Ce inseamna oare, un Cutremur al patimilor noastre ? 
Cine poate sa ne spună?
Şi totuşi, mă întreb : oare sa se fi mâniat intr-atât de mult pe noi Bunul Dumnezeu, încât să- şi întoarcă Faţa sa de la noi ? 
Oare să fi slăbit, chiar atât de tare CREDINŢA din sufletul fiecaruia dintre noi ?  
 Dacă este aşa, înseamna că încă mai avem timp, ca să ne întoarcem trup si suflet la Credinţă, inimă si cuget la Bunul Dumnezeu.
Încă mai avem timp ,ca prin faptele noastre bune, prin iubirea faţă de Aproapele,prin bunatatea inimii noastre, să -L rugam pe Bunul Dumnezeu ,să-L implorăm ,ca sa nu-si întoarcă de la noi Faţa Sa, şi să ne ocroteasca în continuare ,cu Mila si cu Iubirea Sa de oameni!    
Dragii mei, cum până în luna MARTIE mai este ceva timp,trebuie sa gasim puterea si dragostea infinită pentru Dumnezeu si Maica Domnului; trebuie să devenim mai buni si mai înţelegatori cu Aproapele nostru, chiar si cu cei care ne sunt dusmani; si-n loc de ură, sa daruim dragoste;in loc de zgarcenie ,sa daruim din puţinul nostru, si sa imbracam pe cel gol, sa hranim pe cel flamand; iar in loc de mândrie si egoism ,sa ne coborâm la nivelul fiecarui frate de-al nostru ,si sa-i ascultam durerea sufletului, dăruindu-i speranţă si dragoste, stergandu-i lacrimile cu nadejdea bucuriei sfinte, cu nădejdea intrarii in cămara Iubirii Lui Dumnezeu, unde se revarsa, IZVORUL nesecat al Iubirii Sale faţă de oameni.
         .
                                           Exista Dumnezeu? Top 10 mistere inca nerezolvate. Parerile oamenilor ...
Să nu ne gandim dragii mei, neapărat la un CUTREMUR de Pământ. 
Un Cutremur al Patimilor noastre, inseamna intensificarea suferintelor noastre, ca oameni. 
Deja suntem stramtorati in toate; s-ar putea ca in luna MARTIE sa ne fie si mai rău,  decât ne ste astazi, cu atâtea lipsuri si necazuri zilnice. Poate fi chiar ,un mare Cutremur politic, care ne va afecta pe toti ,si ne va face ca sa pătimim si mai mult.
Aceasta este, doar o părere a mea.
Doamne Ajuta, ca sa fim ocrotiti de orice necaz si de orice suferinţă mai mare ,decât am avut parte până în prezent.
                                          Cu dragoste,Maria. 
   

24 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va fi exact cum va dori Dumnezeu insusi ! Acum in Sfirsit a preluat Dumnezeu Totul. Sfinta Treime isi va spune amprenta asupra Pamintului. Traiasca Sfinta Treime !

    RăspundețiȘtergere
  3. Atât de greu să fii puternic in lumea asta care o trăim.Atât de greu să te smeresti în haită de lupi! Atat de greu să întorci și celalalt obraz ptr a fi rănit! Atât de greu să lași eul tău și să te dedici lui Dumnezeu! Atât mi- a rămas să fiu iertată și să bâtă mereu la inimă mea bunul Dumnezeu! Sunt lăsa,slabă,păcătoasă demnă de milă! Carmen

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca toti gresim exact la fel ma consideram si eu dar mai intai de toate invata sa te asculti mai mult atuci o sa vezi rezultatele benefice.

      Ștergere
  4. Pocaieste de pacate Carmen,esti aproape,DnuIisus te asteapta.

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=_HBdZSkNyU0

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt convinsă,Merg la spovedanie dar nu suficient.Mulțumesc anonim Ok.Îți mulțumesc din inimă.

    RăspundețiȘtergere
  7. Toti suntem la fel, Carmen.Dar asa cum Maria a spus mai sus, este inca timp.Dar Draga mea tu stii ca orice mic effort spre mai bine si dragostea fata de aproapele la Bunul Dumnezeu conteaza cat dragostea pentru El,potrivit cu cele spuse de Domnul nostrum Iisus.Nu fii Trista.Viata este bucurie,demnitate,respect si mai ales iubire...Te imbratisez cu drag,am apreciat umilinta ta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc anonim22: 44.Uneori am tendință de a intră în panică ca nu am timp să mă spovedesc de toate păcatele. Viață este un dar ..Cred cu tărie ca toți ne putem mântui și în ultima suflare a vieții noastre.Atât de bun și mărinimos este bunul Dumnezeu cu noi..Dar eu cad mă ridic ,cad mă ridic și tot așa.Este o luptă cu mine însămi și cred cu tărie ca voi birui cu ajutorul lui Dumnezeu.Nu știu cât timp mai am ptr ca viață mea poate fie scurtă sau lungă..Teama de trăi far de păcat este cumplit de greu.Carmen

    RăspundețiȘtergere
  9. http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2016/01/cobra-actualizarea-situatiei-din.html#more

    RăspundețiȘtergere
  10. Cutremurul este schimbare.In martie va fi cel mai mare număr de oameni, care se vor "trezi". Nu va panicați pentru ca va faceti rau singuri.Este bine ce se intampla :)

    RăspundețiȘtergere
  11. http://antenasatelor.ro/rom%C3%A2nia-misterioas%C4%83/7222-profe%C8%9Bii-pentru-anul-2016-ce-a-prezis-baba-vanga-pentru-europa-%C8%99i-pentru-romani.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar ce spune biblia? https://www.youtube.com/watch?v=Eifsm2oqDMk

      Ștergere
  12. va fi cutremur de pamint sau politic

    RăspundețiȘtergere
  13. sufletu meu preamareste pe dnul nu imi este frica de nimic poate sa vina si potopul eu deabia astept moartea sa ma ia nu am nimic de pierdut dk mor nu ma plange nimeni pe 6 ianuarie e ziua mea fac 46 de ani am trait deja prea mult dne ai grija de sufletu meu si iartama pt tot ce am greşit pe lumea asta miluiestema pe mine roaba ta liana amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, nu mai spune asa ca e păcat ca sa ne dorim moartea. Esti tanara si poti ajuta pe ci din jurul tau, fie si cu o vorba buna.La Multi Ani pentru Ziua ta. Te-ai gandit vreodata ca ai ocrotitor pe INSUSI IISUS HRISTOS? Căci in această zi este BOTEZUL SAU, de catre IOAN la raul IORDAN. Asa ca ,esti o norocoasa nascuta la ZI FOARTE MARE ! Te pup si te imbratisez cu drag, si mai vorbim.

      Ștergere
  14. multumesc dna maria pt urare pt ziua mea de 6 ianuarie dar nu imi gasesc linistea aici pe pamant nu ma sinucid dar nici nu tin la viata mea sufletu meu e pustiu sh negru de suparare asta e viata va pup si va urmaresc tot timpul pe blog si la tv la brancu eu simt sufletu omului dk e bun sau rau iar dumneavoastra santeti un suflet bun pace tie dna maria sh dzeu sa va binecuvanteze liana va pup

    RăspundețiȘtergere
  15. Planeta Pamant ascensioneaza catre dimensiuni mai inalte, asta inseamna ca se curata de intunericul care a tinut-o prizoniera in dimensiunea a treia atatea milenii de cand a fost capturata de catre fiinte care s-au departat de lumina Divina.Odata cu ea ascensioneaza si fiintele umane si tot ce se afla pe Pamant.Evolutia fiintelor de pe planeta evolueaza individual dar si in masa, in trei valuti, functie de alegerea fiecarui suflet.Primul val de ascesiune in masa a fost in septembrie 2015, al doilea val va fi in primavara iar al treilea val va fi in toamna. Daca vreti sa faceti parte dintre cei care ascensineaza va sfatuiesc sa iesiti din ignoranta invataturilor trecute si sa acceptati energiile noi care propovaduiesc IUBIREA NECONDITIONATA si mai ales IUBIREA DE SINE (adica sa va iubiti pe voi insiva caci acolo in interiorul vostru se afla Scanteia Divina de care ati uitat si va identificati cu corpul si mintea voastra care va spune ca sunteti pacatosi si sa fiti umili)
    Daca nu va treziti la Divinitatea voastra nu veti putea evolua si veti continua roata incarnarilor pana va veti descoperi Divinitatea interioara pentru a va putea intoarce ACASA de unde ati venit, adica in SUNETELE CREATIEI DIVINE.
    Acest "cutremur al patimilor" din martie este de fapt un cutremur al fiintei interioare care se trezeste la Realitatea Divina pentru ascensiunea in masa.
    V-am tot spus aici pe blogul d-nei Maria , nu va mai considerati fiinte mici,pacatoase, neinsemnate, caci va jicniti Sinele Divin care este parte din Dumnezeu, de o lumina si o iubire, cum mintea umana nu poate concepe. Mintea voastra va face sa credeti ca sunteti un nimeni deoarece aceasta este controlata de fiintele intunecate corora le este frica de lumina care viu sunteti si de puterea voastra. Ei se folosesc de puterea voastra inducandu-va frica pentru a creea situatii negative in viata voastra si in constiinta colectiva. Va rog ascultati-va vocea aceea soptita interioare ca aceea sunteti voi si nu egoul care striga si creeaza povesti infricosatoare ca sa nu-si piarda puterea.Constientizati cine este la volanul vietii voastre: sufletul sau egoul.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna ziua doamna Maria,

    Poate va mai aduceti aminte ca anul trecut (pe 28 Februarie) ati publicat un articol in care vi s-au comunicat niste cifre. Articolul l-am gasit in arhiva Blog-ului :
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/02/oare-ce-pot-insemna-aceste-cifre.html

    "...Am să le scriu cu litere ,asa cum le-am auzit, apoi în cifre.
    Citez :
    << Douăzeci şi opt ,zero trei , două sute optzeci şi şase!>>
    Şi iată scris şi în cifre dragii mei:

    << 28 - 03 -286 !>>
    ..."
    O sa vedeti si in comentariile de atunci ca acel numar 286 =2+8+6=16 ==> 28.03.16 aceasta cred ca este data la care se va produce acel "cutremur".

    RăspundețiȘtergere
  17. Pt LIANA
    Buna Liana,eu sunt Liliana si numai acum am vazut ce ai postat.Iti doresc din tot sufletul ''La multi ani'',sa_ti dea Dumnezeu multa sanatate si liniste sufleteasca!
    Draga Liana,sunt cu un an mai mare ca tine si sa sti ca si eu,am trecut prin multe si inca mai trec.Asa este viata,cadem,ne ridicam...Viata trebuie traita! Este cel mai mare dar primit de la Dumnezeu.
    Dupa cate mi-am dat seama cred ca esti o persoana foarte credincioasa.Sti ce cred eu Liana,cred ca persoanele credincioase au mult mai multe incercari cu scopul de a ne testa credinta,dar oricum Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce.Te rog sa ma crezi,ca de cand am inceput sa-l caut mai intens pe Dumnezeu,si ispitele s-au inmultit.Este normal ca si cel rau sa actioneze cu tot arsenalul ca sa nu ne intoarcem la Dumnezeu.De aceea Liana, trebuie zilnic sa ne rugam,sa citim din Biblie(Bblia este cuvantul lui Dumnezeu).Iti sugerez,cand esti trista si nu numai,sa iei si sa te hranesti din Cuvantul lui Dumnezeu si ai sa vezi ca prizi puterea necesara sa mergi mai departe.
    Draga Liana,Dumnezeu te iubeste f mult si asteapta sa vorbesti cu EL.Dumnezeu sa-ti dea multa liniste sufleteasca!
    Te rog sa-mi trimti un semn ,ca ai primit acest mesaj de la mine.Te pup cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  18. “Cutremur mare va fi, dar nu anul acesta. Romania se afla in an karmic, ceea ce vedeti dumneavoastra prin numeroasele schimbari si arestari care au loc anul acesta, insa de seism va fi ferita. In 2016 s-ar putea sa aiba loc un eveniment de acest gen, insa eu zic sa nu ne alertam de acum pentru ceea ce oricum se va intampla la un moment dat. Autoritatile ar trebui insa sa traga un semnal de alarma si sa inceapa reconsolidarea imobilelor si cladirilor vechi. Ei ar trebui sa fie in stare de urgenta, sa obtina fonduri sau bani de la Guvern si sa inceapa rapid lucrul”, a declarat Carmen Harra in exclusivitate pentru Romania TV

    RăspundețiȘtergere
  19. Ioan Istrate spune ca in primavara lui 2017 va fi un cutremur destul de mare...
    Iar acum dupa contrele din februarie pamantul a acumulat destula energie negativa de care trebuie sa se scuture!

    RăspundețiȘtergere