joi, 14 ianuarie 2016

UN CURCUBEU DE SOARE, DEASUPRA ROMÂNIEI !

xx                                            

                             14  Ianuarie 2016 ,ora 6,50 dimineaţa !

                                                      Dragii mei,

Tot in aceasta dimineaţă, văd într-o clipită precum fulgerul pe CER, văd o lumina albastra stralucitoare, ce a îmbracat minunat de frumos Cerul de noapte.
Pe acest nou Cer dragilor, a apărut într-o clipă, s-a conturat de jos de la Vest la Est, un Curcubeu de Soare.
Dragii mei, asa precum vedem noi Curcubeul cu ale sale culori, după ploile de vară, tot la fel a apărut un Curcubeu auriu intens, un Curcubeu în ziga-zaguri mici precum COROANA  MÂNTUITORULUI , ce s-a asternut sub Bolta Cereasca albastra, de la Vest la EST.
 

Trilulilu #cultura #arta Curcubeu.Apus De Soare Pictures. 
Dintr-un astfel de auriu dragii mei, precum în imaginea cu Apusul de Soare de mai sus,a apărut CURCUBEUL  DIVIN.
Asadar fratilor,să multumim Lui DUMNEZEU si MAICII  DOMNULUI, pentru atâtea Lucruri frumoase si minunate ,ce încununează România noastra, ROMÂNIA  IERUSALIMULUI  NOU .
                                               Cu dragoste, Maria. 

15 comentarii:

  1. Sa ne bucuram doar de viziunile acestea frumoase si sa ni le imaginam pentru ca lumea minunata exista decat in visele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  2. pfffff...nu vreau sa supar sau sa deranjez,dar mesajele astea despre tara noastra vin cam in contradictoriu,cand sunt de rau cand sunt de bine,cand suntem inconjurati de doliu sau in transilvania clocoteste sangele,cand peste noi apare curcubeul sau stefan cel mare umbla cu un steag alb,chiar ca nu mai inteleg nimic..ma lamureste si pe mine careva?

    RăspundețiȘtergere
  3. SUNTEM OCROTITI DOAMNA MARIA,SLAVA LUI DUMNEZEU,TOTI ROMANII AR TREBUI SA VINA ACASA ,FIE PAINEA CAT DE REA TOT MAI BINE -N TARA MEA .

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria cate ceruri ati avut în viziunile dumneavoastră?

    RăspundețiȘtergere
  5. Curcubeul este semnul legamantului,sa ne bucuram in Domnul Iisus.

    RăspundețiȘtergere
  6. LUMEA ESTE SUPER FRUMOASA SI NU ESTE O IMAGINATIE SAU O FANTEZIE ESTE O REALITATE CONCRETA CU PROBE SI DOVEZI.TREBUIE DOAR SA VEDEM LUCRUL ASTA SI NU SA NE PROSTIM GEN "BA O FI ASA?" SAU "DACA SUNT TOTI BOLNAVI PSIHIC?" SAU "DACA SUNT POSEDATI DE DIAVOL?" SAU "DACA PUR SI SIMPLU MINTE CA SA PROVOACE DEZORDINE SI HAOS?" ESTE ASA DE GREU SA FIM MAI IUBITORI?NU,NU ESTE GREU SI ESTE LA INDEMANA ORICUI.NU VA MAI INDOITI UNII DE ALTII SI NU MAI CAUTATI DOVEZI IMPOTRIVA VOASTRA,PENTRU CA,CHIAR O SA LE GASITI.CAUTATI DRAGOSTEA PENTRU CA ESTE FORMULA FORMULELOR A TUTUROR LUCRURILOR DIN UNIVERS.CE CONTEAZA CATE CERURI A VAZUT DOAMNA MARIA?CAND EXISTA O INFINITATE DE CERURI SI NU VORBESC DIN POVESTI.DUMNEZEU ESTE INFINIT IN TOATE CAILE SALE.ESTE INCEPUTUL SI SFARSITUL SI TOTUSI NU ARE NICI INCEPUT SI NICI SFARSIT.

    RăspundețiȘtergere
  7. ROMANIA ESTE CENTRUL CENTRELOR.ROSU,GALBEN SI ALBASTRU SUNT CULORILE DE BAZA A TUTUROR CULORILOR.CEI MAI BUNI POETI,GIMNASTI,MUZICIENI,INVENTATORI PRECUM SI DIN NEFERICIRE CEI MAI ABILI INFRACTORI SI CRIMINALI.

    RăspundețiȘtergere
  8. VRETI INTELEPCIUNE?CERE-TI LA DUMNEZEU INTELEPCIUNE SI O SA VA DEA DE NU O SA PUTETI DUCE.BA CHIAR DUMNEZEU INSA-SI VA VENI IN CALEA VOASTRA.

    RăspundețiȘtergere
  9. Marian Popescu foarte frumos si adevarat ai scris ! Alatura-te in rugaciune,ca multa bucurie faci cerului si mult ajutor celor de aici de pe Pamant. Undeva am postat o rugaciune.Cand citesc blogul Doamnei Maria si vad vesti rele ma rog bunului Dumnezeu.Si nu ma uit la natura contradictiilor.Da,par conyradictorii.Si am sa indraznesc da fac o explicatie.Exemplu:mesajul"Salut Ungaria " , apoi mesajul "Rusia s-a scindat"...Apoi mesajele din 'nainte cu Transilvania...Scris este in Sf Biblie ca tot ce este ascuns v-a fi scos la lumina.Iar Doamna Maria are calitatea de a receptiona,cu ingaduinta lui Dumnezeu multe aspecte care trebuiesc scoase la iveala spre cunoastere.Revin la mesajele mentionate: Ungaria vrea Transilvania,Rusii sunt suparati de alianta noastra cu NATO.O posibila alianta Ruso-Ungara a fost contracarata de Dumnezeu.Apoi Curcubeul Auriu deasupra Romaniei.Am prieteni maghiari,rusi,am lucrat ci ei,oamenii de rand vor pace.Toate bubele lumii Eropene,Arabe,Americane si din toata lumea sunt starnite de cineva care vrea RAZBOI MONDIAL.Dea aceea zic,sa ne rugam.Rugaciunea inaintea lui Dumnezeu colectiva are mate putere si ne este de mate folos.Din respect,apreciere pentru felul in care ai exprimat opinia ta ti-am scris acestea.Iubesc toate tarile,oamenii sunt buni si tai peste tot,far la modul general toti vor pacea.Hai sa scoatem binele din rau : afland mai din 'nainte de toate acestea sa ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa le aranjeze cum voieste El.O iubesc pe Doamna Maria,si majoritatea care citesc acest blog,cauta lumina.Sa fie ci totii,iubiti si binecuvantati de PreaSfanta Treime si Maica Domnului,Lumina Cinstitei Cruci Domnului Nostru Iisus Hristps sa ne acopere pe toti.Amin.Lucia.

    RăspundețiȘtergere
  10. Curcubeul este podul legatura dintre Divin si uman.Corpul nostru energetic contine culorile curcubeului. Atunci cand vedeti curcubeul imaginati-va ca Dumnezeu se afla cu bratele deschise la un capat, iar voi la celalalt capat de cale, si pasiti treptele de lumina spre EL.Dumnezeu isi arata splendoarea prin curcubeu ca si printr-un rasarit sau apus de soare.Ne spune " Hei aici sunt EU,ma vedeti!"
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  11. Va iubesc pe toti si sufletul meu se bucura de voi.Eu sunt Lucia,desi sunt departe de tara,inima mea este acolo.Sunt cativa oameni care scriu aici mai deosebiti,a caror energie afectva se simte prntre randuri.Adevaratele valori ale unei tari sunt oamenii.Da,draga D.,si eu am inteles la fel,trebuie sa ne rugam impreuna.Minunate sunt cele impartasite de voi ! Sa fiti binecuvantati ! Multumiri !

    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Lucia, esti un om deosebit. Multa sanatate si liniste sufleteasca iti doresc, oriunde te afli.

      Ștergere
  12. Vine si vremea Romaniei! Toate popoarele lumii isi vor intoarce ochii spre aceste tinuturi. Important este sa se trezeasca fiintele de lumina inalt spirituale care au aceasta misiune de infaptuit!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere