duminică, 10 ianuarie 2016

TREBUIE SĂ VINDECI LUMEA , ÎN CEL MAI SCURT TIMP !

                    Noapte de 9 -10 Ianuarie 2016, ora 2,05 !

                                    Duhul-Sfant-in-Biblie
                                            Dragii mei, 

În timp ce scriam aici pe Blog, aud dragii mei, un glas care spune ceva la Imperativ.
Glasul dragilor mi se adreseaza aşa :

                        "Trebuie să vindeci Lumea !
         Vindecă Lumea , în cel mai scurt timp !" 

După care dragii mei, glasul dispare,iar eu ma gandesc la aceste Mari Cuvinte Divine, in care mi s-a spus sa vindec Lumea, in cel mai scurt timp.
Cum as putea eu dragii mei, ca sa vindec Lumea, altfel decât ,numai scriind CUVANTUL  LUI DUMNEZEU?  
                           SFANTA TREIME Este azi in tot si-n toate in viata mea,
De aceea fratilor, nu mai căutati nod în papură! Ci căutati CUVANTUL LUI DUMNEZEU, pe care eu Îl scriu aici, si care Cuvant ,nu-L veti gasi nicaieri scris mai curat si mai plin de dragoste sufleteasca
Ceea ce eu scriu, este precum apa de izvor pe care o căutăm si o gasim, şi pe care, o bem atunci când ne este o sete teribilă. 
Beti fratilor, din acest IZVOR  VIU, care curge imaculat si care ,vindecă sufletul si îmbunează inima.
Acest Izvor cu Apă Vie, lăsaţi-l să vă ostoiască setea de Dragostea Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului; lăsati-l să vă ostoiască setea, de a face numai BINELE in viata aceasta,si sa uitam de rău. 
Daca totul în Lume are un preţ, va asigur fratilor cu pretul vietii mele, că acest IZVOR  VIU, din care eu scriu zi si noapte,este de nepretuit!
DUMNEZEU şi-a revarsat Mila si Dragostea Sa, peste mine roaba Sa, pentru ca eu sa vă dăruiesc la nesfarsit din Izvorul Viu si fara de Moarte ,toate aceste Comori Divine si de nepretuit, care ,de le veti primi in inima si-n sufletul vostru, vă vor vindeca toate ranile, si vă vor arăta Calea spre mântuire; Calea în bratele Lui Hristos si sub Aripile ocrotitoare ale MAICII  LUI  DUMNEZEU.
Eu scriu toate câte mi se porunceste, dar daca voi nu vreti sa le primiti, nu aveti cum sa va vindecati.
 Nu aveti cum să vă mântuiti.
Eu nu scriu de la mine,fratilor ! DUHUL  CEL  PREA SFÂNT, graieste prin mine roaba SA. 
Care PREOT ati mai văzut voi,ca sa piarda noptile si zilele ,pentru a vă convinge că DUMNEZEU  EXISTA, si ca trebuie sa mergeti la SFANTA  si DUMNEZEIASCA LITURGHIE ,măcar in ziua Sfintei Duminici , ca sa va hraniti sufletul ?
Spuneti-mi si mie,despre măcar unul singur, din zilele noastre .
Cine ar face, ceea ce eu fac zi si noapte,fara sa spere la un câstig banesc sau material ? 
V-am marturisit adeseori, că eu m-am lepădat de toate bogatiile lumesti, care sunt praf si cenusa in Faţa LUI  DUMNEZEU, si mi-am asumat toata raspunderea, pentru a implini din dragoste si cu dragoste PORUNCA  LUI  DUMNEZEU. 
Care Poruncă??? Aceea de a scrie toate câte mi se arata, toate câte mi se spune, şi care au drept scop:Întoarcerea la Dumnezeu a Semenilor mei. 
Astfel stiu eu, si pot a vindeca Lumea în cel mai scurt timp! Împărtăşind Cuvantul Lui Dumnezeu, prin a scrie aici pe acest Blog, si care Cuvant, nădăjduiesc sa ajunga în inima si-n sufletul vostru, si sa nu mai plece niciodata de acolo,deoarece,se apropie cu paşi repezi,Cea de-a Doua Venire a Domnului nostru Iisus Hristos, în Noul Său Ierusalim,de pe Pământ românesc.
                                     Cu dragoste, Maria. 
 

46 de comentarii:

  1. Doamna,indeamna poporul sa citeasca scriptura numai asa se vor vindeca.

    RăspundețiȘtergere
  2. VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL PENTRU ACEST BLOG.
    Citesc in fiecare zi ceea ce postati pe blogul dumneavoastra;nu va opriti din ceea ce faceti,chiar daca unii vorbesc rau despre dumneavoastra.
    Romania si romanii au foarte mult nevoie de aceste mesaje pe care le postati pe acest blog pentru a se intoarce cu fata la DUMNEZEU si pentru a merge pe calea mantuirii.
    IMPARATIA CERURILOR este casa noastra,de acolo am plecat si acolo trebuie sa ajungem.
    SLAVA TATALUI SI FIULUI SI SFANTULUI DUH!
    SLAVA PREASFINTEI NASCATOARE DE DUMNEZEU!
    SLAVA CELOR DE SUS INTRU DUMNEZEU!
    AMIN!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit predica Părintelui Cleopa:si am observat ca numai preoții au voie sa vorbească despre Cuvântul Lui Dumnezeu si câțiva mireni?intreb:de ce ?oare nu fiecare om ar trebui sa vb.despre Bunul Dumnezeu ,poate ca unii oameni au avut întâmplări .minuni nu ar fi păcat sa nu ni le spună si nouă si sa trăim bucuria împreună. Eu sunt orfana si credeti-credeti-ma ca l-am avut Pe BUNUL DUMNEZEU LÂNGĂ MINE SI DECAND AM DESCOPERIT BLOGUL DOAMNEI MARIA IL AM IN INIMĂ. BUNULE DUMNEZEU DA-NE PACE.,LINISTE SI ÎNTĂRESTE CREDINTA NOASTRA ÎN SFÂNTĂ TREIME.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ierarhia bisericeasca din zilele noastra se aseamana nespuns de mult cu aceea de pe timpul lui Iisus. Indarjiti de fel cu suprematie in cap si desigur masca smereniei pare cea mai buna consolare. Smerenia nu pune nici un pret pe bunatatile pamantesti dar dupa cum stim deja, cuvantul TAXE bisericesti!(cununii, botezuri, inmormantari) ne este foarte cunoscut! Cu siguranta, pentru raceala spirituala vor raspunde asa zisii ghizi spirituali care zic una si fac alta!

      Ștergere
  4. Citeam ca Dumnezeu este in noi.Cred ca , datorita faptului ca nu respectam legile lui, ne imbolnavim.De aici poate fi legatura cu vindecarea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru toate cuvintele,pentru ca vin din suflet! ❤💛💙

    RăspundețiȘtergere
  6. De cand va urmaresc postarile am devenit alt om,mai intelegator cu oamenii din jur,mai bun! Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. Si uite asa incet,incet ne ratacim cu mantre din hinduism etc.avem vre-o legatura cu indienii?? sa-i lasam cu ale lor, pt.ca avem un Mantuitor care ne-a spus: Eu sunt,calea adevarul si viata. Ce va infasurati singuri in fel de fel de amagiri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu este UNUL!

      Ștergere
    2. Draga OK sper sa razbati catre LUMINA! Atunci vei intelege mai multe! Amagiri nu sunt chiar daca asa iti par. Suntem popor indoeuropean. Cauta adevarata istorie a acestui popor, vei intelege ca multe invataturi din spiritualitatea hindusa le-au avut strabunii nostri traco-geti pe care le-au dus catre pamantul Indiei. Multe cuvinte sanscrite le gasim in limba romana! Multa pace si lumina!

      Ștergere
    3. Sunt deja In lumina,am siguranta mantuirii.Amin

      Ștergere
    4. Nimeni nu poate spune că este deja în Lumina, căci este sigur de mantuirea sa. Nici eu nu as putea spune aceste MARI CUVINTE,deoarece,in orice clipă pot gresi si sa-L supăr pe Mântuitorul.Ma consider un om obisnuit cu păcate si cu toate ale LUMII. Faptul că, am promis LUI DUMNEZEU ca voi face VOIA SA,din dragoste, m-a ajutat ca sa nu mai repet gresalele primei tinereti. Deci ,nu putem spune că : gata, ne/am aranjat sufletul suntem mântuiti.De azi inainte ,nu mai am nicio grija in privinta mântuirii. Ar fi precum Pilda VAMESULUI si a FARISEULUI,daca ne-am lauda asa :1
      PREDICA
      LA
      DUMINICA
      A
      33
      -
      A
      DUPA
      POGORÂREA
      SFÂNTULUI
      DUH
      DUMINICA VAMESULUI S
      I A FARISEULUI
      „Zis
      -
      a Domnul pilda aceasta: doi oameni s
      -
      au dus în templu ca sa se roage:
      unul era fariseu si altul vames. Fariseul, stând drept, se ruga în sine astfel:
      Dumnezeule, îti multumesc pentru ca nu sunt ca ceilalti oameni, rapitori,
      nedrepti si desfrânati, sau ca acest vames. Postesc de doua ori pe sa
      ptamâna si
      dau zeciu
      i
      ala din toate câte câstig. Iar vamesul, stând mai departe, nu îndraznea
      nici ochii sa
      -
      si ridice spre cer, ci îsi batea pieptul sau si zicea: Dumnezeule,
      milostiv fi mie pacatosului. Va spun voua ca acesta
      s
      -
      a pogorât mai îndreptat la
      c
      asa sa, decât acela; pentru ca oricine se înalta pe sine se va smeri, iar cel care se
      smereste pe sine se va înalta”.
      (LUCA, XVII,

      Ștergere
    5. Doamne ajuta-ti OK! Atunci raspandeste necontenit LUMINA! Ajuta si lumineaza! Omenirea are nevoie! Ogoarele sunt pline de recolte si lucratorii asa putini!
      Dna Maria, Dumnezeu sa va binecuviteze pentru lucrarea pe care o faceti, caci scrieti pe acest Blog ceea ce primiti!

      Ștergere
    6. Sigur ca asa voi face ! Multumesc frumos pentru aprecieri si incurajari.

      Ștergere
    7. Dna Maria, intrumarile erau pt. Anonimul OK, pt. ca zice ca este in Lumina!Iar Lumina trebuie pusa la vedere ca sa dea roada!
      Iar binecuvantarile sunt pentru dvs.! Va apreciez mult pentru lucrarea pe care o faceti! Intrucat dvs. expuneti intodeauna mesajele care vin de la Dumnezeu, zi si noapte! Doamne ajuta!

      Ștergere
    8. Stiu! Dar asa am dorit ca sa-ti multumesc frumos,sincer, pentru ca apreciezi ceea ce eu scriu, nu de la mine ci de la Duhul Cel Prea Sfant. Doamne AJuta!

      Ștergere
    9. Fie ca FOCUL DUHULUI SFANT sa curete ROMANIA de tot raul! Fie ca DUHUL SFANT sa isi gaseasca lacas in inima si in sufletul fiecarui roman pentru a se implini profetia! ROMANIA TARA SFANTA, AL DOILEA IERUSALIM!

      Ștergere
    10. Tot pentru OK, ai intrebat ce legatura avem cu indienii. Pai, ei au cu noi:

      De la RAM ne tragem, corect este raman/ramani! Ramanii= rasa ariana!De aceea suntem popor cu misiune. ..
      "Munții Carpați și Dunărea au constituit leagănul în care au apărut cei mai vechi oameni de pe Pământ. (...)
      Această regiune adamică a fost cunoscută în antichitate sub diverse denumiri: RAMANIA ( ȚARA lui RAM-Zeul Soare), PELASGEEA ( ȚARA ZEIȚEI PĂMÂNT – GEEA – GAIA), HYPERBOREEA (regiunile udate de Dunăre și Nil), Țara Soarelui, Țara Nemuritoare, Țara Binecuvântată de Zei, Matca Europei, Geticus Polus, Țara Zeilor, DAKSA însemnând ”cel capabil” – în sanscrită, considerată Centrul Suprem al Lumii, Tracia, DACIA, etc. în care Muntele OMU era considerat ”Osia Lumii”, aceasta fiind susținută și explicată de Nicolae Densușianu în magnifica capodoperă Dacia Preistorică.. Aici au trăit Pelasgii, ”oamenii albi” născuți din pământ negru, din fiul lui Pelasgos!!! "
      Traco-getii s-au intis pana departe, catre Indii, unde si-au pus amprenta! Multe cuvinte romanesti se regasesc in limba sancrita, multe nume de localitati, munti, ape se regasesc si in credintele Indiei! Doamne ajuta sa se cunoasca adevarata istorie a acestui popor primordial!
      Studiati aceste link-uri:
      http://www.dacia.org/history/dacii_e.html

      http://www.libertatea.ro/detalii/articol/in-asia-80-000-000-de-oameni-vorbesc-limba-romana-289286.html

      https://anatolbasarab.ro/limba-sanscrita-%E0%A4%B8%E0%A4%82%E0%A4%B8%E0%A5%8D%E0%A4%95%E0%A5%83%E0%A4%A4%E0%A4%AE%E0%A5%8D-si-romana/

      Zeitati (India)
      RAM=>la noi RAMANIA, noi spunem ROMANIA
      SHIVA sau SOMESVARA => la noi SOMESUL/SOMESURILE
      KRISHNA sau KRISHAN => la noi Crisurile, Crasna, numele de Crisan
      ISHVARA (Iesvara) => la noi (Iesi) IASI, Targul Iesilor
      RADHA => Radauti, Oradea, Arad, Radaia, Rodica chiar si Rada
      KALI => la noi Calin, Calina, Calimani, Calan
      DURGA => la noi Durgau (Turda)
      MURUGAN => la noi Mures, Tg. Mures, Maramures
      BARSANA (zona) => la noi Tara Barsei, Barsana
      YAMA=> la noi expresia "a dat iama in vite"
      DEVI => DEVA
      De asemeni:
      MOCSA (intelepciune, stare de eliberare)=> la noi MOS, MOSUL
      Silaba sacra OM => la noi om/oameni, Vf. OMU
      SURIA (soare) => la noi Masivul SURIANU, Com. SIRIA


      Ștergere
    11. Si tot pt OK:
      DACII: DESCHIZATORI DE DRUMURI

      Herto Valus – Cartea secreta a Vietii – Legile lui Zamolxis

      “HERTO VALUS – Cartea Secreta” este o scriere misterioasa, aparuta prin anul 2000 î.e.n. si, dupa toate probabilitatile, este izvorul spiritualitatii inaintasilor nostri. Numita si “Evanghelia geto-dacilor” de mai multi autori, HERTO VALUS socheaza prin invataturile sale precrestine, foarte asemanatoare cu mesajul transmis omenirii de catre Iisus Hristos. Si totusi exista cateva deosebiri esentiale, fata de Noul Testament crestin. Cine are ochi de vazut sa vada, cine are minte, sa cugete, cine are intelepciune, sa hotarasca!

      DECALOGUL LUI ZAMOLXE SI NOILE LEGI BELAGINE

      Cele zece porunci ale Dumnezeului Ler, Decalogul Lui Zamolxe şi Noile Legi Belagine, extrase din CARTEA LUI ZAMOLXE sau ÎNTELEAPTA SCRIPTURĂ sau NOUL TESTAMENT AL DACILOR).
      Cele 10 porunci ale Dumnezeului Ler
      1. Eu sunt Dumnezeul, Domnul Zeu al tău, tu omule să nu-ti faci domnezei după mintea ta.
      2. Zeii sunt puterile care există în lume, orice întruchipare a lor nu poate tine loc acestor puteri. Iar dacă îti faci chip pictat sau cioplit, sau ceea ce crezi tu că este asemănare cu zeii-putere, tine minte că tu nu te închini la pictura sau chipul cioplit sau orice asemănare pe care o dai acelor puteri în mintea ta, ci în acea întruchipare venerezi puterile Mele arătate oamenilor.
      3. Să urmezi lumina Domnului Zeu şi să nu iei în deşert numele Lui.
      4. La fiecare şapte zile să te odihneşti după ce ai muncit în celelalte zile. Şi cel putin o dată la şapte zile să aprinzi şi să priveşti focul sacru care este legătura ta cu Domnul Dumnezeu.
      5. Pe tatăl şi pe mama ta să îi cinsteşti dacă ei urmează lumina Lui Dumnezeu, iar dacă ei se află cu mintea în întuneric să fugi de ei. Aşa îti va fi bine şi multi ani vei trăi sănătos.
      6. Să nu ucizi pe nedrept.
      7. Să nu cazi în patimi, să-ti înfrânezi pornirile care te ostoiesc de vlagă.
      8. Să nu pofteşti la bunul altuia sau să iei bunul altuia dacă nu ti se cuvine.
      9. Să urmezi dreptatea, să nu mărturiseşti strâmb împotriva nimănui.
      10. Să te înfrânezi, să nu agoniseşti lucruri care nu-ti folosesc şi să dai lucrurile care-ti prisosesc.

      Decalogul Lui Zamolxe şi Noile Legi Belagine
      CONTINUA pe link:
      https://iokronos.wordpress.com/herto-valus-cartea-secreta-a-vietii-legile-lui-zamolxis/

      Ștergere
    12. Anonimule OK, uite cate ceva despre adevarata istorie a poporului nostru:

      http://www.dacia.org/history/dacii_e.html

      Ștergere
  8. Auzi domnule anonim sau doamna....Termina cu mantra asta de care spui.Intelege ca trebuie sa ne rugam numai lui Dumnezeu sa ne ajute sa ne mantuim.Noi trebuie sa luptam pentru mantuire.Asa ca respecta ce spune d_na Maria"
    Sa mergem la biserica,sa ne rugam neincetat lui Dumnezeu,sa facem fapte bune,sa nu injuram,sa iubim pe aproapele nostru,etc. Va doresc sanatate si sa cititi din Biblie!


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău ! Nu le voi mai publica COMENTARIILE cu MANTRA! Chiar am sa le sterg ! Cu drag,Maria!

      Ștergere
    2. Draga Liliana, nu trebuie sa ne luptam pentru mantuire! Trebuie sa gasim mantuirea. Aceasta o gasesti cand iti restabilesti legatura cu Divinul! Iar Divinul imbraca multe forme! Toate cele bune!

      Ștergere
    3. Mantuirea va veni odata cu eliberarea sufletului din lanturile robiei constiintei. Linistea nu vine pana cand aceasta legatura cu Divinul nu e restabilita! Iti doresc multa perseverenta pe linie spirituala pentru a cunoaste ADEVARUL! Doamne ajuta!

      Ștergere
    4. Iti multumesc pentru recomandare! Legat de Biblie, poate unii au citit-o mai mult decat altii si chiar au inteles-o! Toate cele bune!

      Ștergere
    5. Fericirea şi Iubirea Divinã sã vã însoţescã mereu în tot pasul vieţi vã mulţumim

      Ștergere
  9. Si dvs cum vreti sa restabilti legatura cu Dumnezeu? Prin mantra aia de care pomeniti? Cititi din Biblie care este cuvantul lui Dumnezeu si o sa aflati Adevarul.Nu va lasati influentat de fel si fel de practici. Da sustin ca trebuie sa luptam pentru mantuire, adica in fiecare zi trebuie sa ne impunem sa nu mai pacatuim,sa respectam poruncile lui Dumnezeu! Asta doreste Dumnezeu de la noi... Numai bine va doresc si cautati_l numai pe UNICUL DUMNEZEU si atat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti voi raspunde Liliana!
      Mantuirea este o stare de eliberare! Eliberare din lumea materiala in care stai inlantuita. Nu poti fi si cu Dumnezeu si cu Mamona! Ca sa fii mantuit trebuie sa te fi nascut din nou, nu din trup ci din DUH! In Biblie gasesti specificat la Ioan 3:1-13.
      Cand esti inlantuita in lumea materiala esti implicata in aceasta cu totul. Tu esti un actor intr-un rol. Ii spun rol pentru ca atunci cand mori nu mai ai acest rol, aici pe pamant raman toate... De aceea in lumea aceasta (materiala sau tridimensionala) cine se lasa prins, sentimente precum cele de furie, orgoliu, frica si alte rele isi gasesc locul. De la acestea apar blocajele energetice iar mai apoi apar bolile. Noi ni le provocam. Dumnezeu ne vrea cu ardoare, vrea sa lasam aceasta lume in favoarea Lui, dar aceasta alegere trebuie sa vina de la noi, pentru ca Bunul Dumnezeu nu forteaza pe nimeni! Fiecare e liber sa-si traiasca viata precum isi alege! Cand esti nascut/a din DUH esti nascut/a din Dumnezeu, adica din Lumina. Ideea este ca o persoana nascuta din Duh vede totul diferit, din perspectiva divina. In inima lui este Dumnezeu iar ceea ce in Vechiul Testament erau legi de respectat, pentru cel nascut din DUH acestea sunt in fiinta lui, sunt in natura lui. Nu va mai face raul pentru ca nu mai este in natura lui asa ceva, nu trebuie sa se chinuie sa le respecte pentru ca toate cele bune izvorasc din inima lui necontenit. De aceea apostolii spun ca cei nascuti din nou nu mai sunt sub Lege ci sunt sub HAR! Daca vrei, citeste Romani 6:1-23.
      Oare cati oameni reusesc sa vada capcana lumii materiale (tridimensionale). Multi isi intra pe deplin in rol, si se implica foarte tare uitand de adevarata lor natura! Stiu ca exista un Dumnezeu, merg si la Biserica, multi, dar cam atat. Pe urma ies de acolo si reintra in iluzia materialului, implicandu-se in aceasta, facand lucruri specifice lumii, iar Dumnezeu ramane undeva… acolo Sus, iar ei aici pe pamant, chinuidu-se cu viata. Multi se roaga si nu primesc raspuns. Exact din acelasi motiv. Dumnezeu nu este undeva departe ci este in NOI! Tot timpul, dar trebuie sa-L regasim! Iar Dumnezeu este UNUL pentru toata umanitatea! Toate cele bune! IUBIRE, PACE si LUMINA!

      Ștergere
  10. Sfantul Nifon al Constatianei Ciprului ,a carui rugaciune se face zilnic : http://www.crestinortodox.ro/carti-ortodoxe/viata-invataturile-sfantului-ierarh-nifon/rugaciune-pentru-sfarsitul-vietii-82949.html

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.crestinortodox.ro/carti-ortodoxe/viata-invataturile-sfantului-ierarh-nifon/rugaciune-pentru-sfarsitul-vietii-82949.html
    Rugaciunea se face cat mai des , chiar zilnic , cine are memorie poate sa o invete pe de rost .

    RăspundețiȘtergere
  12. Da,sunt cu totul de acord cu ce ati scris domnule sau doamna anonim(am crezut ca o sa va prezentati in cele din urma).Sunt uimita ca totusi studiati Biblia ,cunoasteti f multe 'dar totusi unde ati citit de acea mantrie de care ati scris? In fine, sa incheiem aceasta discutie si sa il rugam pe bunul Dumnezeu sa ne ierte daca gresim si sa ne dea multa intelepciune.Sa ne unim mai bine cu totii si sa ne rugam pt Romania sa fie ocrotita de Dumnezeu.Va doresc numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liliana, uite tot o mantra poate fi si Rugaciunea Inimii: "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul."
      Mantra inseamna a repeta cat mai des o rugaciune! Si faptul ca repeti in mod continuu numele Iisus Hristos este la fel. Cuvantul stim bine ca este lucrator! Pentru ca orice cuvant produce o vibratie! Acuma revenind la mantrele expuse, acelea erau in limba sanscrita. Dar au ca scop a ridica vibratia sufletului! Am incercat sa expun SI o alta cale. Bineinteles pentru cei care se pot armoniza cu ele. Cai sunt mai multe! Ortodoxia e una dintre ele! Doamne ajuta!

      Ștergere
  13. http://www.stiri-extreme.ro/este-oficial-papa-anunta-noua-religie-mondiala-new-age-religion-video/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca si o completare, uite cum sta situatia cu PAPA:

      http://biblioteca-secreta.blogspot.ro/2012/07/2012-interventia-extraterestra-pe_23.html

      Ștergere
  14. Invazia Archonica:

    http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2015/01/maryan-archonii-si-gnosticii-gnosticii.html

    https://ro-ro.facebook.com/notes/bogdan-bunea-liviu/parazitii-archontici-si-implanturile-eterice-/725323917518728

    http://oracoluletern.blogspot.ro/2013/01/eteric-archon-grid-ascensiunea.html

    http://burebista2012.blogspot.ro/2014/08/cum-putem-sparge-programarea-archonilor.html

    http://biblioteca-secreta.blogspot.ro/2012/07/2012-interventia-extraterestra-pe_23.html

    RăspundețiȘtergere
  15. Domnule anonim va contrazic in ceea ce ati spus si anume ca sunt mai multe cai....Fals, exista o singura cale spre a ajunge la Dumnezeu si acesta este Isus Hristos,singurul mijlocitor intre noi si Dumnezeu.Imi pare rau ,dar aceasta este ultima conversatie cu dvs.Dvs nu stiu ce practicati si nici nu ma intereseaza.Eu sunt crestina si incerc sa ma apropii de Dumnezeu numai din invataturi sanatoase conform Bibliei.Va doresc ca Dumnezeu sa va lumineze si sa va ajute sa gasiti Calea cea Adevarata.,,Eu sunt Calea ,Adevarul si Viata''.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai spus ca Dumnezeu este UNUL! Iti doresc multe realizari spirituale!Eu L-am gasit pe Iisus Hristos de foarte multa vreme! Mergem mai departe, crestem si evoluam!Acesta este rostul vietii- evolutia! Dar toate la timpul lor! Cu bine!

      Ștergere
    2. Liliana felicitari si eu m-am saturat de mantra,hai sa respectam decalogul si totul se schimba.Bunul Dzeu sa scoata ideea mantrelor noi avem rugaciuni.

      Ștergere
    3. Anonimule OK si de asemeni Liliana, va doresc mult succes in DOGMATISM! Sper ca prin acesta sa IL regasiti pe EL. Numai bine!

      Ștergere
  16. DOAMNA MARIA,PUTETI SA VINDECATI LUMEA SI PRIN ACEST BLOG DAR CEL MAI MULT O VINDECATI PRIN NADEJDEA DUMNEAVOASTRA DESPRE ACEST POPOR.ASA CUM VEDETI TARA ASA VA FI.DECI SA NADAJDUIM CU TOTII CA TARA ESTE SI VA FI APARATA SI BINECUVANTATA DIN BELSUG DE CATRE DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  17. Omul trebuie sa inteleaga ca Dumnezeu este iubire infinita, fericire si viata vesnica. Cum altfel sa le dobandesti daca nu crezand in El si in puterea Lui?

    RăspundețiȘtergere
  18. Orice om poate aduce vindecarea acestei lumi, dar nu inaite de a se vindeca pe Sine.Vindecarea incepe in momentul in care sufletul sau se trezeste din somnul cel de veci in care a fost cufuntat multe vieti traite pe acest Pamant unde uitarea a ceea ce este fiecare a fost dominanta.Dragii mei, daca nu va treziti la fiinta mareata care sunteti vindecarea nu va veni. Sufletul nostru este foarte ranit din cauza alegerilor noastre din trecut. In momentul amintirii legaturii noastre cu Dumnezeu incepem sa luminam precum un soare.Niciodata nu am fost separati de Dumnezeu, doar noi am crezut asta indepartundu-ne de Lumina Sa, identificandu-ne cu acest corp si cu mintea noastra care ne spune ca suntem fiinte mici si neputincioase.
    Matuirea inseamna desavarsirea Sinelui Interior, recunosterea ca in interiorul tau se afla Dumnezeu.
    EU SUNT D.

    RăspundețiȘtergere
  19. Îmi place foarte mult acest blog doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  20. O afirmatie sau o rugaciune spusa de mai multe ori poate fi numita mantra, nu-i nimic in neregula cu aceasta denumire, atata timp cat ai o putere de intelegere si pentru alte culte.Eu sunt crestin ortodoxa dar stiu sa respect si alte culte. Prefer sa ascult si alte pareri poate mai invat cate ceva. Intotdeauna Sinele nostru Superior ne aduce in cale pe cineva care are sa ne ofere un dar, trebuie doar sa-l recunoastem.Daca ne inpotrivim crezand ca detinem tot adevarul s-ar putea sa pierdem lectiile care duc spre evolutie.Noi continuam sa evoluam dincolo de "moarte".
    Deci cititi, ascultati si trageti concluziile voastre!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere