luni, 18 ianuarie 2016

TRAGEDIILE ,DEZASTRELE, SUNT CHEMAREA LUI DUMNEZEU, CĂTRE NOI FIII SĂI !

                                                                       
                                         Dumnezeu+Tatal.jpg.

                                                                   Dragii mei, 

Adeseori am fost acuzata ,că scriu numai despre Dezastre si Tragedii, iar ceva de bine nu scriu. Şi că toate aceste Tragedii si Dezastre, ar face rau celor care le citesc.
Dragii mei,atunci când ne este bine, majoritatea dintre noi uitam că DUMNEZEU este CREATORUL nostru ,uităm să mai ridicam ochii spre Cer ,si sa-I multumim pentru toate cele bune, dar si pentru cele mai puţin bune. 
Sfântul Apostol PAVEL, spunea fratilor asa :
"Daţi multumire pentru toate, căci aceasta este voia Lui Dumnezeu, întru Hristos  Iisus, pentru voi !"
Aceasta inseamna dragii mei, că atât la bucurie cât si la întristare, trebuie sa aducem multumire LUI  DUMNEZEU, pentru că, aceasta este voia Lui Iisus Hristos ,pentru noi oamenii.
Vă veti intreba pe buna dreptate dragii mei, cum putem noi ca sa aducem multumire Lui Dumnezeu, atunci când ne chinuie o boala cumplita? Atunci cand ne este bine, ne mai amintim din când in când,ca sa multumim Lui Dumnezeu, si atunci pe fuga.
Da,trebuie sa multumim si pentru atunci cand plangem, si pentru atunci cand suferim trupeste sau sufleteste.
Pedeapsa Lui Dumnezeu, este o binefacere pentru cei care o primesc fara sa carteasca.
Atunci când pătimim dragii mei, atunci ne aducem aminte de DUMNEZEU si de MĂICUŢA  DOMNULUI, si ridicam ochii la CER, si cerem îndurare,vindecare trupeasca si sufleteasca.
Sfântul PROOROC  DAVID ,spunea aşa :
             "În necazul meu ,am chemat pe Domnul !"
Necazul fratilor, cheama şi indeamnă pe om la pocainţă.    
Certările Lui Dumnezeu , sunt mijloacele si chipurile prin care Dumnezeu îi întareste pe cei drepti în faptele lor bune, iar pe cei păcătosi îi cheama la pocainţă,pentru ca voieste ca si acestia sa se mântuiasca.
Sărmanul IOV, a ramas si fara copii, si fara Prieteni, răni pe tot trupul său, dar el tot nu cârtea împotriva LUI  DUMNEZEU, ci spunea încontinu:
                "Domnul a dat,Domnul a luat, fie numele Domnului binecuvantat!"
Iov a fost multumitor Lui Dumnezeu, si cand era bogat si avea si copii, dar si cand a ramas sărac si i-a luat Domnul copiii; a multumit Lui Dumnezeu si când era sanatos,dar si când era bolnav si plini de răni ,dormind pe movila de gunoi,deoarece nu-l primea nevasta in casă;multumea Lui Dumnezeu si când era fericit,dar si când era trist si necajit tare.
Asadar fratilor, acesta este rolul si scopul acestor MESAJE care prevestesc tot felul de DEZASTRE, TRAGEDII, CUTREMURE, INUNDATII,etc etc.  
DUMNEZEU ne cheama certandu-ne, arătându-ne ce ni se poate intampla si noua si familiei noastre, celor dragi noua, daca nu ne mai ridicam si ochii catre Cer, si sa spunem:
             Doamne, Te rugam iarta-ne pe noi păcătosii, si primeste Rugaciunea noastra de multumire.
Să aducem fratilor LUI  DUMNEZEU si MAICII  DOMNULUI, LAUDA, MULTUMIRE, SLAVĂ, in fiecare clipă a vietii noastre.
Să nu lipseasca din inima si din gura noastra, aceste MARI  CUVINTE.
De suntem sanatosi, sănatatea este un DAR de la DUMNEZEU.
De suntem bolnavi, boala trupului este spre mântuirea sufletului nostru.
De pierdem pe cineva drag, sa-l plângem, dar nu ca sa ne rupem cămasa de pe noi.
Mântuitorul ne spune : 
               "Plângeti-vă pe voi cei ramasi, si nu pe cel care s-a urcat cu sufletul la CER!"  
Să avem si noi puterea fratilor, ca sa spunem precum  IOV :
                  "Domnul a dat ,Domnul a luat,fie numele Domnului binecuvantat!"
Să aveam puterea si dragostea sufleteasca fratilor, ca sa spunem si noi, precum Proorocul David:  
                      "Binecuvintează suflete al meu pe Domnul, şi nu uita toate rasplatirile Lui!"
Se cuvine dragii mei, ca sa intelegem scopul si rolul acestor MESAJE, care prevestesc CATASTROFE si TRAGEDII, ca fiind venite de la DUMNEZEU, si care, sunt spre întoarcerea noastra la CREDINŢĂ , precum si spre mântuirea sufletului nostru.
Asa sunt oamenii! Până nu li se intampla ceva rău, până nu văd că li se intampla altor Semeni diferite tragedii, nu ridica ochii catre Cer , si nu-si mai amintesc de DUMNEZEU Cel care ne-a creat, si ne-a daruit noua toate.
Suntem noi oare, atât de imaculati sufleteste,încât să meritam sa primi numai BINE de la DUMNEZEU? 
Ce facem noi, ca sa dobandim numai BINELE?
Oare noi nu ne certam copiii ,atunci cand ei gresesc? De ce/i certăm ? Pentru că îi iubim, si le vrem BINELE.
Asa si BUNUL  DUMNEZEU ne cearta, pentru că suntem FIII  SĂI, si voieste ca sa nu ne piarda, şi sa ne mântuim. 
Aşadar, să nu mai cârtim, ci sa primim toate câte ni le da Bunul Dumnezeu şi Maica Domnului,aducând multumire, slava si inchinare, Amin !
                                   Cu dragoste, Maria. 

23 de comentarii:

  1. DACA IUBIM CU ADEVARAT PE CEL MAI MARE DUSMAN,ATUNCI NU VOR MAI FI TRAGEDI.AR FI NISTE INTAMPLARI MAI PUTIN PLACUTE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc lui Dumnezeu pentru acest articol,care m-a luminat mult si multumesc Doamnei Maria pentru ca face voia lui Dumnezeu si ajuta atata omenire.Slava Tie Doamne.Cu drag,S.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur Maria de ceea ce ne spui aici.Asta ptr.toti cei care nu inteleg de ce postezi numai despre catastrofe.As mai adauga ca aceste postari sunt si ptr.noi,ptr. a ne pregati in ceea ce urmeaza sufleteste si se stie ca orice rugaciune poate face miracole.Te imbratisez Maria!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte aproape dna Maria dar incompleta intelegere te indeparteaza de adevar.Simplu spus acestea(tragedii.dezastre,boli )sant niste operatii care au loc datorita drumului ales-mersul prin spini,de exempu,are niste repercursiuni care trebuie inlaturate.Probabil asta va fi penultimul meu comentariu pe acest blog deoarece nu poti spune trestiei aplecata tare de vant :-indreapta te acum!

    RăspundețiȘtergere
  5. FIECARE ESTE CEL CE ESTE.CEL CARE ESTE NU POATE FI CE NU ESTE.SI FIECARE ARE UN SCOP CLAR:IUBIREA.AMBELE TABERE AU SCOP IUBIRE.DE FAPT NU EXISTA NIMIC IN AFARA DE IUBIRE.

    RăspundețiȘtergere
  6. Conform legii atractiei universale, daca emitem numai ganduri si emotii negative, ni se intorc intamplari negative, dar si multiplicate. Daca am emite ganduri pozitive, ni s-ar intoarce numai intamplari fericite (bineinteles si acestea multiplicate). Astea le-am experimentat pe propria piele si functioneaza repede si fara gres. Asa cum zice si dr. Dulcan, daca fiecare om ar emite numai energie pozitiva (iubire), acesta ar putea vindeca (de intuneric) 100 de oameni. Totul incepe cu propria persoana. Eu sunt C

    RăspundețiȘtergere
  7. MULTUMESC DOAMNE...IARTA-NE

    RăspundețiȘtergere
  8. La inceput a fost Gandul. Prin gandurile noastre ne modelam viata. Tot ce gandim ne formeaza acest drum din acest plan. Daca gandurile noastre sunt numai despre tragedii, dezastre asa ne va fi si viitorul.
    In acelasi timp, cel mai mare dusman al nostru este frica. Din frica de moarte pleaca si restul fricilor.
    Sincer, inca nu am gasit, din punctul meu de vedere, sensul spuselor dnei. Maria. Ori e ceva rau pt ca ne face sa ne gandim numai la nenorociri, ori e de bine pt ca incearca sa ne faca sa ne invingem frica. Mai am de meditat la acest aspect.

    RăspundețiȘtergere
  9. OANA I-TI SPUN CU TOATA BLANDETEA CA ORICAT AI MEDITA NU POTI AJUNGE LA UN RASPUNS CARE SA NU FIE SUPUS UNUI DUBIU.ESTE OBLIGATORIU SA FIE 2 GRUPURI PRO SI CONTRA IN ORICE DOMENIU.CONSIDERI CE VREI TU SA CONSIDERI.JUSTIFICARI SE GASESC OBLIGATORIU PENTRU ORICE ABSOLUT.E PREA MULTA FILOZOFIE AIUREA SI COMPLEXITATI CARE NU LE VAD ROSTUL.ORI TI-E FRICA SA GANDESTI PREA DEPARTE ORI NU STIU CE SA SPUN.MIE I-MI PLAC RASPUNSURILE FERME SI CATEGORICE SI NU SUPORT SA TRAIESC IN DILEME ARTIFICIALE FABRICATE INTENTIONAT IN NEGURA RECE A MINTII.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu ai inteles. Eu caut raspunsurile mele. Eu caut acel raspuns care ma face pe mine sa spun clar ca asa stau lucrurile. Raspunsurile/parerile altora nu ma intereseaza fiindca fiecare vede altfel realitatea. Multi ani am crezut ca ce spun preotii este adevar dar apoi am inceput sa imi pun fel si fel de intrebari si sa devin o mare carcotasa. Ani de zile am trait cu raspunsurile altora dar acum vreau sa traiesc cu raspunsurile mele. Deoarece fiecare om vede adevarul altfel nu pot exista raspunsuri ferme si categorice. Ce pentru tine este certitudine, pentru altii este dubiu. Eu una inca nu am invatat prea bine sa imi ascult instictul, sa imi dau seama cu ce rezonez.

    RăspundețiȘtergere
  11. INSTINCTUL ESTE INFINIT LA FEL CUM ESTE REALITATEA.TREBUIE SA ALEGI CE VREI SI CE I-TI CONVINE TIE.NU POTI ALEGE TOTUL DOAR O POZITIE.

    RăspundețiȘtergere
  12. Asa zisele tragedii si dezastre nu sunt decat descarcari de energie ale planetei pentru a-si putea echilibra energia. Totul este energie inclusiv noi, care prin gandurile ,vorbele si faptele noastre emitem forme energetice care planeaza in jurul nostru si al planetei. Daca noi am emite energie pozitiva nu ar mai fi nevoie de aceste eliberari energetice.Oamenii sunt raspunzatori de dezastrele si tragediile care se intampla nu Dumnezeu.
    Dumnezeu este iubire nu razbunare!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  13. DUMNEZEU ESTE DUMNEZEUL CELOR VII.DAR ESTE SI UN FOC MISTUITOR.ARE TOATA PUTEREA SATANEI SI PEDEPSESTE PE CINE VOIESTE IN INTELIGENTA SA.SA AVEM NADEJDE SI CREDINTA SI SA NE RUGAM NEINCETAT.PENTRU CA SUNTEM NEVREDNICI SA DEFINIM NOI PE DUMNEZEU.NU TREBUIE SA NE RUGAM NEAPARAT CU PENSIONARII CARCOTASI IN BISERCA DIN COLT.VEDEM PE CINEVA IN NEVOIE IL AJUTAM.ORICE FAPTA BUNA E O MANIFESTARE,O RUGACIUNE CU ALTE CUVINTE.SA OFERIM UN ZAMBET,O SPERANTA,E TOT O RUGACIUNE.DAR ASTA NU INSEAMNA SA NE LASAM DE BISERICA.DATORIA NOASTRA ESTE SA FIM IMPACATI SI FERICITI.NU ORICINE ARE CURAJ SA FIE FERICIT.ACEASTA ESTE LUMINA.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dupa intelegerea unora, Dumnezeu trebuie sa se infurie, sa declanseze dezastre si tragedii ca noi sa ne amintim de EL?
    Serios...! Chiar nu ati obosit sa credeti intr-un Dumnezeu care nu are alta treaba, decat sa stea acolo sus si sa contabilizeze faptele oamenilor, si din cand in cand sa le mai dea cate o palma peste fata ca sa-i intoarca spre EL! Treba LUI este sa Creeze si sa intervina acolo unde este solicitat.Chiar nu va place sa credeti intr-un Dumnezeu pe care sa-L considerati cel mai bun prieten , caruia sa-i spuneti tot ce va trece prin cap? Sa stiti ca DUMNEZEUL MEU ESTE PRIETENUL SI CONFESORUL MEU, si asta de cand eram mic copil . Pe deasupra este si foarte glumet si-i place foarte mult sa comunice prin cantece, poezii, picturi si multe alte manifestari.Dumnezeu va poarta pe brate, chiar nu simtiti?
    Dati-va permisiunea de a-L intalni si nu va ntarzia nici macar o clipa, deoarece este la un gand distanta. Respirati profund si permiteti, aici sta secretul!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  15. SUNT PERFECT DE ACORD D. DAR NU PUTEM NICI S-AL ISPITIM PE DUMNEZEU.SAU S-AL HULIM.

    RăspundețiȘtergere
  16. DUMNEZEU ,este mult prea intelept ca sa se simta ispitit sau hulit. Cine crede ca-L poate ispiti, se inseala amarnic
    Cum poti crede ca Creatorul poate fi mai putin decat Creatia SA? Mintea noastra creata, crede ca poate sa-L puna in dificultate pe Dumnezeu. Misiunea noastra pentru Dumnezeu este sa-i aducem experiente variate,iar fagaduita SA pentru noi este sa ne ofere tot ce-i nevoie pentru a trai aceste experiente.
    Tare mi-as dori sa iesti din aceste invataturi vechi si fara logica, si sa descoperiti ADEVARATA REALITATE DIVINA.

    Permiteti-mi sa va spun o gluma ;in care un om ii spune LUI Dumnezeu;"daca prostia ar fi fost fertila, iti dai seama ca s-ar fi umplut Pamantul!
    Iar Dumnezeu ii raspunde ; de ce crezi ca v-ati aglomerat acolo?"
    EU SUN D

    RăspundețiȘtergere
  17. VREAU SA DESCOPAR TOATE REALITATILE DIVINE.CELE POSIBILE SI IMPOSIBILE.SUNT GABRIEL.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce sunt acestea realitati divine imposibile?pt. MP

    RăspundețiȘtergere
  19. Căci va iubesc știți ...urmăream cu sotul meu un reportaj despre copii din Africa ; ( FOARTE multa tristețe si sila de propria mea persoana, pentru faptul ca nu pot face nimic pentru aceste suflete , este prea mult pentru ei si prea puțin pentru noi sa vezi copii cum își trage sufletul din cauza lipsei de mâncare si apa pe cand noi aruncam foarte multe .Intrebarea in acel moment a soțului a fost: oare exista Dumnezeu si daca da !? Cum un parinte isi poate chinui proprii copii, este ceva de neînțeles nu trebuie sa tocești genunchii sau sa ții posturi sau tot ce se mai cere ca sa nu te pedepsească Dumnezeu . Un părinte isi iubește copii asw cum sunt fara a cere ceva in numele lui . Sunteți un om minunat D,na Maria , poate nu avem înțelepciunea d-vostra dar noi asa simtim , o durere imensa ca nu putem face ceva pentru acele suflete .

    RăspundețiȘtergere
  20. D-na Maria ...sunteti ca o zana buna....macar ne avertizati de ceea ce D-zeu va arata...cat de mult as fi vrut ca lumea sa fie mai buna si sa nu vb de rau pe nimeni si sa tina cont de poruncile Domnului .Tare mult as dorii sa ne transmiteti si vesti mai bune.va stimez pt sunteti adevarata.Doamne ajutane si ocrotestene de cele releAmin

    RăspundețiȘtergere