joi, 7 ianuarie 2016

ŞI S - A ADEVERIT ! AVIONUL BLUE AIR , A RATAT ATERIZAREA PE PISTĂ LA CLUJ !

                                                                     Dragii mei, 

În noaptea de 5 spre 6 Ianuarie 2016, în timp ce scriam pe Blog, am auzit un glas, care spunea ceva despre un zbor si de o planare înfioratoare.
Am stat dragilor si am cântarit bine MESAJUL, si am ajuns la concluzia că,acesta este zborul si planarea înfiorătoare, cu AVIONUL care a ratat aterizarea pe pista la Cluj,si despre care scriam in articolul de mai jos.

                                   
Iata :

  1. Un avion a RATAT aterizarea la Cluj-Napoca: ...

    www.stiridecluj.ro/social/un-avion-a-ratat-aterizarea-la...
    Articole din aceeaşi categorie » 5 lucruri pe care să NU LE FACEȚI la volan, pe polei și gheață. Sfaturi care vă pot SALVA » Ninge în tot județul Cluj.

                Noapte de 5 -6 Ianuarie 2016,ora 1,05 !

                                           Dragii mei, 

În aceasta noapte ,în timp ce încă scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva de neînţeles pentru mine.
Glasul spunea aşa :
                     "M-am dus într-un caz. 
                           Stii cum e zborul. 
        Am planat înfiorător !
Dar un alt glas, îi raspunde:
                   Da ,ştiu ! Cazi, cazi, cazi....!"

Dragii mei, 
Despre ce zbor este vorba, si despre ce "Planare", si cine va cadea, va cadea, va cădea....., eu nu stiu.
Dar astept cu nerabdare Comentariile voastre, referitoare la acest articol bine codat.
                                       Cu dragoste, Maria.

6 comentarii:

  1. Doamna Maria,sa postati din nou toate mesajele din anul 2015,sa le putem urmari sa vedem daca se adeveresc.Multa sanatate va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest avion nu a planat ci a derapat. S-ar putea sa nu fie cazul care l-ați văzut dumneavoastră.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu cred. Avionul se afla pe sol, nu in zbor, se deplasa pe roti.
    Probabil ca va fi un alt eveniment (din pacate).

    RăspundețiȘtergere
  4. Avionul nu decola ci a aterizat fiindca trebuia sa mai ia 40 de pasageri. Decolase din Bucuresti, avea escala la Cluj si urma sa plece la Barcelona. Cand a ajuns la Cluj nu i s-a permis sa aterizeze deoarece pista nu era curatata de zapada iar utilajele de dezapezire erau inca la lucru pe pista ca sa o curete. Avionul in acest timp a zburat/ planat deasupra aeroportului, iar o ipoteza a fost ca mai avea foarte putin combustibil deoarece nu se alimentase la Bucuresti fiinca urma sa alimenteze la Cluj pentru zborul spre Barcelona. Datorita conditiilor meteorologice nefavorabile, ninsoare, si fiindca nu a fost curatata pista corespunzator, avionul a deraiat si a iesit in decor, pe un camp, fiindca nu se distingea pista de acel camp fiind zapada multa. Cititi mai bine stirile alta data si discerneti. Nu va mai aruncati cu, capul inainte ca fata la maritat. Asteptati sa aflati mai multe informatii si nu mai improscati cu noroi pana nu aveti toate detaliile. Si chiar daca nu se intampla sau nu se intampla o previziune a doamnei Maria, poate intervine cineva sus si o amana sau o anuleaza. Doamna Maria este doar un mesager. Transmite informatiile pe care le primeste, caci nimic nu este de la dansa, ci toate sunt de la El si toate se intampla si sunt ingaduite dupa voia Lui. Nu va mai chinuiti cu mintea voastra sa pricepeti si sa analizati de ce asa si nu altfel sau ce ar fi fost daca stiati dinainte sau stiati tot, fiindca nu puteti sa cuprindeti cu mintea omeneasca toate cate sunt. Nimic nu este intamplator si toate se intampla atunci cand trebuie. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti ingamfat(a) si proferezi jigniri la adresa celor care nu sunt de acord cu tine sau cu cei care tu consideri ca au dreptate. Astea sunt pacate. Ar trebui sa stii daca esti asa credincios/credincioasa.
      ”Mustrarile” tale sunt jenante si nu sunt justificate de admiratia pe care o ai fata de doamna Maria Ghiroghiu.
      Penibil este si indemnul tau de a nu ne ”chinui” noi mintile ca sa gandim. Dar cine ar trebui sa gandeasca pentru noi? Esti constient ce enormitate ai spus? Poate mintile celor care posteaza aici sunt mai bune decat a ta sau ale altora. Cum iti permiti sa ne vorbesti ”de sus”, cine sti tu? Cine ti-a spus ca tu gandesti bine si altii nu?
      Cine a ”improscat cu noroi”? oamenii si-au exprimat o parere. Ai proprietatea cuvintelor, sau nu?
      Intr-adevar, doamna Maria e un mesager, iar mesajele sunt, uneori, greu de interpretat si de inteles. De asta, cateodata, cere si parerea cititorilor in privinta interpretarii mesajelor. Iar oamenii spun ce cred. Mai mult, sunt LIBERI sa spuna ce cred.
      Ar fi cazul sa-ti ceri scuze, esti singurul/singura care a jignit aici.

      Ștergere
    2. AM PLANAT INFIORATOR.....DA,STIU ! CAZI ,CAZI,CAZI....! zburat/planat de care vorbesti nu-i tot acelasi lucru cu Planat infiorator,plus ca se mai spunea si cazi,cazi,cazi ! Asa ca nu se arunca nimeni cu,capul inainte cum sustineti (eventual doamna Maria cu al dansei "si s-a adeverit) si nu improasca nimeni,pur si simplu cititorii au ajuns la concluzia ca este posibil ca nu acesta sa fie avionul de care se vorbeste in viziune,hai sa nu ne mai dam unii mai inteligenti ca altii ca nu-i cazul.Si doamna Maria se cam grabeste sa sustina ce se adevereste,chiar personal i-am atras atentia la un articol despre inundatii pe care-l catalogase "si s-a adeverit" de doua ori in decurs de cateva zile,pai care se afeverise de fapt,primul sau al doilea articol? dar probabil si-a dat seama de greseala si a rectificat stergand primul articol,asa ca a ramas doar unul cum ar fi fost normal de prima data si toata lumea a fost happy...si aia care improasca si aia care lauda :))

      Ștergere