duminică, 24 ianuarie 2016

S - A ADEVERIT VISCOLUL APOCALIPTIC ! ACESTA , ARE LOC ÎN SUA !


                                                              Dragii mei, 

În zorii zilei de 21 ianuarie 2016, mi s-a arătat dragilor ,că vom vedea si vom auzi, de un viscol extrem de puternic, sau asa cum eu l-am numit după ce mi s-a arătat: viscol apocaliptic.
Iată ce se întampla în SUA:
  1. Viscol zapada sua - Ziare.com

    www.ziare.com/articole/viscol+zapada+sua
    Furtuna de zapada in SUA: Cel putin 11 morti, zboruri anulate si sute de accidente. Furtuna de zapada si temperaturile glaciale au provocat moartea a cel putin 11 ...
  2. Echilibre şi dezechilibre naturale: Ninsoare si ...

    dezechilibrenaturale.blogspot.com/2013/02/ninsoare-si...
    Ninsoare si viscol in SUA Ninsoarea si viscolul s-au abatut din nou asupra regiunilor din centrul Statelor Unite, pentru a doua oara in mai putin de o saptamana. Doi ... 


                                   21 Ianuarie 2016,ora 4,35 zori de zi !

                                             Dragii mei,

    Astăzi dimineaţă în zori, pe lângă toate câte am mai vazut si urmeaza ca sa le scriu,  am văzut spre Nord-Est ,dar si la Nord -Vest,o furtună de zăpadă cumplită. 
    Vedeam dragilor, cum de pe stânci, de pe munţi, zăpada era purtată prin aer, era spulberată de un vânt extrem de puternic; un vânt precum un ciclon.
    Nu se vedea dragii mei, nici măcar la doi pasi in faţă.

    stare de urgenta! - 20 de grade celsius si zapada de doi metri in ...... de turiști, blocați pe munte, din cauza viscolului puternic | B365viscol1.
    Pe străzi nu circulau oameni si nici masini mici, ci numai masini foarte grele,pe ici colea, masini ce aveau misiunea de a indepărta sulurile mari de zăpadă spulberată.
    As vrea sa vă mai spun că, la Sud -Est vedeam un camion mare, ce înainta cu foarte mare greutate prin viscolul apocaliptic, iar stâlpii din beton de electricitate, se leganau si erau gata sa se prabuseasca la Pământ.
    Dragii mei, ceea ce mi s-a arătat astazi, ca fiind un viscol apocaliptic, o furtună teribilă, pot să vă spun că, nu am mai vazut niciodată asa ceva, nici măcar pe la Tv.
    Dragii mei, eu nu stiu unde anume ,si nici când va avea loc acest Viscol cum nu s-a mai vazut, dar stiu că ,vom auzi de el, si ca nu va trece nicidecum neobsevat,oriunde ar avea loc, in orice ŢARĂ.
    Să ne rugam dragii mei,la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, ca sa ocrotească România, de astfel de fenomene dezastruoase. 
    Să multumim în fiecare zi , că ne-am trezit si am văzut lumina zilei,că suntem sănătosi ,si că ne putem descurca în viaţa de zi cu zi, asa cum voieste MULT  PREA  MILOSTIVUL  DUMNEZEU si MĂICUŢA  DOMNULUI, pentru fiecare dintre noi.
                                              Cu dragoste,Maria. 

    Iata si informatia apocaliptică ,mai pe larg:

Snowmageddon – una dintre cele mai puternice furtuni de zăpadă din istorie, lovește în acest weekend America


Snowmageddon, așa cum au denumit-o americanii, pare a fi cea mai puternică furtună de zăpada care a lovit America de Nord de la introducerea măsurărilor meteorologice încoace. Sunt așteptare recorduri de zăpadă în zona Washington DC precum și în statele Maryland, Virginia, Pennsylvania, Carolina de Nord, și Tennessee. Potrivit estimărilor meteorologilor, vântul va sufla cu viteze de 80-100 km/h iar zăpada va avea cel puțin 80 de cm.
furtuna de zapada sua
Cei care locuiesc în ochiul furtunii au fost avertizați să își facă provizii de apă și alimente neperisabile, iar dacă situația o va impune, primarul New York-ului a declarat că va chema garda națională în ajutor. Circa 4.500 de zboruri au fost anulate iar activitatea metroului a fost suspendată. Se recomandă închiderea școlilor iar cetățenilor să nu iasă din casă decât dacă este absolut necesar.
furtuna z 1
Viscolul care va depăși ca intensitate furtuna „Knickerbocker Storm” din 1922, va ține până duminică. Și din păcate a făcut deja mai multe victime în statele Virginia si Carolina de Nord.

Atenționare MAE. Căderi masive de zăpadă, furtună de zăpadă și viscol în SUA


Serviciul Național de Meteorologie din SUA a emis o serie de alerte privind condiții meteorologice severe pentru nord-estul și estul Statelor Unite, în intervalul 22 - 24 ianuarie 2016, căderile de zăpadă putând atinge un nivel record în zona Washington DC, informează Ministerul Afacerilor Externe.

Pentru statele New Jersey, New York, Pennsylvania, Maryland, Virginia și Delaware sunt anunțate căderi semnificative de zăpadă, viscol, inundații în zonele de coastă, vânt puternic și furtuni, începând cu ziua de vineri până în partea a doua a zilei de duminică.
Autoritățile recomandă evitarea călătoriilor care nu sunt absolut necesare și avertizează asupra închiderii sau restricționării accesului pe unele drumuri. Autoritățile locale au anunțat că este posibil un volum foarte mare de precipitații, iar căderile de zăpadă pot atinge un nivel record în zona Washington DC și în împrejurimi.
De asemnea, potrivit sursei citate, pentru New York, autoritățile locale au emis o alertă de condiții nefavorabile de călătorie, având în vedere prognozele de furtună de zăpadă și viscol, recomandând evitarea deplasărilor începând de sâmbătă până duminică.
Pentru persoanele care se află în zonele afectate și care nu pot evita călătoriile în această perioadă, autoritățile recomandă configurarea autovehiculelor pentru călătoria în condiții de viscol, menținerea în acestea a unor rezerve de hrană și apă, precum și urmărirea, în plan local, a sistemelor de avertizare meteorologică.
MAE avertizează și asupra posibilității ca traficul aerian să fie perturbat, în funcție de evoluția condițiilor meteorologice, pentru zborile către/din aeroporturile aflate pe raza statelor afectate (inclusiv New York - JFK, New York - La Guardia, New Jersey - Newark).

3 comentarii:

  1. http://www.efemeride.ro/mesajul-de-avertizare-al-lui-iisus-prin-padre-pio

    RăspundețiȘtergere
  2. Eiiii...dar asta au anuntat agentiile de stiri inaintea dvs.

    RăspundețiȘtergere
  3. EIII...ASTA NU INSEAMNA CA A COPIAT DE LA STIRI.SA NU UITAM UN ASPECT.DE EXEMPLU TU AI UN SECRET FATA DE MINE SI CHIAR DACA NU IL SPUI EU TOTUSI POT AFLA SECRETUL TAU PENTRU CA PASARILE TE POT DA DE GOL.DACA STUDIEZI SOLOMON VEI AFLA MAI MULTE.

    RăspundețiȘtergere