sâmbătă, 23 ianuarie 2016

S - A ADEVERIT INCENDIUL DE LA TREN !

                                            Dragii mei, 

Incendiul la un vagon de tren, pe care l-am vazut in  noaptea de 22 spre 23 ianuarie, a avut loc astazi dimineaţa ,pe ruta Pietroşiţa -Târgovişte , la un vagon de tren ce transporta călători.
Din fericire ,nu sunt victime.
  1. Incendiu intr-un tren de calatori care circula pe...

    astazi.xyz/incendiu-intr-un-tren-de-calatori-care...
    Un incendiu a izbucnit sambata dimineata intr-un tren care circula pe ruta Pietrosita-Targoviste, insa nimeni nu a fost ranit.
  2. Incendiu intr-un vagon al unui tren de pe ruta...

    lbhn-1602388572.eu-west-1.elb.amazonaws.com/stire/20747027
    Incendiu intr-un vagon al unui tren de pe ruta Targoviste ... la sistemul de climatizare al unui alt tren care circula pe aceasta ... judetul Dambovita, ...

                                        22 Ianuarie 2016,ora 22,30 !

                                        Dragii mei,

În această noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, vedeam in stânga mea cu ochiul interior, pe care mi l-a daruit Bunul Dumnezeu, vedeam înspre Sud ,un tren de călători în mers, a cărui locomotiva,( sau poate vagon) a luat foc.

Vedeam dragii mei, cum flacari mari, mistuiau locomotiva sau vreun vagon al acestui tren.
Totul se petrecea fulgerator.
Incendiu devastator într-un tren de pe ruta Bucureşti-Constanţa! Ce ....
Din păcate dragii mei, vom auzi cât de curând de vreun Incendiu la un tren, înspre Sud.
Sa nadajduim dragilor ,că nu vor fi si victime printre călători. 
                                           Cu dragoste, Maria. 

5 comentarii:

  1. Doamna Ghiorgiu, sa speram ca sarbatoarea de maine si articolul dvs nu au legatura: http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/12/un-posibil-atentat-terorist-la-o.html#comment-form








    http://www.antena3.ro/actualitate/locale/hora-unirii-la-metrou-pe-24-ianuarie-invitatia-inedita-a-celor-de-la-metrorex-336594.html

    sa speram ca

    RăspundețiȘtergere
  2. Va rog frumos încercați sa nu va mai luati de doamna Maria si nu-i mai aduceți cuvinte grele de ocară este foarte important sa ascultați de cei alesi pentru ca va spun sincer ca Dumnezeu Tatal care este prea bun cu noi oamenii este in acest moment foarte supărat pe noi oamenii din cauza faptului ca aruncați cu pietre in cuvântul sau.Iar daca nu va ve-ti îndrepta comportamentul mie teama ca isi va revarsă mânia sa asupra noastra a tuturor pentru ca cu greu mai poate suporta păcatele noastre.Credeti-ma CA Dumnezeu Tatăl este foarte suparat pe toți si cred ca isi va pierde răbdarea.Este urgent sa va schimbați in iubire si lumina.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cutremur in Alaska de 7,1grade urmeaza tzunamul

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Anonim 00/23,eu te asigur ca Dumnezeul Real nu stie sa se manie si nici nu se supare, ci mai degraba se distreaza cand vede ce scriem noi aici, crezand ca suntem mari spirituali. Permite-ti sa crezi ca DUMNEZEU ESTE IUBIRE ,fara sa conditioneze pe nimeni sa faca una sau alta.Mintea matale chiar ca-si pierde rabdarea de tot ne tragi de urechi! Astfel invatam, impreuna ,din pareri!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere