joi, 14 ianuarie 2016

RUSIA !!! SCINDAREA RUSIEI !

                                         13  Ianuarie 2016,ora 4,56 zori de zi.

                                                    Dragii mei,  

Astăzi dimineaţă în zori de zi, m-a trezit un glas puternic, care mi-a spus aşa :
                          "Anunţul  meu :
                  RUSIA s-a scindat.
               S-a scindat Rusia!" 

Dragii mei, voi ce spuneti ,de cine se va desparti Rusia ?
Ce se va intampla acolo?
Astept cu drag si cu interes Comentariile voastre.
                                   Cu dragoste,Maria. 

 



SCINDÁ, scindez, vb. I. Tranz. A despărți (una de alta) părțile constitutive ale unui întreg, mai ales ale unei probleme din domeniul gîndirii; a fracționa, a subdiviza.

33 de comentarii:

  1. http://www.aktual24.ro/republicile-baschiria-astrahan-si-buriatia-dezintegrarea-federatiei-ruse-scenariul-care-scoate-moscova-din-minti/

    RăspundețiȘtergere
  2. Macar de s,ar faramitza,sa nu mai aiba putere.Acum jubileaza si amenintza pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.evz.ro/alerta-cu-bomba-la-parlament-ce-a-declarat-secretarul-general-al-senatului.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna. Nu contest capacitatea doamnei Maria de a "vedea" sau "auzi" ceva ce omul de rand nu poate vedea sau/si auzi. Dar atata timp cat nu se stie nici data nici locul, nici ceea ce inseamna de fapt aceste cuvinte, eu nu le vad rostul. Nu fac decat sa intretina teama care deja ne-au inoculat-o de veacuri conducatorii mai mult sau mai putin din umbra. Se creeaza confuzii, supozitii, dezbateri inutile. Cum poate cineva sa devina mai inaltat daca aude de catastrofe? De frica? Dumnezeu nu cred ca vrea sa ne fie frica. Frica e pentru controlul maselor. E deprimant sa tot vedem si sa auzim numai si numai despre dezastre. Asta fac si televiziunile zi de zi prin stirile pe care ni le prezinta la ore de maxima audienta. Dar stim ca mass media e super controlata si manipulata. Probabil ca eu nu sunt suficient de inaltat, cum vad ca sunt multi dintre cititorii de aici, ca sa inteleg subtilitatea. Rog respectuos ,la modul cel mai serios, pe cineva sa ma ajute sa inteleg, sa evoluez si eu, ce trebuie sa fac, si cum ma ajuta stirile despre dezastre posibile, viitoare. Multumesc anticipat. Cornel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cornel,dar tu ai citit de exemplu" Sfânta Evanghelie , din Duminica de după Botezul Domnului",predica parintelui Cleopa,dar sfaturile bune pe care le tot repeta Maria noastra?
      viorica

      Ștergere
    2. Tot ce este in universul Divin este guvernat de legi,si exista legi fizice, emotionale, mentale si spirituale,invatand sa intelegem aceste legi si sa ne supunem lor, noi de fapt le indeplinim , ceea ce reprezinta calea spre Inaltare. Postarile doamnei Maria pot fi si ele utile pe calea progresului nostru spiritual,trebuie doar sa le intelegem.Zi luminata sa avei,Petru.

      Ștergere
    3. nu am inteles de ce scrie ca:comentariul meu va fi vizibil dupa aprobare???e cenzurat???????

      Ștergere
  5. Da sigur ca am citit predicile. Acest gen de postari e clar ca sunt benefice, si ajuta dar cele legate de dezastre si catastrofe, ce beneficiu aduc? In teorie lucrurile sunt frumoase. Foarte multi dau tot felul de sfaturi despre spiritualitate, ceea ce denota desigur o statura spirituala inalta din partea lor. Aici am eu o problema probabil in a aplica teoria. Desi parerea mea e ca daca nu ti se reveleaza de la Dumnezeu intr-o forma sau alta, nu ai nici o sansa de evolutie, spirituala desigur. Adica eu cred ca toti cei care vorbesc despre aceste aspecte, la modul sincer, iar eu nu-i inteleg este pentru ca lor li s-a revelat macar parte din adevar, mie nu, motiv pt.care nu am cum sa-i inteleg. Domnul Petru in postarea anterioara a spus asa "exista legi fizice, emotionale, mentale si spirituale,invatand sa intelegem aceste legi si sa ne supunem lor, noi de fapt le indeplinim , ceea ce reprezinta calea spre Inaltare". Nu stiu sa aplic ce spune dansul. Cu siguranta ca pentru cei care au ajuns la un nivel mai inalt de spiritualitate e mai greu a exprima in cuvinte cum se face, cel mai probabil pentru ca dictionarul e sarac in cuvinte. De aceea zic ca trebuie sa fie revelatie de la Dumnezeu. Multumesc. Cornel

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru Cornel si Oana care nu inteleg rostul premonitiilor pe care le primeste doamna Maria si pe care vi le face cunoscute impreuna cu invataturile bisericesti: aceste mesaje sunt pentru oameni ca sa vada si sa inteleaga ca Dumnezeu nu i-a uitat si ca si acum 2000 de ani si de-a lungul istoriei omenirii a trimis profeti, mesageri carora le-a transmis mesaje pe care sa le impartaseasca, cu semenii lor care au apucat pe cai gresite, sa se intoarca la Dumnezeu, fiindca ar fi urmat o catastrofa ingaduita de Domnul, iar cei rataciti ar fi fost pierduti, pe cand cei pocaiti ar fi fost mantuiti. Adevarat, puteti sa va uitati si la stirile de la ora 5 pe PRO TV cu 20% mai mult sange sa vedeti live ororile omenirii, dar acelea sunt cu scopul de a induce frica si pentru a manipula si tine sub control populatia. Din pacate oamenii nu au ochi sa vada si sa invete ceva si din acele stiri, fiindca din pacate istoria se repeta si ororile se perpetueaza. Mesajele doamnei Maria sunt, nu ca sa induca teama, ci ca sa-i faca pe oameni sa vada ce este in jurul lor, sa-si schimbe constiinta si in primul rand sa se intoarca la Dumnezeu, fiindca din pacate, noi ca specie umana am distrus lumea in care traim si acum ne autodistrugem. Nu ne mai rabda pamantul, oare Dumnezeu cat sa ne mai rabde? Din pacate (sau din fericire) acestea sunt zilele de pe urma si Domnul nu vrea sa ne piarda pe toti. Mai este putin timp pana la venirea Domnului nostru Iisus Hristos, si nu vrea sa gaseasca o lume pustiita in duh, vrea sa mai gaseasca cateva suflete care merita salvate. Doamna Maria este doar unul din mesagerii Domnului, fiindca multi au inceput sa primeasca aceste mesaje a zilelor de pe urma. Cum v-am mai spus, au intrat zilele in sac si depinde doar de noi cum v-om fi prinsi in ziua Domnului. Doamna Maria este mai curajoasa decat multi care primesc aceste mesaje si isi duce aceasta misiune pana la capat. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și Bunul Dumnezeu ne arată ca ne iubește numai prin catastrofe,moarte,nedreptate,chin,hulă,dispreț,crime,sinucideri,. Eu îl cunosc alfel pe bunul Dumnezeu ,bun și iertatator .Sa mă ierte Dumnezeu dar nu îmi sunt de folos aceste frânturi de cuvinte,pilde care aduc doar moarte!

      Ștergere
    2. Bine ca intelegi tu. Eu am intrebat la ce ajuta daca nu sunt mai exacte sau daca nu poti interveni sa le impiedici. Da, in forma asta eu chiar nu le vad rostul. Si, ma repet, asta nu inseamna ca blamez munca dnei. Maria. Sa lamurim ceva: cred in Dumnezeu dar in nici un caz asa cum crezi tu. Esti parinte? Daca noi suntem copii Domnului iar el este un Tata bun si iubitor atunci cum ma pot gandi ca de abia asteapta sa fac o prostioara ca sa-mi dea in cap? De ce, ca sa fiu iubita de El, trebuie sa-mi chinui trupul cu mers in genunchi, cu posturi negre, etc. Atunci cand un copil se loveste, parintele ii ia in brate si ii alina suferinta, nu ii spune "asa meriti ca ai fost obraznic". Nu are sens. Dar astea sunt invataturile bisericii care nu are nicio treaba cu iubirea de Dumnezeu. De ce spun asta? Pentru ca in numele bisericii s-au comis cele mai multe crime, s-au intamplat cele mai mari nenorociri. Pentru ca cei "crestini" au cucerit teritorii obligand alte popoare sa adere la credinta lor. Pentru ca, spre exemplu, biserica anglicana a aparut datorita faptului ca un rege nu a fost lasat sa se insoare cu cine a vrut si atunci "si-a tras" biserica lui. Pentru ca nimeni nu "se intoarce" intr-un loc unde nu simte iubire si siguranta. Cum sa crezi ca Dumnezeu trimite toate relele ca sa te faca sa te intorci la el? Pentru ca azi in biserica nu gasesti alinare ci doar goana dupa bani.
      Dar eu, ca o pacatoasa, am puterea de a incerca sa nu judeca pe nimeni, pe cand dvs, anonimule, ca un bun crestini ce credeti ca sunteti, o faceti. Va doresc numai bine si va doresc ca dvs sa faceti parte din sufletele acelea care merita salvate.

      Ștergere
    3. "Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu", spunea Arsenie Boca.
      Nu El iti da in cap cand gresesti, iti dai tu singura. Sunt legile evolutiei spirituale.
      Cand tii post si te rogi, nu o faci pentru El, o faci pentru tine. Fiintele de lumina din cer te ajuta cand le ceri acest ajutor, nu se baga peste liberul tau arbitru.
      Si nu confunda religia cu biserica. Du-te la liturghie, posteste, fa-ti cruce mereu si unge-te cu mir. Nu te uita si te gandi la ce face popa. Fiecare raspunde pentru pacatele sale, si el cu atat mai mult.

      Ștergere
    4. doar stirile de la ora 5 pe pro tv induc frica pt a manipula si tine sub control masele? poate vrei sa spui ca toate televiziunile au un rol in manipularea si controlul maselor,si chestia asta nu se face doar prin stiri,de fapt parerea mea este ca acum un rol mai important in manipularea si controlul maselor il are chiar internetul,sa nu uitam ca facebook-ul a avut o influenta majora in alegerea presedintelui Romaniei,eu nu cred ca dl.Ponta ar fi pierdut alegerile in fata actualului presedinte daca nu exista acea manipulare de pe internet,pentru ca masinaria propagandisticaa a psd-ului a functionat perfect peste tot,insa mai putin unde trebuia,adica pe internet...si acolo si-au jucat cartea cei invingatori...dar am cam deviat de la subiect :))

      Ștergere
    5. Luc, astea sunt sfaturi pentru mine? Iti multumesc. Si mai departe nu are rost sa comentez.

      Ștergere
    6. OANA,AJUTA CA PUR SI SIMPLU SA INTREBI,ALTUL VA DA UN RASPUNS SI UN ALTUL VA INTELEGE EXACT LA CE AJUTA.OANA DE CE TRAIM PE PAMANTUL ASTA?CAND POATE SA FIE PERFECT TOTUL.DE CE?CREDEAM CA AI PRICEPUT DEMULT ACEST ASPECT.IN CEEA CE PRIVESTE BISERICA,NU STIU CE SA SPUN.PROBABIL AI DREPTATE.

      Ștergere
    7. Pentru tine, Oana.
      Nu uita cel mai important lucru: Dumnezeu te iubeste neconditionat.
      Si nu este nimic rau in Univers - toate au rostul lor.

      Ștergere
    8. EXCEPTIONAL LUC!!!AI SPUS UN MARE ADEVAR.

      Ștergere
    9. Domnul să te binecuvânteze și să să te ajute să-ți regăsești credința.

      Ștergere
    10. Oana, este exceptional ce faci tu: GANDESTI, SI NU CU PICIOARELE CI CU CREIERUL! BRAVO! Asta este primul pas in evolutia spirituala sa-ti pui creierul la contributie si sa nu mai accepti la gramada toate "adevarurile" celorlalti inclusiv ale bisericii! NU sunt impotriva bisericii ci doar a manipularii care este de milenii pe Terra!

      Continua sa gandesti, cere ajutorul lui Hristos si-l vei gasi pe Dumnezeu!

      Ștergere
  7. Cand intri in contact cu informatii care-ti provoaca stare de neliniste si ingrijorare, , detaseaza-te, deoarece acele stiri nu sunt pentru tine, deoarece sunt facute pentru a te destabiliza si a te tine in robia fricii, cel mai puternic sentiment care te tine legat de involutie.Nimeni nu-ti poate face rau daca tu nu permiti aceasta.Trimite lumina ta in orice situatie, si roaga-te pentru binele cel mai inalt al acelor oameni, ca nu stii ce a ales sufletul lor sa
    experimenteze, Tot ce vine spre noi are un scop, nimic nu este intamplare,poate fi o atentionare, o lectie, sau este nevoie de ajutorul tau.Doar fiti atenti la ceea ce simtiti si veti sti ce aveti de facut.Important este sa nu intrati in panica, aceasta va tulbura, si nu mai aveti control asupra deciziilor,iar acestea pot sa nu va fie de folos.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  8. De tranzactile petro dolar...va face in rubli

    RăspundețiȘtergere
  9. De tranzactile petro dolar...va face in rubli

    RăspundețiȘtergere
  10. Adrezez o rugaminte d-nei Maria! Draga Doamna,afisati toate parerile chiar de sunt jicnitoare pentru ca astfel se va stii cine are nevoie de vindecare. Acele persoane revoltate asta cauta doar ca ele nu o stiu! De ce credeti ca intra pe acest blog? Eu cred ca sunt indrumati de Divinitate, chiar daca mintea lor refuza cu inversunare, sufletul lor cauta si cauta pana cand cineva ii va descoperi si le va trimite Lumina Binecuvantata.Mesajul legat de vindecate pe care l-ati primit este indreptat catre aceste suflete care sunt in cautare de Lumina.Este alegerea dumneavoastra ce decideti, iar eu o respect!
    Multumesc! EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca cineva mi-a citit mesajul postat zilele trecute :))

      Ștergere
  11. Da,cred ca ai dreptate,dar cand o sa intre iar cel cu numele de "PUTA MARE" :)) mult curaj!
    v

    RăspundețiȘtergere
  12. Necunoscute sant caile...Anonime.0 saincerc sa s himb ca nu prea ma pricep, o sa pun ceva cu alb.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa speram ca nu vom ajunge la ploaia de stele...

    RăspundețiȘtergere
  14. Si daca tot veni vorba( atentionarea dl Anonim referitoare la revenire mea P M ) v as sugera dna Maria ca la urmatoarea viziune negativa sa reactionati implorand schimbarea ei inainte de stingerea vocii respe tive(sau viziunii),neacceptand serviciul ca si as, daca intelege ti ce vreau sa spun.Fac acest comentariu deoarece mi ati trezit interesul si cu Coreenii, si cu parlamentul-litru( pe acesta l am descifrat)Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  15. Pt.v(18.43) eu(fost P M) M a speriat un pic flerul dvs.:) asa ca am intrat, v am facut pe plac,sper sa nu ma cenzureze

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine te-ai intors Fat Frumos!
      Cel putin m-ai facut sa rad :))ca prea sunt seriosi cei de aici,poate din cauza vibratiilor prea inalte :)
      Viorica

      Ștergere
    2. Nu sant fat frumos,sant pestisor de aur,rezultat al dorintei dzal ss.

      Ștergere