marți, 26 ianuarie 2016

ROMÂNIA ! ZĂPADĂ ŞI VISCOL PUTERNIC !

                                       Noapte de 24 - 25 Ianuarie 2016,ora 2,45 !

                                                Dragii mei,

Abia mă băgasem în pat, si stând asa cu ochii inchisi, văd poarta casei mele, iar afară, în faţa portii de jur imprejur, începuse ninsoarea abundenta si-un viscol puternic.
 ... -din-america-creeaza-imagini-de-vis-vezi-galerie-foto-spectaculoasa... la Budapesta au instituit cod roșu de viscol și ninsori FOTO Reuters.
Asadar dragii mei, să respiram cât mai putem din linistea de-afara, căci vine VISCOLUL si la noi ,nu numai la americani.
Este Iarnă, si este firesc sa fie asa !
                                     Cu dragoste,Maria.
 

12 comentarii:

  1. Haideti sa incepem sa recreem Romania prin gandurile noastre. Aveti incredere in forta voastra, si imaginati-va tot ce-i mai frumos pentru tara noastra.Eu vad o Romanie cu oameni iubitori, fericiti care se imbratiseaza si zambesc.
    Vad copii care zburda pe dealuri pline de flori. Haideti si creati ce va aduce bucurie, ca fricile le-am tot hranit si am transformat aceste plaiuri in ceva ce nu ne place. Descoperiti curajul si treceti dincolo de previziunile catastrofale, caci daca nu le hranim ,mor, viitorul este programat de prezent, de ceea ce creem in acest ACUM. Bucurati-va de prezent ca sa manifestati un viitor plin de bucurii. Starea voastra de astsazi se reflecta in viata voastra de maine.
    Pentru Dumnezeu!!Intelegeti ca astfel functioneaza legile Universului! Viata noastra este suma tuturor alegerilor noastre. Nu-i vina nimanui pentru ce avem astazi, au fost facute alegeri neconstientizate.Fiti propriul administrator a ceea ce creati. Nu mai creati ceea ce doresc altii.Acestia se folosesc de putera voastra de creatie.
    Legat de acest mesaj, imaginati-va o ROMANIE alba, pura,
    sclipitoare care se vede din spatiu.Fiti prieteni cu vantul, fiti prieteni cu ploaia si fulgul de zapada, iar acestia va vor mangaia pe obraz. Nu va temeti de vant si zapada ca acestea sunt tot Dumnezeu, Dumnezeu in manifestare.Eu vorbesc cu vantul, atunci cand cred eu ca-i furios, si ma asulta si se linisteste. Incercati si voi, si veti vedea cum apare soarele atunci cand il chemati, cum se imprastie norii, cum va saluta luna si stelele.Aveti incredere si miracolele se vor infaptui, caci nimic nu este separat de noi, suntem interconectati cu tot ceea ce ne inconjoara, doar ca n-o stim!
    In noi sta puterea shimbarii, nu mai asteptati la altii,iar in timp acestia ne vor observa si ni se vor alatura. Credeti-ma! Se poate, doar sa vreti!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa vezi pozitov la Romania cand pana si imnul are versuri deprimante,adica sa se destepte Rumanu' din somnul cel de moarte,deci el clar,noi vedem doar barbari,tirani,moarte,conspiratii si nu avem nici pic de optimism..

      Ștergere

    2. Adica cu noul imn inseamna ca inca suntem prosti si batuti in cap, asta spun versurile...
      -Adevarul este ca "tricolorul" era mai usor de reprodus in versuri si muzica!
      Cine a ales noul imn nu a reusit sa il reproduca...
      Este atat de greu de reprodus ca trebuie sa fii canterat profesionist sa poti reproduce o strofa, dar sa poti reproduce tot imnul trebuie sa te uiti pe copiuta...
      Poate ca se va schimba imnul si data cu "ziua nationala"care trebuia sa fie in ziua declarari "Independentei Romaniei", respectiv 9 mai 1877!

      Ștergere
    3. Draga D.,iti radpund cu inima calda raspund acestui mesaj indemn al tau.Foarte frumos ! Mi-a mers la suflet.Asa este.Am experimentat ceea ce tu spui.Respect si recunostinta.Mediteaza totusi la karma colectiva a acestui popor,la principiul actiunii si reactiunii.As vrea sa aud parerea ta.In opinia mea,actiunea noastra individuala nu este de ajuns.Noi suntem acoperiti gratie rugaciunilor Maicii Domnului si ale tuturor sfintilor.Si inca trebuie sa ne rugam...

      Ștergere
    4. Draga D,

      1. Mi-as dori tare mult sa-ti aduni curajul si sa te SEMNEZI cu nume si prenume. ADEVARUL SI LUMINA NICIODATA NU SE ASCUND!

      2. Da, stiu, cunosc, am experimentat, eu imi creez propria realitate si nu de ieri de alaltaieri ci de ani de zile si functioneaza chiar foarte bine.

      Ștergere
  2. Rugaciunea unui singur om poate cuprinde intreaga planeta si dincolo de ea.Este de ajuns sa crezi ca poti trimite raze de iubire fiecarei fiinte, si se intampla. Credinta face toata treaba, ea calatoreste dincolo de timp si spatiu,unde intalneste intentii de aceeasi vibratie si apoi se intoarce la creator, cu o si mai mare incarcatura.
    Nu trebuie confundata credinta cu religia. Fiecare religie are credintele sale si fiecare religie crede ca detine adevarul.Adevarul se afla in credintele fiecarui om.De cand se naste omul, este intr-o permanenta cautare de Dumnezeu, chiar si ateii, doar ca ei n-o recunosc.Daca oameniilor li sa-r spune ca pe Dumnezeu nu trebuie sa-L cauti nicaieri, deoarece EL te tine in brate permanent, si te sustine in tot ceea ce alegi sa experimentezi. Teologiile ne invata despre Dumnezeu (stiu foarte bine asta, deoarece am studiat, si traiesc intr-o familie de teologi )dar pe Dumnezeu nu-l"inveti" IL traiesti, IL
    simti,astfel IL cunosti.Cand IL descoperi pe Dumnezeu in interiorul tau, toata lumea se schimba in jurul tau, conceptiile tale despre viata se schimba, deoarece realizezi ca daca ai avea un gand fara iubire despre un alt om, stii ca vei aduce injurii direct LUI Dumnezeu. Asta nu stiu oamenii, ca ei sunt toti in interiorul Divinitatii si nimic nu-i separat de EL.Cand te trezesti la aceasta realitate, nu mai poti jicni sau judeca pe nimeni , fiindca automat constientizezi ca ai jicnit direct pe Dumnezeu, si nu poti fi mai presus de EL.La asta s-a referit Iisus cand a spus "iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac". Toata invatatura SA a fost denaturata, pacat ca prea putini oameni stiu aceasta.
    Cat despre constiinta colectiva pot spune ca permanent trebuie curatata de negura gandurilor umanitatii, altfel am fi distrusi de propria noastra creatie. Oamenii nu inteleg ca furia naturii este declansata de gandurile noastre inconstiente care se unesc formand o masa de energie negativa care trebuie eliberata.Inca majoritatea omenirii creaza la nivel inconstient.Fiecare dintre noi avem instrumentele creatiei la indemana, si anume:gandul, cuvantul,si actiunea. Daca tot semanam cu Dumnezeu, macar sa ne comportam ca atare si sa creem constient din iubire.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga D,

      S-au facut studii si cercetari si acestea arata ca rugaciunea, meditatia si trairea sufleteasca a unui om spiritual pot compensa energiile negative a 8000 de oameni.

      Si D, curaj, SEMNEAZA-TE PE BUNE!

      Ștergere
  3. Dumnezeu ne iubeste atat de mult incat ne poate apara de orice, dar chiar nu poata sa ne apere de noi insine.Tot ce ne inconjoara, inclusiv viata noastra este propria noastra creatie. Noi am detinut permanent pensula, culorile si panza tabloului in care suntem.In noi sta puterea de a schimba peisajul din pictura.Cine se incapataneaza sa nu se recunoasca pe SINE, va mai bantui mult timp in starea de "fantoma". Recunoasteti-va putera ,nu o mai dati altora, caci o folosec impotriva voastra. Nimeni nu va poate rani fara acordul vostru, nu lasati orgoliul sa va stapaneasca, asa cum vad pe aici,VOI NU SUNTETI ACEST ORGOLIU, SUNTETI CU MULT MAI MULT, decat poate concepe o minte umana.
    EU SUNT D






    RăspundețiȘtergere
  4. Inca odata multumesc draga D.pentru aceste cuvinte.Bunul Dumnezeu sa ne binecuvanteze cu Harul Iubirii care l-am trait si este unul dintre cele mai frumoase daruri sfinte: sa simti iubirea globala.Cu drag,G.Multumiri si Doamnei Maria care permite acestea.O apreciez chiar si pentru postarile celor ce nu scriu tocmai frumos,pentru ca astfel ne putem ruga pentru ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place sa ma semnez " EU SUNT D" si asa voi proceda in continuare, dar daca tineti neaparat voi spune o singura data; ma cheama Didona.
    Cand ma semnez astfel ma simt completa, unii vor intelege!
    Sunt de acord cu dumneata, d-le Emanuel, pare ca suntem
    pe aceeasi frecventa a intelegerii.
    Eu sunt constienta de responsabilitatea mea pentru calitatea experientelor mele si a modului in care aleg sa reactionez si sa experimentez viata.
    Sunt tare necajita cand constat starea de constiinta a semenilor mei.Uneori simt ca-mi consum energia inutil, dar revin la gandul ca poate produc un "clic"undeva intr-o minte blocata! Inteleg ca oamenii pot percepe doar ce este corelat la starea lor de constiinta. Inca mai sper in "spargerea acestei bariere".
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  6. ...Si spargerea barierei se v-a produce,Didona,chiar in timpul generatiei noastre.Acum lupta dintre lumina si intuneric este acerba...Si v-a fi UN OM NOU SI UN CER NOU ... Numele tau unic si frumos,nu poate fi uitat.
    Este un nume cu rezonanta inalta,armonioasa.Te reprezinta.Esti ca un izvor.Sa fim cu totii binecuvzntati.Cu drag,Lucia G .

    RăspundețiȘtergere