marți, 26 ianuarie 2016

ROMÂNIA ! UN CUTREMUR DEVASTATOR !

                                                 

                          Noapte de 25 -26 Ianuarie 2016 ,ora 0,45!

                                      Dragii mei, 

Daca anul trecut în 2015 scriam (si nu de la mine ,ci de la DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT) că în România nu va fi niciun CUTREMUR  DEVASTATOR,iata dragilor ,că nu pot spune acelasi lucru si in acest an 2016.
                     Northern Sumatra, Indonesia
Am rămas si eu uimită, si m-am cutremurat la propriu, la auzul acestor cuvinte, chiar acum, in aceasta noapte,când scriam aici pe Blog.
Nu pot să vă mint, sau să vă ascund acest MESAJ, primit chiar acum ,la ora 0,45.
Deci ,în timp ce scriam aici pe Blog,aud o conversatie intre două glasuri:
      Citez:         
                  "Despre România ,se spune că, nu va fi niciun Cutremur Devastator !

Dar un alt glas dragii mei, vine foarte repede cu o replică :

      Va fi lovită iar , de un Cutremur Devastator !"

După cumm vedeti dragilor, chiar si primul glas vine si spune cu vehemenţă ,întăreste ceea ce eu am afirmat adesea , cum că ,în România nu va fi niciun Cutremur Devastator.
Exact asa, cum si eu v-am spus întotdeauna că , în ROMÂNIA nu va fi niciun CUTREMUR  DEVASTATOR.
Dar replica a venit uluitor de repede, de la un alt glas care ,spune foarte lejer :
                 "Va fi lovita iar, de un Cutremur Devastator!"  
Dragii mei, asa cum intotdeauna am spus ADEVARUL  DUHULUI  SFANT, asa voi face si acum. 
Nu vă puteam ascunde acest ADEVAR, despre care, se tot vorbeste peste tot in Mass -media.
Dragii mei, cred că este bine că am fost preveniti, pentru a ne putem lua măsurile ce se cuvin ,in astfel de situatii posibil tragice.
Imi doream ,ca eu sa pot anihila ceea ce spune Mass-media, despre CUTREMURUL cel mare. Fireste că nu nu deznadajduiesc! Ci ma voi ruga zi si noapte pentru România, pentru Poporul Român, si pentru toti Semenii nostri de pe Pământ.
Fratilor, numai împreună prin puterea Rugaciunii noastre, prin schimbarea noastra sufleteasca, prin Post si Spovedanie,putem implora Mila Lui Dumnezeu, ca sa nu-şi intoarca Faţa Sa, de la noi robii Săi. 
DUMNEZEU a ales România, ca fiind viitorul al Doilea Ierusalim, si fireste , nu vrea ca sa piarda pe Poporul Său ales.
Acest MESAJ dragilor, poate fi ca un Avertisment ,pentru ca Poporul român, să fie ceea ce Dumnezeu doreste a fi.
Ca un Popor ales ca sa fie viitorul al Doilea Ierusalim,  trebuie sa dea dovada de bunatate, de milostenie, să fie plin de iubire si Credinţă, sa-si iubeasca Aproapele neconditionat, si sa nu mai fie atâta ură, sa nu mai aibă loc atâtea crime si violuri, etc,etc.
Dragii mei,daca vom umple SFINTELE  BISERICI cu prezenta noastra,măcar Duminica, daca ne vom lua si Pruncii cu noi in Casa Domnului, cu siguranta DUMNEZEU  se va bucura, si nu va pedepsi noul Său Popor ales, ca fiind viitorul al Doilea Ierusalim, în care Fiul Său si Mântuitorul nostru, va veni pentru a doua oara pe Pământ.
Să fim buni la inima si la suflet,să împlinim Poruncile Domnului,  sa ne rugam neincetat la Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, si cu siguranta vom fi ocrotiti.
De vom avea Credinţă cât un graunte de mustar, vom putea muta si muntii din loc, si nimic rău nu ni se poate întâmpla, nici de s-ar crăpa Pământul în două.
Să lăsam fratilor, calculatorul, piaţa , televizorul si multe alte preocupări pe care cel rău ni le pune în minte şi-n inima, în Ziua Sfântă a Duminicii,şi să mergem la Cina Domnului.
IISUS  HRISTOS  ne invită si ne cheamă cu dragoste în CASA SA,in SFANTA BISERICĂ, dar noi ,ca niste orbi nu vedem si ca niste surzi nu auzim.
De nu ne vom intoarce cu dragoste ,si cu recunostintă la Credinţă, DUMNEZEU va mai scoate din când în când si câte o nuielusă, ca sa ne arate, că EL  este Creatorul si Stapânul nostru si  nu vrea ca sa ne piarda.
Adică,ne mai şi cearta ,dându-ne câte un Cutremur, dându-ne câte o boala, sau orice alt necaz, pentru ca noi să ne întoarcem la EL.
Să nu asteptăm necazul dragii mei, pentru ca să ne amintim de DUMNEZEU si de MĂICUŢA  DOMNULUI.
Sa multumim in fiecare clipă Lui Dumnezeu si Maicii Domnului, atât pentru cele bune ,dar si pentru cele mai puţin bune.
Să dăruim celui necajit si amărât,ceea ce ne-ar plăcea sa ne dăruiască si nouă,alti semeni de-ai nostri.
 Si de vom putea face toate acestea din dragoste,si nu din mândrie, atunci vom putea spune, că Dumnezeu si Maica Domnului ne iubeste ,si că nu va mai pleca din sălasul sufletului nostru niciodata.
Vom fi ocrotiti atât noi, cât si cei dragi nouă.
Este atât de usor, ca sa implinim cele 10 PORUNCI  ale Domnului!
Este atât de usor, ca să înlocuim ura cu dragoste, iar mândria cu smerenie! 
Este atât de usor, ca să inlocuim zgârcenia si lăcomia, cu mila si faptele de milostenie.
Dăruind iubire sufleteasca fratilor, inseamna a implini PORUNCILE  DOMNULUI.
Haideti să incercam ,chiar de astăzi,din acest moment,ca să ne schimbăm în bine, să fim bineplacuţi Lui Dumnezeu si Măicuţei Domnului, iar clipa, de orice necaz si durere, va dispărea ca prin farmec, deoarece, toata nădejdea noastra, tot gandul nostru ne este la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA  DOMNULUI ,in fiecare clipă a vietii noastre.
Asa sa ne ajute PREA  SFANTA  TREIME si PREA SFÂNTA  NĂSCĂTOARE de DUMNEZEU,Amin !
                                   Cu dragoste,Maria. 
   

                                                     

230 de comentarii:

  1. Nu te poti ferii de asa ceva. Nu mai inteleg nimic pana acum eram feriti si duminica am vazut la romania tv o avertizare.....poate asa e mai bine,o ruina generala. In postarea anterioara"Romania alergata" ai nostri nu au fost in stare sa ridice zapada dar resturile,va fi o jale generalizata,asta e planul divin,asta se va intampla,mai multi sub pamant si mai putini afara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OK DACA NU MAI INTELEGI NIMIC DUTE LA PSIHIATRIE,POATE ACOLO VEI INTELEGE CEVA.

      Ștergere
  2. Am uitat ceva important,cateva orase vor fi rase si nu de cutremur ci de apa din barajul Bicaz,la fel o parte din Buc.apa din Lacul Morii.E mai bine sa nu sti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare eu am credinta cat un graunte de mustar , doamne ajuta .

      Ștergere
  3. http://www.petitieonline.com/pentru_canonizarea_printelui_arsenie_boca_-_sfantul_ardealului

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu s-a consolidat nimic,se vor prăbusi clădirile,la grămadă.Sa ne rugam totusi,la bunul Dumnezeu,sa ne ocrotească,ca avem si asa destule pe cap,in ultima vreme.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este prea multa rautate in Romania.Poate pina acum Dumnezeu ne-a suportat . Dar se pare, ca nu va mai fi asa.Multe persoane cu diverse orientari si ocupatii au spus ca va fi un cutremur mare in in tara noastra in curind.
    Sa ne rugam sa nu fie totusi iarna....
    Romania nu cred ca este pregatita sa suporte un cataclism.Om trai si-om vedea...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ufff....urat mesaj. Poate ca nu se refera la cutremurul la care nw gandim cu totii. Poate e un cutremur politic, financiar....
    Dna. Maria lamuriti-ma, va rog, cu un lucru. Dvs spuneti ca mesajele le primiti de la Duhul Sfant, care este doar unul, nu? Dar dvs, de multe ori, auziti dialoguri. Cum explicati asta? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant EU ca ai punctat unde trebuia. De unde stim noi ca nu extraterestri cei rai nu comentau sa rada Romania? Pana acum ca face o gaura in Ardeal ca,avem atentate nu s-a intamplat nimic heei..stai ca le arunc cutremurul ei percuteaza imediat.Teama si frica sunt de la satan nu de la Dzeu.De azi nu mai postez nici un comentariu(vor spune unii: paguba'n ciuperci) cei intelepti parasesc primii barca. Dzeu sa aiba mila de voi statzi treji si vegheati.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. Multumesc, G. Te simti mai bine acum?

      Ștergere
    6. Nu asta am vrut sa spun. Eu ma gandeam ca poate dna. Maria are mai multe surse. Unele mesaje venite de la Duhul Sfant, unele - dialogurile- venite de la alte entitati. Nu stiu...sfinti, arhangeli, ingeri...

      Ștergere
  7. DOAMNA MARIA NIȘTE COMENTATORI MAU FACUT SA RAD...DUMNEALOR NU CUNOS TAINELE ASCUNSE DE PE CEALALTĂ LUME..ETC..SI NU POT ÎNȚELEGE CU INTELEPCIUNEA SAU LOGICA LUMEASCA

    RăspundețiȘtergere
  8. ...EU DEGEABA SI NU INSIST SA LE SPUN NIMIC..PENTRU CA TOT NU VOR ÎNȚELEGE.."NICI PE IISUS CHRISTOS NU LAU ÎNȚELES MAI MARII PATRIARHI"..PROBABIL CA MAI TREBUIE SA TREACĂ VREO 100 DE ANI CA SA ÎNȚELEAGĂ MINTEA OMENEASCA TAINELE CODIFICATE

    RăspundețiȘtergere
  9. ...SAU CEVA TREBUIE CA SA SE ÎNTÂMPLE CU DUMNEALOR ...CA EU ZIC CA ASA VOR ÎNȚELEGE MAI BINE ACESTE TAINE ...LA REVEDERE

    RăspundețiȘtergere
  10. Dl. Vasile nici dvs nu ati reusit sa deslusiti tainele limbii romane. Cu "lam" si "mam" e greu sa te ia cineva in seama. Am recitit mesajele dvs si concluzia mea este ca nu ati transmis nimic.

    RăspundețiȘtergere
  11. Stiti bine ca Oculta e in stare sa provoace inclusiv cutremure, pe langa secete si inundatii. Sunt la acel nivel tehnologic. Ce s-a intamplat in Japonia nu a fost o intamplare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Da, cam ciudat ca se vorbeste despre asta acum:

    http://www.antena3.ro/actualitate/social/profesorul-marmureanu-anunt-despre-marele-cutremur-care-va-lovi-romania-336835.html

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/01/un-cutremur-in-luna-martie-un-cutremur.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ce e posibil G. Dar acest lucru nu il hotarasti nici tu, nici eu. Se va intampla ce trebuie sa se intample. Eu te iubesc in continuare. Multumesc.

      Ștergere
    2. SI EU TE IUBESC.

      Ștergere
  15. Doamne Dumnezeule,te rugam ai mila de noi!
    Citez din Miheia 7:19,
    Si milostiveste-te iarasi spre noi si faradelegile noastre calca-le in picioare! Arunca in adancul marii toate pacatele noastre.

    Iata ce doreste Dumnezeu de la noi:
    Citez din Ioil 2:12,

    Si acum,zice Domnul,intoarceti-va la mine din toata inima voastra,cu postiri,cu plans si cu tanguieli.
    Sfasiati inimile si nu hainele voastre,si intoarceti-va catre Domnul vostru,caci el este milostiv si indurat,incet la manie si mult milostiv si-i pare rau de raul pe care l-a trimis asupra voastra.
    O,de v-ati intoarce si v-ati pocai,ar ramane de pe urma voastra o binecuvantare,un prinos si o jertfa cu turnare pentru Domnul Dumnezeul vostru!
    Dumnezeu sa ne ajute!



    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Răspunsuri
    1. Eu sunt...eu. Eu, un simplu om dornic de cunoastere, politicos, cu iubire de oameni. Eu, un om incomod pt ca spune ce gandeste. Eu, un om care se lupta zilnic sa nu-si judece semenii. Eu, un om cu mii de defecte. Eu, un om care incearca zilnic sa evolueze; in ritmul si dupa simtamintele mele. Asa ca da, eu sunt acel EU.

      Ștergere
    2. Pt.11.55-Daca n-ai fi fost luata,mi-as fi dorit:)
      L.a.

      Ștergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marian ! COMENTARIILE jignitoare la adresa cititorilor si care sunt inafara articolului dezbatut, nu le voi publica !

      Ștergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marian! FACI CUM VREI !
      Dar eu hotarasc care Comentarii le voi publica si care nu. Sa se rusineze cei care aduc hula Duhului Sfant, de aceea le postez. Pentru ca voi ceilalti cititori si de buna CREDINTA,sa le faceti morala duhovniceste si sa-i aduceti pe calea cea buna. Asadar,nu te supara, dar este alegerea ta daca vrei sa mai comentezi sau nu. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Nu ne deranjeaza comentariile cele pe care le mentioneaza G.daca vrea sa nu mai posteze el nu are decat.

      Ștergere
    3. Daca dorinta mea de a gasi raspunsuri este considerata hula...asta e. Eu nu jignesc pe nimeni; eu doar vreau sa aflu. Poate ca unii considera intrebarile mele puerile, ironice dar este treaba voastra. I-am tot zis dnei. Maria ca nu pun la indoiala spusele dumneaei ci doar am nevoie de lamuriri. Daca asta e un lucru gresit, nu am ce face. Asta sunt si imi asum. Multumesc.

      Ștergere
    4. buna si inteleapta decizie ( Pentru ca voi ceilalti cititori si de buna CREDINTA,sa le faceti morala duhovniceste si sa-i aduceti pe calea cea buna.) "cei bolnavi au nevoie de doctor"

      Ștergere
    5. Dna. Maria e urat cum procedati. Foarte urat. Ma bucur ca postati comentariile, nu ma deranjeaza criticile, orice raspuns (pozitiv/negativ) e binevenit. Dar dvs de ce nu raspundeti? De ce nu luati un om ratacit de mana si sa il calauziti spre drumul cel bun?

      Ștergere
    6. Pentru ca stie un lucru,atunci cand va raspunde la intrebari, va fi pusa in situatia de a nu putea raspunde pentru ca nu are destule cunostinte,si lucrul asta o deranjeaza destul de mult observ,pentru ca si eu am intrebat cate ceva si nu ni-a raspuns niciodata,prefera sa ocoleasca intrebarile adresate de noi,in schimb vad ca-i face placere sa intre in tot felul de conflicte verbale cu cei care posteaza pe blog,ori un om care spune ca se roaga pentru semeni si impartaseste iubire cred ca ar evita asemenea situatii

      Ștergere
    7. Anonim18.14 -ITI VOI RASPUNDE ,,eo''la tat shi vrei.

      Ștergere
  21. Mesajul suna asa :"Despre România ,se spune că, nu va fi niciun Cutremur Devastator ! pentru ca asa spun unele persoane ca au convingerea asta..dar ca o continuare a glasului da o replica profetica : Va fi lovită iar , de un Cutremur Devastator !", deci clar cutremurul este pe vine si cred ca va fii in martie.Paranteza( Doamna Maria degeaba insistati sa-i convingeti pe semenii dvs,ca nu va fii cutremur mare ca el tot va veni si cu rugaciuni si fara rugaciuni pentru ca asa sunt scrise ca trebuie sa fie in cartea Bibliei.Biblia este o carte profetica si ea spune adevarul si tot ce va urma,pentru ca ce este cuvant ramane cuvant. In zilele din urma Biblia spune ca va fii un cutremur atat de mare ca se vor rasturna muntii si insulele se vor misca din locurile lor din cauza inclinarii axei pamantului pentru ca ea isi schimba pozitia ca puncte cardinale sudul devenind nord si nordul va fi sud,deci cutremur mare va fii pe tot pamantul.)Tot ce puteti face ca urmare a viziunilor dvs cu toate ca nu puteti schimba ceva este doar sa-i indemnati pe totii oamenii la rugaciune ca ei sa se schimbe si sa intoarca cu fata catre Dumnezeu Tatal,aducetii pe calea cea buna si ii faceti mai buni.Doamne Dumnezeule te rog intoarce pe toti fii tai la tine.Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cind cineva primeste un mesaj de la Dumnezeu trebuie sa-l spuna. Nu trebuie sa convinga pe numeni ca e adevarat. Cine are urechi de auzit sa auda.

      Ștergere
  22. Doamne iarta-ne ! Si iarta-i si pe cei care nu cred in tine ! Iarta-i si pe cei care nu cred in profetii !Iarta-ne Doamne ! AMIN !

    RăspundețiȘtergere
  23. Parintele arsenie boca spunea ca bucurestiul o sa fie ras de pe fata pamîntului din cauza rautati oamenilor doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  24. Suntem ceea ce gandim. Acum, multi dintre noi se gandesc la acest cutremur. Hai sa incercam sa anulam acest program din mintea noastra si vom trece cu bine peste asta. Daca asta ne-a fost dat sa auzim, atunci pentru asta trebuie sa multumim.

    RăspundețiȘtergere
  25. Răspunsuri
    1. Va mai aduceti aminte? Iata exemplul de mai sus :)totusi il respect ca o face in mod direct si si-a pus si poza!

      "Anonimule 12:36 vorbesti ineptii, ce ai tu cu Daniela? Aici pe acest Blog nimeni nu a racolat pe nimeni. Cum poti vorbi asa ceva? Eu de cand citesc pe acest Blog nu am vazut nici macar o urma de asa ceva, nici macar din partea Danielei! Aici nu se fac afaceri! Se discuta liber pe diverse teme! Fa bine si nu scrie irealitati!"

      Ștergere
    2. Nimeni nu racoleaza pe nimeni. In Dex:
      a racola= A recruta pe cineva pentru o anumită activitate (reprobabilă) atrăgându-l prin promisiuni.A angaja prin promisiuni, ademeniri.

      Dl. Amba Romeo Valerian, din cate am vazut pe site-ul dansului, este o persoana serioasa care are intentii bune, vrea sa ajute. Nu se pune problema a incerca sa insele pe cineva. Iar vizavi de a face bani, am vazut ca dansul ofera seminarii cu intrare libera. Nu am vazut nicaieri vreun pret sau vreo taxa pe site-ul dansului.

      Anonimule 16:49, de ce esti suparat pe terapeuti? Crede-ma terapeutii sunt persoane care au cunoastere, de la care poti invata si care te pot ajuta! Tuturor terapeutilor din Romania: va doresc spor in indeplinirea misiunii pentru care ati venit! Multumiri petru site dle. Amba Romeo Valerian! Cu bine!

      Ștergere
  26. Poate fi vorba si de un "cutremur interior" al fiintei, caci prea se doarme in post! In acest an se accelereaza manifestarile interioare si exterioare, pentru a se incerca trezirea intregii populatii de la suprafata Terrei.
    Ma tot intreb? Ce-or avea domnule romanii, stau cu cizma stapanilor pe gat si nu riposteaza de nici-un fel? Chiar avem nevoie de cutremur sa ne zgaltaie bine sa ne trezim?

    Cat despre discutiile de mai sus, pot sa pun o intrebare?
    Ce credeti ca se intampla, ne regasim in Sine sau ne ratacim in ego?
    EU SUNT D







    RăspundețiȘtergere
  27. Cand am intrat prima oara pe blog, am crezut sincer ca o sa gasesc oameni iubitori, cu frica de Dzeu. Oameni plini de intelegere, rabdatori, dornici sa ajute, sa-si impartaseasca cunostintele. Din pacate constat ca multi (dar nu toti) sunt plini de ura, pandind greseli, dornici sa-ti dea "un pumn in gura", atotstiutori, plini de ei, judecand cu venin tot ce nu se incadreaza in tiparele lor. Nu tu vorbe blande, nu tu rabdare, nu tu intelegere. O nebunie. Dragilor, Dzeu sa va aiba in grija dar cu acest comportament degeaba mergeti la biserici, va rugati, postiti... Daca nu elimitati rautatea si ura din suflet, totul e in van. Luminati-va in primul rand sufletul vostru si apoi calauziti pe altii. O zi buna va doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Oana ,ai dreptate in ceea ce spui,cu toate ca ura de care tu vorbesti eu nu am simtit-o;sau poate sunt eu nesimtita :)
      Dar trebuie sa recunosti ca si tu ai putina vina,intrand in discutii infantile cu Vasilica ,Ionica,Marinica :)
      O zi buna si tie!
      v

      Ștergere
    2. Da. Ai dreptate. Multumesc.

      Ștergere
  28. Mai, mai..faptul ca nu mi-ati postat comentariul zice totul. Multumesc dna Maria. Nu va jignisem, nu nimic..doar ca ziceam ca acum va scoateti si va intoarceti cu 180 de grade zicand ca de fapt, prezicerea ca Romania nu va fi lovita de cutrem a fost pentru anul trecut (2015). Cu orgoliul pe care-l aveti e cam cu semnul intrebarii daca mesajele vin din lumina - nu uitati ca si diavolul poate imbraca haina de lumina si a inselat si pustinci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga ANONIM !

      Tu ai scris pe blog,spunând că esti un copil de clasa a II a, si-mi spuneai că :de ce DUHUL SFANT se suceste si se rasuceste. Apoi ai continuat cu : imbraca/te , dezbraca-te că te....., si iara imbraca-te că nu te mai.....! Ori asemenea limbaj cu subtrat porno, eu nu accept pe blog, mai ales de la "un copil de clasa a II A " ,asa cum te/ai autointitulat.
      Iar acum, sa/ti raspund:
      Da ! DUHUL CEL PREA SFÂNT, poate sa ia orice hotarâre voieste cu privire la soarta oamenilor, care sunt CREATIA SA.
      Daca oamenii au apucat pe căi gresite, daca au uitat sa se mai închine, au uitat sa mai mearga in SFANTA BISERICĂ,au uitat sa se mai spovedeasca, au uitat sa fie buni si milostivi, cu fratii săi, au uitat că nu trebuie sa omoare pe aproapele său, că nu trebuie sa-l judece, că nu trebuie sa adune comori pe Pământ ,ci nu mai în CER prin faptele lor bune, atunci DUHUL CEL PREA SFÂNT poate să-si schimbe HOTARÂREA pentru necredinţa si pentru răutatea de care dăm dovada.
      Te crezi fara de păcat si ai pretentii ca DUMNEZEU sa-si tină HOTARÂREA ? Meriti tu aceasta ? Ce ai facut tu bun,ca sa meriti indurare si mila ,gratis? Ce am facut noi ca POPOR, atâta bine, ca sa nu ne meritam soarta? Nu vezi cate crime, cate violuri,cata ură si câtă mizerie sufleteasca au oamenii? Cum se poate ca sa ne omorâm unii pe altii,?,cum se poate ca noi sa ne îmbuibam cu de toate , in timp ce altii au miliarde, sau mai putin, si nu le pasa ca altul moare de foame? Ce ai fi vrut,sa spun ca totul va fi bine, când MESAJUL este clar, că nu va fi bine?
      Decât să comentezi in mod ironic si pornografic,mai bine roaga-te ca sa fii ocrotit tu si cei dragi tie. Nu judeca tu pe DUMNEZEU ! DUMNEZEU poate sa-si schimbe orice HOTARARE in orice clipă! Meriti tu, meritam noi, ca DUMNEZEU sa nu se mânie pe noi ??? Priveste in sufletul tau, si vezi ce ai facut tu pentru EL, si atunci vezi daca meriti sa fii ocrotit.DUMNEZEU ne cearta ca sa ne indreptam. Tot asa cum si noi certam pe copiii nostri, ca sa creasca frumos si sa fie oameni de nadejde. La nevoie folosim si nuielusa,chiar daca îi doare. Noi nu vrem s-o folosim,dar uneori se impune ca s-o folosim. Asa procedeaza si BUNUL DUMNEZEU! Foloseste Nuiaua Sa ca sa ne doara ,in cazul de faţă un CUTREMUR, după care, sa invatam ceva si sa nu ne mai indepartam de EL, de PORUNCILE SALE.
      Omul se intoarce la DUMNEZEU numai prin suferinta ,din păcate! Numai atunci ridica ochii catre CER, ca sa-L intrebe : de ce DOAMNE?, de ce tocmai mie ,mi/ai dat aceasta ?Asa face omul! Nu ridica ochii ca sa multumeasca, ci ca sa/L judece pe DUMNEZEU.
      Asadar, nu mai avea pretentii ca sa ti se ofere totul bun, iar tu sa nu faci nimic.

      Ștergere
    2. Dna. Maria, noroc ca nu mai aveti copii mici. Asa se educa un copil? Cu nuiaua? Dar vorba buna? Puterea exemplului ? Astea unde au disparut?

      Ștergere
    3. Vrei sa spui că, strica o palmuta la fund? sau o pedeapsa cu restrictii de la ceva ? Creyi ca sunt un monstru? Nu ai luat niciodata o palma la fund sau peste mână ? Nu ti-ai prins bine ? Nu te/ai indreptat? Dar tot nu vei intelege!

      Ștergere
    4. ,,pt chinuiala unui singur mevinovat,tot restul lumii plateste''Se pare ca asta s-a intamplat...

      Ștergere
    5. Nu sunt de acord cu astfel de practici dar recunosc ca am scris un comentariu aiurea.

      Ștergere
    6. Stimata doamna, ma faceti sa va plang de mila, zau asa... Despre ce copil de clasa a 2-a vorbiti??? Ce continut pornografic au continut mesajele mele???Vedeti doamna ca incuracti borcanele si inca rau de tot!!! Eu intru rar pe blogul dvs. si habar n-am despre cine scrieti dvs. ca as fii. Sau poate v-a zis Duhul Sfant ca eu sunt una si aceeasi persoana cu cel despre care vorbiti? Zau asa, e de rasul plansului stimata doamna!! Si sunt sigura ca nu-mi veti posta mesajul pentru ca nu e prima oara cand scriu si nu mi-l aprobati doar pentru ca nu sunt de acord cu dvs. in totalitate. Multumesc de comentariu! Spune multe despre dvs.. Dumnezeu sa aiba mila de dvs. ca am impresia ca aveti o problema care ar putea fi cu usurinta diagnosticata de un dr. psihiatru.

      Ștergere
    7. Ahhh si dupa cum va este de mare orgoliul, binenteles ca nu veti posta comentariul meu anterior (si nici asta), daramite sa va cereti scuze pentru ca m-ati confundat cu altcineva si m-ati spurcat de numa'.. P.S.: eu nu-mi pierd timpul cu comentarii ironice si pornografice. Sunt matura si inteleapta si nu ma ocup cu chestii dintr-astea..

      Ștergere
    8. DUMNEZEULE,de ce ma intrebati pe mine toate aceste lucruri? intrebati-L pe DUHUL SFANT (Ce ai facut tu bun,ca sa meriti indurare si mila ,gratis? Ce am facut noi ca POPOR, atâta bine, ca sa nu ne meritam soarta? Nu vezi cate crime, cate violuri,cata ură si câtă mizerie sufleteasca au oamenii? Cum se poate ca sa ne omorâm unii pe altii,?,cum se poate ca noi sa ne îmbuibam cu de toate , in timp ce altii au miliarde, sau mai putin, si nu le pasa ca altul moare de foame? )

      Ștergere
    9. HAI SA INCERC SA VA RASPUND PUNCTUAL ASA INCAT SA PRICEPETI SI D-VOASTRA SI TOATA LUMEA CARE CITESTE,DESI SUNT CONVINS CA NU VETI POSTA ACEST DREPT LA REPLICA. 1.NU VA MAI DATI LOVITA CA NU SUNTETI,AM SPUS SA-MI EXPLICATI CA SI UNUI COPIL DE CLASA A-II-A CA SA POT INTELEGE,NU CA SUNT UN COPIL DE CLASA A-II-A CUM INCERCATI IN MOD IRONIC SA INSINUATI
      2.NU A FOST NICI UN : imbraca/te , dezbraca-te că te....., si iara imbraca-te că nu te mai.....! CUM DIN NOU INCERCATI SA O SUCITI IN FAVOAREA D-VOASTRA CI A FOST LA MODUL SIMPLU,SI PUTETI ARATA TOT MESAJUL CA SA INTELEAGA TOATA LUMEA DESPRE CE ESTE VORBA,PANA LA URMA NU AM FOLOSIT CUVINTE VULGARE,OK?
      3.CU DE LA CINE PUTERE SUSTINETI DUMNEAVOASTRA SUS SI TARE CA: Da ! DUHUL CEL PREA SFÂNT, poate sa ia orice hotarâre voieste cu privire la soarta oamenilor. V-A SPUS ASTA PERSONAL SAU ESTE DOAR O PARERE?
      4.DE UNDE REIESE IN COMENTARIUL MEU CA EU IL JUDEC PE DUMNEZEU? ( Nu judeca tu pe DUMNEZEU !)
      5.NU V-A CERUT NIMENI SA SPUNETI CA TOTUL VA FI BINE,DOAR SA-MI EXPLICATI CUM DE PANA ACUM AM FOST OCROTITI SI PROTEJATI SI ACUM DINTR-O DATA NU MAI SUNTEM (Ce ai fi vrut,sa spun ca totul va fi bine, când MESAJUL este clar, că nu va fi bine?
      6.NU AM COMENTAT IN MOD IRONIC,PUNETI MESAJUL AICI SA VADA LUMEA DESPRE CE-I VORBA,NU MAI FACETI DIN TAMTAR ARMASAR SI NU VA MAI DATI VICTIMA CA NU SUNTETI
      7.SA STITI CA MA ROG SA FIU OCROTIT SI EU SI CEI DRAGI DE CATE ORI SIMT NEVOIA,SI INCERC ATATA CAT POT SA NU JUDEC PE NIMENI
      8.NU AM PRETENTII SA M-I SE OFERE TOTUL BUN FARA CA EU SA FAC CEVA,NU STIU CUM ATI AJUNS LA CONCLUZIA ASTA DAR SE VEDE TREABA CA VA INSELATI DIN NOU,SI VA PLACE SA ADUCETI ACUZATII GRATUITE
      9...NU POSTATI ACEST DREPT LA REPLICA,SA FIE PACATUL DUMNEAVOASTRA,EU IMI ASUM TOT CE AM SCRIS,NU STIU DACA SI DUMNEAVOASTRA

      Ștergere
    10. DUMNEZEU să vă ierte pe voi toti cei care, aruncati cu bolovani in mine si-n al Său Cuvânt !
      ÎL rog pe BUNUL DUMNEZEU si pe MĂICUŢA DOMNULUI, ca sa vă arate ADEVARUL SĂU, ca să vedeti si sa cunoasteti cât de amarnic v-ati inselat prin comportarea voastra in ceea ce ma priveste. DUMNEZEU nu va lăsa acest LUCRU MINUNAT al SĂU, terfelit de rautatea si de mândria voastra !

      Ștergere
    11. 1-Anonim26 ianuarie 2016, 14:10
      2-Anonim26 ianuarie 2016, 20:00
      3-Anonim26 ianuarie 2016, 20:13
      se pare ca acest anonim este o doamna care a fost confundata fara voia dansei si din greseala si neatentia doamnei Maria cu:
      1-Anonim26 ianuarie 2016, 21:47
      2-Anonim26 ianuarie 2016, 22:13
      asa ca imi cer eu scuze fata de dansa pentru aceasta incurcatura care nu s-ar fi produs daca doamna Maria imi aproba comentariul si stia exact cine si ce a comentat si cui si ce-i raspunde
      -deh,asa se intampla cand credem ca stim tot

      Ștergere
    12. (Anonim23 ianuarie 2016, 19:57
      Nu schimba subiectul Anonim 18:52! Ce treaba au facut acestia? In afara de impotenta nu s-au remarcat cu nimic. Nici o performanta. Bibelouri in cu iz de Bruxelles si amprenta Ocultei... Fii roman!)
      OOOO,ia spuneti doamna Maria,cuvantul "impotenta" folosit de anonimul din 23 ianuarie 19:57 nu are substrat porno? ca pe mine asa ma acuzati pentru imbraca-te/dezbraca-te...hai sa va vad cat sunteti de cinstita si dreapta,raspundeti la intrebare...si va jur pe Sfanta Cruce (desi stiuca nu-i voie) ca nu eu sunt anonimul care a scris acel mesaj...hai,judecati cu aceiasi masura,nu mai blocati comentariile,adevarul sa iasa la iveala,daca tot blocati mesaje si nu aprobati,acela nu este un adevar,este un adevar trunchiat si stramb pe care-l doriti d-voastra,si nu e drept...ba mai mult,e uraciune in fata DOMNULUI

      Ștergere
    13. Na dna Maria ca a iesit la inaintare si persoana cu care m-ati confundat. Ce pot eu sa mai zic? Nici nu ma mai complic sa mai zic ceva..decat "multumesc".

      Ștergere
    14. Anonimul de la 23:38 nu sunt eu (persoana care v-a scris la 14:10), ci probabil altcineva care s-a simtit ca l-ati confundat cu aceeasi persoana cu care m-ati confundat si pe mine..
      Mai usor cu acuzele ca va faceti singura rau.

      Ștergere
    15. Nu toti care comenteaza ca si persoane anonime sunt una si aceeasi persoana.

      Ștergere
    16. Anonim26 ianuarie 2016, 23:07, bine punctat: "deh, asa se intampla cand credem ca stim tot", dar, probabil, cine ar trebui sa se simta la ceea ce ai scris nu se va simti...

      Ștergere
    17. Mai Anonimule 23:38, cuvantul impotenta in context= INCAPABIL. Daca tu te gandesti la porno, e problema ta...altii nu gandesc asa. Te rog nu te lega de mesajele altora.

      Ștergere
    18. Mai Anonimule 27 ianuarie 2016, 12:06
      eu nu ma gandesc la porno,altcineva o face,daca e sa luam cuvintele in context si dezbraca-te/imbraca-te pot face referire la "sa te spal" ,acum daca altcineva le atribuie substrat pornografic asta nu mai este treaba mea,nu-i ciudat ca mesajul original pentru care se aduc acuze nu este aprobat dar totusi cuvintele care au deranjat sunt publicate chiar de catre cel care opreste restul mesajului?deci cine se gandeste la prostioare?...stiu eu...cel care nu ne aproba comentariile ;)

      Ștergere
    19. Sa lasam deoparte chestia cu porno sau nonporno.

      Vizavi de Duhul Sfant, stai linistit ca El nu se rasuceste niciodata!Problema este ca noi ne rasucim. Sa-ti spun ceva, Dumnezeu nu ne incalca liberul arbitru. Daca apare posibilitatea manifestarii vreunui cutremur, este vina noastra.
      Dar treaba asta e ca un barometru.Avem mai multe situatii:

      1.In prezent poate fi probabilitate mare de intamplare a ceva rau, insa daca sunt inbunatatiri la nivelul nostru de costiinta, in viitor se poate ca acel rau sa nu se mai intample.

      2.O alta situatie: Oameni ai lui Dumnezeu, se roaga pentru umanitate.

      3.O alta situatie: In prezent nu exista probabilitatea intamplarii a ceva negativ, insa se inmuteste raul pe Pamant si se intampla ceea ce spune Legea Atractiei: atragem raul acela sa se intample.

      4.O alta situatie: Oculta isi face de cap, dar si atunci se intampla pentru ca noi nu suntem racordati cum trebuie la Divin si la nivel colectiv nu emitem beneficitate suficienta pentru a anihila raul produs de ei prin actiune.

      Ștergere
  29. 9 principii morale - Jurnalul fericirii - N. Steinhardt
    1. Sa fim politicosi- daca nu putem fi buni, sa incercam macar sa fim politicosi;
    2. Sa nu fortam pe nimeni cu nimic - Nimeni sa nu sileasca pe aproapele sau, nici macar pt a-i face bine;
    3. Sa nu cautam scuze - Inprejurarile sunt mai intotdeauna grele. Imprejurarile nu pot fi scuza decat pt ratati
    4. Sa ajutam fara a pune conditii - Prieten se numeste omul care te ajuta fara ca verbul sa fie urmat de un complement circumstantial de timp, sau de mod, sau de loc;
    5. Sa fim deschisi la minte - Sa vrem sa invatam, sa acceptam si parerile altora si sa le trecem prin propriul filtru, sa fim deschisi, sa analizam situatiile si ipotezele si sa calculam probabilitatile unei vieti armonioase;
    6. Sa luptam si sa fim perseverenti- Biruinta nu-i obligatorie; obligatorie e lupta;
    7. Sa exprimam iubire - Ochii nostri nu sunt conceputi pt.dispret, ci pt a exprima cu ei chipul iubirii ce se cazneste sa iasa din sufletele noastre;
    8. Sa invatam din greseli - In viata noastra nu exista profesori mai severi decat viciile si incapacitatile noastre;
    9. Sa fim modesti- Drumul spre iubire se ingusteaza cand ne uitam spre ceilalti de la inaltimea vulturilor aflati in zbor.

    RăspundețiȘtergere
  30. staaaau ca prostul cate 15-20 de minute cu ochii in ecranul telefonului,orbecaind (pt ca nu vad prea bine) sa scriu un mesaj cat de cat coerent,si cand reusesc si trimit nu mi-l aproba doamna,pe de-o parte ne spune ca publica toate mesajele care sunt decente si pe de alta parte vad ca e tocmai invers,aproba tot felul de mesaje fara nici o noima.Adevarat va spunca mi-au fost aprobate doar comentariile in care am fost de acord cu doamna (vezi: Anonim26 ianuarie 2016, 11:43

    buna si inteleapta decizie ( Pentru ca voi ceilalti cititori si de buna CREDINTA,sa le faceti morala duhovniceste si sa-i aduceti pe calea cea buna.) "cei bolnavi au nevoie de doctor" ) si cele in care dadeam un link cu trimitere la un eveniment prevestit (gen, trenul care a luat foc),in rest nu mi-a fost aprobat nici macar un comentariu din toate cele pe care am reusit cu greu sa le incropesc pe ecranul telefonului,doar pentru simplul fapt ca nu "rezonez"cu doamna,cum bine spunea cineva : nu-ti convine te invita pe alt blog...pacat...mare pacat,poate ca mesajele mele puteau fi citite de altii mai intelepti si mai invatati care puteau sa ma indrume,dar asa? "ne simtem bine" cand avem putere de decizie,suntem un fel de mici Dumnezei,nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANONIM 14:42 PARIU FAC PE VIATA MEA CA OANA A SCRIS ACEST COMENTARIU.E POSIBIL SA MA INSEL E POSIBIL.

      Ștergere
    2. nu face pariu pe viata ta,ai sa pierzi sigur ;) sunt doar un barbat caruia nu-i sunt aprobate majoritatea comentariilor,doar atat

      Ștergere
  31. Dl.Marian , daca sunteti atat de credincios pe cat vreti sa ne aratati , de ce vorbiti atat de urat cu altii?
    Daca nu va place comentariul cuiva, care nu e de aceeasi parere cu dv.treceti mai departe, nu va obliga nimeni sa-l cititi.
    Un om care se crede credincios nu face pe altul " prost,idiot, satana,".
    Nu citind Biblia vei ajunge in Rai, ci compotandu-te civilizat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DRAGA YNA CREDE-MA CA M-AM COMPORTAT FOARTE CIVILIZAT PANA LA UN MOMENT CAND AM VAZUT CA SUNT MAI MULTI RAU INTENTIONATI CARE INCEARCA SA-MI DENATUREZE COMENTARIILE.NU SUNT RAU,NU MA DAU CREDINCIOS,DAR PAREREREA MEA ESTE CA DOAR 1 LA SUTA DIN COMENTARII MERITA POSTATE.

      Ștergere
    2. Dar de ce trebuie sa strigi de pe acoperis cu litere MARI???

      Ștergere
    3. ASA I-MI PLACE DOMNULE ALEXANDRU.

      Ștergere
    4. O fi baiatul,"lui TATA"!

      Ștergere
    5. PENTRU CA SUNTETI NISTE OAMENI MINUNATI SI MARI.IAR EU MA ADRESEZ CUM SE CUVINE CU LITERE MARI,DOMNULE ALEXANDRU.

      Ștergere
  32. Nu va fi cutremur mare până în 2040. Asezati-va liniștiți. Stați liniștiți la locurile voastre.

    RăspundețiȘtergere
  33. NUMAI PATRONII MEI POT DECLANȘA IN ROMANIA DACĂ VOR UN CUTREMUR DE PESTE 7 GRADE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine-s patronii tai,fratica,de aberezi atat?!

      Ștergere
    2. ATUNCI TE ROG VORBESTE CU PATRONII TAI SA NE IERTE.

      Ștergere
    3. RASPUNDETI DOAMNA,DE CE APROBATI COMENTARII DE GENUL CELUI SCRIS DE VASILEIONEL,CARE SE VEDE DE LA O POSTA CA ESTE SCRIS IN BATAIE DE JOC,IAR COMENTARIILE PERTINENTE LE OPRITI?ASTA E BLOG DE OLIGOFRENI?

      Ștergere
    4. NU E O RUSINE SA FI OLIGOFREN.TRAIASCA OLIGOFRENIA.STIATI CA?DACA ESTI OLIGOFREN,POTI VORBI CU DUMNEZEU?

      Ștergere
  34. Energiile Pamantului se vor manifesta aici,dar diferit de vechile preziceri.Lumea de ieri nu mai corespunde realitatii de azi.Noi putem sa schimbam totul, dar absolut totul, daca ne unim puterile.Puterea noastra sta in alegerea constienta. Sustineti gandul despre ceea ce credeti ca va aduce bucurie, traiti bucuria ca si cand s-a implinit si gandul se va materializa.
    Credeti ca puteti muta muntii din loc!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  35. Tot respectul D,daca ai reusit sa-ti muti propriii "munti"!
    v

    RăspundețiȘtergere
  36. ESTE VINA MEA CA M-AM BAGAT SINGUR IN CE NU TREBUIA,AM INCEPUT DISCUTI CU CINE NU TREBUIA SI S-A AJUNS LA NEINTELEGERI.GRESEALA ESTE A MEA.DAR NU SE V-A MAI REPETA ASA CEVA.

    RăspundețiȘtergere
  37. Miluieste-ma Dumnezeule !

    https://www.youtube.com/watch?v=dEUN8M0T-vM

    RăspundețiȘtergere
  38. Mesaj strict pt Maria,daca alege sa-l posteze sau nu mie m-i se rupe oricum.Ca sa vezi cat de usor poti fi manipulata si tu si cititorii blogului,o sa-ti dezvalui urmatorul lucru.De ceva timp postez diferite comentarii aici,raspund rautacios tie si altora de pe blog,in alte situatii te laud si sunt de acord cu ce postezi,sau laud si sunt de acord cu ce posteaza altii,am semanat intriga acolo unde nu a fost cazul,ba am facut bascalie de cate unul sau altul,si toate acestea nu doar sub ANONIMAT,ci si de pe diferite conturi.Sa nu-ti inchipui ca ai prea multi cititori pt ca se vede la numarul comentariilor cam cati sunt toti,si asta spune cam tot despre tine si viziunile taleAi ajuns la stadiul in care deja te crezi privilegiata in fata Domnului,dar te anunt cu regret ca te inseli amarnic,peste tot vezi doar jigniri si ironii la adresa ta,insa iarasi iti spun ca esti departe de adevar.Daca ai fi cu adevarat cum pretinzi ca esti,dupa fiecare comentariu pe care il consideri ironic sau jignitor la adrea ta ar trebui sa postezi o rugaciune pentru cel care a scris acel comentariu,dar alegi sa te balacesti in aceiasi mocirla,asa ca nu esti cu nimic mai presus decat cel care a scris..Ti-ai luat cu de la sine putere dreptul de a aproba sau respinge anumite comentarii spunand ca pe blogul tau faci ce vrei,dar ai uitat cuvintele Domnului care spune "sa nu judeci ca sa nu fi judecat" asa ca ori postezi tot ori nu postezi nimic,pentru a nu mai semana ura intre oameni,pentru ca acolo se ajunge de la anumite neantelegeri.Am multe de spus,dar ma opresc aici pentru ca oricum am convingerea ca scriu DEGEABA,vei face tot ce stii,asa ca nu ma mai "obosesc".In incheiere iti doresc sa ai parte de tot ce imi doresti tu mie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iata VIZUALIZARILE la zi :
      Afişări de pagină astăzi

      10.929
      Afişări de pagină ieri

      9.552
      Afişări de pagină luna trecută

      339.426
      Istoricul general al afişărilor de pagină

      2.262.576
      Si sa/ti fie rusine pentru Comentariile tale !

      Ștergere
    2. Si până la urmă, care-i problema ta?

      Ștergere
    3. "am semanat intriga acolo unde nu a fost cazul,ba am facut bascalie de cate unul sau altul,si toate acestea nu doar sub ANONIMAT,ci si de pe diferite conturi."

      Si te mandresti cu ceea ce ai faut?!E chiar demoniac !

      Ștergere
    4. Draga Anonim, care ai scris in 26-1-16,19:48. Exista o lege nescrisa a bunului simt si respectului.Facand"bascalie" cum spui tu,ai dat nota de dispret pentru semenii tai,ceea ce pe mine ma doare.Nu conteaza cine sunt.Intelepciunea si iubirea iti subliniaza superioritatea si nobletea de a te ruga pentru semenii tai.Comentariul tau ca "ti se rupe":nu-ti este teama ca fiinte creatoare fiind, s-ar putea sa ti se implineasca cuvintele? Dumnezeu sa te lumineze oricine ai fi tu oriunde ai fi...Dumnezeu Bunul sa ne ierte pe toti si sa ne binecuvanteze cu darul...bunului simt si al dragostei de aproapele.AMIN.

      Ștergere
    5. ANONIM 19:48 CHIAR TU AI SPUS CA AI POSTAT COMENTARII DUPA DIFERITE CONTURI.PE UNII I-AI APRECIAT PE ALTII NU,DOAR CA SA STUDIEZI ANUMITE COMPORTAMENTE.EU I-TI SPUN CA ASTA ESTE UN COMPORTAMENT IPOCRIT.ORI CUM AI PRETENTIA CA DUMNEZEU SA TI SE DEZVALUIE,DACA TU ESTI FALS,ODATA ESTI ASA ODATA ESTI ALTCUMVA.EU AM POSTAT DOAR DUPA 2 CONTURI SI ANUME GABRIEL SI MARIAN POPESCU SI NIMIC MAI MULT.NU AM FOST NICIODATA IPOCRIT SI TOT CE AM SCRIS CORESPUNDE ADEVARULUI MEU.ADEVAR CARE NU VA OBLIG SA-L DIGERATI.HOTARASTE-TI POZITIA SI FIXEAZATE INTR-UN PUNCT PENTRU CA NU POTI FI OMNIPREZENT.ORI ESTI IMPOTRIVA ACESTUI BLOG ORI ESTI PENTRU ACEST BLOG.SIMPLU.

      Ștergere
  39. DOAMNA MARIA SI CEILALTI COMENTATORI CUM AR FI EU,OANA,vasileionel,VA ROG SA MA IERTATI PENTRU VIOLENTA VERBALA ADRESATA CELORLALTI COMENTATORI.UNEORI SUNT FOARTE IMPULSIV.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faptul ca sunteti impulsiv denota o statura spirituala mica, o lipsa de intelepciune. Ca atare nici sfaturile dumitale nu pot fi luate in seama. Poate mai bine v-ati retrage o vreme de pe blog.

      Ștergere
    2. ANONIM 12:53 O SA IAU IN CALCUL PROPUNEREA DUMNEAVOASTRA.

      Ștergere
  40. http://vremuritulburi.com/2014/06/02/icoana-care-se-curata-singura-de-la-celic-dere/

    RăspundețiȘtergere
  41. Fraților avem nevoie de doctori, pe care-i găsim în biserica Domnului. Intru adunarea păcătoșilor se va atâta foc ; și în neamul neascultatorilor s-a aprins manie. Este cineva dintre voi "doctor" ??? Doar preoți Domnului ne pot salva dacă Îi cautam în biserica nu pe blog. Eu sunt cel mai mare păcătos și va rog sa ma iertați dacă am supărat pe cineva. Va iubesc fraților și iubesc și tara în care m-am născut vă rog frumos nu va mai contraziceți ci fiți uniți și va iubiți uni pe alți asa cum ne-a iubit Hristos pe noi. Cu multă dragoste vă saluta Vasile păcătosul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TOTI suntem proprii nostri doctori! Din afara ta poti primi ajutor dar NIMENI nu te va vindeca si nu te va ierta si nu te va inalta si nu te va mantui in afara de TINE INSUTI!(binenteles ca vei realiza toate acestea cu ajutorul lui Hristos. Pe Hristos insa va trebui sa-l lasi sa intre in inima ta si sa-i ceri ajutorul pentru a desavarsi aceasta lucrare)

      Ștergere
    2. Ma alatur tie Anonim din Italia care ai semnat Vasile Pacatosul.Ma alatur indemnului tau si apreciez smerenia.Bunul Dumnezeu sa ne binecuvanteze cu acest minunat dar pe toti crestinii.Amin.

      Ștergere
    3. Cu tot respectul vă salut domnul Emanuel și va rog sa im-i permiteți sa va întreb unde îl pot găsi pe Hristos inafara de Biserica și tainele Lui ?

      Ștergere
    4. Oare nu Iisus a spus:

      Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide.
      Că oricine cere ia, cel care caută află, şi celui ce bate i se va deschide.
      Sau cine este omul acela între voi care, de va cere fiul său pâine, oare el îi va da piatră?
      Sau de-i va cere peşte, oare el îi va da şarpe?
      Deci, dacă voi, răi fiind, ştiţi să daţi daruri bune fiilor voştri, cu cât mai mult Tatăl vostru Cel din ceruri va da cele bune celor care cer de la El?

      ROAGA-L sa te ajute si El te va ajuta! FA-I LOC in inima ta si INVITA-L sa intre si El va veni!

      Biserica lui Hristos SUNTEM NOI! Zidurile acestei biserici este corpul nostru iar ALTARUL acestei biserici este INIMA noastra in care Mantuitorul si Invatatorul nostru Hristos isi va aseza tronul!

      Eu va zic voua: de dimineata de cand va treziti sa fiti cu Hristos in gand pana cand inchideti ochii seara si astfel Lui iti veti tine slujba in toate zilele vietii voastre pana va veti duce la Domnul! Marturisti-l pe Hristos si el va va marturisi pe voi inaintea Tatalui! Amin.

      Ștergere
    5. Bun pana aici a-ți mărturisit adevărul, dar cum rămâne cu tainele sau cu:" Acesta este Trupul Meu, care se da pentru voi; aceasta sa faceți spre pomenirea Mea. Acest pahar este legea cea noua, intru Sângele Meu, care se varsă pentru voi." Ce vrea sa zică Hristos aici???? Dacă dă-ți un răspuns scurt și la obiect sa știți ca va înțeleg. Va mulțumesc și va rog să-mi iertați îndrăzneala.

      Ștergere
    6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    7. NU sunt nici pe departe atoatestiutor. CRED insa ca Iisus s-a referit la paine si la vin ca substituente la ofrandele pe care le faceau evreii pe vremea aia, mai exact sacrificiile animale. Precum scrie si in biblie: MILA voiesc, iar nu jertfa.

      Am mai explicat pe acest blog (anul trecut prin decembrie) CINE cred eu ca este Hristosul si de ce painea si vinul reprezinta trupul si sangele lui. Daca cauti cred ca vei gasi. :)

      Astfel, painea si vinul, fiind trupul si sangele Lui reprezinta IMPARTASANIA cu Hristos. Dand de pomana paine si vin IMPARTASESTI si cu altii cu trupul si sangele Lui.

      IMPARTASANIA CU HRISTOS O PUTEM FACE DE FIECARE DATA CAND MANCAM PAINE SAU BEM VIN DACA NE GANDIM LA EL CAND FACEM ASTA! IMPARTASANIA REPREZINTA COMUNIUNEA OMULUI CU HRISTOSUL! Tot ce trebuie sa faceti este sa spuneti cu suflet curat: Doamne Iisuse Hristoase sfinteste aceste bucate cu numele tau, AMIN si sa face cruce peste ce mancati si ce beti si va veti impartasi cu trupul si sangele lui HRISTOS!

      Cand si daca vreti sa va spovedeti puteti spune: Doamne Iisuse Hristoase am gresit, tu stii pacatul meu, rogu-te iarta-ma, Amin si sa va faceti sfanta cruce si iertate vor fi pacatele voastre daca va caiti sincer, caci nu preotul va iarta voua greselile ci HRISTOS o face!

      NU EXISTA BARIERE INTRE VOI SI HRISTOS ALTELE DECAT LE PUNETI VOI INSIVA!

      LASANDU-SE CRUCIFICAT Iisus ne-a dovedit PRIN EXEMPLU PERSONAL noua tuturor ca orice fapta poate fi iertata. Legea NOUA despre care vorbea Iisus este IERTAREA. (legea VECHE era: ochi pentru ochi si dinte pentru dinte, adica razbunarea). Eu consider ca cei doi ii din numele lui Iisus vin de la Iubire si Iertare asadar imi place sa cred ca Iisus inseamna: SUS (adica in ceruri) este Iubire si Iertare.

      Ștergere
    8. Preotul primește la hirotonire un har. Pe care îl poate pierde însă.
      Dar nu poate oricine săvârși tainele bisericești.
      Poți să te rogi și acasă, dar e mai bine să o faci la biserică și să participi la liturghie.

      Ștergere
    9. Si eu am primit darul preotiei la Prislop. M-am rugat in pestera lui Ioan de la Prislop sa primesc acest dar si daca Dumnezeu ingaduie sa-mi dea un semn sa stiu ca l-am primit. Nu au trecut 30 de secunde si am simtit o mana care imi facea semnul crucii de trei ori pe frunte. Am deschis ochii si era nevasta-mea care ma ungea cu mir pe frunte. Am intrebat-o de ce a facut asta si mi-a zis ca asa i-a venit pur si simplu!

      In ziua aia am condus peste 500 de km si cand m-am pus seara in pat la 12 noaptea ma simteam odihnit de parca m-as fi trezit de 5 minute!

      Acuma ca credeti sau nu este dreptul vostru, eu va spun adevarul. DA, este adevarat ca daca ceri cu sufletul curat primesti. Eu am nenumarate dovezi in acest sens.

      Ștergere
    10. Domnule draga avem trebuință mereu nu numai de pâinea naturala, ci mai ales de pâinea supranaturala a sfintei împărtășanie. Trupul și sângele lui Hristos din Sf. Împărtășanie se lupta cu trupul și sângele nostru împotriva patimilor sfintind trupul și arzând patimile. Acum după toată discuția noastră sunt trei variante: 1 nu sunteti creștin ; 2 sunteti creștin dar nu ortodox ; 3 sunteti lup răpitor îmbrăcat în piele de oaie. Las la aprecierea dumneavoastră sa mărturisiți în numele Domnului nostru Iisus Hristos di care din cele trei categorii faceți parte. Și încă un lucru : sunt 7 Sf taine și în biblia pe care vad ca o știți la capitolul 29 din "iesirea" se specifica destul de clar despre sfințirea preoților. Așadar preoți au un mare dar primit de la Dumnezeu și doar Sf liturghie mai tine lumea. Va saluta cu multa pace Vasile păcătosul.

      Ștergere
  42. D-na Maria, posibil ca acest mesaj sa aiba legatura cu cele doua mesaje (cum bine spunea mai sus cineva, ca acest cutremur va fi in Martie):

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/02/oare-ce-pot-insemna-aceste-cifre.html?m=0

    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/01/un-cutremur-in-luna-martie-un-cutremur.html?m=1

    Atentie ! Nu se specifica clar ca va fi un cutremur de pamant...poate fi un alt fel de "cutremur" (politic, emotional-miscarea maselor/populatiei, atentat...etc).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit in fel si chip.. Posibil sa fie data 28 martie iar restul cifrelor numarul de victime.. Doamne Fereste-ne si Apara-ne! V.R.

      Ștergere
  43. Dragi mei voi incepe prin a marturisi ca Dumnezeu Exista.Acum 15 ani in timp ce citeam biblia am ajuns la un paragraf in care se spune...Cere-Mi orice si-ti voi da sa vezi ca Exist..iar eu am zis in sinea mea:Doamne fa sa vina la mine o pasare pe care sa pun mana pe ea...si ma-m dus la geam,am deschis geamul si asteptam,dar pasarile zburau linistite si nu veneau la mine,dupa cateva minute am adormit si un nepot de-al meu a venit la mine cu un porumbel care avea inele pe ambele picioare il gasise in balcon si nu mai zbura,l-am luat in mana si mi-au dat lacrimile de bucurie ca Dumnezeu imi aratase ca Exista si mi-am dat seama ca Domnul nostru al tuturora face lucrurile asa cum vrea El,asa si cu Maria Dumnezeu si Ingerii ii transmit lucruri pe care noi incercam sa le descifram cu mintea,nu cu inima.Sa-i multumim Domnului ca ne-a trimis-o pe Maria sa ne fie calauza si in fiecare zi sa fim mai iubitori si mai buni pentru ca aceasta e mantuirea noastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumos! Toata fiinta mea a zambit la ceea ce ai scris :)Multumesc!
      V

      Ștergere
  44. Aloo mai mult va contraziceti si va certati decat sa purtati o conversatie.offf fiecare are dreptate in felul sau nu cumva fiecare vrea sa para cine nu este.va pup Kamy

    RăspundețiȘtergere
  45. Ei cum a venit porumbelul la ține micuțul. Nu există zei nici semizei, trezitiva din poveștile pt copii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este nevoie sa fii sarcastic.Dumnezeu este bun si delicat si raspunde tuturor copiilor cu inima curata care cer cu sinceritate sa afle Adevarul.Domnul Nostru Iisus Hristos l-a apreciat pe Natanael care a crezut ca este Mesia doar pentru ca ia spus ca l-a vazut stand sub un copac.Iti spun asta spre binele tau...Sa fii binecuvantat.

      Ștergere
  46. comentarii aprobate care nu au nici o noima:

    vasileionel24 ianuarie 2016, 22:03
    ....se scrie ciudat si se întreruperea mereu ce scriu
    vasileionel25 ianuarie 2016, 08:30
    ....NU BATE BINE NICI TASTATURA
    Anonim24 ianuarie 2016, 20:18
    Toata tehnologia de altfel o avem de la INTRATERESTRII care sunt diavoli
    Anonim24 ianuarie 2016, 20:16
    Internetul e unealta diavolului,va rog publicati,multumesc!
    Anonim24 ianuarie 2016, 12:16
    Se va ridica bariera si se va separa oile de capre .Cine a citit biblia intelege >
    vasileionel26 ianuarie 2016, 16:20
    NUMAI PATRONII MEI POT DECLANȘA IN ROMANIA DACĂ VOR UN CUTREMUR DE PESTE 7 GRADE
    Anonim sef26 ianuarie 2016, 19:45
    Anonim18.14 -ITI VOI RASPUNDE ,,eo''la tat shi vrei.
    vasileionel26 ianuarie 2016, 08:37
    DOAMNA MARIA NIȘTE COMENTATORI MAU FACUT SA RAD...DUMNEALOR NU CUNOS TAINELE ASCUNSE DE PE CEALALTĂ LUME..ETC..SI NU POT ÎNȚELEGE CU INTELEPCIUNEA SAU LOGICA LUMEASCA
    Marian Popescu26 ianuarie 2016, 10:14
    OK DACA NU MAI INTELEGI NIMIC DUTE LA PSIHIATRIE,POATE ACOLO VEI INTELEGE CEVA.
    Anonim24 ianuarie 2016, 21:48
    Ce sunt butoanele "toschren"?
    Anonim25 ianuarie 2016, 10:41
    Aaa, vreti sa ziceti "touchscreen", ca la smartphone. Acuma am inteles
    Anonim24 ianuarie 2016, 15:52
    Parca sunt la teatru si vad piesa "Gaitele" dar cu o alta distrbutie..!!!daca n-ar fi de plans ,zau, ca as rade ...Duceti-va la biserica si va rugati ,nu avem nevoie de tot felul de mesaje ..ce zice PARINTELE CLEOPA in comentariul EVANGHELIEI de astazi ,comentariu ce se gaseste mai sus,fericiti cei ce au crezut dar n-au vazut .De ce ne incurcam printre mesaje pe care nu stim sa le decodam ?Sa fim tari in credinta pentru ca ce trebuie sa se intample se va intampla ..vrem sau nu vrem .
    Marian Popescu25 ianuarie 2016, 00:30
    CRETU ESTE ANTICHRISTUL INTRUPAT.SI MAI SUNT.
    Anonim23 ianuarie 2016, 19:57
    Nu schimba subiectul Anonim 18:52! Ce treaba au facut acestia? In afara de impotenta nu s-au remarcat cu nimic. Nici o performanta. Bibelouri in cu iz de Bruxelles si amprenta Ocultei... Fii roman!

    de ce nu sunt aprobate cele care au un minim de inteles si au legatura cu viziunea postata si ce se discuta? sa ma si tune daca am habar
    e posibil chiar si acest comentariu sa fie respins,doamna M face legea aici,asa ca suntem la mila dansei



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te ajut si pe tine, ,,lista a lui Shindler''- Fereste-te de nebunul puternic.

      Ștergere
  47. RĂSPUNS PENTRU TOȚI COMENTATORII...PATRONII MEI SUNT CEI DOI ARHANGHELII MIHAIL SI GAVRIIL

    RăspundețiȘtergere
  48. dne fereste nu mai inteleg nimic o dati din una in alta ce atata tam tam ave maria purisima va abateti de la subiect era vorba de un cutremur in postarea dnei maria si ati sarit la alte teme kiar k mam plikti rau hai pup

    RăspundețiȘtergere
  49. BRAVO stimate Anonim 26 ianuarie 2016, 19:48, BRAVO!

    Sunt 100% de acord cu tine si cu ce ai scris.

    Eu in locul doamnei Maria care se crede deja PLINA de Duh Sfant si mai are putin si se va crede la fel de neprihanita ca si fecioara Maria n-as accepta niciun comentariu anonim. Ori ai taria de caracter sa-ti asumi ce scrii, ori ciocu' mic si joc de glezne.

    In alta ordine de idei eu consider ca doamna Maria este o femeie bine intentionata care scrie pe blogul dansei ceea ce vede INSA sunt MARI PROBLEME cu comentariile dansei, comentarii care mie cel putin imi arata nivelul dansei de evolutie spirituala, nivel nemultumitor din punctul meu de vedere.

    Haideti sa incercam sa lamurim cateva "probleme":
    1. Credinta inseamna INCREDERE. Atat si nimic mai mult. Cand spui ca ai credinta in Dumnezeu inseamna ca ai incredere in doua lucruri:
    a. Ca Dumnezeu exista
    b. In deciziile pe care le ia Dumnezeu

    Daca spui ca esti credincios (adica ca ai credinta/incredere in Dumnezeu) ATUNCI:
    a. ORICE decizie pe care o ia Dumnezeu este binevenita in sufletul tau pentru ca ai INCREDERE/CREDINTA.
    b. ORICE rugaciune de a-i schimba vointa lui Dumnezeu denota:
    - LIPSA INCREDERII/CREDINTEI in capacitatea lui Dumnezeu de a lua DECIZIA CORECTA, ADICA TU esti mai destept decat Dumnezeu.
    - INCAPACITATEA TA de a te adapta deziilor lui si de a vrea sa i le schimbi considerand ca tu stii mai bine decat Dumnezeu.

    CATI SUNTETI CREDINCIOSI CU ADEVARAT? ZERO, ZERO, ZERO BARAT!

    AIA e credinta, restul este cancan! (paine si circ cum ziceau romanii)

    (continund)
    2. Dumnezeul biblic este un Dumnezeu neevoluat spiritual. Are TOATE defectele omului iar el nu are slujitori ci ROBI. EU REFUZ sa cred si sa ma supun unui astfel de Dumnezeu. DUMNEZEUL in care cred eu este o fiinta MULT MAI EVOLUATA SPIRITUAL DECAT MINE pentru ca daca eu as fi mai evoluat (si au fost oameni MULT MAI EVOLUATI spiritual decat Dumnezeul bibic, Dumnezeu sadic si meschin si ranchiunos si detinator de robi/sclavi) ATUNCI ar fi o MARE PROBLEMA!

    Dumnezeul biblic este un Dumnezeu care a fost creat dupa chipul si asemanarea oamenilor si care are toate calitatile si defectele oamenilor ori eu refuz sa cred si sa-i slujesc unui astfel de asa zis Dumnezeu.

    Dumnezeul in care cred eu este fiinta care a creat universul din iubire si tot ce a creat in acest univers a creat din iubire si din EL INSUSI!

    Dumnezeul in care cred eu este Dumnezeul care A DAT VIATA! Cum poate un zeu creator evoluat care poate crea un univers intreg sa IA VIATA? Este penibil si prostesc sa crezi asta. Dumnezeul in care cred eu este FORTA VIETII iar forta care i se opune lui Dumnezeu este FORTA MORTII, ENTROPIA, NIMICUL!

    Dumnezeul in care cred eu nu pedepseste si nu raneste PENTRU CA ESTE INCAPABIL DE A FACE ASA CEVA!!! PENTRU CA ESTE EVOLUAT SPIRITUAL SI ORICE FIINTA EVOLUATA SPIRITUAL = IUBIRE PURA SI NIMIC ALTCEVA! DINTR-O FIINTA EVOLUATA SPIRITUAL NU POATE IESI NIMIC ALTCEVA DECAT IUBIRE!!! INTELEGETI DOAMNA MARIA??? IUBIREA NU PEDEPSESTE SI NU RANESTE NICIODATA!!! NU DA CU BATUL SI CU NUIELUSA PENTRU CA ESTE INCAPABILA DE ASA CEVA!!!

    RăspundețiȘtergere
  50. 3. Duhul Sfant. HABAR NU AVETI CE ESTE SI CE REPREZINTA DUHUL SFANT! Duhul Sfant este DUH DATATOR DE VIATA NU ESTE UN DUH AL MORTII CARE SA IA VIATA ASADAR DUHUL SFANT NU POATE PEDEPSI PE NIMENI PENTRU CA ESTE INCAPABIL DE ASA CEVA! DUHUL SFANT ESTE DUHUL VIETII ESTE FORTA CREATOARE DIN ACEST UNIVERS SI ESTE DE SEX FEMININ, ADICA ENERGIE YIN! DUMNEZEU ESTE ENERGIE YANG!

    4. Sfanta Treime. Stiti ce reprezinta Sfanta Treime? TATAL, MAMA SI FIUL (ADICA EU, TU ETC)

    TATAL ESTE DUMNEZEU, MAMA ESTE DUHUL SFANT IAR FIUL SUNT EU, TU CREATIA!!!!

    CAND TATAL (ENERGIA YANG) SE UNESTE CU MAMA (ENERGIA YIN) IN INIMA ATUNCI VINE A DOUA NASTERE, VINE HRISTOSUL, SE NASTE FIUL/FIICA, CAND UNESTI IN TINE ACESTE DOUA ENERGII SI REALIZEZI TAO, INTREGUL, ABSOLUTUL, UNITATEA, HRISTOSUL!

    5. Bolile si necazurile care vi se intampla NU SUNT DIN VINA LUI DUMNEZEU ci din urmatoarele motive:
    a. LEGEA CAUZALITATII / LEGEA KARMICA - ce emiti ti se intoarce INTOTDEAUNA SI NEGRESIT. Dai o palma vei primi o palma, bine faci bine gasesti, cine ridica sabia de sabie va muri etc
    b. GANDIREA INCORECTA SI LIPSITA DE IUBIRE SI DE COMPASIUNE ESTE PRINCIPALUL VINOVAT PENTRU BOLILE PE CARE LE AVETI! Ura afecteaza inima, grijile afecteaza pancreasul si stomacul, mania afecteaza ficatul si vezica biliara, frica afecteaza rinichii si vezica urinara etc

    6. NU sunt cu nimic mai breaz sau ma cu mot decat NIMENI de pe acest blog!

    7. Spor la injuraturi. Chiar daca o sa ma injurati, scuipati si o sa ma batjocoriti o sa ma bucur din urmatoarele motive:
    a. Orice reactie am creat in interiorul fiintei voastre, fie ea pozitiva, fie ea negativa, inseamna ca ati citit postul meu si cuvintele mele vor ramane INTIPARITE in mintea voastra
    b. Va veti reamiti la un moment dat in viata voastra cuvintele mele si aceste va vor forta sa GANDITI! Ba, oare prostul ala chiar o fi avut dreptate?! GANDIREA ESTE UNUL DINTRE CELE MAI IMPORTANTE DARURI DIVINE DATE VOUA si eu vreau sa va exercitati dreptul de a gandi si a nu-i mai lasa pe altii sa va bage pe gat cu forta si cu lingurita adevarul lor. Sunteti liberi sa credeti ce vreti voi!!!

    Hai spor la treaba cu ganditul si cu injuratul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna asta cu urarea de injuraturi... Adevarul daca-l spui multi nu il cred...

      Ștergere
    2. Multumesc pt postare. O intrebare. In legatura cu bolile....cum explicati bolile aparute ca copii micuti? Copii care se nasc grav bolnavi. Ei nu au nici ura, nici rautatd, nici invidie.

      Ștergere
    3. din nefericire acele boli sunt boli karmice datorate karmei acumulate in vieti anterioare. de ex: daca un copil are astm este foarte probabil ca a strans de gat / strangulat / spanzurat pe altcineva intr-o viata anterioara si astfel "i se plateste" fapta printr-o boala care il lasa fara aer / il sufoca la propriu ca sa experimenteze si el la randul sau reversul medaliei. trebuie inteles ca cel care vine la intrupare este spiritul, spirit care poate avea nenumarate intrupari.

      mai sunt si spirite intrupate cu misiuni pentru a invata sau a-i invata pe altii lectii pe care acele spirite au refuzat sa le invete. lectiile in prima faza vin intr-o forma usoara iar daca spiritul refuza sa inteleaga anumite lucruri lectiile isi intensifica intensitatea pana la un punct in care pot deveni foarte dure. de ex: un spirit care nu invata lectia compasiunii si face "misto" de cei care sunt nevazatori sau in carucioare cu rotile ghici in ce se va intrupa in viata urmatoare? nevazator sau schilod, pentru a experimenta si el reversul medaliei. d-aia nu e bine sa judeci pentru ca ASTFEL vei fi judecat (te vei judeca singur in final caci NOI suntem cei mai duri judecatori ai nostri)

      cel mai bine este sa CASTI bine ochii si urechile si sa inveti pe cat posibil din pataniile celorlalti ca sa nu trebuiasca sa le inveti la modul mai dur. anumite lectii trebuiesc insa experimentate pe propria piele caci nu se pot invata altfel. cine s-a intrupat cu lectia de a invata ce este iertarea acel spirit va fi ranit de ceilalti caci altfel el nu poate invata sa ierte daca toata lumea se comporta cu el ca si cu un print. chestiunea este complexa precum zicea un viteaz care s-a semnat doar cu initialele: necunoscute sunt caile domnului. (mai degraba intortochiate zic eu)

      astept injuraturile. M L ai legatura. poate mai bagi o fisa cu lasitatea sau cu ce ti-o mai trece prin cap. (ar trebui totusi sa fi mai subtil si mai creativ daca vrei sa ma "prinzi" intr-o discutie in care sa-ti arati superioritatea intelectuala)

      Ștergere
    4. ARSENIE BOCA A SPUS CA EDUCATIA FATULUI ESTE IN CELE 9 LUNI DE SARCINA.CE FACE MAMA IN CELE 9 LUNI CAM ASA CEVA VA FI FATUL.NU SPUN EU,SPUNE UN SFANT CARE NU A FOST RECUNOSCUT CA SFANT SI PROBABIL NICI NU V-A FI RECUNOSCUT PREA CURAND DATORITA MANDRIEI BOR,DESI AVEA DARUL CLARVIZIUNII DE O ACURATETE REMARCABILA SI A FACUT DESTULE MINUNI.

      Ștergere
    5. Bun. Dar cei cu boli genetice? Care este parerea dvs in legatura cu puzderia de copii cu adhd, cu autism. Care este parerea dvs. in legatura cu acei copii care se nasc cu cancer? Multumesc.

      Ștergere
    6. Cei la care va referiti sunt veniti cu lectii pentru ceilalti din jurul lor precum: parintii sa invete iubirea si compasiunea, cum sa aiba grija de alte persoane etc

      Stiu, poate parea absurd, dar o explicatie mai buna nu am sa va dau. Sunteti liber s-o acceptati sau nu.

      Ștergere
    7. Emanuel oamenii inteleg greu, foarte greu... nu au cunoastere, nu au informatie. Au insa dogmatism. Daca le postezi informatie care e de mare ajutor pentru ei, o dau cu dogmatismul inainte. Nu prea ai ce le face. Mi-ar fi placut sa inteleaga... Exista doar cateva persoane care au cunoastere, aici. Te apreciez!

      Ștergere
    8. DACA NE IUBIM SUFICIENT DE MULT,NU ARE CUM SA AIBA COPIII ADHD SI CHIAR DACA AR AVEA,POATE CA NU NE-AR INTERESA.UN COPIL CU ADHD ESTE UN COPIL UNIC.NU TREBUIE SA GASIM DEFECTE,SA NE UITAM SI LA CALITATI.

      Ștergere
  51. EU NU TE INJUR CHIAR DELOC.E INTERESANT CUM AI PUS PROBLEMA.EU SPUN CA GANDUL IN SINE ESTE INSASI SUFLETUL.IAR CUVANTUL ESTE INSASI TRUPUL.

    RăspundețiȘtergere
  52. Drept raspuns la comentariile tale,Emanuel iti spun atat:,,Necunoscute sant caile Domnului''deci tu nu le poti cunoaste,parerea mea.Pe de alta parte,raspunde mie cu mana pe inima(si pe pct-le alea Karma)in ce ai crezut tu sau ce ai stiut tu fara invataturile gresite ale nimanui altcuiva in afara de tine-Sa zicem ca ai fi crescut singur,izolat,pe o insula.IN ACEST CAZ te intreb sincer:ai fi diferit sau nu fata de un eschimos,spre exemplu:)SI DACA DA,lamureste-ma si pe mine.(O sa iau lipsa raspunsului ca pe o lasitate ce o sa-ti darame multe din pcte-le alea,potential existente de altfel.P.S - nu am voie sa imi dau numele...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca vrei sa ma manipulezi pe mine va trebui sa te straduiesti mult mai tare. mai incearca. poate iti iese. oricum va trebui sa gandesti si asta nu este neaparat un lucru rau in cazul tau. :)

      Ștergere
    2. Stii ce inseamna ca ai rsp fara sa zici nimic 1.
      : fum, vant
      2. In loc sa judeci,cum singur cereai, involuntar te-ai bagat intr-o cutie.
      3. Sa nu ne formalizam.

      Ștergere
    3. Pe dumneata te manipulează diavolul.

      Ștergere
  53. D-na Maria,am putea corela cele doua mesaje de anul acesta, referitoare la cutremur si am putea spune ca vi s-a descoperit si luna in care se va produce: MARTIE .Gresesc?Cat despre aceste ,,meciuri"dintre utilizatorii blogului,nu cred sa intereseze pe cineva.De ce ne obligati sa fim martori fara voie? Va multumesc pentru curajul de a ne spune ca vom avea cutremur.E un mare curaj!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate,in privinta "meciului", voi tria mai tare Comentariile! Si-asa nu le public pe toate; multe le sterg,deoarece a ajuns blogul meu, mai ceva ca fb. Se poarta conversatii inafara articolelor publicate.
      Data CUTREMURULUI ? Nu as putea spune! Nu mi s/a spus o data anume. Dar se poate lua in calcul si ceea ce crezi tu.Da! Am avut nevoie de mare curaj,ca sa scriu că DUMNEZEU S-a mâniat pe noi, si ne va trimite un CUTREMUR DEVASTATOR. Dar cei credinciosi ,cu sufletul curat si cu inima plina de bunatate,vor fi ocrotiţi si nu li se vor intâmpla nimic rău.Mai avem timp ca sa ne indreptam si sa implinim PORUNCILE LUI DUMNEZEU, pentru ca BUNUL DUMNEZEU sa nu-si intoarca FAŢA SA de la noi. În loc sa ne smerim cu totii, în loc sa ne indreptam, sa mergem la SFANTA BISERICA, sa ne iubim Aproapele, majoritatea dintre noi,hulim pe DUMNEZEU, aruncam cu piatra, jignim si înjuram, si mai avem obraznicia, ca sa -I cerem socoteala LUI DUMNEZEU, de ce s-a razgandit si ne trimite CUTREMURUL DEVASTATOR.
      DUMNEZEU S -a razgandit in privinta pedepsei ,in cazul de faţă al CUTREMURULUI DEVASTATOR, pentru că si oamenii L-au părăsit,ÎL batjocoresc , ÎL hulesc ,ÎL înjură,si se omoara intre ei. Nu mai exista iubire si milă faţă de cei săraci si necajiti; nu mai exista dragostea faţă de Aproapele, căruia i se taie gatul ca la o pasare, sau este batut,injunghiat si impuscat fara regrete.
      DA ! DUMNEZEU va cerne PĂMÂNTUL de toate aceste rautati, si-l va lasa curat, gata pregatit pentru VENIREA FIULUI SĂU si MÂNTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS, în ROMÂNIA SFÂNTĂ, in IERUSALIMUL CEL NOU. As vrea sa stiu, care dintre toti cititorii BLOGULUI,au citit BIBLIA ,TESTAMENTUL VECHI si TESAMENTUL nou, in aceasta viata pe Pământ? Sau care a inceput a citi BIBLIA, pentru ca nu cumva sa se intample ceva, si sa plece la DOMNUL fara macar sa fi citit o siugura data ,BIBLIA? !Cu dragoste,MARIA.

      Ștergere
    2. Dar cine a citit Marea Evanghelie a lui Ioan?

      Ștergere
    3. Alexandru,eu am citit-o cam de vreo 10 ori :)nu ma mai pot desparte de ea,dorm chiar cu ea(ele) in pat pentru ca am vazut cum spiritele rele sar ca arse atunci cand o ating!Am trait atatea minunatii in timp ce o citeam!De cand am inceput sa o citesc ma simt precum Fat-Frumos care crestea intr-o luna cat altii intr-un an... :)
      Cine vrea sa cunoasca in detaliu viata Domnului IIsus va recomand cu toata increderea sa cititi.Aici gasiti traducerea corecta :

      https://jakoblorberromania.wordpress.com/autori/carti/

      Viorica

      Ștergere
    4. Si eu v-am spus ca Dumnezeu este foarte suparat pe toti oamenii si se va mania foarte tare din cauza hulelor ce ii se aduc pe acest blog, v-am avertizat acum ceva timp dar unii au sarit in sus ca de unde si cum de stiu eu ca Dumnezeu e suparat asa tare ce l-am vazut eu?? Da uite ca l-am vazut eu cu al treilea ochi,si e foarte maniat asa ca nu mai e scapare pentru nimeni vine mania. Si acuma cred ca vor fii reactii stupide la adresa mea dar nu mai pot eu de parerile voastre,eu doar v-am avertizat.

      Ștergere
    5. Maria noastra,eu am citit biblia,asa cum se spune cu trimiteri si am constatat cu uimire ca eram ajutata de multe ori sa inteleg ,caci ma "impiedicam"de fooooaarte multe ori :)
      Dar nu pot sa spun ca am inteles-o in totalitate!
      Viorica

      Ștergere
  54. EU DIN PACATE,DOAMNA MARIA,NU AM CITIT TOATA BIBLIA.AM CITIT DOAR BUCATI DIN VECHIUL TESTAMENT SI DIN NOUL TESTAMENT.V-AS FI FOARTE RECUNOSCATOR DACA V-ATI RUGA SI PENTRU MINE,CAND O SA VINA CUTREMURUL SA FIU PROTEJAT EU SI MAMA MEA.IN REST DACA NU SE POATE SA FIU PROTEJAT ATUNCI SA MOR CAT MAI RAPID.ASTA ESTE DORINTA MEA SI DESIGUR SEMENII NOSTRII SA FIE PROTEJATI,CAT SE POATE.PENTRU CA BANUIESC CA PAGUBE MATERIALE V-OR FI CEVA,PENTRU CA ALTFEL NU AR MAI FI CUTREMUR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriele de ce nu te rogi tu la patronii tai sa te protejeze pe tine si pe familia ta?! Cauti "pile" la doamna Maria? :D

      Uite iti dau eu un citat dragut din biblie: Iisus le-a zis: Căci cine va voi să-si scape sufletul îl va pierde, iar cine va pierde sufletul său pentru Mine si pentru Evanghelie, acela îl va scăpa.

      Iti "vand" eu un pont: eu de FIECARE DATA cand l-am rugat pe Hristos sa ma ajute M-A AJUTAT! E cum s-ar spune un pariu sigur! Eu imi "pariez" viata pe "mana" lui Hristos! Nu mai incerca sa-ti scapi "pielea" ca fara Hristos nu ai cum oricum! Lasa-te pe mana lui si n-o sa-ti para rau! Na ca "am dat" si din casa". :)

      Ștergere
    2. " eu de FIECARE DATA cand l-am rugat pe Hristos sa ma ajute M-A AJUTAT!" ---nu cumva te contrazici? :)

      " ORICE rugaciune de a-i schimba vointa lui Dumnezeu denota:
      - LIPSA INCREDERII/CREDINTEI in capacitatea lui Dumnezeu de a lua DECIZIA CORECTA, ADICA TU esti mai destept decat Dumnezeu.
      - INCAPACITATEA TA de a te adapta deziilor lui si de a vrea sa i le schimbi considerand ca tu stii mai bine decat Dumnezeu.
      CATI SUNTETI CREDINCIOSI CU ADEVARAT? ZERO, ZERO, ZERO BARAT!"

      Te taxez :) Emanuel draga, ca prea ai dat cu batul prin unele afirmatii ..." IUBIREA NU PEDEPSESTE SI NU RANESTE NICIODATA!!! NU DA CU BATUL SI CU NUIELUSA PENTRU CA ESTE INCAPABILA DE ASA CEVA!!!

      Toate au timpul lor...nu trebuie sa fortam pe nimeni sa manance o mancare care noua ne prieste dar care poate fi foarte indigesta pentru altii! Toate la timpul lor!

      Sper sa nu te superi prea tare pe mine dragul meu om dintr-o bucata :) si sper sa fii mai bland data viioare!
      Te imbratisez cu drag,Viorica!

      Ștergere
    3. Buna Viorica,

      Nu ma supar si recunosc ca am fost cam dur in exprimare, mea culpa.

      Si ca sa "scap de taxa" o sa ma explic mai bine de data asta cu ce am vrut sa zic ca sa se inteleaga clar (sper):

      1. Eu cand ma rog lui Hristos pentru ajutor eu HABAR NU AM care este vointa divina si daca exista vreuna pentru acea situatie. Sa-ti dau cateva exemple sa intelegi: eram la primarie sa dau cu subsemnatul din cauza unui vecin "binevoitor" iar doamna de la primarie era CHITITA sa ma "incalte" cu o amenda. Eu am zis doar atat in gand: Doamne Iisuse Hristoase ajuta-ma! Doamna respectiva a iesit din camera si dupa 30 de secunde cand s-a intors era alta persoana. Nu mi-a mai dat amenda ci m-a lasat sa plec cu rugamintea sa revin cu cateva documente.

      Alta situatie: muncisem foarte mult la un proiect care in ultima secunda nu mai puteam sa-l realizez din diverse motive. M-am rugat lui Hristos si treaba s-a rezolvat. Si mai sunt multe astfel de situatii in care eu nu mai puteam face nimic si o scurta rugaciune la Hristos a intors lucrurile.

      Referitor la ce am spus la credinta si increderea in Dumnezeu si in deciziile lui vine cam asa: Dumnezeu iti comunica decizia lui si tu incepi sa te targuiesti: dar vai Doamne, ai mila, nu e bine ce faci, mai gandeste-te! :)))

      Eu recunosc ca in timpul ultimului cutremur din Bucuresti cum a inceput sa se zgaltaie blocul in mintea mea tot repetam: DOAMNE AI MILA, DOAMNE AI MILA! si cutremurul s-a oprit repede si fara pagube. Eu nu am de gand sa ma bat cu pumnul in piept ca datorita rugaciunii mele s-a oprit cutremurul si nici n-am de gand sa ma bat cu pumnul in piept ca eu sunt un drept credincios. Credinta la mine este (sper ca macar atat) cat un bob de mustar. Eu (inca) nu am taria de caracter sa zic FACA-SE DOAMNE VOIA TA, eu inca ma mai indoiesc, ma mai targuiesc, il mai rog pentru ca daca as avea incredere oarba si deplina in Dumnezeu doar vorbele astea ar iesi din gura mea: FACA-SE DOAMNE VOIA TA ORICARE AR FI EA! Dar in cazul meu mai este mult pana departe.

      Am simtit si eu o mica (si repet o mica particica) din ce inseamna Duhul Sfant. Sa-l simti cum misuna prin tine, este ceva ireal si fantastic de frumos. Sa-ti pui mainile pe o persoana si sa-i iei durerea care o chinuise luni intregi. Asta pentru mine inseamna Duh Sfant, alinarea suferintei si restaurarea starii de bine, de sanatate, de echilibru. Reiki pentru mine inseamna Duh Sfant, duh datator de VIATA!

      Acuma sper ca am fost ceva mai clar si mai explicit.

      Ștergere
    4. Sunt invidios. Imi doresc sa am o astfel de experienta. Am incercat Reiki dar nu m-a ajutat deloc. Poate din cauza ca nu am crezut in asa ceva. Mai ales dupa ce am citit niste carti ale unui Mare maestru nu am mai crezut deloc. Sincer, mi s-au parut niste aberatii. Nici aici nu se vine cu raspunsuri clare. Dar...asta-i problema mea. Va felicit pt puterea de a aduce alinare celor din jur.

      Ștergere
    5. Reiki ? O porcarie de care profita smecherii pentru a castiga bani nemunciti de la bietele persoane cu probleme,acolo e mai mult efect placebo,nu dau doi bani pe reiki,reflexo,energo si toate caricaturile astea de terapii si pseudoterapeuti care au iesit ca ciupercile dupa ploaie.Vorbesc din proprie experienta,am incercat tot ce se poate pentru a-mi ameliora starea de sanatate,si am spus ameliora nu vindeca,am apelat la toti circarii astia care-i vedeti pe la tv si propun solutii miraculoase,totul este mincina,feriti-va de ei ca de cel viclean,va vor lua banii si nu va vor ajuta cu nimic,voi singuri va puteti ajuta,doar sa-i cereti ajutorul Domnului,mergeti la Sfantul Maslu,puneti preotii cu har sa faca slujbe pentru voi,si fiti convinsi ca ajutorul este deja primit,restul este desertaciune si goana dupa vant

      Ștergere
    6. Da, mi-a placut cum ai scris! :)Asa imi plac mie barbatii,hotarati dar cu inima blanda!
      Prietena ta,Viorica :)

      Ștergere
    7. Ce se face pe la noi prin tara in proportie de 98% sub numele de Reiki NU ESTE REIKI!!! GREU dai de profi adevarati si bine pregatiti (eu am gasit doar unul singur in tot Bucurestiul si am invatat Reiki pe bune de la el). Restul e doar vrajitorie si circ ieftin dar NU ESTE REIKI!

      Ștergere
    8. Din cauza faptului ca domeniul terapiilor alternative (corect ar fi complementare ca nu se exclud cu medicina alopata in niciun fel) nu este reglementat corespunzator ORICE PAPUAS se poate declara Mare Maestru Reiki. Imi vine sa vomit cand vad situatia asta dar nu am ce sa fac si din cauza situatiei asteia penibile oamenii de buna credinta sunt fraieriti de toti sarlatanii ordinari!

      De obicei oamenii vin la Reiki cand nu mai gasesc alte solutii si se asteapta la miracole. Fratilor as vrea sa va pot ajuta sa va vindecati in cateva minute precum facea Iisus dar eu nu sunt el. Reiki iti poate lua durerea cu mana cum se zice popular dar ca sa scapi de boli grele trebuie timp si rabdare. O durere de cap se vindeca rapid dar o boala cronica necesita timp pentru vindecare.

      SEMNE ca sa recunoasteti sarlatanii:

      DACA ii vedeti ca dau din maini si fac tot felul de semne FUGITI! (sunt cateva "semne" care se fac la gradul II de Reiki DAR alea se fac pentru a intari tratamentul CU PALMELE care se face pe pacient cel putin 30 de minute!!! (eu fac un tratament Reiki de minim 90 de minute pe pacient)

      DACA ii vedeti ca sunt cu ansa in mana si incep sa masoare FUGITI! (marea majoritate HABAR NU AU sa masoare corect cu ansa si treaba asta se numeste radiestezie si infoenergetica NU REIKI)

      Cel mai usor se convinge orice om care vine la un tratament Reiki caci SIMTE IMEDIAT ca se intampla ceva (marea majoritate simt palmele foarte fierbinti in locurile in care au probleme) si se simt revigorati dupa tratament iar durerile se estompeaza rapid. Am tratat un om care mai avea nitel si zbiera de durere. Avea probleme la un picior si il durea continuu de 5 luni de zile. Dupa doua ore de tratament pe locul cu probleme 3 zile a si uitat ca l-a durut vreodata piciorul. A trebuit sa revin cu tratamente pentru ca o situatie cronica nu dispare batand din palme si l-am si initiat si acum isi face singur tratament Reiki si nu-l mai doare piciorul. Il am martor. Alte cazuri de persoane pe care le-am initiat spuneau ca atunci cand simt ca au arsuri pe gat isi pun palmele si in cateva minute le trece arsura. Ii am martori. Eu nu mint, nu infloresc cu nimic si vorbesc din proprie experienta. Reiki chiar functioneaza si ajuta daca este practicat CORECT!

      La un tratament Reiki eu iau in prezent 50 de lei pentru 90 de minute! Vi se pare mult? La doctor dai 50 de lei doar sa se uite la tine si nu iti face nimic decat iti da o reteta.

      Ștergere
    9. Anonimule 28 ianuarie 2016, 18:15,
      te rog nu mai aduce jigniri sistemului REIKI. Tu nu sti si nu intelegi nimic in ce priveste acest sistem.

      Ca sa intelegi:
      REI= intelepciune divina
      KI= energie divina, forta universala, prana, in crestinism- lumina

      Cateva dintre afirmatiile Reiki:

      Începând de azi elimină teama,
      Începând de azi nu mai fi îngrijorat,
      Începând de azi devotează-te muncii tale,
      Începând de azi ai grijă de semenii tăi şi de toate fiinţele vii,
      Dimineaţa şi seara împreunează-ţi mâinile pentru rugăciune,
      Rosteşte aceste cuvinte din inima ta şi cântă aceste cuvinte.

      Dumnezeu sa te lumineze!

      Ștergere
    10. Orice eroare (karma) se plateste. Situatia sta in felul urmator:

      varianta 1: omul se ridica la alt nivel de constiinta, constientizeaza eroarea si este iertat prin voie divina;

      varianta 2: omul plateste cu suferinta/suferinte eroarea/erorile produsa/e acum sau alta data;

      varianta 3: un preot/terapeut il ajuta, omul se vindeca (fie prin ritual gen maslu/terapie) insa pentru acest lucru trebuie data o plata. La preot lasi o donatie, la terapeut platesti sedinta. Aceasta este o forma de plata a erorii personale nu prin suferinta ci din energia muncii tale si este absolut corect.

      Conform Legilor Universale, daca nu se constientizeaza eroarea si nu te autocorectezi prin intelegere unde ai gresit, PLATA trebuie facuta: fie prin suferinta fie altfel.

      Recomand varinata 1, este cea mai eficienta pentru om si Univers! (Mai greu este cum ajungem acolo)...

      Cu bine!

      Ștergere
    11. ANONIM 29 ianuarie 2016, 09:45,de unde ai tras concluzia ca nu stiu nimic? nu intelegi ca un "maestru" reiki mi-a luat o gramada de bani cu promisiunea ca "se rezolva" si dupa cateva luni de sedinte,doua uneori trei zile pe saptamana,am ramas leftre de bani si fara nici macar o ameliorare? intelegi ca i-am scris si "maestrului" O.D.Argesanu si recomandarea mi-a fost facuta de dumnealui spunand ca acel terapeut este foarte bun? Deci la ce te referi cand spui ca nu inteleg nimic?la faptul ca acel terapeut ma "aburea ca trebuie mai multe sedinte? pai normal ca trebuie mai multe,cu cat mai multe pt mine cu atat mai multi bani pt el,nu? sau la faptul ca in urma unor smecherii de "mambo-jambo" din maini pe langa mine mi-a acordat si mie gradul intai si dupa o perioada gradul doi spunand ca de acum ma pot trata singur?pai cum sa fac asta daca el care se numeste maestru nu a reusit?...asa ca mai lasa-ma cu filozofia ta de doi bani ca nu stiu nimic pt ca stiu mai multe decat crezi tu,probabil esti practicant al acestei terapii si te deranjeaza ca stric imaginea,dar este exact cum spunea domnul Emanuel,la noi in tara sunt raritati acesti terapeuti de terapii alterntive,si nu numai ei...nici macar preoti cu har nu prea mai gasesti,dar asta e alta poveste,cel putin ei se numesc oamenii Domnului

      Ștergere
    12. DOMNULE EMANUEL,DUMNEAVOSTRA SUNTETI IN POZA DE PROFIL?

      Ștergere
    13. Da, eu sunt. E un portret facut de un prieten pictor.

      Ștergere
    14. Pentru: Anonim29 ianuarie 2016, 12:35

      Tu ai dat peste un asa zis "maestru" de Reiki MODERN (care se aseamana cu adevaratul Reiki asa cum se aseamana margarina cu untul - arata la fel dar sunt cu totul altceva). Eu practic Reiki TRADITIONAL asa cum a venit de la mama lui din Japonia. Ce practic eu NU ARE NICIO LEGATURA CU CE SE PRACTICA PE LA NOI SUB TITULATURA DE REIKI! (doar arata la fel la suprafata precum untul si margarina atat)

      ADEVARATUL REIKI asa cum l-am descoperit eu are la baza INVATATURILE LUI HRISTOS! (prea putini chiar si dintre cei care practica Reiki Traditional au facut aceasta legatura pentru ca este una subtila dar nu asta este important ci faptul ca adevaratul Reiki chiar functioneaza)

      NU POT SA VA PROMIT VINDECAREA pentru ca omul este cel care se vindeca singur, ce va pot promite insa este un ajutor spiritual si energetic pentru a accelera vindecarea dvs. (daca aceasta este omeneste posibila)

      NU ORICE SE VINDECA PRIN REIKI, anumite cazuri pot fi ameliorate, unele cazuri pot fi vindecate integral DAR sunt si anumite cazuri in care chiar nu ai ce sa mai faci decat sa ameliorezi durerile pacientului pana cand acesta trece dincolo.

      Daca dvs. sunteti intr-o situatie in care medicina alopata nu v-a putut ajuta si cautati rezolvare in terapiile complementare si sunteti din Bucuresti va invit pe la mine. (emanuel.prichici@gmail.com)

      O sedinta Reiki dureaza de obicei 90 de minute si costa 50 de lei.

      Daca vreti dezlegari, exorcizari, rezolvari de diverse situatii sau mai stiu eu ce, eu nu sunt persoana potrivita sa va ajut. Pentru dezlegari si exorcizari mergeti la preot sa va citeaasca. Eu doar pun mainile pe pacient si las energia Reiki sa curga. ATAT. Restul e in mainile persoanei tratate si ale lui Dumnezeu.

      Ștergere
    15. Anonimule 29 ianuarie 2016, 12:35, Sistemul Reiki este ok, nu stiu la cine ai mers. Acuma tu sa intelegi ca vindecarile se fac cu voie divina. Nu terapeutul vindeca ci Divinul, chiar daca terapia ti-o aplica un terapeut. Terapeutul nu este decat un canal. Daca rezultate nu au fost, trebuia sa te opresti. Poate ca trebuia neaparat sa duci acea boala sau problema. Vindecarea merge pana unde Divinul permite.
      O boala pe care o duci este rezultatul unei erori, o plata karmica a ta de acum sau alta data sau a neamului din care te tragi. Ca sa te vindeci trebuie sa mergi pana in profunzime sa corectezi ceea ce a produs eroarea, de ex. un concept gresit asimilat ca un adevar. Degeaba in urma unei terapii sau maslului aparent te-ai vindecat. Radacina raului e tot acolo...Daca acel ceva nu este corectat prin constientizare, in urma terapiei sau maslului aparent problema dispare insa se va manifesta sub o alta forma mai incolo. De aceea este atat de important sa ne rezolvam problemele de constiinta.
      Daca ai pierdut bani, dpdv al Universului ai platit ceva de alta data, respectiv o gresala fata de energia banilor, a ta, de acum sau de alta data sau a neamului.

      Ștergere
  55. MULTUMESC DOMNULE EMANUEL. :) EU NU AM PATRONI,NU AM SCRIS ASA CEVA.DA IN COMENTARIUL DUMNEVOASTRA SUNT MULTE TAINE INTR-ADEVAR.EU MI-AM FACUT DATORIA,DE ASTA MI-AM PUS "PILE" :) PENTRU CA STIU CU CERTITUDINE CA ACEST CUTREMUR VA FI CURAND.

    RăspundețiȘtergere
  56. Dar cum ramane cu afirmatia aceasta ? ROMÂNIA este si va fi ocolită si ocrotită, de Cutremure devastatoare. Cred ca am auzit-o de zeci de ori dar niciodata nu am crezut-o.Pentru ca adevarul era altfel de cum se spunea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ramane ca si cu aia ca iese ponta presedinte,si cand nu iese spunem ca a fost un test,asa si cu asta,suntem ocrotiti dar cand ne loveste cutremurul devastator spunem ca Dumnezeu si-a intors fata de la noi ca suntem rai si etc...parca nu cunoasteti raspunsurile,ma mir ca mai intrebati,oricum cine trebuie sa raspunda nu o face

      Ștergere
  57. CE PATRIARH PURTA PATRAHIR ALBASTRU IN URMA CU 3000 DE ANI SI CUM AL CHEMA ?!

    RăspundețiȘtergere
  58. PRESUPUN,CA AFIRMATIA ERA VALABILA ATUNCI.AM FOST PROTEJATI PANA IN 2016.INSA DIN 2016 LUCRURIE S-AU SCHIMBAT.ORICUM,PRESUPUN,CA SUNTEM PROTEJATI IN CONTINUARE.DAR CUTREMURUL DIN PUNCT DE VEDERE STATISTIC TREBUIE SA SE PRODUCA PENTRU CA S-A TRECUT CU MULT LIMITA DE PERICOL,TREBUIA,STATISTIC VORBIND SA SE PRODUCA PRIN 2014.

    RăspundețiȘtergere
  59. e asta ne mai trebuie un cutremur k in rest e ok eu ce sa mai zic k stau in bloc k 14 etaje? E kool nu ? Dne macar sa mor repede sa nu ma chinui oricum nu tin la viata mea nu mai am pe nimeni drag aproape .dzeu e mare

    RăspundețiȘtergere
  60. Sarut mana !
    Sunt o gramada de ipoteze, de comentarii, de pareri bune si mai putin bune...
    O singura intrebare ne ramane care ar trebui sa ne preocupe. Suntem pregatiti sa plecam din lumea asta ? Cati ne vom mantui ?

    Cu aleasa pretuire,
    Dragos Cristian

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineaţa DRAGOS!

      Oamenii credinciosi, buni la inima si smeriti la suflet, dornici de a implini VOIA LUI DUMNEZEU, asa cum esti si tu , vor fi ocrotiti si păziti de tot raul si de tot necazul. Un CUTREMUR DEVASTATOR nu inseamna ca vom muri cu totii. Se vor prabusi o parte dincladirile vechi,dar asta nu inseamna că, DUMNEZEU nu-i va ocroti pe cei care locuiesc acolo, sau in alta parte. LUMEA s-a inrait mai rau ca niciodat. DUMNEZEU voieste sa fac curatenie, si sa nu mai lase pe acesti Criminali sa-si mai omoare Aproapele. Cu vorba buna, acestia nu s-au intors la CREDINŢA,si au continuat sa ucida sub orice chip.Numai DUMNEZEU PREA BUNUL stie cine isi uraste APROAPELE ,stie cine omoara si schingiuieste, stie ci uraste NUMELE SĂU, si numai EL decide pentru ficare dintre noi. Noi trebuie sa fim buni, sa implinim VOIA SA, si nu avem de ce ne teme. Te imbratsiez cu drag, si fii asa cum te stiu eu! Credincios,milos si gata pentru fapte bune. Cu dragoste,MARIA

      Ștergere
    2. Bine ai venit pe acest blog! Ai perfecta dreptate,este singura intrebare care ar trebui sa ne preocupe.Cu drag,Liliana!

      Ștergere
    3. Doamna Maria,cu tot respectul dar in mesajul de mai sus (9:54) ne spuneti ca oameni buni vor fi ocrotiti si feriti de tot necazul,ori aceste cuvinte le-ati scris si despre Romania,ca va fi ferita si ocrotita de un eventual cutremur,si uite ca acum ne spuneti ca nu mai este,dar incercati sa ne linistiti spunand ca Dumnezeu o sa ocroteasca intr-un fel oamenii buni si credinciosi ,si o sa-i piarda pe cei rai...si spuneti " sa nu mai lase acesti criminali sa-si omoare aproapele" si " au continuat sa ucida cu orice chip" si "Dumnezeu stie cine omoara si schingiuieste", acum eu incerc sa-mi dau seama la ce fel de criminali si schingiuitori faceti referire,pt ca daca va referiti la cei pe care-i cunoaste toata lumea ca si ucigatori de trup,atunci va spun cu parere de rau ca in Romania nu prea avem multi de genul asta in libertate deci un cutremur devastator nu ar fi justificat decat daca distruge anumite cladiri pe ici pe colo si ceva celulue la puscarie,pe de alta parte daca va referiti la acei criminali si schingiuitori care ne omoara si trupeste si sufleteste in fiecare zi cate putin,atunci treaba sta putin mai diferit,dar nici asa nu se justifica un cutremur major,e suficient unul care sa distruga casa poporului in plina activitate dar mai sunt si nevinovati pe acolo,asa ca intrebarea mea este,restul oamenilor care vor pieri in Romania la acest cutremur ce vina au?desigur puteti spune ca stie Dumnezeu.Dar va intreb si stiu sigur ca nu o sa-mi raspundeti,de ce nu-si varsa Dumnezeu furia pe cei care nu-l recunosc cu adevarat si se inchina altor zei,iar pe cei care-L recunosc doar sa-i "mustre" cum spuneti d-voastra cu cate o grindina sa zicem, un cuttemur de 3 grade sa mai zicem...cu evenimente de-astea mai minore care sa te puna pe ganduri,pentru ca vedeti d-voastra,in Romania sunt muuuulte biserici si muuuulte manastiri,duminica bisericile sunt mereu pline,la manastiri e un pelerinaj continuu,ca sa nu mai vorbim pe la moaste,deci nu se poate spune ca nu incercam macar sa ne apropiem de Dumnezeu,in ce alte tari mai vefeti oameni inghesuind-u-se in biserici si la moaste,sau cozi interminabile la morminte de sfinti?si totusi Dumnezeu ne pedepseste.De ce? si intrebarea nu-i este adtesata Donmului,ci oamenilor care cred ca sunt capabili sa ofere un raspuns ,inclusiv doamna Maria. Zi implinita sa aveti!

      Ștergere
    4. Viitorul nu este batut in cuie A.12. 10 iar explicatiile ar putea fi nenumarate.Dar daca eu as sti,crezi ca m-ar interesa sa spun? Totusi sa te induc in eroare un pic:Ce parere ai de kilaritul cateilor,e fara urmari ?Am incercat sa-ti raspund eu ,unul dintre cei mai mari prosti din toate timpurile.

      Ștergere
    5. paaai ce sa zic,in satele si orasele romanesti se kilaresc multe animale,se bat caii pt ca se face agricultura ca in evul mediu,se bat bovinele,se mai sacrifica pasari si animale,dar astea toate se fac de veacuri,nu cred ca-i un motiv pentru un cutremur devastator...atunci hai sa stergem toate satele romanesti de pe fata pamantului..dar ca sa-ti raspund la intrebare,NU...nu cred ca kilaritul cateilor ramane fara urmari,totul se contabilizeaza undeva si fiecare isi va plati cu varf si indesat partea,si stai linistit ca nici eu nu-s vre-un destept...de fapt cred ca bubuie prostia in mine,dovada ca ma apuc sa-mi dau cu parerea pe-aici in loc sa-mi vad de treaba mea

      Ștergere
    6. Daca merg in padure si ma musca ursul, e vina mea. Eram pe teritoriul lui. Daca ma duc in parc si ma musca cainele, e vina lui. Nu sunt adeptul omorarii cainilor
      dar, fratilor, eu problema asta nu o pricep. Marii iubitori de caini sunt toti vegetarieni? Daca mananca miel de Paste e ok, dar daca trebuie sa dispara cainii maidanezi e grav? Acei caini, daca nu stiati, sunt carnivori ceea ce presupune ca pt a-i hrani trebuie sa sacrifici alte animale. Unde-i logica? Iubesc animalele, am 2 caini care sunt hraniti, vaccinati, deparazitati si care stau in curtea mea. Astia de pe strada, vai mama lor. Bolnavi, lihniti... Cand ies copii pe strada nu vreau sa imi fac griji ca e posibil sa ii tavaleasca, daca nu mai rau Doamne fereste, un maidanez. Sunteti ipocriti cei care sustineti ca un caine e un biet suflet. Pe principiul asta ar trebui sa lasam in viata si soarecii, sobolanii, mustele, tantari, etc, etc. De ce sa discriminam? Ok, nu exterminam cainii dar de ce nu se intelege ca nu au ce cauta liberi pe strazi. Ii iubiti atunci ii luati in casele voastre. Nu va obositi cu injuraturile ca nu ma impresioneaza.

      Ștergere
    7. nu stiu cum sant cainii vagabonzi pe strada ta,dar deca as putea sa postez cateva fotografii cu cei din cartierul meu te-ai ingrozi,sunt atat de adaptati la toate conditiile incat cred ca au supravietuit doar cei mai puternici,nu vezi caine jigodit sau nemancat,sunt atat de robusti si bine proportionati incat cred ca daca isi formeaza o haita pot face ravagii pana sa fie exterminati,problema insa nu sta asa pentru ca desi sunt mari si impun teama,sunt si foarte blanzi,eu personal am pus mana pe destui,desi cu teama la inceput pentru ca un singur exemplar m-ar face praf in cateva secunde,si am vazut ca nici copiilor nu le este teama de ei,de multe ori chiar cainii sunt cei care se bucura de prezenta lor incepand sa dea din coada si facand tumbe cand ii vad,probabil mai primesc ceva mancare,ca astia mici primesc la scoala un corn vai mama lui si nu il mananca si nici nu-l da altui copil mai nevoias,pentru ca un copil nu gandeste asa,deci prefera sa-l dea animalului,si de acolo prietenia.Nu am auzit niciodata de un caine vagabont sa fie agresiv la mine in cartier si nici in oras ,prefer sa vad un caine in libertate decat sa-l vad in lant asa cum vedeam in copilarie cand mergeam la sat,majoritatea satenilor tineau cainii in lant pe diferite motive,ca mananca pasari,ca umbla in gradina si calca pe rasaduri,etc,poate ca este un animal,dar nu merita sa stea o viata in lant,eu am avit 'razboaie mari"cu bunica pana am convins-o sa nu lege cainele,si mare i-a fost mirarea cand a vazut ce cuminte si ascultator a crescut acel caine,punea farfuria cu mancare langa el si o zi intreaga nu se atingea de mancare decat daca-i zicea "hai mananca"...dar ma opresc aici,cred ca o sa intelegeti ce am vrut sa spun

      Ștergere
  61. http://m.gandul.info/stiri/trei-cutremure-in-romania-miercuri-seara-15002237

    RăspundețiȘtergere
  62. Trei cutremure în România, miercuri seară
    astăzi, 09:31
    

    Trei cutremure au fost înregistrate în România, miercuri seară: două în judeţul Vrancea şi unul în Marea Neagră.
    Primul cutremur a avut o magnitudine de 3.1 şi s-a produs la o adâncime de 74 de kilometri în jurul orei 21, în judeţul Vrancea, iar al doilea s-a produs două ore mai târziu în aceeaşi zonă seismică, dar la o adâncime de 100 de kilometri. Cam la aceeaşi oră, a avut loc un cutremur şi în Marea Neagră, la graniţa româno-bulgară, care a avut o magnitudine de 3.5 şi s-a produs la o adâncime de doar 7 kilometri.

    De la începutul anului, în România au avut loc 10 cutremure în zona seismică Vrancea, cu magnitudini cuprinse între 2,6 şi 4,1 grade pe scara Richter, scrie b365.ro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna Maria,îmi cer scuze ca postez altceva decât se vb aici dar am considerat că ar trebui sa știe și alții despre oful unui tânăr din Colectiv.

      http://www.romaniatv.net/mobi/scrisoarea-unui-supravietuitor-din-colectiv-pentru-statul-roman-sunt-extraordinar-de-dezamagit-de-tine_270895.html

      Scrisoare deschisa adresata statului roman, cu privire la kit-ul medical destinat ranitilor din Colectiv:
      “Draga” statule roman...
      Sunt unul dintre “satanistii” care au ars in clubul Colectiv in data de 30-oct-2015.
      Asa ca din start iti spun ca sunt extraordinar de dezamagit de tine. Am crezut ca “ne luam tara inapoi” cand am votat un neamt mut si plimbaret, dar n-am facut altceva decat sa votam alti lupi imbracati in piei de oaie. Vorba neamtului: “ghinion”.
      In urma serii cu pricina, 63 de suflete tinere s-au dus in lumea celor drepti, pt ca angajatii tai au facut acte pe genunchi, preamarind spaga in detrimentul adevaratei sigurante a cetateanului...stii tu...aia reala, in care tre’ sa traim si sa fim sanatosi, nu sa fim vanati aiurea de rutiera pe strada, cu radarul prin lanul de porumb. ISU a luat o spaguta sa treaca cu vederea numarul de iesiri de urgenta si de stingatoare, primaria sector 4 a luat o spaguta si a dat o autorizatie de restaurant cu 80 de locuri pe scaun, unui club cu sala de spectacole, si mai sunt...deja le stii din dosarul deschis.
      Sunt dezamagit ca ai spus ca avem de toate si ne descurcam, desi in spital am avut pansamente pentru arsi abia la 4 zile dupa internare. Medicii din Belgia au declarat clar ca o asemenea catastrofa nu poate fi gestionata de catre nicio tara din UE de una singura, deci ar fi trebuit sa ceri din prima ajutorul, nu sa institui celula de criza cu contact prin e-mail, la 2 luni si jumatate dupa eveniment (notificare primita pe mail pe data de 20-ian-2016, cu document atasat si datat 14-ian-2016).
      Sunt dezamagit pentru ca ai spus ca vei intocmi 400 de kit-uri in valoare de 2800 lei pentru cei afectati, in conditiile in care ai luat banii de la Crucea Rosie, bani donati de catre bietul popor pe care-l supui in loc sa-l reprezinti, iar kit-urile inca nu-s de ajuns.
      Desi am fost multi internati la spitalul Elias, tu, “draga” statule roman, ai trimis numai 5 din aceste kit-uri la acest spital. La mine n-a mai ajuns niciunul, la fel cum n-au mai ajuns nici la altii. Deci ne izbim de primul paradox idiotic al conducerii tale: pentru aproape 400 de oameni prezenti la concert, din care au fost victime undeva peste 200, dintre care 63 au decedat, tu ai facut 400 de kit-uri care...nu au fost suficiente. Cum vine asta statule? 400 de kit-uri n-ajung la 173+ de bolnavi? Ca aritmetica mea imi da deja cu virgula si radical.

      Ștergere
    2. Al doilea paradox este pretul. “Draga” statule roman atasez aici inventarul unui kit ajuns la prietena mea, si ea arsa in Colectiv:
      Nr crt Denumire Buc Pret/buc LEI Total LEI
      1 HYDROSORB 10x10 2 22,20 44,4
      2 HYDROCOLL 20x20 1 60 60
      3 HYDROCOLL 15x15 1 60 60
      4 TENDER WET PLUS 10x10 4 43,8 175,20
      5 TENDER WET PLUS 7.5x7.5 4 31,50 126
      6 CIMEOSIL 14 G 1 200 200
      7 TOUCH HAND SOAP 200 ML 1 8,50 8,50
      8 HYDROCOLL 10X10 box10 buc 1 194 194
      9 SORBALGON 10X10 box10 buc 1 155 155
      10 GRASSOLIND 10x10 box10 buc 1 18,50 18,50
      11 GRASSOLIND 10x20 box30 buc 1 68 68
      12 ATRAUMAN AG 10X10 box10 buc 1 63 63
      13 ATRAUMAN AG 10X20 box10 buc 1 104 104
      14 Alcool sanitar 500ml 1 4 4
      15 PROTEX sapun lichid 300 ml 1 11,99 11,99
      16 STRATADERM 10g 1 77 77
      17 Betadine solutie cutanata 1000 ml 1 69 69
      18 Betadine sapun chirurgical 1000 ml 1 61 61
      19 SORBALGON 10x20 2 41 82
      TOTAL GENERAL 1115,99
      Sursele preturilor sunt usor de gasit pe internet, la o simpla cautare pe google. E vorba de Farmacia Tei, Farmacia Pervita, Farmacia Stejara, Cimeosil (importatorul) si banalul Carrefour. Preturile au fost culese in data de 27-ian-2016. Daca aruncai un ochi pe internetul pe care-l controlezi ca un cerber cu legi de tip big brother, dadeai de preturi bune. Faceai o licitatie, ca pentru montajul bordurilor si astupatul gropilor, si gaseai solutia buna. Sau poate nu asta a fost scopul tau. Tu sa-mi spui!
      Mentionez ca in kit trebuia sa fie si un tub de contractubex, care insa nu a fost prezent la apelul de predare primire. In bunul spirit romanesc, a fost insusit de altcineva, nu stiu exact...cert e ca nu era prezent. Iar pretul, statule, pretul ala de 2800 lei, care de fapt real este de 1116 lei, nu-mi arata decat faptul ca esti extrem de prost manager al fondurilor. Cum D-zeu ai reusit sa-ti vinzi din propria firma (esti unic actionar la Unifarm) mai scump in sistem en-gros, decat vinzi clientului de rand la tejghea in sistem en-detail? Asta este o performanta realizata numai si numai de tine, de genul daciilor logan de politie de peste 50.000 euro sau al pretului autostrazii de la Campia Turzii la Gilau, asta ca sa enumerez numai 2 din gafele tale. Esti demn de cartea recordurilor pt cel mai slab pregatit administrator.
      Daca nu esti un slab manager, atunci esti foarte bandit si te-ai gandit ca pe langa taxele si impozitele (cele mai mari din Europa) si alte accize (de exemplu, cea mai scumpa benzina din Europa), ai putea pune mana si pe banii adunati de crucea rosie din donatii facute de catre oamenii simpli, muncitori, care si asa iti alimenteaza pana la refuz frigiderul, iti construiesc casele si-ti umplu rezervorul, ca tu sa ai coloane oficiale, in care mor alti oameni nevinovati, in gropile tale...dar mor in misiune...ai o scuza, ce sa zic...insa in fata noastra nu tine scuza asta.

      Ștergere
    3. Al treilea paradox este utilitatea acestui kit. Statule, acest kit contine chestii inutile ranilor inchise, cum ar fi betadina, mepilex-ul, atrauman-ul, touch hand soap (sapun), protex (alt sapun), si altele, care nu ne mai sunt folositoare acum, dupa aproape 3 luni dupa eveniment. Astea trebuiau atunci, cand ziceai ca ai de toate, dar n-aveai nimic. Ce sa fac cu sapunul chirurgical sau betadine? Crezi ca-mi operez prietena in bucatarie? Sau cu ce ne ajuta in mod special un sapun normal lichid? In niciun caz sa nu crezi ca suntem niste nespalati. Spre ghinionul Romaniei, cei care au fost acolo, erau in majoritate oameni educati, de o mare calitate, atat umana cat si profesionala. Adica aia care-ti platesc taxe, care n-au cersit la Paris sau la Roma, care dadeau pe carti si ultimii bani si nu-si construiau casa cu turnulete, cu banii luati din tunuri cu tine sau din furt.
      Ranile celor externati sunt deja inchise si n-ai nicio scuza in a nu sti acest lucru, atata vreme cat tu si crucea rosie, mana in mana, ati cerut hartiile de externare, (multe dintre ele facute tot pe genunchi...de exemplu, in hartia mea de externare nu se specifica decat dosul palmei si degetele unei maini...nu si incheietura si cotul ei, fruntea, urechea si incheietura celeilate maini.). Plus de asta, stim toti deja ca ranile sunt diverse si fiecare bolnav are nevoi speciale, deci cum ai ajuns tu la concluzia ca toti avem nevoie de aceleasi lucruri? Ziceai in presa ca te-ai sfatuit cu niste medici. Recomandarea mea este sa le asiguri reconversia profesionala catre patiserie, sau drumuri si poduri, pt ca nu poti pune egal in asa ceva. Ranitii au acum nevoie de acei plasturi cu silicon, putini in kit, creme speciale si echipamente constrictive (veste, manusi, etc). Ranitii au nevoie de fonduri, pt ca primesc numai 70-75% din salarii fiind in concedii medicale, dar dau cate 6-700 lei la intretinere sau gaz, pt ca stau cu caldura la 24 grade, neavand termoreglaj in pielea arsa d-abia inchisa. Sa mai aduc aminte si de faptul ca au trebuit sa tocmeasca oameni pt cumparaturi, curatenie, gatit, pt ca cei mai multi dintre ei, o buna perioada de vreme, nu si-au putut folosi mainile?
      Oamenii au donat pentru ca noi sa fim normali, sau cat de cat normali, dupa o asemenea catastrofa. Alti oameni au iesit in strada si au daramat un regim de-al tau statule, pt ca tu sa numesti un alt regim format din tehnocrati, niste profesionisti, care sa reduca acest flagel din Romania, numit coruptie. Si ce ai facut tu cu acest vot de incredere statule? L-ai folosit pe post de hemorzon...ca sa pastram termenii medicali. Desi a fost scandal pe tema donatiilor, nu te-ai sinchisit niciun pic sa faci un mic control, sa vezi ce dotari pt spitale au fost cumparate din banii de donatii. Desi se vehiculeaza sute de mii de euro donate spitalelor, noi am dormit in lenjerie ingalbenita sau cu gauri in Elias, lenjerie care nici nu se schimba in weekend. Eu nu am stat in pat pentru arsi, nici prietena mea si nici ceilalti care erau deja pe salon. Albumina a fost adusa cu sacrificii, gratie unei persoane minunate, careia nu-i voi da numele acum, pentru a nu-i crea probleme, dar a venit pe numele ei, prin eforturile ei, nicidecum ale spitalului. Iar acum, tehnocratii tai, statule, dau verdicte care de fapt sunt lipsite de profesionalism.

      Ștergere
    4. Statule, schimba-le statutul, te rog, din tehnocrati in diletanti. Macar asa mai ai o sansa in a reusi sa ne pacalesti la urmatoarele alegeri, cand din nou vom vota raul cel mai mic...pt ca se pare ca bine, in Romania, nu va fi niciodata. Iar cand plangi ca n-ai profesionisti, statule, gandeste-te bine ca tu i-ai alungat, prin hotie, coruptie si prost management.
      Ca un angajat al poporului ce te afli, nu inteleg cum reusesti a-ti pastra slujba, in ciuda nemultumirilor noastre. Ti-am cerut demisia de zeci de ori pt gafele pe care le faci, dar tu tot acolo esti. Noi in schimb, cand lucram in firmele pe care le au prin cunostinte si rude toti reprezentantii tai, suntem imediat penalizati si concediati daca nu ne facem treaba.
      Nu asculti de alegerea noastra exprimata prin vot democratic, garantat de constitutia emisa de catre tine, de a fi micsorat efectivul tau la 300 de oameni. Tu te incapatanezi in continuare si tragi de la buget bani pt inca 300, iar ca sa fie treaba pana la capat, ti-ai mai votat si pensii si salarii speciale. Si nu sunt mici, statule, sunt chiar prea mari comparativ cu nivelul salarial al romanului de rand. Altii muncesc si produc pt tine si tot nu primesc atat. Si sa stii ca si ei au raspundere mare. Vrei salariu si pensie ca-n Germania? Pai du-te si guverneaza in Germania, pt ca asa ne-ai spus si tu noua cand am cerut salariul minim ca la nemti.
      Pai cum vine treaba asta, statule? Poti raspunde?
      Un “satanist”

      Ștergere
    5. ,,,Deci tu spui satanist. din cate cunoastem despre,parca tamaia si crucea ar rezolva problema. acum intreb?: nu cumva dupa ce ma impingi pe scari ma intrebi ca de ce ma grabesc ? CA URMARE A SATANISMULUI poate apare oricand ARSURA ''''

      Ștergere
  63. Pentru faptul ca nu mi-ati publicat interventia,mi-ati dat de inteles ca am avut dreptate.Ca acea conexiune facuta de mine intre mesajul despre cutremur devastator in martie si cel de acum, ca va fi in Romania, sunt una si aceeasi.Eu va multumesc mult, Doamna Maria!!!Sunteti o persoana inteligenta si cu bune intentii !

    RăspundețiȘtergere
  64. Doamne, citesc, atat cat pot din comentarii , si nu imi vine sa cred! Purceaua e demult moarta in cotetul poporului roman si noi ne ocupam cu a fi orgoliosi, a ne semeti, a-i jigni pe ceilalti, a arata ca NOI STIM. Nu stim, de fapt, nimic. ADEVARUL legat de ce se va intampla il stie doar Dumnezeu si il schimba, daca vrea, intr-o fractiune de secunda, fara sa ne anunte. In loc de a fi orgoliosi si a ne da destepti, ar trebui sa ne autoanalizam, sa ne smerim si sa ne dam seama ca noi, in absenta Scanteii Divine din noi si a cunoasterii pe care ne-o da EL,nu suntem nimic. Noi nu creem nimic, totul vine de la Cel-care-a-creat-TOTUL. Cei care sunteti bolnavi sau aveti apropiati bolnavi, care aveti nevoi sau probleme mari, intrebati-va unde gresiti de va trage Dumnezeu de maneca sa va indreptati greselile. Fiti mai umili si mai smeriti, caci daca si-ar lua Creatorul mana de pe voi de tot, intr-o clipita nu ati mai fi DELOC. Nu va osteniti sa intrati in polemica cu mine, caci nu am sa pic in plasa. Si, doamna Maria, nu mai permiteti comentarii ca Anonim, fiecare sa isi asume o identitate, fie ea si alta decat cea reala - la adapostul Anonimului de la ora X este mult mai usor sa scrii orice. Fiti binecuvantati!

    RăspundețiȘtergere
  65. Pai d'aia ai ajuns tu la maini magice (bioenergetice)pt ca le cam zici bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-as vrea sa te dezamagesc, dar trebuie sa iti spun adevarul, care poate fi si o lectie pentru cine vrea sa priceapa ceva si sa nu judece. Eu sunt foarte talentata la handmade - cam ce mi-am propus sa realizez s-a materializat in mainile mele. Am facut lucruri frumoase, de bun gust, pe care le-am vandut si am obtinut bani foarte frumosi, neasteptat chiar de multi. Nu a zis nimeni despre ceva facut de mine ca nu e de foarte bun gust. (cand faci ceva din suflet si cu energie buna se simte). Ei bine, a inceput sa creasca orgoliul, lauda de sine si mandria, uitand CINE sta, de fapt, in spatele tuturor realizarilor mele. De cand mi-am luat numele de MainiMagice nu am mai pus mana pe nimic, desi am tot ce-mi trebuie ca materiale si unelte si darul meu parca este blocat. Asa ca, atunci cand ma voi smeri suficient si cand ma voi vindeca suficient de orgoliu, stiu ca Dumnezeu sau oricum vrei sa Il numesti pe Creator, imi va debloca darul si mainile mele vor prinde viata din nou. Si, cine stie, poate ce ai crezut tu despre mainile mele va deveni adevar, daca EL va considera ca merit sa lucreze prin mine. Fiti binecuvantati!

      Ștergere
    2. In opinia mea esti pe drumul cel bun si nu te separa de ,,victorie''decat zidurile pe care chiar tu le ridici in juru-ti

      Ștergere
    3. Incepeti sa faceti curatire si purificare sufletului prin rugaciune asa o sa va deblocati harul din maini,si energia va curge din nou..rugaciune multa.Spor!

      Ștergere
    4. Nu zici rau deloc, ba zici chiar foarte foarte bine draga Anonim. Eu am postat pe pagina mea de pe facebook "Reiki Traditional" interviul cu parintele Arsenie Papacioc care spunea ca CEA MAI BUNA FORMA DE RUGACIUNE ESTE PREZENTA CONTINUA! (in Dumnezeu)

      Eu incerc pe cat posibil sa fac aceasta forma de rugaciune continua stand cu gandul atintit catre Hristos. Nu-mi place sa ma rog folosind cuvinte multe ci doar ma gandesc la el mai tot timpul.

      Si da, este foarte posibil si probabil ca energia care curge prin palmele mele sa fie potentata si de Hristos caci eu de fiecare data cand incep un tratament Reiki il rog pe Hristos sa vina si sa participe si el. Imi imaginez mainile lui Hristos contopindu-se cu mainile mele pe care le tin pe pacient.

      Ștergere
  66. MULTA FILOZOFIE STRICA.TREBUIE SA SIMPLIFICAM LUCRURILE SI NU SA LE COMPLICAM.DIN MULTITUDINEA DE DOCTRINE SI FORMULE PUTEM AVEA CURAJUL SA FACEM UNA SINGURA.TOATE SUNT IN ACORD.SI ASTFEL DIN 10 FORMULE PUTEM FACE UNA 10>1.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriel, exista dogmatismul care nu permite ce ai scris mai sus! Te lovesti foarte mult de el... acest "virus" blocheaza calea spre evolutie!

      Ștergere
  67. Noua Ordine (religioasa) Mondiala :))) - asta se si vrea de catre unii dar opozitia iti inchipul ca este foarte puternica. Cati oameni atatea pareri deci nu cred ca pana nu mai crestem noi spiritual interior sa se intample vreo "minune" d-asta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta Emanuel! M-am lovit de dogmatism in incercarea de a ajuta ... unii au obloane si nu vad numai intr-un fel. Pentru ei doar acel fel exista... ce sa le faci? Caci ei se autosaboteaza... Poate a da Bunul Dumnezeu si se va produce o minune in constiinta romanilor! Insa nu stiu cand si cum!

      Ștergere