vineri, 22 ianuarie 2016

O VIZITĂ PLĂCUTĂ ! DOUĂ OZN - URI ŞI DOI EXTRATERESTRI DIFERITI !

                                                                   21  Ianuarie 2016,ora 16,15 !

                                                Dragii mei,

Se pare că ,este timpul aparitiei prietenilor nostri,Extraterestri. 
Astăzi după amiază,in timp ce scriam aici pe Blog, am văzut dragilor, ,de parcă as mai fi avut un alt ochi in urechea stângă, am văzut înspre Sud, O Lumină mare ,ovala,ca un nor dens si alb, dar orbitor de stralucitor.
 .
Aceasta lumină dragii mei, era un OZN.
OZN -ul era la circa 20  metri de Pământ, si totul se petrecea în câmp.
Deci,sub un Cer ca de noapte, vedeam deasupra Pământului un Nor uriaş ,un nor oval la prima vedere,nor ce avea ,o stralucire ca de oglindă, o stralucire orbitoare.
Privind la acest nor urias,orbitor de stralucitor, îmi dau seama dragii mei, că este de fapt , chiar un OZN.
Din acest OZN, asa precum se intinde intr-o clipă scara avionului,când pasagerii vor sa coboare, tot la fel s-a întins O Raza albă, densa, si la fel de orbitor de stralucitoare.
Era ca o punte daca vreti; o punte de la OZN, până jos pe Pământ.
     Rapiti de extraterestri: multe povesti si o teorie.
Numai că , la vârful acestei punţi albe de Lumina orbitoare, a coborât si un Extraterestru.
Raza albă de LUMINĂ ,care făcea legatura dintre OZN si Extraterestru,îi era lipită de crestetul capului.
 .
O astfel de culoare avea Extraterestru ce a coborât din OZN, în faţa mea la doar câtiva metri, ca în poza de mai sus.
Un alb lucios si dens.
Prietenul meu mă priveste insistent, dar nu-mi este teama; ci simt o bucurie in suflet, si un gand care-mi spune că,în curând vor veni si mai multi. 
Ca şi înălţime ,nu avea mai mult de 1,20, era mai corpolent, semn că era un adult in toată firea. 
Dragii mei, întâlnirea cu un Extraterestru alb lucios,  faţă de întalnirea cu cel gri -cenusiu, a fost la fel de plăcută si promitătoare , în sensul că, EXTRATERESTRII ,doresc sa se arate tuturor oamenilor.
Totul a durat până în 10 secunde ,după care s-a făcut nevazut, cu tot cu OZN.
Dar iata dragii mei, cum chiar acum când scriu acest articol, văd fără voia mea, tot înspre Sud, un altfel de OZN cu multe lumini aprinse de toate culorile.
 Flota de 33 OZN-uri la Timisoara | Tfm Portal - Stiri, Articole ....sa ne temem de extraterestri caci ne ar putea semana extraterestri ...
De sub partea de jos a OZN-ului, sare pur si simplu un omulet gri-cenusiu deschis, si cu degetelele lui lungi si foarte subtiri, atinge una din luminile rotunde al NAVEI. 
Părea că s-a defectat ceva.
Atinge, apasă cu degetele sale lumina albastra, după care, a disparut ca o sageta cu tot cu OZN.
Dragii mei, fie că vrem ,fie că nu vrem, EXTRATERESTRII  exista, si voiesc ca sa se arate tuturor pământenilor. 
Chiar dacă majoritatea oamenilor nu cred in existenţa lor, ei există ,şi nu va mai trece mult timp, si-i vom vedea cu totii, faţă în faţă.
Daca oamenii distrug Planeta care-i  gazduieste si-i hraneste, EXTRATERESTRII ,vor veni ca niste salvatori ai PLANETEI  PĂMÂNT, de la autodistrugere. 
                                        Cu dragoste, Maria. 
 

97 de comentarii:

  1. Dna. Maria cum explicati ca se gasesc imagini care seamana perfect cu ce vedeti dvs? Ati vazut un omulet alb exact ca in poza. Ati vazut un OZN luminat exact ca in poza. Ati vazut o explozie exact ca in poza..... Cum puteti explica acest lucru? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dna. Maria, daca tot ati postat comentariul nu doriti sa si raspundeti? Multumesc.

      Ștergere
    2. Simplu ! Semn că au fost,sunt si vor mai fi, multi oameni care traiesc asemenea MINUNI, si care au avut curajul să povesteasca despre ele.
      Au lasat imagini si relatari corecte, relatari pe care si eu le fac, si nu au cum sa fie altfel,atâta timp cât ele sustin ADEVARUL.
      Asadar, avem multi Semeni printre noi, care traiesc astfel de Evenimente, si care au curajul sa vorbeasca.

      Ștergere
    3. Fara sa fac nicio gluma de data asta :) o sa-mi fac curaj si o sa va spun ca si eu am avut in camera mea vizita unui astfel de omulet,doar ca eu l-am confundat intr-un spirit ratacit, strigoi,fantoma pentru ca era atat de alb,mic si pipernicit:)
      Intr-o dupa-amiaza ,eram alungita pe pat si atipisem cand deodata m-a trezit un vuiet ,un sunet,un huruit puternic ce-l auzeam in mine,in capul meu, iar corpul meu era ca paralizat,nu-l puteam misca, nu eram nici capabila sa gandesc,traiam total in prezent.Vedeam omuletul cum mergea prin camera mea si s-a asezat pe scaunul meu de meditatie.Am facut un efort foarte mare pentru a iesi din aceasta stare de paralizie a corpului iar cand am reusit micutul disparuse dar eu l-am certat foarte tare pentru ca a intrat in camera mea fara sa-mi ceara permisiunea. "strigoi nerusinat" :)) Era alb ca zapada,chel, fara pic de par cu brate lungi.
      Aceasta e doar una din experientele pe care le-am trait.
      Ceea ce am observat, e ca ei nu ne prea respecta liberul arbitru,asta m-a pus pe ganduri...
      Dar incep sa am mai multa incredere si sa nu imi mai fie teama de ei de cand citesc relatarile Mariei noastre.
      Viorica

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  2. Nu inteleg! O nava mai la Sud, fata de .....acest sud,dupa care la o distanta mica de tine a aparut un "omulet" nu este clar,daca intelege altcineva sa-mi spuna si mie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Raspunsul la ceea ce intrebi este foarte simplu. Exista 3 moduri de infarisare in stare constienta. Primul fel iti intra in mental si iti proiecteaza prin ochi imaginile ca si cand ai fi acolo. Al doilea mod iti arata holograme 3 dimensionale ca si cand ai privi la televizor, asta fiindca ochiul uman nu poate sa vada decat in 3 dimensiuni. Si al treilea mod, te iau in alta dimensiune si vezi din acea dimensiune dar nu esti vazut. Timpul sta pe loc in acea dimensiune in schimb in dimensiunea noastra totul se misc. Stand pe loc intr-un punct fix in alta dimensiune poti sa apari in alt punct din aceasta dimensiune. Daca in dimensiunea noastra este un zid, in cealalta nu este, de aceea pot trece prin ziduri fiindca ei calatoresc si interdimensional. Tu nu ii vezi dar ei vad tot. Toate aceste stari le-am experimentat constient cu ajutorul unui alb. Doamna Maria era in alta dimensiune si i s-a proiectat o holograma din viitor. De aceea acel alb sau gri era langa dansa dar in acelasi timp avea impresia ca este in acel loc mai la sud. Interdimensional creaza si portalurile de a calatori in timp, trecut si viitor. Din pacate materia nu poate sa treaca prin acele portaluri fiindca se dezintegreaza, de aceea cei in moarte clinica le vad si pot trece sau se pot intoarce. Doar formele de energie pot trece sau fiintele hibride despre care v-am mai spus, care sunt foarte evoluate din punct de vedere energetic, iar materia organica din care sunt creati, este foarte evoluata putand genera scuturi electromagnetice cuantice de moment zero sau chiar metamorfoza din materie organica in materie energetica si invers, folosindu-se de materia organica din mediul inconjurator. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata.

      Ștergere
    2. Bine explicat,mi-ar face placere sa-ti cunos numele :)
      Viorica

      Ștergere
    3. Dna.Viorica...el/ea este persoana care se semneaza mereu cu "Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea"...nu demult zicea ca nu vrea sa spuna cine e..vrea doar sa impartaseasca cu noi tot ceea ce primeste...pt.ca si aceasta pers.este un mesager ca si dna.Maria..Eu personal am urmarit cateva persoane mai "speciale"care posteaza aici pe blog...si asta pt.ca imi fac ziua mai frumoasa prin ceea ce posteaza...sper sa primiti si voi in suflet aceeasi lumina si bucurie pe care o simt eu...#S

      Ștergere
    4. Cel care spunea ca pe 23 decembrie apar extraterestrii si incepe urgia.

      Ștergere
    5. Aii :)tocmai eu am "intepat-o " de cateva ori pe D. :)scuze!
      Dar bine ca te-ai inselat D. ca nu a venit nicio urgie !
      Eu sunt Viorica si nu stiu de ce dar nu prea imi place sa vorbesc cu anonimii.
      Iar tu S. cum te numesti? :)
      S vine de la Sambata de Sus?
      Sper ca nu va derajeaza ca glumesc,aa? :)
      Iubire!

      aaa,dar totusi mesager necunoscut,cum te numesti?

      Ștergere
    6. Eu nu am afirmat niciodata ca pe 23 decembrie apar extraterestrii sau vine vreo urgie. Am spus ca mi se arata cifre si date. Nu stiu exact cand. Am spus ca cifra 23 imi apare foarte des, asa cum mi-a aparut un inger si sub el era "D 31" am spus ca poate fi decembrie 31 sau duminica 31. Duminica 31 cade doar anul acesta pe 31 ianuarie si 31 iulie. Pot sa spun ca cifra 13 apare rau de tot si s-ar putea pe 13 februarie sa fie un eveniment major. 5 5 adica 5 mai mi-a aparut cu prunca, adica pe 5.05 e 7 asa mi-a aparut, este in joia de dupa Invierea Domnului iar luna mai nu mi-a aparut ca fiind o luna de miere. 25 martie, apoi 24 si 25 iunie. Cum am mai spus si eu si doamna Maria primim mesaje, unele se intampla mai devreme altele mai tarziu. De obicei ceea ce mi se arata mie se intampla mult mai tarziu. La doamna Maria dupa ce i se arata ceva nu trece mai mult de o luna maxim doua pana se intampla. Eu vad mai departe iar doamna Maria vede in voitorul apropiat. Am vazut si in cel apropiat. Pe 15 decembrie m-am trezit dimineata si cand sa ma dau jos din pat nu mai nimeream marginea patului. Bjbaiam cu mainile sa nu cad din pat caci de vazut vedeam blocuri distruse, rase de pe fata pamantului, foc, fum, praf, multi nori de praf, cadavre multe si oameni disperati alergand. Apoi am auzit un glas care striga disperat:"Iordania!!! 30.000 de morti, Cisiordania 30.000 de morti. Nu eu am ales sa mie se arate ci am fost ales. Daca nu se intampla intr-un timp scurt sau indelungat, inseamna ca a intervenit cineva si a anulat sau a prelungit momentul cand se va intampla. Eu nu stiu nimic de la mine ai tot ce stiu, stiu de la El. Daca interpretez gresit ceea ce mi se arata si nu le inteleg pe toate, sa ma ierte Domnul caci le vad cu ochii si le inteleg cu mintea omului minunile Domnului care crede-ma ca sunt greu de vazut, mai greu de citit si aproape imposibil de deslusit. Pozele pe care le-am postat pe contul de facebook sunt pentru toti oamenii de pe pamant, caci s-or gasi altii mai minunati si mai straluciti care sa vada si sa priceapa ceea ce mi se arata si sa ne lumineze pe toti. Nu le-am postat nici pentru beneficii nici pentru slava desarta. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea.

      Ștergere
    7. Nu cumva sunteti Ioan Istrate?!
      v

      Ștergere
    8. Nu Viorica mea draga care a locuit in Paris si e vesela tot timpul si plina de viata si ma bucura tot timpul cu lumina ei, nu sunt domnul Istrate si nu am capacitatile dansului. Eu sunt cel care a spus ca sunt Nimeni si Nimic, caci suntem sapte miliarde si eu sunt la fel ca voi toti si sunt nimeni in mod special. Sunt nimic, caci nimic din ce sunt, nimic din ce am si nimic din ce voi lua, nu este de la mine, ci de la El este, caci gol am venit, gol sunt si gol voi pleca, caci nimic nu este al meu si totul este al Lui. Eu sunt cel cu care te-ai ciondanit cu ceva timp in urma si apoi ne-am imprietenit, caci ma certai ca aveam opinii diferite. Dar imi esti draga si ma bucura mereu toate comentariile tale, chiar daca uneori esti mai rautacioasa, dar este o rautate blanda, inocenta de copil, caci glumesti chiar si in acele momente si nimic din ce este rau nu este in sufletul tau si nu ai ganduri ascunse. Am mai spus ca vreau sa fiu anonim, fiindca eu nu sunt important ci mesajele pe care le primim. Eu nu am niciun merit asupra acestor mesaje si nu doresc sa-mi arog merite necuvenite. Putea fi oricare dintre voi si poate fi, destinatarul acestor mesaje, de la Domnul sau de la prietenii nostri. Daca tot tii mortis sa-mi cunosti numele, cauta-ma pe mail si am sa ti-l spun, dar doresc sa raman anonim pentru restul lumii, caci sunt un om obisnuit si asa doresc sa raman. Nu caut si nici nu-mi doresc slava desarta si marire de sine in fata lumii, mai ales pentru ceva ce nu-mi apartine, caci mare uratenie este in ochii Lui Dumnezeu. Adresa mea de mail este: deladumnezeu@yahoo.com
      Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea.

      Ștergere
    9. Imi place f. mult "comentariul" anonimului 01:49/12:43. Daca, macar o parte din noi am gandi asa...Cu toata dragostea crestineasca.

      Ștergere
    10. Mesager necunoscut,iar am sa te contrazic putin :)
      Ramanand in anonimat nu vei inspira multa incredere ,deci nu vei putea ajuta multi semeni- daca asta iti este intentia.
      Pe Maria noastra, eu o iubesc si o respect mult pentru ca si-a pus viata "pe masa",riscandu-si-o chiar,din iubire pentru Domnul si semeni ,ramanand smerita,modesta in interiorul sau!Eu asa simt!
      Proba smereniei este foarte grea dar,trebuie s-o trecem cu totii!
      Si acum ,indraznzte sa ma contazici :))
      Viorica

      Ștergere
    11. aaaa,inca ceva :) Nu crezi ca ar fi timpul sa te lasi de fumat? :)

      Ștergere
  3. Si extraterestrii se nasc si mor o singura data,ca si oamenii?Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Referitor la intrebarea ta, exista sau a existat, nu stiu daca se mai gaseste, un filmulet pe net care a aparut si in documentare cu incidentul de la Roswell, unde un extraterestru (gri), a fost recuperat in viata, dar foarte grav ranit. USAF au chemat medicii ca sa-l salveze iar acestia i-au spus sa-i cheme pe cei din specia lui ca sa-i salveze viata fiindca ei nu cunosc anatomia lui si nici ce proceduri chirurgicale sa urmeze sau ce tratament medicamentos sa-i implementeze fiindca suntem structuri diferite. Oamenii vorbeau normal cu el iar el le raspundea telepatic, comunicand cu unul dintre medici (se pare ca ne cunosc limba). Extraterestrul le-a spus sa nu-si faca griji pentru el ca moare fiindca, acel corp este doar o masina si cand se va strica se va urca in alta masina si ca la fel suntem si noi. Cand ti se strica masina te urci in alta noua, eventual mai buna, mai sofisticata etc. Stiu ca doamna Maria nu crede in reincarnare, iar acest subiect a fost dezbatut indelung si nu vreau sa intru in polemici sau sa induc informatii in alte constiinte, dar si ei (cei gri) sunt la fel fiindca sunt si ei creatia Lui Dumnezeu, difera doar morfologia si structura lor, principiul e acelasi. Ei sunt noi si noi suntem ei. Biblia este plina de relatari despre reincarnari. Insusi invierea Domnului nostru Iisus Hristos este o reincarnare doar ca in alt fel, alta forma (nu a lut trup nou fiindca este Dumnezeu si este desavarsit, iar trupul sau Era si Este desavarsit), invierea lui Lazar, Sfantul Ioan Botezatorul care este Sfantul Ilie si a venit ca inaintemergatorul Domnului la prima venire si va veni (a si venit) din nou la a doua venire impreuna cu Sfantul Enoch. Chiar doamna Maria a spus ca la vazut pe Sfantul Ioan Botezatorul intr-un car de foc, ca pe Sfantul Ilie. El este si Ilie si Ioan, caci ei sunt unul. Domnul Iisus Hristos spune: "Ati fost unul si acum sunteti doi. Cand veti face din doi unul, veti vedea Imparatia Tatalui". Cine are urechi, sa auda si cine are minte, sa priceapa. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea.

      Ștergere
    2. ..e minunat tot ce spui de fiecare data...multumesc pt.cum ma faci sa ma simt...#S

      Ștergere
    3. Sunt multe care de foc in univers, Sf. Ilie nu este Sf. Ioan Botezatorul, intr-adevar ei au in constructia lor spirituala focul si vin din acelas loc al universului. Eu am primit urmatoarea informatie : Sf Ilie a fost intruparea lui Lazar, iar in zilele noastre Sf Ilie a fost intrupat in Arsenie Boca, el devenind dupa moartea fizica parintele spiritual al Romaniei. Daca tu sustii ca Sf Ioan Botezatorul a venit deja, ar fi minunat sa imi spui mai multe despre viata lui cotidiana. Sf. Enoch nu are in constructia lui spirituala focul, din cate am reusit sa observ pot spune ca Sf Ilie si Sf Enoch nu sunt asa de buni prieteni.
      Eu sunt R .

      Ștergere
    4. Buna #S, ma bucur din suflet cand vad oamenii ca isi doresc sa se trezeasca si ca il urmeaza pe Domnul Iisus Hristos si Cuvantul Sau; cu atat ma bucur mai mult, cand iti citesc comentariile si cand vad ca rezonezi cu mine. Nu te stiu, dar te cunosc. Nu stiu daca esti barbat sau femeie dar stiu ca esti barbat care se inalta in constiinta Divina. Exista 3 constiinte la care tindem sa ne inaltam cu totii si nu are nicio legatura cu trupul sau sexul omului. Este vorba de constiinte. Prima constiinta este cea de femeie, a doua cea de barbat si a treia cea este ces Divina pe care o ating si sfintii. Sunt femei care au constiinta de barbat si barbati care au constiinta de femeie. Toti dorim sa atingem pragul de indumnezeire a constiintei Divine dar multi nu constientizam aceasta cale si daca nu o urmam ni se mai da si alte sanse, caci Domnul este Mare, Bland si Milostiv cu fiii si fiicele Sale si nu vrea sa piarda pe niciunul. Nu stiu daca ai mai intrat pe contul meu de facebook unde postam pozele si nici mult timp nu am mai avut sa mai postez sau sa mai fac poze la ceea ce mi se arata altfel decat viziunile, dar daca ma vei cauta #S pe e-mailul meu, am sa-ti dau tie in mod special ceea ce am dat numai celui care m-a cautat si a facut contul de facebook. Sunt niste poze mai speciale pe care nu le voi posta pe cont, dar tie ti le voi da daca ma vei cauta si le vei dori fiindca tu vezi si intelegi altfel si te simt si rezonez altfel fata de tine. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea.

      Ștergere
    5. Pentru anonimul "Eu sun R". Sfantul Enoch este strabunicul lui Noe. Sfantul Ilie este cel aducator de seceta si foc din cer. Amandoi sunt inaintemergatorii Domnului nostru Iisus Hristos si amandoi au venit la prima venire a Domnului si au si venit la a doua venire a Domnului nostru Iisus Hristos. Sfantul Enoch a venit ca Moise, a despartit marea caci apa se supune stramosului celui care a adus potopul si a fost aducatorul primelor Legi ale Domnului Dumnezeului nostru. Apoi a venit Sfantul Ilie, intrupat in Sfantul Ioan Botezatorul, ca sa vesteasca legea noua pe Domnul nostru Iisus Hristos si venirea Mantuitorului. Si desi Sfantul Ilie era aducatorul focului din ceruri, el a botezat in apa. Cu toate aceastea, el a cerut Domnului nostru Iisus Hristos sa-l boteze in foc, in Duhul Sfant, caci el stia ca focul purifica si apa spala, focul fiind elementul sau. Cand a urcat Domnul Iisus Hristos pe muntele maslinilor impreuna cu Sfantul Petru si Sfantul Ioan in ziua schimbarii la fata, nu li s-au aratat Sfantul Ilie si Sfantul Moise, caci asa il stiau ei dar pe Sfantul Enoch nu il cunoscusera iar pe Sfantul Ioan Botezatorul nu il recunoscusera. Nu le-a spus atunci Domnul ca Sfantul Ilie a si venit? El era Ioan Botezatorul, caci i se taiase capul si nu mai umbla pe pamant in zilele acelea. Si iaca in zilele noastre au si venit. De anul trecut dau si cu foc si cu apa si mai mult foc si mai multa apa vor aduce anul acesta, si pana si zapada e apa si toata urgia ce se abate asupra noastra pentru stricaciunile pe care le-am facut in smintenia noastra, caci putin timp a mai ramas pana la venirea Lui iar astea sunt vremile de pe urma si vestitorii venirii Sale sunt aici, caci toate cate s-au zis si s-au scris se vor fi intamplat pana in ziua aceea. Nu mai e mult timp, pana cei doi mari profeti si inaintemergatori se vor arata si vor propavadui venirea Domnului. Ei vor fi injunghiati si 3 zile vor sta intinsi pe strazile Ierusalimului si nimeni nu-i va ridica de acolo si vor fi batjocoriti. A 3-a zi, Domnul ii va ridica la El in trup si-L vor sluji intr-u slava Lui. Adevarat va spun ca putin timp a ramas pana la venirea Lui, caci iaca asa cum s-a prorocit, cand se va construi al treilea templu, Domnul va veni in toata slava Sa. Si daca Romania este tara lui aleasa, romanii sunt poporul Lui ales, Bucurestiul este cel de-al doilea Ierusalim iar Catedrala Mantuirii Neamului este cel de-al treilea templu, care in curand va fi construit. Evreii stiu asta si vor sa impiedice toate cate a grait Domnul prin profetii trimisi lor. Vor face tot posibilul sa opreasca tot, daca este nevoie sa ne desfiinteze ca tara si ca neam. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea, caci Domnul este cu noi in toate zilele pana la sfarsit.

      Ștergere
    6. Imi plac postarile dvs dar cred ca am pierdut ceva. Daca va semnati "anonim" cum va gaseste lumea pe fb? Aici posteaza o gramada de anonimi sau folosesc doar initiale sau nume fictive. Este o coincidenta sau tine de ceva ce mintea mea nu poate pricepe. Multumesc.

      Ștergere
    7. Oana, tu esti mai noua si nu mai cunosti dar cei care intra de mai mult timp pe blog-ul doamnei Maria, ma stiu. Am sa-ti explic, ca sa ma intelegi mai bine. De cand ma stiu am avut viziuni si nu vise, cu ochii deschisi, care se manifestau in timpul zilei, in mod involuntar, instantaneu si independent de mine, intr-un mod violent, in sensul ca; atunci cand imi apareau imaginile senzatia pe care o aveam era ca si cand ti-ar pune un fier incins pe ochi, simteam ca imi ia foc ochii si ca si cand cineva cu un forceps iti rasuceste ochii in cap si se uita in ceafa. Auzeam oamenii in jurul meu sau stateam de vorba cu tine fiindca te auzeam dar de vazut nu te mai vedeam fiindca in fata mea erau imagini ca si cand as fi acolo, tragedii, imagini apocaliptice. In 2014 pe 8 octombrie cand a fost prima luna sangerie, mi-au aparut niste imagini intr-o cana, apoi in 2015 incepand din ianuarie, au inceputa sa apara desene pe pereti in casa, pe usi, in cana si apoi zilnic in scrumiera. Cel care imi transmite acele mesaje se foloseste de microparticulele de scrum si cu o energie electromagnetica creaza acele imagini. Viziunile daca vi le spun poate nu ma credeti asa ca m-am hotarat sa va arat. Nu toti inteleg sau cad ceva fiindca trebuie sa ai mintea deschis si constiinta treazs. Unul dintre voi pe care l-am ales m-a ajuta sa le urc pe facebook doar ca le scade din calitate pozele. Apoi le-a urcat intr-un cont google si am pus si link-ul pe facebook ca sa fie download-ate la calitatea lor. Le-am dat lumii asa cum imi sunt date mie si cine are ochi, sa vada si cine are minte sa priceapa. Rog pe cei care le vad, chiar daca nu vad sau nu inteleg nimic sa le imparta si cu semenii lor. Link-ul l-am mai postat in alte mesaje anterioare. Te sfatuiesc sa o iei de jos in sus. Iceputul este foarte important caci acolo in primele poze vei vedea lucruri care te vor minuna dar te pot da si peste cap daca ai constiinta joasa, ori nu vei vedea nimic. Sunt mii de poze cu data si ora cand au fost facute. Trebuie sa le privesti de aproape si de la departare. Cu cat maresti mai mult vei vedea mai mult. Aceasi imagine daca o intorci la 360 grade vei vedea altceva. Fiecare poza are importanta ei, si toate arata ce va fi sau ce a fost deja. Cu am mai spus, ce mi se arata mie va fi mai tarziu, ce vede doamna Maria va fi intr-un viitor apropiat. Link-ul catre pagina de facebook cu binevointa doamnei Maria:
      https://www.facebook.com/profile.php?id=100010790286201
      Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea.

      Ștergere
    8. Sunt profund dezamagita de raspunsul pe care mi l-ai dat, ai insirat relatari biblice, nu asta asteptam de la tine. Sunt sceptica cu persoanele care au viziuni strans legate de Biblie si care nu pot vedea adevarul decat prin ceea ce s-a scris. Dar, pentru ca multi se simt Isus, Ioan etc., astept momentul in care cei doi profeti se vor manifesta in toata splendoarea lor. Ce frumos ar fi sa ii vad mergand pe apa....asa o minune nu a mai fost de mult pe Terra.
      Eu sunt R

      Ștergere
    9. Imi pare rau "R" ca te-am dezamagit. Nu stiu la ce raspuns te asteptai, dar cert este ca nu din Biblie ti-am citat toate cate am scris. Stiu sigur, caci am citit Biblia toata (care este cunoascuta) ca nicaieri nu scrie de reincarnarea Sfantului Enoch si ca acesta a fost Moise. Imi pare totusi rau ca te dezamageste Biblia caci acolo este Cuvantul Lui Dumnezeu si multe raspunsuri la toate intrebarile tale le vei gasi acolo. Nu stiu ce asteptari aveai. Poate doreai sa-i personific pe sfintii profeti si sa le dau puteri supranaturale gen Marvel, Superman, X Men, Spiderman etc. Ei nu sunt super eroi. Desi au mare putere de la Domnul, nu sunt supereroi. Ti-am spus ca Domnul vine, ca ei au si venit inaintea Lui. Cand te uiti afara nu ii vezi de un an de zile? Stiu, incalzirea globala, sistemul Haarp etc. Tu vrei sa-i vezi mergand pe apa, dar nu vezi focul si apa cu care parjolesc pamantul si muta muntii? Spuneai ca stii ca nu prea sunt prieteni. Adevarat ai grait, caci cei din Imparatia Tatalui nu sunt prieteni, ci frati se numesc. Scepticismul e bun, dar pana la un punct, caci altfel poti sa cazi in cealalta extrema si din sceptica poti deveni negativista sau atee. M-as bucura sa-L intrebi pe Domnul ce te nelamureste sau ce ai vrea sa afli, si iti promit, caci El iti va raspunde. Eu nu ma cred nici Dumnezeu Tatal, nici Fiul si nici Sfantul Duh intrupat sau neintrupat, nu sunt nici profet, nici Zamolxis Fiul Omului, nici Avatarul sau cine mai stie ce alta intruchipare a mintii omenesti. Eu sunt un simplu om, care am fost ales si nu am ales, care vad si mi se spune cand se vrea si nu cand vreau eu. Nu sunt ghicitor, vrajitor, mama omida, nu am puteri supranaturale, nu zbor, nu merg pe apa, nu vindec si nu inmultesc mancarea (cu toate ca mi-as fi dorit fiindca pe multi as fi ajutat), sunt un simplu om cu pacatele lui multe si care nu sunt vrednic de darurile si minunile la care am luat parte si mi s-au aratat sau intamplat, fie divin fie paranormal. Domnul sa te binecuvanteze si sa-ti lumineze mintea, inima, sufletul si calea caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea si marirea, slava si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o dam. Amin.

      Ștergere
  4. Si daca vor veni pe Terra nu vom mai fi robii si sclavii jidanilor,iudeo-masonilor si khazarilor?Eu nu cred,dar sper......Caci singuri nu puyem si nu avem forta sa ne eliberam din sclavie!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu extraterestrii sunt salvatorii ei au rolul doar sa ne ajute asa cum ne ajutăm noi intre noi ca frati .Mereu interpretati numai după mintea voastră ei se vor arăta și doar atât nimic mai mult.Salvatorul este doar stăpânul cerului Iisus Hristos.

      Ștergere
    2. Si tu ce faci? Nu interpretezi dupa mintea ta?

      Ștergere
    3. EU INTERPERETEZ CA EU ESTE OANA.CE MAI FACI OANA?

      Ștergere
  5. Exista si vor sa se arate? Pai cine-i opreste?

    RăspundețiȘtergere
  6. Suntem asistati in trezirea noastra, eliberati din sclavie vom fi la momentul "EVENIMENTULUI", atunci cand CREATORUL va emite o unda energetica- Iubire-Lumina de o intesitate atat de mate incat puterile intunericului vor capitula, si le va fi retras dreptul de a continua sa traiasca in aceasta lume.
    Tot atunci se va dezvalui fiintelor umane Lumina lor
    ascunsa si vor intelege clar ce inseamna notiunea de Dumnezeu
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer...pe la Familia Celesta se tot spunea de venirea Evenimentului,tot au dus cu presul o multime de oameni.Nustiu ce sa mai cred,pe internetul asta gasesti fel de fel de oameni,fiecare isi spune din punctul lui de vedere propria evolutie spirituala care insa nu se aseamana cu a nimanui... Poate fi si manipulare cu venirea Evenimentului... Tot ce ne salveaza este credinta noastra...nu putem sta cu mainile in san si sa tot asteptam acel Eveniment ca va tot venii si de fapt nu stim sigur cand va fi sau daca va veni in timpul anilor nostri traiti aici pe pamant.Lumina si iubire va doresc!

      Ștergere
    2. Ma tot intreb de unde cunosti lucrurile astea. Ce ai studiat de faci aceste informatii? De ce refuzi sa spui sursa cunostintelor tale?

      Ștergere
    3. De pe blogurile Mariei Marin, care a pacalit lumea.

      Ștergere
    4. Sunt de acord cu tine B CM-L.
      v

      Ștergere
    5. Inselarea vine din multe parti,,de pe blogul lui Cobra a venit aceasta inselare cu asa zisul Eveniment care nu s-a mai petrecut..eu nu am crezut de la inceput ca stiam cum inseala diavolul pe om, asta e tehnica lui de a le slabi credinta oamenilor,si a reusit.

      Ștergere
    6. Anonim 15:25,ai curajul si sinceritatea sa spui cum te numesti?
      eu ma numesc viorica

      Ștergere
  7. Avem forta si putem sa ne eliberam.Calea ne-a fost aratata.Schimba-te tu si lada-i pe iudeo-masoni si Khazari.In prezenta energiei Divine la venirea Domnului Iisus ei vor atde ca paiele.Daca energia ta este in aceeasi vibratie cu a Domnului Iisus,nu ai de ce te teme.De aceea am zis asa,dragul meu,nu ostentativ.Nu mai este mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va citez:"..nu mai este mult."Puteti sa ne spuneti cat mai trebuie sa fim sclavii si robii iudeo-masonilor,jidanilor si khazarilor?

      Ștergere
  8. Doamna Maria,credeti ca pe aceasta planeta, pot exista si alte persoane DAR DE ALTA RELIGIE,care sa aibe aceleasi capacitati extrasenzoriale ca si d-voastra?

    RăspundețiȘtergere
  9. NU MAI INTREBATI NIMIC,ca tot nu va raspunde nimeni.Buna zi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga anonimule,14:07...normal ca exista f.multi oameni cu aceste capacitati..ce treaba are religia cu evolutia unui om si cu deschiderea acestor capacitatii!!??...niciuna..sunt oameni peste tot in lume care se nasc asa sau li se deschid aceste capacitati in timpul vietii.Si tu poti sa fi unul dintre ei...si eu..toti suntem farame din Dumnezeu,doar ca nu am ajuns sa fim mai puri,mai plini de lumina,iubire,iertare...dar scanteia divina este in noi si asteapta sa o deschidem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am intrebat-o pe doamna Maria ,ok? nu am adresat intrebarea cititorilor blogului, a fost strict pt dansa,daca nu doreste sa raspunda nu-i capat de lume

      Ștergere
  11. Daca nu ati fi fost preocupati sa reactionati, ati fi inteles de unde stiu aceste lucruri, v-am tot raspuns care-i sursa cunoasterii mele.Inca o data repet;treceti toata informatia prin filtrul inimii voastre, si aruncati tot ce nu rezoneaza cu voi, trageti concluziile voastre, aveti aceasta capacitate, si nu este singura.Toti oamenii au capacitati extrasenzoriale, doar ca majoritatea nu si le-a dezvoltat.
    Cat despre ascensiunea planetara, si d-na Maria ne vorbeste in mesajele sale,unul fiind "cand va veni schimbarea cereasca", si sunt convinsa ca vor mai aparea si altele !Eu am visat despre aceasta si era ceva magnific,nu pot sa va spun decat ca Cerul si Pamantul erau scaldate in culori pe care nu le pot descrie.Sunt de acord ca nu putem sta cu mana in san, asteptand sa ne arunce cineva in sus. S-ar putea sa fi facut o greseala vorbind despre acest lucru, multi neefiind pregatiti pentru astfel de informatii, dar am spus-o cu dorinta de a stii ce se intampla la momentul respectiv fara a intra in panica.Pe viitor voi fi mai rezervata.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. E clar.
      Ai citit ceva pe net si ai rezonat.
      N-ai nici o confirmare.
      Si criminalii citesc o carte si vad vreun film si dupa aia rezoneaza.

      Ștergere
    3. Mareane, ar trebui sa cauti mai intai o profesoara de limba romana.

      Ștergere
    4. Draga D.,am citit enorm de multe articole si am vizionat filmulete pe internet despre acest Eveniment.Am visat si eu venirea acestui Eveniment..am vazut o lumina f.mare si am auzit un vuiet puternic al pamantului.,pe cer erau multe artificii colorate,era o bucurie in sufletul meu cum nu se poate descrie.Nu trebuie sa fiti rezervata pt.ca unii oameni vor sa auda de asa ceva.Eu nu mai simt sa cred in acest Eveniment,nu din frica sau necunoastere,ci din cauza ca am sperat ani intregi ca va veni,eram poate la extrema cealalta de asteptare si am realizat ca nu trebuie sa mai astept nimic de la nimeni,ca eu trebuie sa muncesc cu mine,ca eu pot sa-mi aduc linistea sufleteasca,lumina,iubirea doar schimbandu-ma pe mine si aproape am reusit.Mi s-a schimbat viata radical si miracole vin mereu de atunci.Va multumesc si va iubesc!

      Ștergere
    5. Draga D. Nu spui nimic clar. Incerc sa fiu eu mai precisa. De unde iei informatia pe care o treci prin "filtru" ? Acum intelegi?

      Ștergere
  12. Iar citatu care il spui : cand veti face din doi unu.....continu si spune explicit : interiorul cu exteriorul. E clar ce inseamna. Ti.ai creat un idol dumnezeu care il hranesti cu mandria gandiri tale. Eu ti.as spune atat si pt toti. Nu veti vedea raiul cu binoclu ci prin hristos si atat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Explicit era asa si este Cuvantul Lui Iisus Hristos si nu al meu. Mandria este le tine si nu la mine caci eu nu m-am mandrit cu nimic si nici gand cu tragere de folos sau alte taine ascunse nu am avut. De judecat nu am judecat pe nimeni si nici de slava desarta nu m-am uplut inaintea ta. Dar daca ai gasit de cuviinta sa adaugi sau sa scoti de la cuvantul Domnului, Domnul sa te aiba in paza si sa te binecuvanteze. Cuvintele acestea le gasesti in Evanghelia Apostolului Toma unde vei gasi cuvantul Domnului nostru Iisus Hristos mot a mot asa cum a grait numai catre apostolii Sai cand umbla cu ei si se retrageau intr-un loc anume ca sa-i invete ca pe niste ucenici si nu ca pe multime in pilde sau pericope cum le stiti de la Sfanta Liturghie. Asa a grait Domnul si nu eu: "3,10. Apoc. 3,3. Apoc. 16,15) 22. Iisus a văzut niste prunci care sugeau lapte. A spus ucenicilor lui: Acesti prunci care sug lapte se aseamană cu cei care vor intra în Imparatie. [Ucenicii] i-au spus Lui: Oare vom intra în Imparatie facandu-ne prunci? Iisus le-a spus: Când veti face din doi unu, si veti face partea din afara totuna cu partea dinauntru si partea dinauntru totuna cu partea din afara, si partea de sus totuna cu partea de jos, si veti face din barbat si din femeie unul si acelasi, incat barbatul sa nu mai fie barbat si femeia sa nu mai fie femeie, si veti face [doi] ochi in locul unui ochi si o mana in locul unei maini, un picior in locul unui picior si un chip in locul unui chip, atunci veti intra in Impărăţie 31. (Tom. 46. Tom. 106. Tom. 114. Mat. 18,1-4. Mat. 19,13-15. Marc. 9,33-37. Marc. 10,13-16. Luc. 9,46-48. Luc. 18,15-17. Ioan 3,1-10. Gal. 3,28-29. Ev. Egiptenilor)
      Cine are urechi, sa auda si cine are minte, sa priceapa. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea si calea.

      Ștergere
  13. Are si religia,draga Anonim 14:49.Sunt ortodoxa.Nu am avut habar de puterea inimii,sau a sufletului inainte de a ma intoarce la credinta.Mergand la Sfintele liturghii,sfintele masluri,dezlegari,spovedanie repetata,am observat in timpul sfintelor liturghii in special,ca simt minunate sentimente intr-un mod mai deosebit : bucuria in prim rand,o bucurie i alta; iubirea - o iubire profunda cum nu am mai simtit niciodata : globala adi a iubesti pe Domnul Iisus si pe oameni in acelasi timp,egal pana la lacrimi intr-o caldura care te topeste.Apoi am inceput a simti totul in semenii mei,iar intuitia mea a devenit ca un alt simt.Si mai sunt pe care din modestie le tin taina.Dar cea mai mare dintre ele este iubirea si milostenia.Poti sa scrutezi universul cu ochi de ingeri,daca iubire nu ai si semenii nu-ti ajuti la nimic nu-ti foloseste.Prin sfanta biserica eu sunt un om nou.Nu mai blamati si nu mai subestimati biserica si preotii caci isi au radacina in Hristos.Mai bine sa ne rugam pentru ei caci asa se cuvine.Da,religia are si ea importanta.Ganditi singuri.Adevatatul instigator este in bra,bucurandu-se de consecintele "muncii depuse" si de intelegerile noastre eronate.Sa ma ierte Bunul Dumnezeu daca am gresit cu ceva,dar aceasta este concluzia experientei mele de viata si nu vreau sa ascund ajutorul lui Dumnezeu.El este sursa tuturor darurilor.Pron tainele sfintei noastre biserici,da poti sa spui ca Adevarul te elibereaza.Doar sa intelegi CALEA si s-o urmezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai oameni buni:) sunteti asa de minunati dar de ce credeti ca numele voastre nu sunt si ele importante.
      Eu vreu sa stiu cum va numiti :) eeei
      Eu ma numesc Viorica (cea draguta :))

      Ștergere
    2. EU MA NUMESC GABRIEL,SUNT DIN DEVA SI AM 28 DE ANISORI.(CEL NU TOCMAI DRAGUT)

      Ștergere
    3. Sunt de acord cu tine Anonim 17:52, nu ai gresit cu nimic. Nu sunt o mare credincioasa dar cred in puritatea sufletului, in iubirea de aproapele nostru, fie ca e chiar si dusman, iubirea fata de tot ceea ce nu vedem cu ochii fizici, dar simtim cu sufletul,cred in milostenie, in bucuria pe care o daruiesti semenului, si toate astea doar din iubire fata de Universul creat de Atotputernicul Dumnezeu si cu tot ce a creat el.
      Ai descris perfect draga Anonim.
      Dumnezeu sa ne aiba in paza pe toti si sa ne deschida ochii sufletului.
      Elena

      Ștergere
    4. Multi inainte, tinere! Si multumesc ca ai acceptat sa lasi spatiu intre cuvinte si semne de punctuatie.

      Ștergere
  14. A vazut cineva acest film ?
    https://www.youtube.com/watch?v=5DskGVObuzY
    Filmul este inspirat dupa o poveste adevarata.
    Nu am reusit sa-l gasesc subtitrat in romana.
    v

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Filmul se numește al patrulea gen

      Ștergere
    2. aaa,multumesc Vasile,l-am gasit http://filme4online.ucoz.com/load/horror/the_fourth_kind_al_patrulea_gen_2009/11-1-0-1282
      Extraterestrii astia chiar nu sunt draguti.
      Filmul este interzis copiilor sub 20ani :)

      Ștergere
  15. Shambala sau Noul Ierusalim ceresc nu este o legendă a trecutului, ci o realitate a prezentului. Există profeţii clare care afirmă că ţara noastră va deveni în scurt timp focarul spiritual principal la nivel planetar, unde va fi localizată proiecţia Shambalei pe Pământ. Acum, când oarnenii se îndepărtează tot mai mult de idealurile divine, România are foarte mare nevoie de un puternic aflux de energie spirituală, divină.
    Dacă suficient de mulţi oameni ar urmări în această perioadă să invoce lumea Shambalei şi să trăiască stări de comuniune cu acest tărâm al înţelepţilor, destinul ţării noastre şi chiar al întregii planete ar putea fi miraculos modificat în bine. Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de ajutorul Shambalei şi al Regelui Lumii din Shambala. Conducatorul Shambalei sau Noul Ierusalim este Iisus Hristos.
    Extras din cartea ,,Shambala este reală,,..
    regele Shambalei este conducătorul divin al planetei noastre
    de Monica Dascălu

    RăspundețiȘtergere
  16. Shambala este locul de unde au pornit toate invataturile intelepciunii si de aceea este unanimconsiderata „centrul” spiritual al planetei Pamant. Desi traditiile mentioneaza si alte nume pentruacest focar tainic al spiritualitatii umane, suntem indreptatiti sa consideram ca este vorba de acelasitaram al spiritelor foarte elevate, caci „inteleptii au o lume comuna”. Centrul spiritual al planeteivegheaza permanent, in taina, asupra noastra. In Shambala este pastrat nealterat tezaurul universalde spiritualitate.

    In perioadele dificile ale istoriei, cand predomina pe planeta influenta fortelor demoniace si satanice- necredinta, dizarmonia, conflictele, viciile, violenta, intunericul etc. - centrul spiritual al planeteieste ocultat, ascuns. Insa inteleptii din Shambala si mai ales Regele Shambalei continua sa veghezeasupra oamenilor, sa inspire cautarea sufletelor elevate, dornice de adevarata cunoastere siiubitoare de Dumnezeu. Tot Shambala este cea care ne aduce speranta pentru un viitor spiritual alumanitatii; pentru ca din Shambala - se spune - vor porni armatele Luminii in confruntarea finaladintre Bine si Rau, prevestita si de Apocalipsa Sfantului Ioan. Cel care este acum Regele Shambaleiva conduce lupta impotriva fortelor demoniace si satanice pe care le va infrange. Astfel va reincepeVarsta de Aur a omenirii.

    RăspundețiȘtergere
  17. RELATÃRI DESPRE SHAMBHALA

    Planeta noastră este guvernată în taină de un centru secret al puterii oculte, tărâmul misterios al înţelepţilor cunoscut în tradiţia orientală sub numele de Shambala. Acest tărâm tainic nu se află pe planeta noastră în planul fizic, ci într-o lume paralelă nevăzută, planul eteric al manifestării. Din această dimensiune subtilă, fiinţele din Shambala pot vedea ce se petrece în planul fizic şi pot interveni prompt în anumite conjuncturi speciale, pentru a ajuta sau inspira orice fiinţă umană care merită acest ajutor, sau chiar pentru a modifica în bine destinul planetar. Dacă acesta este adevărul, se pot întreba scepticii, de ce merg lucrurile aşa de rău pe Pământ?

    Cum de există războaie, boli, secte satanice? În viziunea înţelepciunii, nu este vorba de o contradicţie, căci karma colectivă a umanităţii face ca toate suferinţele şi "plăgile" umanităţii contemporane să fie meritatele consecinţe ale acţiunilor negative anterioare ale oamenilor.

    Totuşi, nu întâmplător, se spune că Dumnezeu nu vrea pedepsirea păcătosului, ci îndreptarea lui. Lumea înţelepţilor, Shambala, există tocmai pentru a ne ajuta, atât individual cât şi colectiv să ne "îndreptăm", adică, mai bine zis, să ne îndreptăm spre Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  18. Shambala, tărâmul subtil care este totodată centrul spiritual al planetei noastre, este precum un Soare spiritual în jurul căruia gravitează întreaga înţelepciune planetară: toate marile religii, toate marile tradiţii iniţiatice, curentele esoterice divin inspirate, toate şcolile şi căile spirituale autentice sunt inspirate de Shambala.
    Astfel, în fiecare epocă istorică, principalul focar spiritual planetar este considerat a fi Proiecţia Shambalei pe Pământ, ceea ce înseamnă nu numai că legătura sa cu Shambala este foarte puternică, ci şi că Shambala acţionează direct, pentru a impulsiona evoluţia spirituală planetară, prin intermediul fiinţelor umane care au privilegiul de a face parte din grupările spirituale respective. Din aceste motive, Proiecţia Shambalei pe Pământ poate fi considerată chiar ca o manifestare directă a ei, ca o extindere a Shambalei în planul fizic. Dar chiar mai mult decât atât, în zonele de proiecţie a Shambalei pe Pământ există anumite pasaje speciale secrete de trecere între aceste două lumi (de exemplu, tunele), fapt atestat de legendele care povestesc călătoria unor fiinţe umane către Shambala. Există profeţii celebre (precum cele ale lui Sundar Singh şi Serafim de Sarov) care afirmă că România va deveni în viitor focarul spiritual principal al planetei noastre şi diferite surse iniţiatice atestă faptul că, deja din această perioadă, zona de proiecţie a Shambalei în planul fizic este România.
    Extras din cartea Shambala este reala.

    RăspundețiȘtergere
  19. Iniţiaţii afirmă că în această perioadă Proiecţia Shambalei pe Pământ este în România, şi probabil că vom asista în curând la apariţia unor noi locuri sacre, în propria noastră ţară.

    RăspundețiȘtergere
  20. Cred ca aveți dreptate..nu am citit si nu am văzut acel film-documentar..ETC.. Intradevar EXTRATERESTRII comunica telepatic si cunosc si limba Romana (Engleză,Rusa,Chineza, mai toate limbile)..corpul extraterestrilor diferă de cel al nostru având un singur pământ,digestia fiind diferită,inima cred ca se afla in partea dreapta..

    RăspundețiȘtergere
  21. INDOIALA ASTA...CEL MAI MARE VIRUS. PACAT ! OARE ESTE ASA DE GREU SA CREZI ORICE ? ESTE ASA DE GREU SA FI ASEMENEA UNUI COPIL ?ESTE ASA DE GREU SA TE JOCI ? ESTE ASA DE GREU SA I-TI FACI VIATA UN BASM ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohoho... asta-i cel mai greu lucru din lume; sa ne traim vietile de adulti pastrandu-ne inocenta copilariei. Faca am putea face acest lucru viata ar fi minunata. Parerea mea.

      Ștergere
  22. Cine a mai avut vreo întâmplare cu starea de paralizie dar fiind foarte lucid .si daca poate explica cineva ?

    RăspundețiȘtergere
  23. Felicitari dragii si dragele mele care postati aceste comentarii interesante,eu nu sant documentata ca voi dar citesc cu mare placere tot ce scrieti chiar daca mai sant si"Gigi contra"care nu au ce face si sant rautaciosi dar eu cred ca totusi sant interesati de acest domeniu ca altfel nu ar mai citi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,da,asa este , dar,totusi sa avem grija ca printe aceste comentarii interesante se ascund uneori si aberatii ,exagerari...nu trebuie sa luam chiar totul de bun si minuat.Uneori spunem neadevaruri fara sa ne dam seama.
      Minciuna se poate invalui foate usor cu vorbe frumoase.
      v

      Ștergere
  24. MARIUS ADRIAN CREŢU, te rog termină cu jignirile si cu ameninţările!
    Nu te mai crede IISUS HRISTOS !!! Tu vei fi cel pedepsit si nu eu ! DUMNEZEU CEL ADEVARAT,pe tine te va pedepsi pentru ca te autointitulezi "fiul lui Dumnezeu".
    Esti un simplu om ca noi toti! De cate ori sa/ti repet ca IISUS HRISTOS, nu are nevoie de internet si de conturi bancare deschise,asa cum procedeyi tu ???
    Te rog sa nu/mi mai trimiti Mesaje de amenintare, căci le voi trimite direct la AUTORITATILE in drept,ca sa le cerceteze. Întotdeauna iti voi spune că : esti un om obisnuit, si nu Dumnezeu ! Invaţă sa respecti pe cei de lânga tine, pe Aproapele tau,chiar daca nu-ti convine ce spune,sau ce scrie.

    RăspundețiȘtergere
  25. pai dk românia va fi al al doilea ierusalim atunci sa te tii tare da? Pai refugiatii sant mici copii pe langa milioanele de turisti din toata lumea care vor veni la noi nu? Atunci sa vezi pelerinaje nu gluma .pupici

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu cred ca esti un mesager al Domnului, tu de fapt esti un mesager care ne v-a aduce autodistrugerea. Si din cate vad cine esti tu sa jignesti si sa te crezi mare ghicitoare???? Din cate stiu noi toti suntem fii lui Dumnezeu, dar vad ca tu afirmi altceva, atunci cred ca de fapt lucrezi cu cel cu coarne nicidecum cu Dumnezeu. Iisus avea darul cunoasterii dar niciodata nu a iesit in lume sa spuna ce v-a fi, El de asemenea stia ca v-a fi crucificat, putea sa fuga sa se ascunda dar nu a facut-o. Asa ca vezi-ti de batranetile, nepotii si oalele tale si lasa ghicitu'PENTRU OMENIRE NU ESTI DECAT UN BLESTEM!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ale Shona!
      Nu te obliga nimeni ca sa citesti acest Blog!
      Fiecare este liber sa citeasca ce vrea si cand vrea.
      Eu nu te jignesc si nici nu-ti doresc RAUL.
      Dar, daca aceasta este părerea ta despre persoana mea, te asigur ca te inseli.
      În curand ,DUMNEZEU iti va arăta tie ADEVARUL !
      DOAMNE AJUTA !
      Iti doresc sanatate multa, bucurii si tot ce-ti doresti tu sa ti se implineasca!
      Cu dragoste, MARIA.

      Ștergere
    2. Doamna Maria sunteti mult prea buna si maleabila cu aceasta persoana ,nici nu merita sa ii raspundeti macar ..daca vrea sa inteleaga ceva din spiritualitate bine daca nu sa aleaga ce vrea el..simplu.Este mult prea veninos si veninul intuneca mintea omului..oricum el se scufunda in intuneric prea mult.

      Ștergere
    3. vai de tine omule, cine ai fi tu acolo Ale Shona? esti diabolic/ă constat asta dupa felul cum te exprimi. daca vorbesti de Iisus de ce folosesti cuvinte grele si apasatoare? sau Iisus la tine defapt e ”haina de deghizare” a caracterului tau rau si urator..?

      Ștergere
    4. Cei care va bagati in seama, nu credeti ca doamna Maria are puterea sa se apere, pupincuristi sunt cu miile, asa e in Romania de azi!!!

      Ștergere
    5. Doamna Maria, nu am avut intentia sa va jignesc, dar mai bine cititi Biblia si va scrieti toate chestiile pe care le vedeti pentru dumneavoastra. V-am admirat de la inceput, dar vad ca deja o luati pe alte cai. Ati spus ca nu aveti voie sa spuneti ce vedeti doar sa scrieti, acum vad ca apareti din ce in ce mai des la TV sa spuneti tot. Va cam bateti cap in cap cu afirmatiile!!! Dumnezeu sa va indrume!! Toate cele bune!

      Ștergere
  27. Dragii nu mai bateti apaa in piua,salvarea nu va veni niciodata de nicaieri din ceruri ,suntem la mana naturii:-) luati beti,mancati,petreceti,si va inmultiti.Raiul este pe pamant.Visati la nemurire. Va spun eu ca nu exists asa ceva.Din pamant suntem nascuti,pamant ajungem.Zeii i-am creat noi ca sa avem sefi supremi care sa ne rezolve necazurile si dorintele

    RăspundețiȘtergere
  28. Poate ca ai dreptate ca nu este nimic dincolo, asa ca mananca, bea, traiesteti viata, si totusi, daca vei descoperi intr-o zi ca nu este asa si e altfel. Ca dincolo de tine este ceva Divin, minunat, Creatorul si tu l-ai negat toata viata ta si ai trait o viata desarta si ca defapt teoria lui Darwin este cea inoculata de Satana care primul lucru pe care l-a facut a fost sa-l faca pe om sa creada ca el nu exista si pe tine sa te faca sa crezi ca ai aparut din mocirla si esti un mormoloc care a evoluat la stadiul de maimuta si care abia s-a dat jos din copac cu banana in gura si a descoperit tehnologia. Ce vei face atunci? Cum vei da ochii cu El si cum vei reactiona, ce vei spune, ce vei face si ce rasplata ii vei cere pentru cat de minunat ai fost in aceasta viata? Domnul sa te binecuvanteze si sa-ti lumineze mintea si calea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba ,Smecheria e sa va faca sa credeti ca mai exista,n-a stat Iisus 40 de zile -n desert ca sa-l infranga ?

      Ștergere
  29. Sunt seri cand tot cerul mi se pare pustiu, cu stele reci, moarte, intr-un Univers aburd, in care numai noi, in marea noastra singuratate, ne zbatem pe o planeta de provincie, ca intr-un targ in care nu curge apa, nu arde lumina si unde nu opresc trenurile rapide... Dar sunt seri cand tot cerul fosneste de viata...cand pe ultima stea, daca asculti bine, auzi cum freamata paduri si oceane - fantastice paduri si fantastice oceane - seri in care tot cerul e plin de semne si de chemari, ca si cum de pe o planeta pe alta, de pe o stea pe alta, fiinte care nu s-au vazut niciodata, se cauta, se presimt, se cheama...
    Aventura asta ridicola, care se numeste viata noastra, se repeta altfel, de la inceput, sub acelasi cer, dar cu alt noroc. Poate ca acolo, tot ce aici e greoi si apasator, devine usor, tot ce aici e intunecat si opac devine luminos si transparent. Tot ce incercam fara sa izbutim nici pe jumatate - gesturile noastre zadarnice, visele noastre cazute - tot ce am fi vrut sa cutezam si nu am cutezat, sa iubim si n-am iubit, tot se implineste, se amplifica, se imparte....
    PS - textul nu imi apartine.

    RăspundețiȘtergere
  30. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere