sâmbătă, 23 ianuarie 2016

O LOCOMOTIVĂ , SAU UN VAGON DE TREN , VA LUA FOC DIN MERS !


                                                   22 Ianuarie 2016,ora 22,30 !

                                        Dragii mei,

În această noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, vedeam in stânga mea cu ochiul interior, pe care mi l-a daruit Bunul Dumnezeu, vedeam înspre Sud ,un tren de călători în mers, a cărui locomotiva,( sau poate vagon) a luat foc.

Vedeam dragii mei, cum flacari mari, mistuiau locomotiva sau vreun vagon al acestui tren.
Totul se petrecea fulgerator.
Incendiu devastator într-un tren de pe ruta Bucureşti-Constanţa! Ce ....
Din păcate dragii mei, vom auzi cât de curând de vreun Incendiu la un tren, înspre Sud.
Sa nadajduim dragilor ,că nu vor fi si victime printre călători. 
                                           Cu dragoste, Maria. 

4 comentarii:

  1. La ora 06:00 langa Aninoasa a fost un incendiu la un vagon din cauza climatizarii. Nu au fost raniti.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://m.adevarul.ro/locale/targoviste/foto-sageata-albastra-cuprinsa-flacari-ruta-targoviste-pietrosita-1_56a3338f37115986c6cf841a/

    RăspundețiȘtergere
  3. Shambala sau Noul Ierusalim ceresc nu este o legendă a trecutului, ci o realitate a prezentului. Există profeţii clare care afirmă că ţara noastră va deveni în scurt timp focarul spiritual principal la nivel planetar, unde va fi localizată proiecţia Shambalei pe Pământ. Acum, când oarnenii se îndepărtează tot mai mult de idealurile divine, România are foarte mare nevoie de un puternic aflux de energie spirituală, divină.
    Dacă suficient de mulţi oameni ar urmări în această perioadă să invoce lumea Shambalei şi să trăiască stări de comuniune cu acest tărâm al înţelepţilor, destinul ţării noastre şi chiar al întregii planete ar putea fi miraculos modificat în bine. Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de ajutorul Shambalei şi al Regelui Lumii din Shambala. Conducatorul Shambalei sau Noul Ierusalim este Iisus Hristos.
    Extras din cartea ,,Shambala este reală,,..
    regele Shambalei este conducătorul divin al planetei noastre.

    Shambala este locul de unde au pornit toate invataturile intelepciunii si de aceea este unanimconsiderata „centrul” spiritual al planetei Pamant. Desi traditiile mentioneaza si alte nume pentruacest focar tainic al spiritualitatii umane, suntem indreptatiti sa consideram ca este vorba de acelasitaram al spiritelor foarte elevate, caci „inteleptii au o lume comuna”. Centrul spiritual al planeteivegheaza permanent, in taina, asupra noastra. In Shambala este pastrat nealterat tezaurul universalde spiritualitate.

    In perioadele dificile ale istoriei, cand predomina pe planeta influenta fortelor demoniace si satanice- necredinta, dizarmonia, conflictele, viciile, violenta, intunericul etc. - centrul spiritual al planeteieste ocultat, ascuns. Insa inteleptii din Shambala si mai ales Regele Shambalei continua sa veghezeasupra oamenilor, sa inspire cautarea sufletelor elevate, dornice de adevarata cunoastere siiubitoare de Dumnezeu. Tot Shambala este cea care ne aduce speranta pentru un viitor spiritual alumanitatii; pentru ca din Shambala - se spune - vor porni armatele Luminii in confruntarea finaladintre Bine si Rau, prevestita si de Apocalipsa Sfantului Ioan. Cel care este acum Regele Shambaleiva conduce lupta impotriva fortelor demoniace si satanice pe care le va infrange. Astfel va reincepeVarsta de Aur a omenirii.
    Iniţiaţii afirmă că în această perioadă Proiecţia Shambalei pe Pământ este în România, şi probabil că vom asista în curând la apariţia unor noi locuri sacre, în propria noastră ţară.
    Extras din cartea Shambala este reala.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dnu Iisus si noul Ierusalim tot in Israel va fi.Comentariu naste controverse dar asta e! Este tzara promisa inca de la inceputuri. Dar- cu putina rabdare e posibil sa vedem cum decurg evenimentele. Ca avem protectie divina asta e cu totul alta discutie.Studiati cu atentie apocalipsa nu o cititzi ca pe ziar.

    RăspundețiȘtergere