luni, 18 ianuarie 2016

NU EXISTĂ REÎNCARNARE !!!


xx
                               Dragii mei, 

Astăzi, m-a intrebat un cititor al Blogului, de unde pot fi asa de sigura ,că nu exista REÎNCARNARE ?
Şi cum eu scriu numai din Cuvantul Lui Dumnezeu, numai din Glasul Duhului Celui Prea Sfânt, am readus aici Dovada că, nu există Reîncarnare, că nu există Vieţi viitoare în Lumea viitoare, adică în cea vesnică.
Ne nastem o singură dată, murim cu trupul o singură dată, după care Sufletul asteapta JUDECATA  UNIVERSALĂ !
Iata articolul din 29 ianuarie 2014 :            
                            
                 29  IANUARIE  2014 , zori de zi !


                                                                        Dragii mei, 
 
 Dormeam şi brusc mă trezeşte  un glas puternic care ,striga tare precum SFANTUL  IOAN BOTEZĂTORUL în pustie , când pregătea  Calea venirii  DOMNULUI.
Tot aşa şi acest glas puternic .striga de răsuna Cerul şi Pământul, atât de tare că m-a trezit şi pe mine, ca să aud si eu, si toată lumea cum striga  aşa :

                 "Nu există Vieţi viitoare !!! 
                  În Lumea viitoare , 
                           nu există Vieţi viitoare ! "
Şi a repetat de două consecutiv aceste cuvinte, ca să se facă înţeles, apoi a adăugat :

                " În Tesen,  la Santa Maria !"

După care, Glasul s-a pierdut ca un ecou.
Dragii mei, eu sunt doar mesagerul acestui Glas venit de Sus, şi nu am făcut decât să vă fac cunoscut, ceea ce mi-a transmis.
Acum dragilor, nădăjduiesc din tot sufletul că vă veţi fi convins cu adevărat că, nu exista Reîncarnare !
P.S.
Dragii mei, în timp ce raspundeam la un Comentariu ,al acestui acest articol cu Reincarnarea, aud un glas in dreapta mea, care vine să lămurească lucrurile, vine să întărească Citatul de mai sus.
Glasul spunea aşa :

                       "Nu ne naştem  de două ori !"

Cred că acum s-au lamurit lucrurile.
Trebuie să stiti că, atunci când ceva nu este clar, Dumnezeu intervine prin Sfinţii Săi, si dezleaga Tainele pe care nu le intelegem, si care ne pot duce la pierzare.   
Iata si un articol dragii mei, cu si despre Maica Lui Dumnezeu :
 
                 16 octombrie  2005 , zori de zi !

Mă trezesc  dar nu deschid ochii , şi aud UN COR ca de Îngeri, care cânta dumnezeiesc de frumos aşa :
              "NĂSCĂTOARE  DE  DUMNEZEU,  PREA  SFÂNTĂ  LUMINĂ...."! 
               ADĂUGĂM  GLASUL  TĂU , CARE  BINECUVINTEAZĂ  MOŞTENIREA TA "!

Clipă  în care văd pe solee, in SFÂNTA BISERICĂ , cum stă Preotul cu faţa spre noi, în stânga UŞILOR  SFINTE, văd O  SFÂNTĂ  ICOANĂ argintie , de dimensiuni mari care reprezintă pe MAICA  DOMNULUI.
Maica  Domnului înviază  pur şi simplu, acolo în SFÂNTA  Ei ICOANĂ, şi întinde MÂNA  SA  DREAPTĂ spre în faţă, înafara  SFINTEI  ICOANE.
                    
Şi aud din nou, alt Glas care spune :

               DUMNEZEU  TOATE  I-A  DAT ŞI  TOATE  I-A  DUS   ! 
              CU   TOATĂ  VOINŢA  ŞI  CU TOATĂ  ÎNCREDEREA !
               MĂRIRE  ŢIE , DOAMNE  IISUSE  HRISTOASE "!
Şi am în faţa ochilor închişi, O  CLĂDIRE  mare şi învechită  de vremuri, cu pereţii albi şi foarte groşi. 
Aşa cu sunt şi astăzi multe clădiri cu pereţii groşi.
Dragii mei, ce pot să mai spun ? Minunile sunt cu noi, sunt întru  noi ,trebuie doar să deschidem ochii sufletului  şi să le vedem, să le trăim cu sufletul ,şi aşa ne vom ridica cu fiecare clipă şi treaptă cu treaptă spre ÎMPĂRĂŢIA  LUI  DUMNEZEU !
                               Cu dragoste şi preţuire, 
                                              Maria.

134 de comentarii:

  1. Aceasta este poziția oficială a Bisericii Ortodoxe, potrivit cu nivelul de evoluție spirituală a majorității creștinilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i Luc, insa de ce acesti crestini sunt doar la acest nivel? Din lipsa de informatie si cunoastere. Cine nu o da pe aceasta? Exact ei, preotii! De ce? Ca nu vor evolutie! Vor stagnare. De ce? Sa spuna ei, caci eu nu-i inteleg la faza aceasta! Cum pot dormi linistiti noaptea si ziua, cata vreme este atata suferinta in jur! Ei nu vad acest lucru? Revin si scriu: probabil habar nu au cei mai multi dintre ei, pt. ca vad din aceasta doar un job aducator de venituri pentru ei (astia nu ar trebui sa mai profeseze, caci in realitate dorm; si ma intreb atunci cum un orb poate calauzi un alt orb?). Dar sunt unii care stiu, insa nu fac nimic in aceasta directie.Vorba aceea: Lasa ca-i bine si asa! Si uite asa trece viata omului fara evolutie spirituala suficienta, cu chinuri, greutati si boli, pe cand toate acestea puteau sa fie eliminate prin cunoastere!Ce este de facut? E destul de spinoasa problema!

      Ștergere
    2. Este si vina preotilor.
      Dar daca vrei sa-L cauti pe Dumnezeu, nu te opreste nimeni.

      Ștergere
  2. NU EXISTA REINCARNARE,DAR SI DACA IN RAI PUTEM LUA FORMA DE FLORI SAU PASARI SAU FEL SI FEL DE ALTE MINUNATII BINEPLACUTE IN FATA LUI DUMNEZEU.CARE MINTEA UMANA NU POATE SA INTELEAGA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pasărea mai visează Doamne ferește sa ne transformăm în flori mai bine în cenușă 😂😂😂

      Ștergere
    2. SI CENUSA VISEAZA,DAR IN ALTA PROPORTIE.DE FAPT CENUSA E O FLOARE PE LANGA SUPERCENUSA.

      Ștergere
  3. Maria...nu cred in acest mesaj,deoarece sunt foarte multi vizionari care spun ca exista vieti si inainte de a venii aici si dupa ce vom pleca aici.Noi venim pe pamant pana ne invatam lectiile,pana ajungem sa fim iubire si sa iertam pe toti cei carora le-am facut rau intr -o viata anterioara...asta este karma.Dupa ce ne-am invatat lectiile,suntem liberi si nu mai suntem nevoiti sa ne reintoarcem. D.voastra primiti viziuni si credeti in ele...asa si noi primim vise sau viziuni din care ne dam seama ca nu avem doar o viata.Eu de exemplu l-am cunoscut pe sotul meu din a doua casatorie pe internet..eu si copiii am simtit ca-l cunoastem dintotdeauna..simt ca l-am intalnit inainte de a venii aici,plus ca am avut f.multe vise cu el si ce legatura am avut intr-o alta viata...dar fiecare e liber sa creda ce doreste.Va doresc o noapte binecuvantata si ingerasii sa ne vegheze mereu.Lenus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu impun nimanui sa creada! Eu scriu ceea ce mi se spune de la DUHUL SFANT ! Eu cred in ceea ce mi se spune de SUS !
      Daca mi s-a spus că nu ne nastem de două ori, pentru mine asa este ! Deci, pentru mine personal! In rest,fiecare crede ce vrea si cum simte !

      Ștergere
    2. ANONIM 21:45 SI DACA CEI MAI MULTI SPUN ASA TREBUIE SA NE LUAM DUPA EI?GANDESTE-TE CA NU ORICINE POATE SA FIE BOGAT.SAU STAPANITOR.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Dar am scris ca si eu propriile trairi,viziuni si vise...sunt convinsa ca exista reincarnare,nu poate nimic sa ma combata,pt.ca am dovada intreaga viata cu ceea ce mi s-a intamplat.Va multumesc si va iubesc!! Lenus.

      Ștergere
  4. INTELEG,DOAMNA MARIA CA SUNT ADEVARURI CARE NU TREBUIESC SPUSE.TOTUSI DUMNEAVOATRA STITI ADEVARUL ACUM.SA NU MA INTELEGETI GRESIT.EU STIU CA DUMNEAVOASTRA SUNTETI MAI BINEPLACUTA IN FATA LUI DUMNEZEU PENTRU CA SUNTETI BUNA LA SUFLET.EU SUNT MAI RAU,RECUNOSC.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca nu exista reincarnare,care e rostul nostru pe pamant,cum am ajuns aici si care va fi finalul sufletului? Iisus a avut puterea sa invie mortii,cum a fost posibil,daca conform mesajului,moartea e vesnica.Nu are nici un sens.

    RăspundețiȘtergere
  6. De ce sa mai comentam daca nu postati si nu respectati dreptul la opinie

    RăspundețiȘtergere
  7. INTELEPCIUNEA OAMENILOR ESTE NEBUNIE IN FATA LUI DUMNEZEU IAR INTELEPCIUNEA LUI DUMNEZEU ESTE NEBUNIE IN FATA OAMENILOR,DECI PRESUPUN,CA DINCOLO,VA TRECE ABSOLUT TOTUL CE CUNOASTEM NOI AICI.CONSIDER CA DUPA TERMINAREA VECILOR DE VECI AI TUTUROR VECILOR,LA UN MOMENT DAT RAIUL SE VA UNI CU IADUL SI COPILASUL VA PASTE LEUL.ATUNCI NU VOM MAI FI BLANZI IN DETRIMENTUL MANIEI SI NICI MANIOSI IN DETRMENTUL BLANDETII CI VOM FI SI UNA SI ALTA IN CINSTEA SI SLAVA LUI DUMNEZEU CU MARE CUTREMUR SI PACE NEGRAITA.ESTE O IPOTEZA.DAR SUNT CONVINS CA VA FI MAI MULT DECAT NE PUTEM NOI IMAGINA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaa...scuze dar nu am priceput nimic. Nici macar la nivel ipotetic....

      Ștergere
  8. Daca nu exista reincarnare, de ce se tot spune ca putem plati in viata asta greselile din vietile trecute?
    Pana la urma ne nastem, murim si...ce urmeaza? Stam frumos pe un norisor ascultand muzica de harpa sau ne coacem la foc. Si asta pentru eternitate???? Pe bune, cine isi doreste asa ceva?
    Poate ca nu mai exista o viata in acest plan. Poate ca, in alta parte a Universului suntem altceva? Habar nu am. Nici la intrebarea asta nu stiu un raspuns care sa ma multumeasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OANA VIATA DE DINCOLO E MAI CONCRETA SI MAI SOLIDA CA AICI.SA NU CREZI TU CA V-OM STA PE UN NORISOR SAU CA NE V-OM COACE LA UN ABUR.NORISORUL SI ABURUL SUNT AICI.

      Ștergere
    2. DECI OANA MAI BINE CREZI IN REINCARNARE CA VIATA DE DINCOLO SI DREPTATEA LUI DUMNEZEU?DAR SA FI UN OM IN VECI VECILOR CAND BARBAT CAND FEMEIE CAND BARBAT CAND FEMEIE VREO 3 MILIARDE DE ANI PANA PLATESTI PACATELE?CINE I-SI DORESTE ASA CEVA?

      Ștergere
    3. Marian, nu ai vrea sa renunti la a scrie cu majuscule?? E asa de greu de citit... Multumim!

      Ștergere
    4. I-MI PARE RAU DAR NU POT.SUFAR DE TRUFIE UNEORI.ASA I-MI PLACE SA SCRIU.

      Ștergere
    5. Da. Si eu te rog sa renunti la majuscule.

      Ștergere
    6. Iarta-ma EU!!!I-mi place sa scriu cu majuscule.

      Ștergere
    7. Ok. Scrie cu majuscule dar lasa spatiu dupa semnele de punctuatie. E asa ingramadeala in postarile tale ca imi este greu sa le citesc. Se poate? Multumesc

      Ștergere
  9. Universul este in transformare.Mimic nu este stabil.Dupa venirea pe pamant a Domnului Nostru Iisus cu siguranta nu poate fi vorba de reintrupare sau trairea unei alte vieti.Iar karma personala si a neamului se rezolva acum.Dupa cea murit Domnul Iisus,a coborat la Iad de unde a scos sufletele drepte.Acolo era si David prin care s-a scris Sf Psaltire,tot acolo erau si proorocii.Acolo era Adam, care a plans 100 de ani la Poarta Raiului regretandu-si greseala.Daca David prin care a Grait Duhul Sfant era acolo, pentru ceilalti oameni era altfel? Prin Adam Raiul a fost inchis pentru toti oamenii.Venind din Cer Domnul Iisus fiinta divina,suferind nevinovat si murind pe pamant,Domnul Nostru Iisus prin invierea si inaltarea Sa,a deschis raiul pentru oameni.Daca omul isi putea curata Karma prin reintrupari sau reincarnari( pare sa fie acelasi lucru ) repetate,de ce a mai fost nevoie de sacrificiul Domnului Nostru Iisus Hristos ? Acestea sunt ganduri datorita carora eu nu am putut crede teoria reincarnarii.Vis a vis de Karma,amintesc de Lazarev.Prin scrierile lui, am inteles ce este Karma personala si cea a neamului tau.Dumnezeu sa ne lumineze sa intelegem Adevarul.Va doresc sanatate,pace sufleteasca si Iubirea Maicii Domnului sa va cuprinda pe toti.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ioan 3
    1. Intre farisei era un om cu numele Nicodim, un fruntas al iudeilor.
    2. Acesta a venit la Iisus, noaptea, si I-a zis: "Invatatorule, stim ca esti un Invatator venit de la Dumnezeu; caci nimeni nu poate face semnele pe care le faci Tu, daca nu este Dumnezeu cu el."
    3. Drept raspuns, Iisus i-a zis: "Adevarat, adevarat iti spun ca, daca un om nu se naste din nou, nu poate vedea Imparatia lui Dumnezeu."
    4. Nicodim I-a zis: "Cum se poate naste un om batran? Poate el sa intre a doua oara in pantecele maicii sale si sa se nasca?"
    5. Iisus i-a raspuns: "Adevarat, adevarat iti spun ca, daca nu se naste cineva din apa si din Duh, nu poate sa intre in Imparatia lui Dumnezeu.
    6. Ce este nascut din carne este carne, si ce este nascut din Duh este duh.
    7. Nu te mira ca ti-am zis: "Trebuie sa va nasteti din nou."
    8. Vantul sufla incotro vrea si-i auzi vuietul; dar nu stii de unde vine, nici incotro merge. Tot asa este cu oricine este nascut din Duhul."
    9. Nicodim I-a zis: "Cum se poate face asa ceva?"
    10. Iisus i-a raspuns: "Tu esti invatatorul lui Israel si nu pricepi aceste lucruri?
    11. Adevarat, adevarat iti spun ca Noi vorbim ce stim si marturisim ce am vazut; si voi nu primiti marturia Noastra.
    12. Daca v-am vorbit despre lucruri pamantesti, si nu credeti, cum veti crede cand va voi vorbi despre lucrurile ceresti?
    13. Nimeni nu s-a suit in cer, afara de Cel ce S-a coborat din cer, adica Fiul omului care este in cer.

    http://adevarulesubochiitai.blogspot.ro/2015/03/reincarnareaun-adevar-tinut-sub-cheie.html?m=1

    http://www.efemeride.ro/shanti-devi-cazul-socant-al-reincarnarii-investigat-de-mahatma-gandhi

    RăspundețiȘtergere
  11. Biblia ne spune clar,este o singura viata si totusi nu inteleg dece unii cand se trezesc din anestezie vorbesc de lucruri nepamantene? sau cei care au fost in moarte clinica..... Cine ne explica?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ESTE O SINGURA VIATA IN INFINITE SECTIUNI.

      Ștergere
    2. Eu cred ca există o memorie celulara transmisă genetic a vieților trăite de înaintașii nostrii.
      Așa cum o femeie albă poate face copii negrii cu un sot alb ,dacă a avut o relație cu un bărbat negru chiar cu mulți ani înainte de căsătorie.

      Ștergere
    3. De under esti ASA de sigura ai in copil negroman?

      Ștergere
  12. Sa fii binecuvantat Anonim 2:00,pentru postarea dialogului dintre Domnul nostru Iisus si Nicodim din Evanghelia dupa Ioan.Domnul s-a referit la Sf Botez,initiat de Sf Ioan Botezatorul,care boteza indemnand oamenii la pocainta,botez desavarsit de Domnul Iisus prin coboratea Duhului Sfant asupra Sa.Aceasta este nasterea din Apa si Duh : Sf Botez. Aceasta inseamna un om nou,nascut din nou pentru va prin Duhul Sfant este curatat si innobilat,reinnoit.Iar apa este elementul cu care Tatal Sfant Cetesc a inceput creatia.Iar Apa are proprietati deosebite: poarta memoria informatiei la care este expusa.Nu stiu,dragii mei,cred ca apa este ceva mai mult decat putem noi intelege,este parte din noi,este parte din tot si daca suntem intelepti putem intelege si invata multe.Si imi sustin afirmatia rugandu-va sa cititi despre cercetarile si concluziile inginerului japonez Massaru Emoto...La aceasta s-a referit Domnul vorbind despre "Nasterea din nou",innoirea spirituala prin schimbarea atitudinii,pocainta adica trairea in iubire,caci la evrei era o traditie "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte".Pentru ei era ceva greu de patruns,sa ierti,sa iubesti semenul tau indiferent de starea,culoarea si natia lui,indiferent de ce a facut.Aceasta este nasterea din nou.Avem sansa de a ne mantui din aceasta singura viata,adica sa ne purificam karma prin tainele sfintei noastre biserici.In Apocalipsa Sfantului Ioan Evanghelistul scrie:"Si am vazut un om nou si un cer nou "...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 05:52, vizavi de Nasterea din Nou, cum comentezi Ioan 3:8
      "Vantul sufla incotro vrea si-i auzi vuietul; dar nu stii de unde vine, nici incotro merge. Tot asa este cu oricine este nascut din Duhul."

      Ștergere
  13. Daca nu exista karma, cum se explica diferentele intre oameni inca de la nastere, unii se nasc in lumea a treia de unde sansele sa te ridici sunt practic inexistente iar altii se nasc in familii instarite, sau de ce unii se nasc cu handicap? O explicatie ar fi binevenita.

    RăspundețiȘtergere
  14. am avut ocazia sa aud cu urechile mele declaratia unui preot ca defapt biserica stie ca exista si accepta aceasta teorie a incarnarii dar au preferat sa o scoata din aplicare ca sa oblige omul cat traeste sa se mantue an aceeasta viata sa nu mai pacatueasca asa de mult spunand ca se va mantui an alte veti pe care le va trai
    exact ca la scoala unde exista regul pentru a te ptregati sa devi un om bun an societate
    deci biserica ........religia prefera sa nu accepte aceasta teorie ca sa ajute cu forta pot sa spun ca omul sa nu mai pacatueasca asa de mult. bine acuma eu nu stiu adevarul dar stim foarte bine ca lealungul aniilor multi si-au bagat mana si-au schimbat regurile religiei a bibliei asa cum le-au convenit lor ca sa poata tine sub control omenirea

    RăspundețiȘtergere
  15. Parerea mea este ca exista reincarnare sau reintrupare.
    Imi doresc sa iasa la iveala tot ceea ce sta ascuns in Bibliteca Vaticanului... Pentru ca umanitatea pierde foarte mult din cauza informatiei ce sta ascunsa acolo!

    Legat de incarnare sau reintrupare au mai ramas dovezi in Biblie: Matei 11:7-14, Matei Cap. 17:10-13 pe care Imparateasa Teodora NU a reusit sa le stearga... pentru ca isi dorea divinizarea dupa moarte dar dansa fusese o criminala or aceste referiri o deranjau...
    În perioada sa pământeană, Ilie a săvârşit păcate, cel mai mare fiind uciderea părinţilor săi la îndemnul diavolului...Lui Ioan, Ilie cel care trebuia sa vina, i s-a taiat capul... iata legea karmei functioneaza... ai omorat intr-o viata vei fi omorat in alta. Totul se plateste, orice rau facut!
    Împăratul Iustinian a modificat Biblia și a scos pasajele despre reîncarnare
    Textele vechi care au stat la baza Bibliei originale se pare că au conţinut numeroase referiri la reîncarnare. Aceste texte au fost epurate de cel puţin două ori. Prima revizuire nu ştiu ce a vizat, însă este amintită de Coran: “Spune: ...Cine a trimis cartea pe care a adus-o Moise cu lumină şi o cârmuire pentru oameni, pe care aţi pus-o pe pergament, aţi dat-o pe faţă, însă aţi ascuns mult din ea şi aţi învăţat ceea ce n-aţi ştiut voi şi părinţii voştri? ... (Sura vitelor VI – 91) O altă epurare a Bibliei a avut loc în secolul al VI-lea. Împărăteasa Teodora, care-şi dorea divinizarea după moarte a dispus condamnarea învăţăturilor lui Origene – marele specialist creştin al reîncarnării. Soţul ei, împăratul Justinian a convocat în anul 553 consiliul Ecumenic al Constantinopolului la Niceea şi a ordonat scoaterea din Biblie a tuturor referirilor la reîncarnare. Cartea a fost drastic epurată...

    Cap. 11 Evanghelia dupa Matei
    (…)
    7.După plecarea acestora, Iisus a început să vorbească mulţimilor despre Ioan: Ce-aţi ieşit să vedeţi în pustie? Au trestie clătinată de vânt?
    8.Dar de ce aţi ieşit? Să vedeţi un om îmbrăcat în haine moi? Iată, cei ce poartă haine moi sunt în casele regilor.
    9.Atunci de ce-aţi ieşit? Să vedeţi un prooroc? Da, zic vouă, şi mai mult decât un prooroc.
    10.Că el este acela despre care s-a scris: "Iată Eu trimit, înaintea feţei Tale, pe îngerul Meu, care va pregăti calea Ta, înaintea Ta".
    11.Adevărat zic vouă: Nu s-a ridicat între cei născuţi din femei unul mai mare decât Ioan Botezătorul; totuşi cel mai mic în împărăţia cerurilor este mai mare decât el.
    12.Din zilele lui Ioan Botezătorul până acum împărăţia cerurilor se ia prin străduinţă şi cei ce se silesc pun mâna pe ea.
    13Toţi proorocii şi Legea au proorocit până la Ioan.
    14.Şi dacă voiţi să înţelegeţi, el este Ilie, cel ce trebuia să vină.

    Cap.17 Evanghelia dupa Matei.:
    (…)
    10.Şi ucenicii L-au întrebat, zicând: Pentru ce dar zic cărturarii că trebuie să vină mai întâi Ilie?
    11.Iar El, răspunzând, a zis: Ilie într-adevăr va veni şi va aşeza la loc toate.
    12.Eu însă vă spun vouă că Ilie a şi venit, dar ei nu l-au cunoscut, ci au făcut cu el câte au voit; aşa şi Fiul Omului va pătimi de la ei.
    13.Atunci au înţeles ucenicii că Iisus le-a vorbit despre Ioan Botezătorul.

    Din pacate, tot ce au eliminat din Biblie a fost cu intentie clara pentru a putea manipula si domina masele dupa voia acelora. Acest lucru e un fapt care a adus numai pierdere umanitatii.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu Justinian ci Ctin cel mare,el a scos paragraful de care vorbim. Dar, sa avem intelepciune cu siguranta biblia va fi reintregita, toate sunt in planul divin(nu erau oamenii pregatiti pt.info.asta,se sminteau mai rau)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici acum nu sunt pregatiti, f. multi, cel putin de la noi din tara! Numai ca trebuie ajutati sa mai creasca,este necesar acest lucru,altfel se intampla rele pe Terra!Raul este destul de prolific in timpurile noastre, or bine ar fi sa il mai estompam dar nu prin suferinta, daca se poate! Cu bine!

      Ștergere
  17. Nu stiu altii cum sunt, dar eu daca as sti cu certitudine ca exista reincarnare as fi si mai abitir in a-mi spala pacatele in viata asta ca sa nu fiu nevoit sa revin aici la suferinta, as sti clar ca daca gresesc altora, altii imi vor gresi mie. Mi-ar fi mult mai util sa stiu despre reincarnare in calea spre mantuire decat daca nu as sti despre reincarnare.Dar probabil ca nu vom putea plati intr-o singura viata toate greselile vietilor anterioare. Ar fi mai mult decat am putea duce, iar Dumnezeu ne da exact cat putem duce, tot din iubire pentru noi face asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spune te rog,daca ai bunavointa si sinceritate,cum iti speli tu pacatele?
      multumesc

      Ștergere
    2. Draga Anonim! Exista posibilitatea stergerii karmei in aceasta viata! Daca, constiinta interioara se ridica la un nivel inalt atunci, inseamna ca am invatat lectiile fara suferinta, nu ar mai fi cazul platii karmice. In alte culturi se cunoaste acest lucru si exista si cai prin care se arde karma, evident proportional cu acea ridicare a constiintei! In crestinism nu vei gasi. Cu bine!

      Ștergere
    3. Multumesc pentru informatie dar,tot nu mi-ai raspuns la intrebare!Scuze,poate a fost prea indiscreta intrebarea.
      Deci sa inteleg ca ai studiat in profunzime crestinismul,Calea Domnul Nostru IIsus si ai ajuns la concluzia ca,crestinii ramanem niste pacatosi neevoluati?!
      Multumesc si vreau sa sti ca nu am intentia sa te sicanez cu intrebarile mele.
      ma numesc Viorica

      Ștergere
    4. Raspund: se poate si prin crestinism insa inseamna lepadare toatala de lume, prin retragere si post continuu, exemplul pustnicilor si a calugarilor retrasi!

      Ștergere
    5. Vizavi de spalatul pacatelor: un pacat este spalat atunci cand l-ai constientizat. Drept urmare nu-l mai repeti. Daca insa se repeta, nu ai spalat nimic!
      Daca mergi si iti spui pacatele preotului si pe urma el iti da sa citesti... pe urma iar faci acelasi lucru rau, cum se numeste?

      Ștergere
    6. Eh,mi-e rusine :) "sa stii"

      Ștergere
    7. Dar Maria noastra nu este pustnica si nici nu crede in reincarnare si totusi ea este mult mai pura si evoluata spiritual decat mine si tine si am curajul sa spun decat noi toti de aici.
      Pana la urma nu are mare importanta cata cunoastere avem ,ci cat de mult iL iubim pe Domnul si pe semeni,iar in timp cu cat Iubirea creste in noi,in acelasi timp creste si Cunoastrerea!
      Ne putem "lepada de lume " chiar traind in lume!
      Iubire!
      V

      Ștergere
    8. De cine ti-e rusine? :)

      Ștergere
    9. A putea sluji LUI DUMNEZEU cu adevarat, nu trebuie sa te retragi in pustietate. Nu trebuie sa te inchizi intr-o Mănăstire !
      Ca sa slujesti LUI DUMNEZEU,trebuie sa stai in mijlocul Lumii, sa primesti si cele bune si cele rele alE Lumii. Trebuie sa stii sa alini suferinta si durerea oamenilor. Trebuie sa fii un om obisnuit, cu familie, cu serviciu si casa, si copii, si sa nu stii incotro sa te imparti. Trebuie sa faci sacrificii; sa rupi din orele tale de somn, si sa le inchini RUGACIUNII, sa le daruiesti Scrisului în folosul Semenilor.
      Nu mi-ar fi placut deloc dragii mei, sa ma inchid intr-o MĂNĂSTIRE si de acolo,doar sa ma rog pentru SEMENI.
      Mie imi place ca sa ma implic la propriu in viaţa Semenilor, si sa le dau Povete,pe care le primesc si eu de la DUHUL CEL PREA SFANT.
      Eu sunt in acelasi timp, si sotie ,si mamă, si bunică, si am si 30 de ani de muncă la STAT.
      Am promis, chiar am jurat MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS, ca voi pune intotdeauna mai presus de toate,VOIA SA ,in legatura cu mine roaba SA !
      Nu pot spune că ,nu mi-a fost,sau nu-mi este foarte greu.
      Dar atunci când iubesti mai presus de tot si de toate pe DUMNEZEU si pe MĂICUŢA DOMNULUI, totul devine ca o sete arzătoare, de a face VOIA LUI DUMNEZEU, o Sete de a împartasi cu Semenii nostri ceea ce DUHUL CEL PREA SFÂNT, îmi ingaduie a vedea si a auzi.
      Nu ma consider altfel ,decat ceilalti Semeni ai mei.
      Sunt un om obisnuit,care incearca sa duca la bun sfarsit, O MISIUNE DIVINĂ!
      Sunt un om care-si iubeste Aproapele, mai mult decât pe sine însăşi.
      Sunt un om care, va iubeste cu sufletul pe voi toti cititorii Blogului si nu numai.
      Nu am fost si nici nu sunt o pustnică!

      Ștergere
    10. Maria este speciala! Ea a fost aleasa inainte de vremuri! Cu bine!

      Ștergere
    11. M-am referit la iluminare 100% in aceasta viata. Stiu oameni ai lui Dumnezeu care au ajuns la un nivel foarte inalt. Nu te cunosc dar ei stiu totul despre tine: pe aceia i-am numit iluminati! Unul dintre ei a fost si este Sfantul Arsenie Boca! Spre acest nivel trebuie sa tindem!Cu bine!

      Ștergere
  18. Voi ati auzit de Ramtha? El sustine ca nu ne obliga nimeni sa ne intoarcem aici dar dorinta de a capata experienta e mare iar trairea emotiilor e puternica. Sustine ca ne alegem viata pe care o dorim si, chiar daca ni se pare aici o viata grea, am ales acest lucru pentru a putea simti toate emotiile. Altcineva sustine ca aici este singurul loc unde sunt asa de multe sentimente. Ca e singurul loc unde intr-o secunda treci de la iubire la ura. Si pentru aceste lucruri ne tot intoarcem.

    RăspundețiȘtergere
  19. Dacă există reincarnare și sunt multe dovezi în sprijinul acesteia,Biserica face un lucru esențial prin nerecunoașterea ei,deoarece multe persoane,chiar și dintre cei evoluați spiritual nu se vor mântui având in minte ideea reîncarnării și astfel venirea lui Iisus care a arătat Nașterea omului nou...si jertfa pe Cruce nu ar mai avea sens.Deci dacă s-au scos din Biblie pasaje despre reincarnare, cei care au facut-o au fost Sfinții Părinți și nu există măcar unul care sa recunoască existența ei pt ca este sminteală în față lui Dumnezeu și pierderea mântuirii.Adrian E

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Biblie zice ca Lumina nu e bine sa fie tinuta ascuna, ea trebuie pusa la vedere. Cred totusi ca oamenii s-ar stradui mai mult sa evolueze! Nimanui nu i-ar place sa tot repete aceiasi clasa la nesfarsit!Iar de scoaterea din Biblie a pasajelor cu reintruparea este de vina Imparateasa Teodora, o criminala de altfel care voia sanctificarea, pe care a obtinut-o, se pare!Oh vai noua! Se vorbeste de Sfanta Imparateasa Teodora??? Cumplit! A ajuns criminalul in locul sfantului!!!

      Ștergere
  20. Da, cred in reicarnare, pentru ca altfel as crede ca Dumnezeu este nedrept, este rau si partinitor.
    Daca El ne-a creat pe toti si dupa cum se spune ne iubeste la fel, atunci de ce nu avem toti aceeasi viata plina de fericire si sanatare? De ce unii huzuresc in bogatii, de ce unii sunt foarte saraci , de ce unii sunt foarte bolnavi etc?Daca Dumnezeu este drept si corect nu ar face nici o diferenta intre noi.Nu cred ca ne-a pus sa tragem biletele( ca la loto) ca sa ne alegem un destin .
    Si inca ceva, de ce si-ar ' bate" Dumnezeu capul ca sa ne creeze pe noi pentru o minuscula perioada de timp in care sa ne manifestam fiecare asa cum dorim ca apoi sa disparem in neant.
    Chiar nu as vedea rostul muncii Lui, doar daca , ar face asta ca sa nu se plictiseasca in imensitatea lui.

    Ioan.1 21.Si ei l-au intrebat: " Dar cine esti tu? Esti Ilie?
    Si el a zis: Nu sunt! " Esti prorocul? "

    RăspundețiȘtergere
  21. Cine neaga reincarnarea, sau trairea vietii prezente in alte aspecte ale sufletului in universuri paralele, se va reincarna pana cand i se va revela acest adevar,. Nimeni nu obliga pe nimeni sa creada acest lucru. Sant sigura ca toti oamenii au amintiri despre celelalte vieti, dar nu le constientizeaza.Daca ati fi mai atenti la voi ati descoperi lucruri magnifice. Trecem prin viata somnambuli.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Cine neaga reincarnarea, sau trairea vietii prezente in alte aspecte ale sufletului in universuri paralele, se va reincarna pana cand i se va revela acest adevar."
      O gluma :Daca taceai,bodhisatva te faceai! :)

      Ștergere
    2. D, principalul tau sfat pentru noi, ceilalti, este sa fim atenti. Atenti la ce simtim, auzim, traim, auzim... Crezi ca asta este cheia?

      Ștergere
    3. Adevărul e UNUL singur!
      ISSUS Hristos e Cel care ne da mântuirea în dar prin pocăință si credință.A plătit pentru păcatele noastre.
      Să nu ne amăgim.Suntem născuți păcătoși și dacă na cercetăm singuri știm ca așa este.
      Plată păcatului e moartea!
      Dar slăvit să fie Dumnezeu ,ne.a dat un Mântuitor,un Salvator.
      Mai știi pe cineva care a făcut așa ceva pentru noi?
      Adevărul e UNUL singur!

      Ștergere
    4. Eu nu am priceput un lucru. Dzeu l-a supus pe propriul fiul la cazne. De ce? Cum poate un parinte bun sa ii faca asa ceva fiului. Si-a sacrificat fiul pt noi, ceilalti fii ai sai. De ce? Vorbim de Dzeu asa ca sigur putea gasi o cu totul alta rezolvare. Acceptand toate acestea iar intreb. Pentru ce? Dupa rastignire noi am devenit mai buni? Am invatat sa eliminam ura? Au incetat razboaiele? Foametea? Bolile? Pentru ce acest sacrificiu? Ca eu consider ca nu am invatat nimic. Mergem inainte cu pacatele.

      Ștergere
  22. Fiecaruia ii este dezvaluita bucatica de Adevar corespunzatoare nivelului de intelegere si de evolutie spirituala.
    Daca oamenii ar sti ca au tot timpul din lume, cine s-ar mai grabi sa faca acum voia lui Dumnezeu?

    RăspundețiȘtergere
  23. Si eu cred in reincarnare,numai ca acest cuvant nu exista acum cateva secole in urma,se spunea transmigrarea sufletelor,acest termen a fost si in scrierile vechi,pe la inceputul sec.20 s-a spus de reincarnere.Si da,chiar ci cuvantul de transmigrare a fost scos din scrieri tocmai pe motivul de-ai determina pe oameni sa se mantuiasca in viata pe care o traiau,chiar D-na.Maria ne-a scris pe blog ca biblia nu reda intocmai evenimentele asa cum s-au desfasurat ele,sa nu uitam ca biserica a avut un rol mare in istorie,a facut si lucruri bune dar si lucruri mai putin ortodoxe,nu vreau sa judec eu biserica...Fizica cuantica spune ceva despre vieti paralele,adica trecutul,prezentul si viitorul se intampla intr-un singur moment,momentul lui ACUM,si daca sunteti atenti vedeti ca intradevar totul se intampla in momentul lui ACUM,viitorul nu-i a nimanui,noi ce avem este tecutul si prezentul,adica ACUM,prin momentul ACUM ne construim mereu trecutul si daca avem grija de trecut,adica de momentul ACUM,vom avea si viitorul bun...complicat,frumos si misterios,cum se spune :"complicate sunt caile tale Doamne'.Daca ne gandim la ce spunea Isus:'Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte',pilda asta nu indeamna la razbunare ci la plata faptelor.Daca stam si ne gandim bine nu-i chiar usor sa te reincarnezi ,poate si de 1ooo de ori doar ca sa inveti lectia iertarii,asta e un exemlu....Nu vedeti?orice putem da,ma refer la lucruri materiale,dar iertarea o dam foarte greu,de parca ne-ar costa bani,de asta se zice ca iertarea pleaca de la un suflet puternic spre cel slab, e invers de cum vedem noi cu ochii fizici,noi zicem invers ca ala care iarta e slab...Daca analizam putin ceea ce spune D-na Maria,ma refer la glas, lucrurile cam asa stau; nu vor mai exista reincarnari pe planeta pamant,adica vieti viitoare,in lumea viitoare a planetei aici va fi din nou raiul,Pamantul nu va mai fi in dimensiunea a treia ci a cincea,a sasea,de asta ni se spune mereu ca nu mai avem timp si trebuie sa ne mantuim,daca nu o facem ne vom reincarna pe alte planete unde vom invata ce avem de invatat, o vom lua de la capat,si atunci are sens ce a auzit D-na.Maria,dupa umila mea parere....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos raspuns. Multumesc

      Ștergere
    2. Exact asa am interpretat si eu postarea dnei Maria,cum k nu vor mai fi vieti viitoarbg

      Ștergere
  24. Intrebarea "Exista sau nu reincarnare?" este pricina de sminteala pentru crestinii ortodocsi practicanti.
    O alta intrebare asemanatoare ar fi pentru ei: "Cei care nu sunt crestini se mantuiesc?"
    Musulmanii, hindusii, budistii, au vreo sansa la mantuire?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal ca se mantuiesc Luc! Aceia sunt la un nivel destul de avansat, ma refer la hinduism. Am cercetat cate ceva despre ei. Am gasit ca acesta este pacifist, nu este promovata crima in cazul animalelor. La noi se omoara animale. Cum sa fim noi din Divin daca omoram animale? Si ele sunt o specie ca si noi. Au emotii si simt durerea!Cine sunt eu sa iau viata unui animal? Ba mai mult se practica vanatoarea ca sport! Ce este aceasta: setea de a omori! Crestinismul promoveaza crima, pare ciudat dar asa se intampla.Si preotii mananca carne. E aiurea! Ceilalti nu mananca carne. Ei au cunoastere despre modul cum circula energia in corp, despre blocaje energetice si despre felul cum sa le elimini. Au notiuni despre karma si platile karmice. Aia au cunoastere foarte multa!
      Noi suntem cam in urma!Si vom fi asa multa vreme, pentru ca exista virusul: dogmatism, prezent cel putin in societatea romaneasca. L-am constatat foarte fregvent!
      Despre Coran nu cunosc prea multe. Am vazut ca este de fapt un set de reguli ca si la noi. Aplicabilitate nu prea. Totusi am constatat unele aberatii si pe acolo. Nu le specific aici.

      Ștergere
    2. "Aşa cum o persoană îşi leapădă hainele uzate şi se îmbracă cu altele noi, tot aşa sufletul încarnat îşi leapădă corpurile uzate şi la momentul potrivit, se acoperă cu altele noi continuându-şi existenţa în una din cele trei lumi" (Bhagavad-gita II, 22).

      Ștergere
    3. Deci, sa nu mai fim carnivori. Ok. Dar...iubiti animalele? Hraniti catelusi si pisicute? Daca da, sa stiti ca aceste animalute sunt carnivore si atunci cand sunt hranite asta inseamna ca a trebuit sa fie sacrificate alte animalute. In concluzie, daca trebuie sa hranim oameni atunci le oferim iarba dar daca iubim animalele atunci nu-i problema ca sacrificam alte suflete.

      Ștergere
    4. Bine este sa NU FIM carnivori. Pt. ca suntem oameni. Or noi avem nevoie sa ne ridicam constiinta, carnea aduce cu ea informatie ADN animal, aduce ceva care a intrat in putrefactie inca de la momentul sacrificarii pe care noi il asimilam, aduce emotia tramuatizanta (frica, spaima) pe care a trait-o animalul cand a fost sacrificat, pe care NOI o asimilam, de asemeni, si aduce energie grea (qi greu) care te va tine ancorat foarte tare in material, adica in lumea aceasta, respectiv in rolul din aceasta viata nepuntand sa iei contact cu entitatile de vibratie inalta, divine!
      Nu am studiat problema animalelor carnivore, in ce priveste intretinerea lor cu carne cumparata. E o chestiune de alegere cred!

      Ștergere
    5. Si nu e cinstit fata de animalul ce urmeaza a fi sacrificat pentru ca nu se poate apara de tine, nu are nici o sansa! Pe urma ai putea sa accepti unul dintre copilasi sa fie sacrificat precum acel animal? Cred ca nu, pentru ca DOARE! Cum te uiti tu la o bucata de friptura din farfurie stiind ca un biet suflet a suferit ca tu sa mananci carnea aceea? Nu poti simti suferinta animalului? Mie nu mi-ar cadea bine.

      Ștergere
    6. Scuze, dar eu sunt carnivora. Atata timo cat sistemul nostru digestiv poate procesa carnea inseamba ca asa am fost lasati pe lume. Exista studii care demonstreaza clar ca plantele sufera cand le faci rau. Sufera cand le ameninti, cand le rupi o frunza, cand le tai. Cand vezi o salata in fata ta te apuca mila? Si, cum plantele au viata, si ele intra in putrefactie in momentul in care le culegi.

      Ștergere
    7. Nu am fost lasati asa, voi cauta in Biblie acest lucru si am sa postez, zilele acestea, cauta prin Vechiul Testament caci este! Din cate stiu legumele si fructele intra intr-un fel de adormire. Nu ma refer la plantele care sa taie si se rup. Da, asa este plantelor le este teama. E demonstrat acest lucru. Deci fructe si legume (rodul plantelor) nu plante vii. Insa poate in viitor daca vom evolua suficient ne vom hrani doar cu energie (prana)! Insa este pretentios acest lucru din perspectiva prezentului. Cu bine! Voi posta! (Vizavi de fructe si legume, ca rod, daca e ceva stricat, evident ca nu mananci, la carene insa este foarte periculos).

      Ștergere
    8. Si atunci cand Isus a aruncat navodul si a prins multi pesti? Ce crezi ca a facut cu pestii? I-a aratat multimii infometate si apoi i-a aruncat inapoi in mare sau au fost mancati?

      Ștergere
    9. Am citit pe undeva ca dintre toate rasele - singurii pestii ca entitati si-au dat acceptul pentru a se sacrifica drept hrana omului! Insa eu, personal, nu voi manca carne de nici un fel! Este alegerea mea!

      Ștergere
    10. Geneza. Cap. 1 29-31
      "1:29
      Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată
      iarba ce face sămânţă de pe toată faţa pământului
      şi tot pomul ce are rod cu sămânţă în el. Acestea
      vor fi hrana voastră.
      1:30
      Iar tuturor fiarelor pământului
      şi tuturor
      păsărilor cerului şi tuturor vietăţilor ce se mişcă
      pe pământ, care au în ele suflare de viată, le dau
      toată iarba verde spre hrană. Şi a fost aşa.
      1:31
      Şi a privit Dumnezeu toate câte a făcut şi
      iată erau bune foarte. Şi a fost seară şi a fost
      dimineaţă: ziua a şasea."

      Ștergere
    11. Pt.Luc-- normal ca toti au parte de mantuire daca, declara in apa botezului ca,Dnu Isus este mantuitorul lor.

      Ștergere
  25. De Sundar Singh ai auzit d-l (16:18)?El este indianul care a trecut de la religia lui budista la cea crestina,el este unul din cei care l-a vazut pe Isus si a facut profetii si despre Romania.Sa nu-ti para rau ca te-ai nascut in tara asta,multi au spus ,nu doar D-na Maria ca suntem viitorul Ierusalim.Cat legat de celalalte religii...fiecare e liber sa creada in ce vrea,dar drumul cel mai scurt spre mantuire e ortodoxia,celalalte ma invata cum sa respir,sa-mi conduc energiile,sa ma echilibrez...si apoi sa nu uitam,japonezii sunt foarte buni in tehnicile..echilibru,ritualul ceaiului..etc.,dar altfel omoara delfinii pe capete...si nu sunt singurii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te invata numai atat, ci mult mai mult! Pe urma, am auzit de Sundar, evident. Imi doresc sa fie asa, foarte mult, si va fi dar mai trebuie schimbare pe linie spirituala! Acuma spune-mi calea prin care ajungi la iluminare 100% (cu tot ce inseamna aceasta) prin crestinismul care se practica in prezent!

      Ștergere
    2. Chiar ma bucur ca ne-am intrupat in Romania! Este nevoie!

      Ștergere
    3. Doar nu crezi ca hinduismul, budismul sunt doar tehnica iar Divinitatea lipseste cu desavarsire! Nu este asa! Am studiat crestinismul, am aplicat, ajuta insa bine ar fi sa ajungem cat mai repede la iluminare, in aceiasi viata!Bine este sa dispara relele si greutatile, bolile si nefericirea!

      Ștergere
  26. Te iau FIORII! La 4 ani le-a demonstrat tuturor că s-a REÎNCARNAT! Specialiștii și-au făcut CRUCE!
    12 Noi 2014


    
    Un copil a reușit să stârnească numeroase controverse în întreaga lume atunci când a declarat că își amintește numeroase întâmplări din viața anterioară.
    Părinții copilului sunt uimiți de exactitatea cu care cel mic povestește amintiri dintr-o altă viață. Pentru a înțelege mai bine ce se întâmplă, aceștia au decis să apeleze la diferiți specialiști în domeniu.
    Băiatul de doar 4 ani a povestit detaliile șocante de dinaintea reîncarnării sale. Soldat fiind, acesta a murit în urma unui atentat din Beirut, Liban. Specialiștii au început să cerceteze mai atent acest caz incredibil și au descoperit că într-adevăr ar fi vorba despre soldatul Val S. Lewis, decedat în 1983 în urma unei explozii din Beirut.
    Mai straniu este ceea ce copilul întreabă mereu: „De ce m-ați lăsat să mor în acel foc?”. Mai mult decât atât, specialiștii au aflat biografia soldatului și apoi i-au pus întrebări copilului, pentru a verifica dacă cele povestite sunt adevărate. În mod surprinzător, relatările copilului seamănă izbitor de mult cu viața soldatului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta nu demonstreaza reincarnarea . Asiaticii din trecut , cei care au spus primii din lume despre o reintrupare se refereau la abilitatea duhului ori a sufletului de a iesi din trup si a intra in animale sau alti oameni pentru a vedea lumea in alte culori cum o vad animalele sau a sti ce este in capul altor oameni pentru a intra apoi in trupul sau . Ca in ultimul timp s-a denaturat adevarata si vechea conceptie nu poate fi negat . Sau copilul a calatorit in trecutul soldatului , ori sufletul soldatului s-a intersectat cu cel al copilului .

      Ștergere

  27. Genii si IQ peste 200. Student la 4 ani, chirurg la 7
    Cei mai inteligenti oameni de pe Pamant nu sunt nici Carlos Slim, cel mai bogat din lume, si nici Bill Gates, creierul de la Microsoft. Un coreean, care ar putea trece drept "anonim", daca nu ar avea un IQ de peste 210, conduce topul celor mai destepti.





    Afla care sunt copiii, adolescentii si adultii geniali ai planetei
    Kim Ung Yong: Admis la universitate la 4 ani
    Nascut in 1962, este cel mai inteligent om din lume. A intrat in Cartea Recordurilor cu un IQ estimat la 210. La varsta de patru ani era capabil sa citeasca in japoneza, coreeana, germana si engleza. La cinci ani, rezolva ecuatii diferentiale si calcule cu integrale. Mai tarziu, invitat la o televiziune japoneza, si-a demonstrat fluenta in chineza, spaniola, vietnameza, tagalong, germana, engleza, japoneza si coreeana. La trei ani, cand alti copii sunt fascinati de cartile de colorat, Kim a fost invitat sa participe la cursurile de fizica ale Universitatii Hanyang, iar la sase ani isi petrecea timpul alaturi de savantii de la NASA. A lucrat aici pana in 1978, cand s-a reorientat, alegand ingineria civila, domeniu in care si-a luat doctoratul. I s-a oferit ocazia sa studieze la cele mai prestigioase universitati din Coreea, dar a ales o universitate de provincie, unde lucreaza si in prezent.
    Gregory Smith: Nominalizat al Premiului Nobel la 12 ani
    Nascut in 1990, Gregory Smith a invatat sa citeasca la doi ani, iar la 10 era deja student. Totusi, geniul este doar o parte a vietii lui Gregory. Cand nu devoreaza orice carte ii cade in mana, baiatul bate Globul in lung si-n lat ca activist pentru drepturile copiilor. Este fondator al International Youth Advocates, o organizatie care promoveaza pacea si buna intelegere intre tinerii din intreaga lume. S-a intalnit cu Bill Clinton si Mihail Gorbaciov si a tinut discursuri la ONU. Pentru toate acestea, Gregory a fost nominalizat de patru ori (!!!) la Premiul Nobel pentru Pace. Ultima lui realizare? Si-a luat permisul de conducere.
    Akrit Jaswal: Chirurg la sapte ani
    Cu un IQ de 146, Akrit a fost desemnat cel mai inteligent copil din India, tara cu peste un miliard de locuitori. Akrit a intrat in atentia publica in 2000, cand a realizat prima operatie chirurgicala. Avea doar sapte ani, iar pacienta lui, o fetita de opt ani, suferise arsuri grave la una din maini, astfel ca degetele sale erau lipite unul de celalalt. Desi Akrit nu avea cunostinte medicale, a reusit sa-i desprinda degetele, astfel ca fetita si-a putut folosi mana din nou. In prezent, studiaza la Universitatea Chandigarh din India si sustine ca este pe cale sa descopere un leac impotriva cancerului.
    Michael Kevin Kearney: Absolvent de facultate la 10 ani, profesor la 17
    A devenit cel mai tanar absolvent de facultate, la varsta de 10 ani. In 2008, a castigat varianta americana a jocului de cultura generala „Vrei sa fii miliardar?”. Nascut in 1984, Michael a vorbit pentru prima data cand avea patru luni! La sase luni, i-a spus medicului sau pediatru: „Am o infectie la urechea stanga”, iar la zece luni deja stia sa citeasca. La patru ani lua punctaj maxim la un prestigios test de matematica, iar la sase ani termina liceul. A urmat Antropologia la o universitate americana, pe care a absolvit-o la doar 10 ani.
    Saul Aaron Kripke: invitat sa predea la Harvard inca din timpul liceului
    Fiul unui rabin, Saul Aaron Kripke s-a nascut in 1940, la New York si a crescut un Omaha. Cand era in clasa a patra, a descoperit algebra, iar cand se afla inca in scoala primara stapanea deja geometria si se apuca de filosofie. In adolescenta, a scris o serie de eseuri care ulterior s-au transformat in studii de logica formala. Pentru unul dintre acestea a primit invitatia sa predea la Harvard, oferta pe care a refuzat-o, motivand: „mama a spus ca ar fi cazul sa termin mai intai liceul si apoi sa merg la facultate”. Kripke este laureat al Premiului Schock, echivalentul Nobelului in filosofie. Este considerat cel mai mare filosof in viata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mariana este grozav sa traiesti printre genii dar,nu inteleg cum ajung schizoizi dupa o vreme,(am pe cineva care a fost un geniu in fizica atomica)sa fie din cauza geniului?

      Ștergere
  28. Pusti de 9 ani, inginer angajat cu acte la Microsoft! - La prima vedere este un pusti normal. Sta in Macedonia si este pasionat de calculatoare ca orice copil de varsta lui... insa Marko Calasan are ceva ce alti copii nu au: o diploma de administrator de sistem si o slujba de inginer la Microsoft. Calasan si-a obtinut prima diploma recunoscuta de Microsoft, cea de administrator de sistem, la varsta de 6 ani. Recunoaste ca petrece cam 4 ore pe zi in fata calculatorului, insa se intampla ca, atunci cand este pasionat de ceva, sa stea si cate 10 ore.
    Potrivit site-ului sau, Marko a inceput sa citeasca la varsta de 2 ani, si-a instalat primele programe pe calculator la 5 ani si tot atunci a inceput sa lucreze - voluntar - ca administrator de sistem pentru ONG-uri.
    Pentru ca petrece atat de mult timp in fata calculatorului Marko a obtinut permisiunea de la guvernul macedonean sa mearga la scoala atunci cand are timp. Si face acest lucru atunci cand scapa de la ore.... pentru ca este si PROFESOR! Le preda elevilor de 8-12 ani lectii de informatica.
    Fraser Doherty – la 14 ani a facut o avere din... gem
    Cei mai multi antreprenori tineri fac averi din site-uri web de success. Scotianul Fraser Doherty a gasit insa o metoda traditionala de a se imbogati peste noapte. La 14 ani a inceput sa faca gem, inspirat de retetele bunicii. La 16 a renuntat la scoala ca sa lucreze full-time la fabrica SuperJam. Acum vinde in jur de 500.000 de borcane de gem pe an, adica 10% din piata de dulceturi a Marii Britanii. Baiatul are o avere estimata la aproape 2 milioane de dolari.
    Milan Karki – la 18 ani a inventat un panou solar din par uman in valoare de numai 23 de lire

    Baiatul, originar dintr-un sat din Nepal, spune ca panoul solar este o sursa ieftina si ecologica de energie. Acesta este de parere ca parul uman este un bun conductor si ca va revolutiona industria energetica. Parul inlocuieste siliconul, un ingredient destul de scump folosit la constructia panourilor solare, asa ca dispozitivele vor fi construite la preturi mult mai mici si vor fi accesibile comunitatilor fara acces la o sursa de energie electrica. In Nepal, una dintre cele mai sarace tari ale lumii, accesul la energie electrica este foarte restrans.
    Jordan Romero – la 13 ani a cucerit Everestul
    Jordan Romero este cea mai tanara persoana care a cucerit cel mai inalt munte din lume. A pornit in aventuroasa calatorie impreuna cu tatal sau, iubita lui si o echipa de alpinisti profesionisti. Pentru ca Jordan era prea tanar, nu au fost lasati sa escaladeze Everestul prin Nepal, asa ca au ales un traseu din China, mult mai dificil. In plus, la numai 9 ani, baiatul a cucerit Kilimanjaro.
    Cameron Johnson – la 19 ani si-a vandut site-ul pe o suma formata din sase cifre
    La numai 15 ani, Cameron Johnson castiga intre 300.000 si 400.000 de dolari pe luna din afaceri cu site-uri web. La 19 ani isi vindea una dintre paginile electronice pentru o suma formata din sase cifre… in dolari, pe care nu a vrut sa o faca publica. Totul a inceput cand, la 9 ani, lui Cameron i-a venit ideea de a vinde felicitari electronice, facute chiar de el in Photoshop.

    RăspundețiȘtergere
  29. Alia Sabur – la 18 ani a devenit cel mai tanar profesor universitar
    Alia Sabur lucreaza full-time ca profesor la Universitatea Konkuk din Coreea de Sud. Fata a intrat la facultate la varsta de 10 ani, urmand cursurile Universitatii Stony Brook, iar la 11 ani a devenit membru al Orchestrei Rockland Symphony. Alia canta la clarinet si stie sa citesca de la varsta de 2 ani.
    Oscar Selby - geniu al matematicii si consilier al ministrului de finante - Oscar, un copil de 7 ani din Anglia, este cotat drept unul dintre cei mai inteligenti copii din lume.
    Este atat de destept, incat micutul si-a permis sa ii dea cateva sfaturi extrem de pertinente ministrului de finante, in legatura cu redresarea economica a tarii.
    Hamad Al Humaidhan, Micutul "Picasso" - este vorba despre un baiat din Kuweit, care a fost catalogat de specialistii englezi ca fiind un adevarat geniu al artei.
    Cu toate ca nu a vazut niciun tablou al lui Picasso, operele micutului Hamad seamana extrem de mult cu picturile maestrului spaniol.
    Charlie Vaughan - la doar 10 ani are solutia pentru curatarea de petrol a Golfului Mexic -este considerat de jurnalistii americani un mic geniu, dupa ce a venit cu o idee salvatoare pentru curatarea petei de petrol din Golful Mexic.
    Intr-un filmulet pe care l-a trimis televiziunii americane Fox News, Charlie Vaughan demonstreaza specialistilor de la British Petroleum, compania responsabila pentru dezastrul ecologic produs in Golful Mexic, ca au la indemana o solutie foarte simpla pentru a pune capat poluarii din zona - nu au nevoie decat de o farfurie din otel, o cheie si un robot subacvatic.

    Elise, geniu la trei ani, cu un IQ de 156! - o fetita din Marea Britanie a devenit cea mai tanara membra a societatii MENSA, care ii grupeaza pe oamenii cu cel mai mare IQ din lume, asta pentru ca Elise are un coeficient de inteligenta cum numai 2% dintre pamanteni mai au.
    Pe sleau, e chiar un geniu. Desi incantati, parintii Elisei sunt usor speriati de fata lor super desteapta.
    La numai 9 ani a inventat o aplicatie pentru iPhone - Un pusti din Singapore a creat o aplicatie pentru iPhone, folosita acum de 150.000 oameni.
    Baietelul stie sa foloseasca un computer inca de la doi ani. Acum se distreaza scriind programe care depasesc intelegerea a milioane de oameni. Desi a devenit celebru, baiatul isi vede linistit de calculele sale.
    Ethan Bortnick, copilul-minune al muzicii - Nu exista vreun cuvant care sa-l descrie mai bine pe Ethan Bortnick decat "GENIAL". Micutul, in varsta de numai 9 ani, poate fi comparat cu Mozart in ceea ce priveste calitatile sale muzicale.
    De la jazz, rock 'n roll sau muzica clasica, nu este vreun gen de muzica ce nu poate fi interpretat fara greseala de Ethan. Micutul geniu spune ca de fiecare data cand urca pe scena nu vrea sa impresioneze lumea, ci vrea sa se distreze si sa ii faca pe oameni sa uite de griji si probleme.

    RăspundețiȘtergere
  30. Dragii mei,
    Sunt foarte încântată de Comentariile voastre !

    Bravo ! Asa trebuie sa purtam o conversatie; chiar daca nu suntem de acord cu ceva,sau cu cineva, de ce sa aruncam cu piatra? Ne expunem in mod placut si civilizat părerea, si fiecare alege ce crede ca e bine pentru el.
    În privinţa scrisului meu cu majuscule, după cum ati observat,scriu doar titlurile, si asa le voi scrie in continuare. Cu drag,Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu la dvs se facea referire la scrierea cu majuscule ci la dl. Marian.

      Ștergere
  31. PE APE MULTE SI ALBASTRE ,UN MARE VULTUR SE ARATA ..EL VRAND GATA SA SE INTREACA ,CU ALTI VULTURI SUS SA MEARGA...DAR VAI OARE CE SE INTAMPLA ?!..ETC..SI PE DRUM SE INTALNIRA LA O RASCRUCE CU UN OM BATRAN CU BARBA ALBA , IMBRACAT CU PATRAHIR ALBASTRU SI PE PIEPT AVAND O SLAVA CRUCE SI PE UMERI PIETRE SFINTE ...ETC.

    RăspundețiȘtergere
  32. Cea mai bună religie este religia creștină.
    Dar nici ea nu expune în totalitate adevărul, pentru că majoritatea omenirii nu e pregătită să-l primească.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si atunci ce facem? Nu evoluam pentru ca ne lispeste o parte din adevar? Sau evoluam doar 1/3? Aceasta inseamna doar caldicel! Tot nu scapam de suferinte!

      Ștergere
    2. Informatia nu e totuna cu evolutia.
      Religia ortodoxa, chiar asa cum este ea acum, iti ofera tot ce trebuie sa stii ca sa evoluezi. Nu ai nevoie de mai mult.
      Gandind si facand ceea ce trebuie, evoluezi. Evoluand, ti se ofera treptat tot mai mult adevar, potrivit nivelului de intelegere.

      Ștergere
    3. Ca sa poti evolua ai nevoie de cunoastere! Este absolut necesara! De ex. poti prepara CORECT o substanta in laborator daca nu cunosti totul despre componentele sale si reactiile amestecului?

      Ștergere
    4. Eu vorbesc de evolutie spirituala.
      E foarte simplu. Dumnezeu este iubire. Daca vrei sa evoluezi si sa te apropii de Dumnezeu, fii si tu iubire. Neconditionata.
      Daca iubesti pe cineva, nu-i vrei raul, nu-l furi, nu-l urasti, nu-l invidiezi, il ajuti neconditionat, etc.
      Iubeste tot ce exista, inclusiv ceea ce pare rau. Totul e creat de Dumnezeu. Daca nu iubesti creatia Lui, inseamna ca nici pe El nu-L iubesti.
      E foarte simplu, nu e nevoie de cine stie ce informatii.

      Ștergere
    5. Pentru mine este foarte simplu intrucat ma caracterizeaza! Insa ce facem cu multi altii, caci sunt extrem de multi care fac mult rau in diverse forme si asta fara remuscare (daca ii intrebi ei iti vor spune ca sunt crestini). Vedem de toate felurile raului, numai uitandu-ne in jur! Sunt prea putini cei care iubesc cu adevarat neconditionat, de ce oare? Ce se intampla in societatea aceasta? Biserica putea sa faca o performanta mai buna, totusi. Sau invatatura preotilor trebuia sa fie mai consistenta. Ceva nu se leaga, vorba cuiva... caci daca raul e mult atragem si mai mult ca popor si nu este bine! Ar fi bine ca cei care iubesc neconditionat sa fie mai multi decat cei care fac raul. Iubirea neconditionata este un lucru extrem de puternic dar cati iubesc neconditionat, cu adevarat? Eu privesc societatea romaneasca si constat. Nu-mi place tabloul, caci vad: suferinta, boala, saracie necazuri multe, slabiciune pe mai multe niveluri dar si indiferenta... Este dureros sa vezi acest lucru la propriul popor. Sunt destule probleme si in ce priveste latura spirituala. Nu vad suficienta evolutie spirituala la nivel de tara iar totul se intampla foarte incet, parca in reluare, parca stam pe loc. Iar in acelasi timp lumea iese pe strazi caci s-au saturat de rau. De ce atata framantare? Iar in tot acest rastimp strainatatea profita de framantarea interna! Putea fi totul altfel! Cum ii inveti pe cei rai sa iubeasca neconditionat... cu adevarat?

      Ștergere
    6. Evoluție spirituală nu înseamnă o viață mai bună.
      Cei care fac rău se îndepărtează de Dumnezeu. Este alegerea lor. Nu pot spune că nu știu ce e bine și ce e rău.
      Oamenii se plâng de sărăcie, boli, necazuri. Se întreabă: "De ce nu ne ajută Dumnezeu?" Stau cu ochii pe știri sau pe bloguri. "Cât mai durează până vin extratereștrii să ne ajute?"

      Fiecare ar trebui să se întrebe dacă merită să fie ajutat. Iar schimbarea trebuie să fie mai întâi înăuntrul fiecăruia.
      "Deci, nu duceţi grijă, spunând: Ce vom mânca, ori ce vom bea, ori cu ce ne vom îmbrăca? Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui şi toate acestea se vor adăuga vouă."(Matei, 6).

      Pământul este într-o dimensiune spirituală inferioară. Majoritatea sufletelor de pe el aparțin aceleiași dimensiuni. Deci trăim viața pe care o merităm. Iar puținii evoluați care au ales să se încarneze aici știau ce-i așteaptă.

      Ștergere
    7. Luc, eu gandesc la nivel de tara! Imi doresc ca tara aceasta sa se ridice! Dar ei habar nu au ca nu sunt ok!De unde sa-si puna problema ca nu sunt ok? Ce sa ceara daca nu vad unde se afla? Cine le arata lor unde se afla? Biserica? Nu este in stare, crede-ma! Daca era ar fi fost altfel situatia in prezent!Insa este multa indiferenta si din partea preotilor. Tabloul nu arata prea bine...

      Ștergere
  33. Pai de ce nu e primita sa-l primeasca? Deoarece s-a ascuns adevarul de la bun inceput. Uite, daca unui copilas adoptat ii spui de micut ca el are alta mamica,etc atunci nu va fi traumatizat de acest lucru. Daca taci malc si descopera el adevarul fiind mai marisor, va suferi un adevarat soc. Asa si cu subiectul nostru. Daca aveam parte de adevar de la bun inceput acum altfel stateau lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Cu urechile veti auzi, dar nu veti intelege, si cu ochii va veti uita, dar nu veti vedea".
      "Cine are urechi de auzit, sa auda."

      Adevarul este revelat fiecaruia potrivit intelegerii si evolutiei sale.

      Ștergere
    2. EXTRAORDINAR DE EXCEPTIONAL LUC.

      Ștergere
  34. Maria Ghiorghiu ITI mai ofer o sansa dar vezi-ti de ale tale!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai tu Adrian Cretu îi mai oferi o șansă doamnei Maria Gheorghiu ?? rușine sa-ti fie..

      Ștergere
    2. Cu ce te deranjeaza Maria?

      Ștergere
    3. Nu stiu daca e bine sa scri asa...

      Ștergere
    4. Ce rău va făcut d na Maria de o amenințați?

      Ștergere
    5. Si daca isi risipeste si ultima sansa ce se intampla ca nu am inteles?

      Ștergere
  35. Seamana a amenintare cumva?

    RăspundețiȘtergere
  36. DESAVARSIREA SAU INGER IN TRUP = REINCARNAREA

    RăspundețiȘtergere
  37. Hohoo...
    Maria noastra,Domnul sa te aiba in grijă !Nu-i de gluma cu acesta!
    Poate e mai bine sa arati acest mesaj la politie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-l in pace saracutul! Nu stie pe ce lume traieste! Dca ati sti voi dragilor, ca imi trimite zeci de MESAJE zilnic, astazi cred ca au fost vreo 80,pe crae le-am sters fireste. Am lasat doar acestea pe care le-ati vazut, ca sa vedeti ce fel de om este . DUMNEZEU sa-i lumineze mintea,ca sa cunoasca ADEVARUL.

      Ștergere
    2. Ar fii bine sa îl blocati de pe blog cred ca exista o setare undeva.Si apropo nu este periculos are o problema psihică care nu are leac doar mârâie atât știe să facă,nu va faceți probleme cu el doamna Maria pentru ca într-adevăr are nevoie de ajutor.

      Ștergere
    3. Nu poate sa cunoasca, Maria caci este legat la Iaduri. Se hraneste cu energie de acolo, din cate vad!

      Ștergere
  38. Si daca aceste genii nu ar fi omenirea nu evolua în stiintă asa de mult. Si toți sunt creatia Bunului Dumnezeu. Dar intreb:.de ce numai in ultimul secol?

    RăspundețiȘtergere
  39. SI eu am fost atrasa dupa 1989 de toate publicatiile cu caracter paranormal ce incepusera a-si croi drum la noi in tara.Nu ratam nici un numar al ziarelor saptamanale,comandam cartlile la care nu aveam acces pana atunci.Studiam neobosita teme precum reancarnare,camp energetic,magie alba...etc.Culmea este ca eu credeam in aceste lucruri de la prima informatie.Simteam ca sunt pe drumul cel bun, ca aceste informatii faceau parte din fiinta mea interioara, ca imi erau deja cunoscute si acum ieseau la duprafata.Eram in stare sa combat pe toata lumea care gandea diferit.Mergeam la marturisit si spuneam preotului ca eu sunt convinsa ca exista reancarnare.Parintele imi spunea ca este pacat pentru noi crestinii ortodocsi sa credem in reancare,sa rog pe Dumnezeu sa-mi descopere adevarul.Cercetand mai departe deoarece nu voiam sa renunt la adevarul meu,m-am convins ca reancarnarea este o ratacire.Cine vrea sa creada in ea,sa o faca.Eu mi-am dat seama ca aceasta credinta a mea ,ma pozitiona in timp i.d.Hristos iar eu doream sa traiesc in prezent.Prezentul pentru mine este Domnul Iisus Hrisos.Maria insasi a venit sa-mi confirme credinta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci, aceasta este calea ta! Tine-te de ea! Doamne ajuta! :)

      Ștergere
  40. Adevarul Divin se releva fiecaruia atunci cand acesta este pregatit sa-l primeasca.
    Fara ati trezi constiinta nu poti exista, nu poti constientiza ca existi!
    A CONSTIENTIZA= a fi atent la tine,(ce gandesti, ce vorbesti, ce infaptuiesti), doar fi prezent in viata ta, si creaz-o constient.
    Ai grija de gandurile tale, caci vor deveni cuvinte
    Ai grija la cuvintele tale, caci vor deveni actiuni
    Ai grija la actiunile tale, caci vor deveni obiceiuri
    Ai grija la obiceiurile tale, caci vor constitui caracterul tau
    Ai grija de caracterul tau, iti va deveni destin
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  41. Nu exista reincarnare,
    Doamne Dumnezeule,cred ca abia acum imi dau seama, d-na Maria ,de mesajul care l-ati primit,,Tebuie sa vindeci lumea,in cel mai scurt timp!
    Printre noi se afla f multe persoane,care nu il cunosc pe Iisus Hristos.Trebuie ajutati sa cunoasca invatatura lui Hristos.
    Citez,,Oricine o ia inainte si nu ramane in invatatura lui Hristos,n-are pe Dumnezeu".
    Cine ramane in invatatura aceasta are pe Tatal si pe Fiul"
    Prin urmare,invataturile lui Iisus trebuie sa fie baza gandirii noastre.Asimiland in noi invataturile lui Iisus,ne inarmam cu acelasi fel de gandire ca al Lui.
    In loc sa ne punem intrebari, ce putem face ca sa dobandim viata vesnica,pe unii dintre noi ne preocupa altele..

    Pentru toti cititorii ai acestui blog,va provoc sa raspundeti la aceasta intrebare f simpla:

    Ce trebuie sa facem noi ca sa fim mantuiti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unii cititori au inteles gresit acest MESAJ :
      "TREBUIE SA VINDECI LUMEA,ÎN CEL MAI SCURT TIMP!"
      Adică,trebuie sa marturisesc CUVANTUL LUI DUMNEZEU, asa curat,imaculat, fara adaugiri, asa cum IL primesc.
      Iar cei care au urechi de auzit si ochi de vazut, se vor vindeca sufleteste.
      Si nicidecum cum am fost acuzata pe nedrept, ca eu as incerca sa vindec LUMEA, asa cum vindeca IISUS HRISTOS, numai cu al SĂU CUVANT, sau prin atingerea bolnavilor.
      Aici,in acest MESAJ DIVIN, este vorba de VINDECARE SUFLETEASCA si nicidecum trupeasca. O astfel de vindecare sufleteasca trebuie sa sâvârsesc eu, prin împărtăşirea CUVANTULUI LUI DUMNEZEU, Semenilor nostri. LUMEA a luat-o pe un drum gresit,in ceea ce priveste CREDINŢA!
      Eu aduc aici,ADEVARUL LUI DUMNEZEU asa cum îmi este grait de SUS.
      Fratilor, primiti acest ADEVAR cu dragoste si va veti vindeca si mantui sufletul.
      Cu dragoste,Maria

      Ștergere
    2. Liliana, dragoste cu sila nu se poate. De ce TREBUIE ajutati? Poate ei au ales alta cale. E dreptul lor. Acum am vizionat niste filmulete cu dna Georgeta Florea. si dumneaei sustine ca primeste mesaje de la Cel de Sus, ca vede multe lucruri. Iar dumneaei sustine ca exista reincarnare. Unde-i Adevarul? Bine, pe mine m-a "pierdut" dupa primele 4 minute cand a pomenit de bani.

      Ștergere
    3. Liliana draga, situatia nu e chiar precum tu o gandesti! Mai mult nu are sens sa scriu. Intr-o zi sau intr-o alta viata vei intelege!Fiecare cu nivelul sau. Ceea ce tu experimentezi poate altii au experimentat cu muuult timp in urma, poate ca au trecut la un alt nivel pe care tu inca nu-l poti percepe. Dar esti draguta cum te straduiesti! :)Numai bine!

      Ștergere
    4. Primul lucru sa-l recunoastem pe Iisus ca matuitor in apa botezului. Amin

      Ștergere
    5. Iisus nu a botezat cu apa ci cu foc! (focul Duhului Sfant). Ioan boteza cu apa si preotii nostri vad ca ii continua obiceiul.

      Ștergere
  42. La sfârșitul Evangheliilor Isus revine cu un alt trup si chip astfel încât apostolii nu-L recunosc decât după minuni la pescuit sau după urmele crucificării (Toma).
    Si se spune că Isus este modelul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  43. Unii oameni ratacesc de mii de ani pe Pamant si nu stiu ca o fac! Oamenii au uitat cine sunt, atunci cand au ales sa se nasca pe Pamant. Conditia Manturii este sa-ti amintesti CINE ESTI! Dumnezeu nu o poate face in locul nostru, puterea este in noi.Daca astepti sa vina cineva sa te scoata din uitare, vei astepta milenii.
    Mantuirea reprezinta intoarcerea ACASA la UNITATEA noastra CREATOARE.
    Mantuirea inseamna DESAVARSIREA SINELUI INDIVIDUAL pentru a se uni cu TOT CEEA CE ESTE.
    Mantuirea inseamna sa-ti recunosti CHRISTUL INTERIOR.
    Mantuirea este inaltarea sufletului din aceasta mocirla moarta din punct de vedere spiritual.
    Mantirea este munca interioara pentru vindecarea sufletului care este ranit de alegerile noastre facute din egoul ingamfat, care se crede mai important decat sufletul.
    Mantuirea NU ESTE iertarea pacatelor.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  44. Pentru EU SUNT D:
    Ati spus ca, conditia mantuirii este sa-ti amintesti cine esti.
    Cum sa-mi amintesc?Ce sa-mi amintesc ? Ce trebuie sa fac ca sa-mi amintesc ce trebuie sa-mi amintesc?

    RăspundețiȘtergere
  45. ANONIM 16:05 SA FACI CE VREI TU SA FACI.SI CE I-TI PLACE SA FACI.LA ASTA SE REFERA.SA FI TU!

    RăspundețiȘtergere
  46. Pot spune sincer că renovarea există! Sîntem ființe universale făcute după chipul și asemănarea Tatălui Ceresc!

    RăspundețiȘtergere
  47. si gigi becali spunea ca e trimis pe pamant ca sa-i mantuiasca pe romanii necredinciosi, si l-a mantuit DNA-ul tocmai pe el razboinicul luminii

    RăspundețiȘtergere
  48. Eu cred totusi ca exista reincarnare, care este logica? pai, viata asta platim ce am facut in cea anterioara sau mai pe intelesul tuturor, traim in functie de viata trecuta. De ce unii se nasc vai de capul lor sau cu probleme pe viata? Pentru ca au pacatuit probabil foarte mult intr-o viata anterioara, crima, inselaciune, etc.. Daca nu ar exista reincarnare ar insemna ca viata este complet nedreapta ceea ce ar contesta pe Dumnezeu. Doar el e bun, nu? Eu as zice ca e ceva gen cauza efect, cauza sa spunem viata anterioara, efect viata urmatoare. Asa ca incelati, faceti rau, distrugeti, poate viata urmatoare va nasteti orbi sau invalizi ;)

    RăspundețiȘtergere
  49. IMI pare rau dar nu sant dispusa sa-mi schimb idea de reancarnare in care crede cu desavarsire !!!!
    Sant aproape 8 ani ca caut raspunsuri la intrebarile mele , citind, ascultand discutibile unora si altora cu scopul de a ma imbunatati evolutia spirituala. Uneori raspunsurile ajung din interiorul meu sub forma de intuitie alteori se " aprinde un beculet"....
    La inceputul acestui percurs care il fac ca si autoditacta, am decis ca singura cale de a afla adevarul este in invatamintele ancestrale care sant vele de baza si mai putin manipolate de trecerea timpului ( fiecare epoca a modificat aceste invataminte sacre dupa placerea si puterea sa cu scopul de a manipola = putere)
    In fiecare zi toti noi santem tentati de forte buone sau mai putin bune, deci EU va intreb doamna Maria " de fiecare data ca santeti interpelata de aceasta entitate este mereu aceiasi ?"
    EU crede ca nu !!! Cum va contacteaza entitati bune tot asa va poate contacta entitati rele ( informativa de Malanga )
    Sant foarte multe testimonianze in lume de vieti trecute si reancarnari ca sa pot crede la o afirmatie fara cap si coada .....
    A- ti auzit vreodata de tablitele de smerald si invataturile ancestrale de Ermete Trisgemisto ( traductia numelui = cel nascut de trei ori , prima oara sa nascut ca fiind Toth)
    .....biblia e scrisa PE baza unor anale istorice de catre oameni care PE decursul vremii a fost modificata de inumerevole ori
    Tot ce incerc sa va expun este cu scopul de a cerca fiecare dintre noi sa avem puterea de discernamant personala !!! De multe ori si din greselile propri avem de tras multe invataminte !!! Scopul a ceea ce am scris nu e acela de arunca cu pietre in cineva , doar incerc sa- mi expun punctul de vedere
    Va urmaresc cu drag doamna Maria in continuare chiaro daca de putine ori nu sant de acord cu celebre spuse de dvs...... Impreuna putem invata !!!

    RăspundețiȘtergere