joi, 14 ianuarie 2016

LACRIMI ,STRIGAT ŞI MOARTE !

                           14  Ianuarie 2016,ora 5,45 zori de zi !

                                                Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă în zori de zi, mă trezeste dragii mei, un glas tremurând, un glas de femeie ,care plânge tare, şi printre lacrimile de durere, aceasta femeie mai are puterea sa spună aşa :

                      "În cursul săptămânii s- a spus , noi vom muri !"

Şi aud dragii mei, suspinele aceste femei si cum îşi înghite lacrimile siroinde de pe obraji.
Dragii mei, din nefericire vom auzi de o alta mare Tragedie, in care isi vor pierde viata mai multe persoane.
Mai ţineti minte,articolul meu cu : DE CRACIUN  VOM  MÂNCA  FOC?
Si chiar in prima zi de Craciun, in NIGERIA a explodat un depozit de butelii, iar 100 de oameni au ars de vii.    
În loc sa mânânce bucate alese de SFANTUL  CRACIUN, gatite la butelia pe care trebuia s-o incarce, ei au mâncat FOC, in prima zi de CRACIUN. Au ars instantaneu.
Iata linkul:        
25.12.2015 - 14:41 actualizat: 25.12.2015 - 18:33
O explozie puternică produsă vineri la o uzină de gaz din Nigeria s-a soldat cu cel puțin 100 de morți și mai mulți răniți, relatează BBC Online.
Deflagrația a avut loc la o uzină de gaz din orașul Nnewi, din statul Anambra, sudul Nigeriei, în momentul în care un camion descărca gaz de uz casnic.

Eu nu stiu dragii mei, ce se va intampla acum, si unde anume, sau când anume,dar e clar că, va avea loc o noua TRAGEDIE pe undeva, in care din nefericire ,îsi vor pierde viata mai multi Semeni de-ai nostri.
Doamne Te rugam ai grija de noi ,si de cei cu trup si de cei fara de trup.Ajuta-ne Doamne, si nu lăsa ca sa se intample nicio nenorocire Fiilor Tăi, care sunt Chipul si asemanarea TA !.
                                  Cu dragoste,Maria.

                             

24 de comentarii:

  1. O,Preabunule Tata Sfant te rugam cu frunntea la Pamant,nu ingadui Parinte celor in primejdie de moarte sa-si piarda viata sau sa fie chinuiti.In Numele Fiului Tau Iubit,Domnul Nostru Iisus Hristos,fii alaturi de cei in suferinte si in diferite nevoi de ajutor,nu lasa Tata Sfant zidirea Ta,coboara Mila peste ei si peste noi toti ce imploram ajutorul Tau cel Sfant.Sa fii Binecuvantat Tata ceresc,Iubit de copii tai si-ti multumim pentru Dragostea si ajutorul Tau Parintesc.Iarta-i pe semenii nostrii cate Te supara si adu-i la cunostinta Adevarului Tau cel Minunat si Sfant,sa cunoasca ei Iubirea Ta si sa ne bucuram cu totii in Lumina Ta. Ajuta te rugam,semenii nostri dupa sfanta Voia Ta.Iti multumim si te iubim.In veci ,Amin.

    RăspundețiȘtergere
  2. O,Preabunule Tata Sfant te rugam cu frunntea la Pamant,nu ingadui Parinte celor in primejdie de moarte sa-si piarda viata sau sa fie chinuiti.In Numele Fiului Tau Iubit,Domnul Nostru Iisus Hristos,fii alaturi de cei in suferinte si in diferite nevoi de ajutor,nu lasa Tata Sfant zidirea Ta,coboara Mila peste ei si peste noi toti ce imploram ajutorul Tau cel Sfant.Sa fii Binecuvantat Tata ceresc,Iubit de copii tai si-ti multumim pentru Dragostea si ajutorul Tau Parintesc.Iarta-i pe semenii nostrii cate Te supara si adu-i la cunostinta Adevarului Tau cel Minunat si Sfant,sa cunoasca ei Iubirea Ta si sa ne bucuram cu totii in Lumina Ta. Ajuta te rugam,semenii nostri dupa sfanta Voia Ta.Iti multumim si te iubim.In veci ,Amin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria sper ca Bunul Nostru Tata Cetesc sa nu ingaduie adeverirea tuturor acestor mesaje,sper ca oamenii sa inteleaga adevaratul mesaj,acela de a ne uni in rugaciune,astfel manifestand bunatatea si ajutorul cel mai simplu si mai eficient pentru aproapele,care se afla in nevoi,in primejdii de moarte,sau sub teroare fizica si psihica,momente in care nu putem noi interveni personal,dar rugaciunea colectiva cu inima buna si curata in fata Tatalui poate ajuta.Tata Sfant ne iubeste,de aceea ingaduie ca acesyea sa fie mai inainte stiute.Stiti ? La fiecare "Si s-a adeverit..." ma doare.Nu mai este timp de alte comentarii.Ne plecam inima in fata lui Dumnezeu ca si niste copii in primejdie,acum ori niciodata.Va iubesc pe toti si va imbratisez cu drag si dor,de undeva de departe.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  4. wow,asta sigur e de rau...suna ca si cum cineva a facut un anunt despre moartea unor persoane si acele persoane stiu lucrul asta...nasol...imi imaginez deja un scenariu apocaliptic ca prin filme,in care un crainic anunta la tv ca o anumita regiune va fi lovita de un de un meteorit si se instaleaza haosul...wow,ce imagiantie bogata si bolnava am,Dumnezeu sa ma ierte! sper sa va rugati si pt mine,sa-mi mai luminati mintea :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga anonim 00:11,poti simplu sa te rogi tu ,doar cateva cuvinte si Dumnezeu se bucura,doar este Tatal nostru.Roaga-te din inima ta si nu te gandi ca nu-ti primeste rigaciunea.Nici o soapta interioara nu trece neauzita.Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te lumineze.Amin.(Amin inseamna《asa sa fie》).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. heeei,doar nu credeti ca sunt vre-un ateu, mai spun si eu rugaciuni si chiar mai citesc acatiste cand simt nevoia,am zis "sper sa va rugati si pt mine" si asta nu inseamna ca eu nu ma rog sau ca voi sunteti obligati sa o faceti...iooooi si vai de mine, da' o rugaciune n-ati spune pentru cineva care va cere,in schimb la comentarii majoritatea explicati cum se ridica constiinta si chestii spirituale de parcaati fi cei mai mari guru...no,stati linistit ca ma voi ruga si singur,si stiu 100% ca si doamna Maria o face pentru noi toti. AMIN!

      Ștergere
  6. Acolo unde iti este atentia acolo este si energia ta. Daca iti imaginezi lucruri urate sau te temi de ce auzi ,nu faci decat sa creezi sau sa alimentezi aceste evenimente, si vei duce la infaptuirea lor. Bine ai punctat,"ce imaginatie bogata si bolnava am",dar este foarte important cand constientizezi ce-ti trece prin cap si spui"Dumnezeu sa ma ierte" deoarece automat se transmuta tot ceea ce ai gandit si nuse mai creeaza.
    Ar fi bine daca macar noi cei care citim acest blog sa alegem sa nu alimentam aceste mesaje negative. De fapt eu cred ca ne sunt aduse spre cunoastere prin d-na Maria, tocmai pentru a ne unii in rugaciune pentru binele tuturor.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau sa nu punem Pasiune in cele proaste ce spunem;D''

      Ștergere
    2. Buuun,in cazul in care gandesc negati si constientizez trebuie sa spun repede "Dumnezeu sa ma ierte" si automat e ca si cum totul se sterge cu buretele,se anuleaza...ok,dar cand gandesc pozitiv ,si aici nu ma refer la bani si bunuri materiale,de ce nu se materializeaza nimic? E o vorba "de ce ti-e frica nu scapi" asta ma gandesc ca vine de acolo ca gandesti negativ si se materializeaza intr-un final.Dar despre lucruri pozitive nu prea auzi ca vin peste tine ,oricat ti-ai dori...deci? atragem mai repefe negativul si pozitivul se lasa atras mai greu?

      Ștergere
    3. Of, anonim 1848,Omul e inconjurat de aura sa care negativa fiind nu poate ,,transforma''pozitiv.Multumit de raspuns ?

      Ștergere
    4. Pt.18,48 e bine ca te framanti cauti o iesire, pt a scapa de negativul ala ai nevoie de credinta. Cum vine credinta? Prin auzirea cuvantului lui Dzeu,unde-l cauti - in scriptura. Al rogi sa-ti dea intelepciune si pricepere siiii ai scapat de probleme,succes Dnu cu tine.

      Ștergere
    5. Legat de gandurile rele care te bantuie in prezent, nu le mai acorda atentie si ele isi pierd din forta. Un gand are forta atata vreme cat tu il hranesti cu energia ta! Un gand aiurea odata ce nu-l mai intretii cu energie va aparea tot mai rar si mai rar pana dispare in cele din urma. Daca vine un gand rau imediat schimbati frecventa, comutati pe un gand benefic! Numai bine!

      Ștergere
  7. Ideea e sa nu "te agati" de gand. Atunci cand gandesti negativ si iti stergi acest gand, ai terminat. Nu iti repeti" ce gand urat am avut, bine ca am dat delete". Dar,gandul frumos ti-l tot repeti si de regula il vezi in viitor. Azi iti spui ca iti doresti ca maine sa fie bine, pace. Si trebuie sa treaca ziua de azi, nu? Si vine maine si tu iti spui ca iti doresti sa fie bine, sa fie pace. Si uite asa, tot prin gandurile noastre ajungem sa alergam dupa bine. Noi nu stim sa traim in prezent. Suntem captivi trecutului sau viitorului. Cati dintre noi gandesc la modul " este bine,este pace,sunt sanatos?"

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai perfecta dreptate Oana, suntem de multe ori inchisi intre trecut si viitor,parca cu ostentatie uitam ca este AZI. Ne ramane singura arma RUGACIUNEA! Dnu sa te binecuvinteze pt.ca ne amintesti unde suntem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rugaciunea ma ajuta si pe mine,chestia e ca imi aduc aminte sa o spun doar in momentele foarte dificile sau grele,cand imi este bine pur si simplu nu imi amintesc sa mai spun,si mai patesc o chestie destul de ciudata,in timpul rugaciunilor ma apuca un cascat de-mi troznesc falcile,imi dau si lacrimile de la atata cascat,asta ce mai inseamna,stie careva?

      Ștergere
    2. OK CREDINTA merge fara Rugaciune dar Rugaciunea fara credinta e vant, e fum

      Ștergere
    3. Un bioenergoterapeut mi-a spus ca e foarte bine sa casti pentru ca asa eliminam energii negative.

      Ștergere
    4. Multumesc pentru raspuns Oana, este destul de posibil.

      Ștergere
    5. Îmi vine să casc...! Pri rugăciune se mai și desfundă niște canale energetice iar asta ne face să mai căscăm...sau ne ia cu somn!

      Ștergere
    6. @Anonim16 ianuarie 2016, 00:22

      Anonime asa patesc si eu cand ma rog, casc, imi dau lacrimile. E bine de observat ca nu sunt singurul :)

      Da, si eu cred ca se elibereaza energii negative si se schimba "vibratia".

      Ștergere
  9. Am ramas fara cuvinte. Iti multumesc. Este prima oara cand cineva apreciaza asa frumos spusele mele. Iti multumesc din suflet.

    RăspundețiȘtergere