vineri, 1 ianuarie 2016

LA MULŢI ANI , DRAGI CITITORI AI BLOGULUI ! LA MULTI ANI , PRIETENI DRAGI !

         
               
                  La Mulţi  Ani  Prieteni  ,
               si dragi cititori  ai Blogului :

                "Dumnezeu  Există - Mărturii ! "

Din toată inima vă doresc mai întâi de toate, ca să fiţi sănătoşi si fericiţi alături de cei dragi,să aveti parte numai de bucurii si împliniri sufletesti, oriunde vă aflaţi pe acest pământ.
Să nu uităm dragii mei, ca să mulţumim Bunului Dumnezeu şi Măicuţei Domnului, pentru toate câte ne dăruieste în fiecare clipă a vieţii noastre.
Să multumim si pentru cele bune, si pentru cele mai puţin bune,acestea din urmă au drept scop, întoarcerea noastra la CREDINŢĂ,precum şi întărirea în Credinţă!
Oriunde vă aflati dragii mei, să nu uitaţi de Părinţi,de Bunici, de frati, de surori, şi de toti cei dragi rămasi acasa, care asteapta de la voi, măcar un semn că, sunteti bine si sănătosi.
Nu uitati dragii mei, ca sa spuneti celor dragi de acasa,cât de mult îi iubiti si cât de dor va este de ei.
Să nu amânaţi niciodată, ca să spuneti celor dragi, ceea ce simtiţi în inima si-n suflet, pentru că, cine stie, poate veni o zi in care, va fi prea târziu, si nu o veti mai putea face;nu veti mai avea cui sa-i spuneti, cât de mult îi iubiti si-i pretuiţi. 
Eu voi fi aici prezenta, zi si noapte, pentru a vă împărtăşi Cuvânt din Cuvântul  Lui Dumnezeu si al Maicii Lui Dumnezeu, care sa va calauzeasca in fiecare clipă, si să vă aducă pace si liniste în suflet, iar în inimă ,iubire faţă de Dumnezeu si faţă de Aproapele. 
Ţin să vă mulţumesc din inimă si din suflet, pentru sustinerea voastra, si mai ales ,pentru că sunteţi atât de multi care iubiti si cititi cu dragoste acest Blog in care, nu veti găsi nici urmă de minciună sau înselătorie.
Să nu uitaţi niciodată !
De sunteţi la necaz, de sunteţi tristi si vi se pare că nu exista nicio rezolvare la probleme voastre, deschideti pagina Blogului meu, cititi cu dragoste, si scrieti-mi cu toata increderea ,iar eu vă promit că, voi fi cu voi în Rugaciunea către Dumnezeu si Măicuţa Domnului.  

                        Ca întotdeauna ,cu dragoste şi preţuire, Maria  Ghiorghiu ! 
                 
                            

22 de comentarii:

  1. La multi ani si harul Domnului sa fie mereu cu tine !

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă mulțumim foarte mult dragă doamnă Maria pentru că ne iubiți și pentru toate rugăciunile făcute pentru noi și vă rog să ne iertați că suntem păcătoși și neputincioși.Domnul să vă dea sănătate și fericire și să vă binecuvinteze.Cu drag Sofia.

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulți ani draga noastră Maria!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani!Cele mai frumoase ganduri,cele mai calde urari de sanatate,bucurie ,pace si implinire sufleteasca vi le adresez ,azi,de an nou!Dumnezeu sa va ocroteasca,Dumnezeu sa ne insotesca pe noi toti,cu bunatatea si lumina Sa! Voi reveni in curand cu o marturie si o cerere de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dna. Maria va doresc un An Nou cu impliniri si multe binecuvatari! LA MULTI ANI!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. La mulți ani Doamnă Maria, sa avem cu toții un an plin de sanatate,bucurie,fericire si împliniri .va multumesc ca vă gândiți la noi si la scumpă noastră țară si ne aveti pe toți în rugăciunile dumneavoastră .fie ca Bunul Dumnezeu sa ne aibe în Mâinile Lui si sa ne apere de toate necazurile, de toate primejdiile si de tot raul

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani, d-na Maria ! Sa fiti sanatoasa, Dumnezeu sa va binecuvanteze ! Binecuvantata sa fie Romania si poporul roman ! Dumnezeu sa ne ajute si sa ne apere de necazuri pe toti !

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani d- na Marie
    Domnu - n viata sa va tie,
    Sa fiti mereu sanatoasa
    Si la suflet luminoasa.
    Sa ne-nstiintati mereu
    De ce spune Dumnezeu
    Toti acei ce va citesc,
    Va iubesc si pretuiesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. LA MULTI ANI,DOAMNA MARIA SI UN AN CAT MAI FERICIT.DACA SE POATE,VA ROG SA FACETI UN ARTICOL DESPRE EXTRATERESTRI.MAI DEMULT A-TI SCRIS CA SUNT DOUA TIPURI,CARE VOR DISTRUGEREA OMENIRII SI CARE VOR EVOLUTIA OMENIRII.ESTE UN SUBIECT DESTUL DE INTERESANT SI CRED CA ADUCE MULTA INTELEPCIUNE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cât de curand! Dar am o MARE SURPRIZA pentru voi cei care,acceptati ca EXISTA EXTRATERESTRI. In aceasta lună va apărea la TV, un film special cu mine, in care voi vorbi numai de EXTRATERESTRI.Aproape numai despre Extraterestri.O sa va anunt ziua si ora,la timpul potrivit. UN FILM, facut in orasul in care locuiesc de REPORTERII ANTENA 1 !

      Ștergere
    2. La Multi Ani Maria cea plina de har dumnezeiesc !!! Dumnezeu fie cu tine !!

      Ștergere
  10. Doamna Maria aveti mare grija ca ăstia pentru audiență se folosesc de orice,de neamuri,de vecini,de copii,spun numai mizerii,/exemplu./Ioana T ufar . Si toți care au avut mai multe episoade.aveti grija.mie una mi-ar parea rău să vad cum ăstia de la tv.va ia în derîdere. Eu va iubesc si vă respect pt.tot ajutorul în avea credința.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dna Maria a murit marele actor George Alexandru.cu ceva timp în urma dvs ați spus despre decesul unui mare actor.

    George Alexandru s-a stins din viata in aceasta dimineata. Indragitul actor implinise in noiembrie 58 de ani
    Actorul George Alexandru s-a stins din viata sambata dimineata, la Spitalul Fundeni, la varsta de 58 de ani.





    Trupul actorului va fi depus luni, la ora 11, la Teatrul Notarra, pe scena caruia a aparut de nenumarate ori, urmand sa fie imormantat tot luni, la cimitirul Ghencea.
    Nascut in Bucuresti, George Alexandru a absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale, specializarea actorie. In primul an, i-a avut profesori pe Amza Pellea si Dan Micu, iar in urmatorii ani de studentie a lucrat sub indrumarea lui Gelu Colceag si Ion Cojar.
    La Teatrul Nottara, George Alexandru a urcat pe scena in 1985, cand era inca student. A aparut in spectacolele semnate de Ion Cojari Alexandru Dabija (Olelie; Vanatorii, de Fanus Neagu, respectiv Scapino, de J.B.P. Molière).

    Totusi, debutul pe o scena profesionista bucuresteana s-a petrecut in 1982, la Teatrul Foarte Mic, in montarea lui Cristian Hadji-Culea, Nu pot sa dorm, de Ion Brad.
    George Alexandru
    La Studioul Casandra al Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica I.L. Caragiale, a aparut in numeroase productii, printre care: Miorita, de Valeriu Anania, regia: Mihai Malaimare (1986); Opera de trei parale, de Bertolt Brecht, regia: Ion Cojar (1986); D’ale Carnavalului, de I.L. Caragiale, regia: Dana Dima (1986); Peer Gynt, de Henrik Ibsen, regia: Stefan Iordanescu (1985); Rosenkrantz si Guildenstern, de Tom Stoppard, regia: Radu Baiesu (1985).
    Timp de doi ani, a fost in trupa Teatrului de Stat V.I. Popa din Barlad, unde a lucrat la doua spectacole semnate de Cristian Nacu (1987): Intriga si iubire, de Friedrich Schiller si Ramane pe joi, de Eugenia Busuioceanu, precum si Fluturi de noapte, de Dinu Grigorescu, regia: Bogdan Ulmu (1986).
    La Teatrul Nottara a fost prezent pe afis, practic neintrerupt, din anul 1987, unde a aparut in spectacole precum True West, de Sam Shepard, regia: Alexandru Mazgareanu (2010); Jocul dragostei si al mortii, de Romain Rolland, regia: Lucian Giurchescu (2004); Capul de ratoi, de George Ciprian, regia: Razvan Dinca (2004); Romeo si Jeannette, de Jean Anouilh, regia: Claudiu Goga (2002); Titanic Vals, de Tudor Musatescu, regia: Dinu Cernescu (2002); Vino la pod, iubita mea! de Gabor Kiszely, regia: Alexandru Repan (2001); O noapte furtunoasa, de I.L.Caragiale, regia: Dan Micu (1996); Thomas Becket, de Jean Anouilh, regia: Alexandru Repan (1995); Revizorul, de N. Gogol, regia: Mircea Cornisteanu (1995).





    PE ACELASI SUBIECT:
    01.01.2016 19:25
    Celebra cantareata Natalie Cole a incetat din viata la varsta de 65 de ani
    01.01.2016 11:35
    A murit starul serialului M*A*S*H, interpretul chirurgului "Trapper" John McIntyre. Wayne Rogers avea 82 de ani
    23.12.2015 17:21
    A murit Günther Reininger, unul dintre primii membri ai trupei Phoenix. Nicu Covaci: "A fost un an trist pentru noi"

    RăspundețiȘtergere
  12. http://m.adevarul.ro/cultura/teatru/a-murit-actorul-george-alexandru-58-ani-1_56879dac37115986c60d3739/

    RăspundețiȘtergere
  13. La multi ani si multa sanatate.Va multumesc din suflet ptr. toate cite ne-ati spus.Sinte-ti de admirat.Va felicit.

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi ani. Pomeniti-ma si pe mine in rugaciunile d-voastra

    RăspundețiȘtergere