vineri, 22 ianuarie 2016

FURTUNĂ APOCALIPTICĂ ! ZĂPADĂ ŞI VISCOL , CUM NU S - A MAI VĂZUT !

                                      21 Ianuarie 2016,ora 4,35 zori de zi !

                                         Dragii mei,

Astăzi dimineaţă în zori, pe lângă toate câte am mai vazut si urmeaza ca sa le scriu,  am văzut spre Nord-Est ,dar si la Nord -Vest,o furtună de zăpadă cumplită. 
Vedeam dragilor, cum de pe stânci, de pe munţi, zăpada era purtată prin aer, era spulberată de un vânt extrem de puternic; un vânt precum un ciclon.
Nu se vedea dragii mei, nici măcar la doi pasi in faţă.

stare de urgenta! - 20 de grade celsius si zapada de doi metri in ...... de turiști, blocați pe munte, din cauza viscolului puternic | B365viscol1.
Pe străzi nu circulau oameni si nici masini mici, ci numai masini foarte grele,pe ici colea, masini ce aveau misiunea de a indepărta sulurile mari de zăpadă spulberată.
As vrea sa vă mai spun că, la Sud -Est vedeam un camion mare, ce înainta cu foarte mare greutate prin viscolul apocaliptic, iar stâlpii din beton de electricitate, se leganau si erau gata sa se prabuseasca la Pământ.
Dragii mei, ceea ce mi s-a arătat astazi, ca fiind un viscol apocaliptic, o furtună teribilă, pot să vă spun că, nu am mai vazut niciodată asa ceva, nici măcar pe la Tv.
Dragii mei, eu nu stiu unde anume ,si nici când va avea loc acest Viscol cum nu s-a mai vazut, dar stiu că ,vom auzi de el, si ca nu va trece nicidecum neobsevat,oriunde ar avea loc, in orice ŢARĂ.
Să ne rugam dragii mei,la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, ca sa ocrotească România, de astfel de fenomene dezastruoase. 
Să multumim în fiecare zi , că ne-am trezit si am văzut lumina zilei,că suntem sănătosi ,si că ne putem descurca în viaţa de zi cu zi, asa cum voieste MULT  PREA  MILOSTIVUL  DUMNEZEU si MĂICUŢA  DOMNULUI, pentru fiecare dintre noi.
                                          Cu dragoste,Maria.
                                        

10 comentarii:

  1. Eiii...dar ce coincidenta. Ati vazut aceste lucruri taman acu cand tot anunta la stiri ca pe americani ii va lovi urgia. Sau cand au spus ca in jumatate din luna februarie vom avea multa zapada. Stiu...iar sunt carcotasa. Scuze!

    RăspundețiȘtergere
  2. Deja este anuntata aceasta furtuna in USA, cu inchiderea scolilor si reducerea programului de lucru.Vom vedea pe CNN cum evolueaza. Sa ne rugam si pt.ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa fie o astfel de furtuna un USA, în Washington D.C. au anunțat zapezi de peste 1 metru.

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.cunoastelumea.ro/snowmageddon-una-dintre-cele-mai-puternice-furtuni-de-zapada-din-istorie-loveste-in-acest-weekend-america/

    RăspundețiȘtergere
  6. Iar noi am avut zapezi cat casa peste localitati intregi,de nu se mai vedea din elicopter ca acolo este o localitate.Prima iarna cu zapezi apocaliptice:animale au murit sufocate, iar oamenii neputinciosi au murit de frig pana s-a ajuns la ei.Eu nu am uiatat prima iarna...Ce este 1m de zapada? Parfum.Din pacate cineva a deschis mai tare " cutia Pandorei" si se joaca cu vremea si cu noi...Cel mai bine este sa ne pregatim sufletul ca niciodata nu se stie ziua si ceasul cand vine timpul sa plecam.Am 50 de ani.Nu am nimic desi am muncit cinstit o viata.Lucrez intr-o sectie de spital unde se ingrijesc pacientii bolnavi de cancer in faza terminala.Si stiti ceva ? Nu-mi pare rau ca nu am avut puterea sa adun nimic pe pamant.Astfel ma intreb dragii mei cand sunt fata in fata cu moartea in fiecare zi: la ce bun atatea razboaie,la ce bun atatea dispute,la ce bun atata ura,lacomie,invidie ? Cu toate cs va spun acestea nu sunt o fire depresiva,multumesc Bunului Dumnezeu pentru sanatate ca pot sa merg si sa am grija si de altii si de mine insami.Iar visele mele le las in voia Domnului,eu as vrea doar sa fiu mai buna,mai iubitoare,mai aproape de Dumnezeu.Sa stiti ca MOARTEA este cel mai bun profesor daca stii s-o intelegi.Daca ar putea vorbi ar avea multe de spus.Moartea nu este nici urata si nici rea.Este doar un slujitor tot in slujba vietii.As mai continua,dar am divagat de la subiect.Insa v-am spus acestea ca va iubesc,iar in fata mortii cu totii suntem egali.Ceea ce conteaza este sufletul si da traim cu Dumnezeu pentru a avea o viata mai buna.Va imbratiseaza si va iubeste un om care va indeamna sa fiti curati si sa va nu va temeti de nimic.Si nu uitati ca Dumnezeu voieste sa traim fericiti pe pamant...Georgeta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iar noi am avut zapezi cat casa peste localitati intregi,de nu se mai vedea din elicopter ca acolo este o localitate.Prima iarna cu zapezi apocaliptice:animale au murit sufocate, iar oamenii neputinciosi au murit de frig pana s-a ajuns la ei.Eu nu am uiatat prima iarna...Ce este 1m de zapada? Parfum.Din pacate cineva a deschis mai tare " cutia Pandorei" si se joaca cu vremea si cu noi...Cel mai bine este sa ne pregatim sufletul ca niciodata nu se stie ziua si ceasul cand vine timpul sa plecam.Am 50 de ani.Nu am nimic desi am muncit cinstit o viata.Lucrez intr-o sectie de spital unde se ingrijesc pacientii bolnavi de cancer in faza terminala.Si stiti ceva ? Nu-mi pare rau ca nu am avut puterea sa adun nimic pe pamant.Astfel ma intreb dragii mei cand sunt fata in fata cu moartea in fiecare zi: la ce bun atatea razboaie,la ce bun atatea dispute,la ce bun atata ura,lacomie,invidie ? Cu toate ca va spun acestea nu sunt o fire depresiva,multumesc Bunului Dumnezeu pentru sanatate ca pot sa merg si sa am grija si de altii si de mine insami.Iar visele mele le las in voia Domnului,eu as vrea doar sa fiu mai buna,mai iubitoare,mai aproape de Dumnezeu.Sa stiti ca MOARTEA este cel mai bun profesor daca stii s-o intelegi.Daca ar putea vorbi ar avea multe de spus.Moartea nu este nici urata si nici rea.Este doar un slujitor tot in slujba vietii.As mai continua,dar am divagat de la subiect.Insa v-am spus acestea ca va iubesc,iar in fata mortii cu totii suntem egali.Ceea ce conteaza este sufletul si sa traim cu Dumnezeu pentru a avea o viata mai buna.Va imbratiseaza si va iubeste un om care va indeamna sa fiti curati si sa va nu va temeti de nimic.Si nu uitati ca Dumnezeu voieste sa traim fericiti pe pamant...Georgeta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi cer scuze,ca am publicat de doua ori acest articol din greseala.Multumiri Doamnei Maria pentru oportunitatea de a face posibile aceste dialoguri care pentru multi pot fi de folos.Cu drag,Georgeta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Jos palaria pentru Georgeta si tot respectul meu ,sunt comvinsa ca si Dumnezeu zambeste si este mandru de un astfel de copil al Lui .Multa iubire si lumina pentru voi toti.

    RăspundețiȘtergere