miercuri, 20 ianuarie 2016

FAŢĂ ÎN FAŢĂ , CU UN EXTRATERESTRU !

             xxx                                                  23 iunie 1999, ora 13,23 !

                                                     Dragii mei, 

Căutând prin caietele mele cele foarte multe, am gasit ceva ce stiam deja, dar despre care nu am scris. 
De ce ? Pentru că nu toată lumea acceptă existenta  si - a altor civilizatii în acest Univers. 
Ceea ce am sa va relatez dragilor, s-a petrecut cu multi ani in urmă. Dar acum ,citind si recitind printre cele circa, 200 caiete adunate de-a lungul anilor,retraiesc si simt in sufletul meu, că parcă a fost ieri.
Dragii mei, înainte sa fiu răpită pe NAVA lor ,a acestor omuleti gri deschis, într-o zi de vară, locuind pe atunci la bloc , la etajul 3 , stateam cu ferestrele deschise.
Fiind in sufragerie si cu fereastra spre Rasarit, vad la geamul meu,văd ca şi  suspendat in aer, o jumatate de trup.
Era o jumatate de trup din lumina densa gri deschis ,cu nuante de până la inchis. 
Aceasta jumatate de trup, era de la umeri in jos, până la talie. 
Inchipuiti-vă dragii mei, un trup transparent, de la umeri până in talie, suspendat la geam in aer. 
In mijlocul acestei jumatati de trup, se vedeau ca si la noi, de culoare gri mai inchis, doi plămâni care respirau.
 ... nu sunt detectate de radiografie. Cum difera de alte cazuri? MedLive
Precum in aceasta RADIOGRAFIE de mai sus,tot la fel ,se vedea si acea jumatate de trup, care era fara umeri, fara bazin si membre.
M-am apropiat de fereastra ca sa vad ce este, dar jumatatea de trup, s-a mutat 1 metru mai incolo. 
M-am indepărtat de fereastra, si vad liber cum jumatatea de trup revine pe mijlocul ferestrei, este transparenta precum sticla, doar plămânii cei doi,ce se asemănau cu ai nostri, doar ei se miscau, respirau.
Totul a durat circa 3 minute, după care, a disparut asa precum dispare imaginea la Tv.
M-am dus la bucatarie, am mai trebaluit pe acolo, iar când am iesit pe hol, in semi-intuneric (nu aprinsesem lumina ),cu uimire si chiar cu spaima, vad in dreapta mea, lângă tocul usii, o faptură ce ajungea până la subratul meu.
Era de culoare gri deschis, cu o stralucire ca de oglindă, si părea materializat, nu era transparent; avea  ochii negri luciosi, asezati oblic in orbitele mari.

 sa ne temem de extraterestri caci ne ar putea semana extraterestri ...
Avea conturată forma gurii si a nasului,bratele-i erau lungi si subtiri ,la fel si picioarele sale.
Părea ca un copil de vreo 9 anisori, numai ca ,nu era om.
Il privesc, si chiar ma sperii, pentru că nu mai văzusem până atunci asa ceva, si nici nu stiam eu prea multe despre Extraterestri.
Prima oara când l-am vazut, mi-am zis ca mi s-a părut ,si nu am dorit sa ma mai gândesc, la fiinta din holul apartamentului meu.
Mai fac doi pasi  spre sufragerie, dar surpriză: omuletul gri îmi apare din nou in faţa mea, la niciun metru distanta.
Mă privea fix in ochi, si părea că se amuză pe seama mea, pentru că, eram uimită ,eram speriată de aparitia sa.
M-am frecat la ochi, tremuram putin,căci eram singura acasa,si eram tare nedumerită, deorece nu stiam ce se intampla.
Nu stiam ce a fost cu jumatatea de trup de la geam, cum nu stiam ce este,şi cu acest omulet gri deschis, materializat, cu bratele lungi, si care apărea si disparea, precum am stinge noi lumina de la intrerupător.
Ma intorc in bucatarie, cu gandul ca mi s-a părut.
Şi îndreptându-mă spre frigiderul din hol, în faţa frigiderului la mică distanţă, apare iarasi omuletul gri, de parca se juca de-a v-ati ascunselea cu mine.
 Ce cred politicienii despre OZN-uri si extraterestri!
De astadata însă, simt puterea lui pozitivă asupra mea; mi-a transmis fara cuvinte, ca sa nu-mi fie frică, în timp ce s-a inconjurat de la sine, cu o lumina alba transparenta si foarte stralucitoare, o lumina ovală care l-a şi absorbit; l-a dematerializat; l-a transformat in energie si a dispărut.
 Din aceasta zi dragilor, am stiut că EXTRATERESTRI exista cu adevarat, si am inceput sa-i mai revad din când in când, până când, într-o noapte a anului 2001 sau 2002, stând in bucatarie intr-un fotoliu, singura fiind, aud un zgomot asurzitor ce devenea tot mai strident cu fiecare clipă, iar eu nu ma mai puteam misca ,din fotoliul in care stateam. 
Fără să vreau am privit la ceasul din perete, si am văzut că era 12 noaptea fix.
Văd dragilor, cum dispar zidurile blocului, apare Cerul, iar din CER coboara deasupra mea, un OZN mare,cu multe lumini rotunde si orbitoare, care îşi deschide o trapă la partea de jos, la nici doi metri de mine.
Eram ca si hipnotizata; nu mai stiam ca sunt in camera, ci priveam uimita la ploaia de RAZE rosii,orbitor de stralucitoare precum cele ale laserului,raze ce au format un  cilindru gol pe dinauntru,şi care, m-au absorbit într-o clipită in interiorul OZN-ului.
 ozn
Iar mai departe dragilor, cunoasteti toata relatarea de la AGENTUL  VIP, ANTENA  STARS.
După ce m-au rapit pe NAVA  lor, si mi-au turnat pe gât o substanţă precum mierea de albine, dar rea la gust, as vrea sa va spun, ca -i pot vedea ori de câte ori ma gandesc la ei, sau ei pot lua legatura cu  mine, in orice clipă vor.
Acea substanta pe care m-au obligat s-o inghit, a fost si este ,punctul forte prin care EXTRATERESTRI iau legatura cu mine.
Stiu dragii mei, că multi dintre voi nu veti crede. 
Ba mai mult, veti arunca nu cu piatra, ci cu bolovani din stânci asupra mea, spunând că bat câmpii.
Eu va spun ca nu este asa, si ca nu suntem singuri in UNIVERS. 
EXTRATERESTRI  exista, si sunt multe feluri de specii, asa cum si noi oamenii, avem culoarea pielii diferita,si suntem mai multe naţii, ce aveam constructia fizionomiei diferita unii faţă de altii.
Asa cum avem, chinezi,japonezi, africani, piei rosii si galbene,etc,etc, tot asa ,si EXTRATERESTRII sunt de diferite specii (naţii).
Eu am cunoscut ,doar 3 specii de Extraterestri până acum.
Acestea sunt : Extraterestri albi,precum zapada proaspat cazuta, cu ochii negri luciosi si rotunzi, si care sunt si cei mai placuti si mai veseli;apoi cei gri deschis, precum cenusa din sobă,care vor binele omenirii; si cei gri închis,precum asfaltul umed,care au pielea ca de crocodil ,si care se numesc reptilieni.
Acestia din urmă sunt violenţi ,si chiar se lupta cu ceilalti din alte specii, pentru a-i împiedica ca să ajute,pe  locuitorii Planetei Pământ,iar ei cei răi ,sa poata actiona asupra oamenilor asa cum vor ei; adică să-i distrugă pe locuitorii Planetei Pământ.
Dar din fericire dragilor,acestia răi sunt puţini ca si numar, si sunt mai slabi ca forţă, în comparatie cu toti cei care ,sunt buni si vor binele Planetei. 
Va veni dragii mei, si ziua cea mare in care, oamenii vor sta faţă în faţă cu EXTRATERESTRII.
 Atunci să-i văd,pe cei care nu cred in existenta lor ,dar se pricep de minune a arunca cu vorbe jignitoare ,asupra celor care sustin cu tarie Existenta Extraterestrilor,printre care mă număr si eu. Să-i văd ce-or să mai spună când, vor fi faţă în faţă cu acesti omuleti gri sau albi, si care vor binele omenirii.
       Până atunci însă, cu siguranţă voi mai scrie multe articole ,cu si despre EXTRATERESTRI.
                                                          Cu dragoste,Maria.
                                                     


32 de comentarii:

  1. Bunul Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe toti,sa fie pace si armonie intre oameni,intre toate civilizatiile.Ar fi tare frumos sa comunicam,sa impartasim experiente,sa ne ajutam reciproc pentru ca fiecare are ceva frumos de impartasit.Ma rog pentru pacea universala,pentru omul nou,pamantul nou si cerul nou, care v-a sa vina.Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe toti cei ce ne sustin,iar noi sa nu ne pierdem pacea,speranta si bunatatea.Am citit si celelalte articole de mai inainte.Chiar daca lumea se prabuseste noi nu trebuie sa ne pierdem credinta,nadejdea si dragostea.Cu Dumnezeu inainte...Va imbratisez pe toti si fie ca Iubirea speciala si paterna a Preaslavitului nostru Tata Cersec sa acopere intreaga creatie spre a nu se pierde,ci a se reinnoi,indiferent care este planul sau.Iar o mana de oameni cu inima curata pot tine in loc planurile diabolice de distrugere.Slavit sa fie Bunul Dumnezeu si Binecuvantat ca nu v-a lasa la pieire copii sai.Cu multa dragoste,Lucia.Sa fii binecuvantata Maria,ocrotita si intarita.Multumita tie ne putem ruga pentru prevenirea unor situatii critice.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ati scris "ca-i pot vefea ori de cate ori ma gandesc la ei,sau ei pot lua legatira cu mine,in orice clipa vor",sa inteleg ca-i vefeti zilnic daca va ganditi la ei?si daca e asa cum spuneti,ce faceti cand apar,stati si va uitati unul la altul? Nu le puneti intrebari,nu sunteti curioasa de unde vin,cum vin,despre anumite evenimente istorice care au avut loc,daca au influentat vre-o data evenimente care au avut loc pe pamant sau cu pamantul ca planeta in general,eu personal as avea foarte multe de intrebat,ba chiar mi-as lua un carnetel si mi-as nota si inainte si dupa ce trebuie sa intreb si ce mi-au raspuns.Dar daca vin si se uita la d-voastra ca vitelul la poarta noua si nu va vorbesc,degeaba se arata.

    RăspundețiȘtergere
  3. PRESUPUN CA NU TREBUIE SA VORBEASCA CU EI.COMUNICA PRIN SIMTIRI.MA BUCUR PENTRU DOAMNA MARIA CA ARE ASEMENEA DARURI.DARURI CARE LE ADOR.EU NU AM PARTE DE ASA CEVA DIN PACATE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca nici noi nu suntem chiar atat de prosti pe cat vrei sa faci sa se inteleaga,cand am zis sa vorbeasca era de la sine inteles ca nu cum vorbim noi prin viu grai,asa ca indiferent cum comunica,ca e prin simtiri sau alt mod,trebuie sa existe un schimb fe informatie,ca doar nu vin si stau sa se uite unul la celalalt,in fine...nu stiu ce rost are comentariul tau in afara de acela de admiratie fata de doamna Maria,pe care oricum o arati zilnic prin multiple comentarii,ma mir ca nu s-a plictisit doamna Maria pana acum,cred ca alta persoana ti-ar fi zis sa incetezi cu chestiile astea de mult timp

      Ștergere
    2. ANONIM 01:08 CA SA STI IN "PARANORMAL" TREBUIE SA FI "NEBUN" RAU DE TOT.TU DACA ESTI ASA NORMAL LA CAP,NU AI AVEA CE CAUTA PE UN ASTFEL DE BLOG.DE CE SA SE PLICTISEASCA?CAND STIU FOARTE BINE CE CARACTER ARE SI EA SI TU.DACA CAUTI LOGICA I-TI RECOMAND ACADEMIA CATAVENCU.

      Ștergere
    3. Draga Marian Popescu, daca scrisul cu majuscule este existential pentru tine, macar accepta sa scrii "imi" "iti" si "isi" legat. Pentru ca biata limba romana nu are nici o vina pentru cum suntem noi. O doare rau cand ii aplicam astfel de tratamente... fie-ti mila de ea!

      Ștergere
    4. Stati calm bre,ca nea Marean "care este" are replica pentru toti ,dar numai dumnealui o intelege :))

      Ștergere
  4. http://m.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Stiri/Incendiu+la+o+fabrica+de+artificii+din+China. referitor La explozia la un depozit de artificii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Danutza! Am ramas uimita! Este exact asa cum am vazut eu.

      Ștergere
  5. Cum a decurs convorbirea cu ei? Au fost interesati de ceva anume? Alt fel ce rost avea sa te ia in nava lor. Bine ca nu ai facut ceva la inima(cred ca te pregatise in prealabil,umblase in subconstient)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai GLUMESC si eu ca sa mai treacă timpul

    RăspundețiȘtergere
  7. Vreau sa vă spun o experienta sau întâmplare nu stiu cum sa o numesc.ma.culcăm dar după un timp mi se punea o greutate in spate de nu mai ma puteam misca si simțeam ca sunt trează de frica îmi făceam cruce cu limba si începeam sa zic tatăl nostru de multe ori .iar daca deschideam ochii vedeam o sfera ca o minge de hambal de culoare verde deschis fosforescente si după un timp dispărea dar credetima ca ziceam ca o sa devin s chizofrenica dar m-am rugat Bunului Dumnezeu sa ma ajute sa nu ma lase ca nu sunt pregatita si nu am citit despre vedenii despre vise despre paranormal si ca îmi este frica .si după un timp m-a lăsat si acum nu îmi mai este asa frica după ce am citit aici pe blogul Doamnei Maria .este prima oară când spun ce mi sa intamplat acum 12 ani îmi era rusine sa spun sa nu ma creadă cineva.nebună. as vrea sa intreb ce sunt acele sfere si acea greutate care o aveam in spate de nu ma puteam misca .de multe ori ma gândesc iar daca cineva mi-ar explica m.as bucura tare mult.Bunul Dumnezeu sa fie in inimile noastre si sa ne apere de tot ce este rău si sa aveam liniște si pace in tara noastra frumoasă

    RăspundețiȘtergere
  8. Cine nu o crede pe dn Maria le recomand sa citeasca despre Melfoir Ra.

    RăspundețiȘtergere
  9. Fascinant viziunea asta ati avut-o cu aproximativ o luna inainte de a ma naste eu.Va urez succes si sa va dea BUNUL DUMNEZEU sanatate ca sa ne calauziti prin scrierile dumnevoastra asa cum ati facut-o si pana acuma.Va pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Intrebare. Eu incerc prin meditatie si prin concentrare cat de mult pot sa iau legatura cu cei care te-au vizitat, si inca nu am primit vreun raspuns. Sunt selectivi cand vine vorba de contact, imi poti spune cum sa fac sau ce sa fac sa pot lua legatura cu ei? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  11. D.na Maria, vreau sa îmi spuneți va rog și mie ceva.. Acum câțiva ani am dormit la bunica mea, și în miez de noapte pe când dormeam ma trezește din somn un zgomot.. Era bezna în casa, bâjbai cu mana pe jos și tocmai am găsit icoana de pe perete jos.. Mi-am dat seama ca icoana căzuse și ca zgomotul, lovitura era de la căderea icoanei..iau icoana și o pun pe marginea patului chiar în fata mea..ma pun înapoi sa dorm..deodată aud în spatele casei duduind, crezând ca cineva a intrat în magazia din spate am vrut sa strig la cineva din casa, dar încercările mele erau în zadar spun asta deoarece nu puteam vorbi și nici nu ma puteam mișca..tot ce puteam face era sa îmi mișc doar capul,ochii și limba.. Credeam ca visez, dar era ft adevărat.. Acea duduiala de afara începuse sa se audă împrejurul casei..eu eram lângă geam, auzeam cum ceva înconjura casa auzeam mers de copite și se simțea cum pământul vibra de la acele picioare.. Era groaznic.. Mi-am dat seama ca acel ceva ce fugea, alerga pe lângă casa era ca un cal cu copite doar ca se auzeau doar mers de 2 copite,picioare.. Simțeam ca o sa intre în casa.. Eu nu ma puteam mișca sau vorbi..am început sa ma rog în gând, dar de frica ce îmi era spuneam tatăl nostru doar pe jumătate..restul nu al mai știam spune..va spun..îmi era o frica de ce se va întâmpla..repetând tatăl noștru în gând și rugându-mă la Dumnezeu am adormit, dar când..nici eu nu știu.. Știu doar ca m-am trezit dimineață.. Icoana era în fata mea asa cum am lăsat-o.. Spuneți-mi va rog, ce putea fi și DC mi se întâmplase asa

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Satana este ființă energie,aşadar ia orce formă ciudată şi înşelătoare vrea,inclusiv de O.Z.N. sau extratereștri. Astea nu sunt daruri ci capcane ale forțelor răului. Daruri sunt cele de le au Sfinții Părinți,nu tot felul de tâmpenii halucinante de la satana. Auzi şi tu că ei țin Pământul pe umeri!😏 DUMNEZEU îl ține doamnă, "spânzurat" pe nimic,prin forța DUHULUI SFÂNT. Numai bazaconii de rătăcire vă arată satana. Sunteți o persoană aleasă la modul negativ. Vă place să speriați lumea aşa...parca-ți ajuta-o cu ceva. Credeți că DUMNEZEU altă treabă n-AR avea decât să înspăimânte lumea pe net,trimițindu-vă lu' dumneavoastră mesaje catastrofale, pentru a ni le arăta nouă.Cu siguranță vă place să vă afirmați,folosindu-vă de DUMNEZEU...şi asta e grav.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IONUT LA FEL DUMNEZEU POATE LUA ORICE FORMA!!!DE FAPT SATANA E ATAT DE SOFISTICAT CA NE INCHIDE GURA CHIAR CU BISERICA.

      Ștergere
  14. Am vazut ca nu sunt singura ca nu sunt singura căruia i s-a intamplat. Dar de ce aveam acea greutate si neputință de a ma misca.si de ce rămâneam constientă sa vad totul.ce inseamna? poate cineva sa îmi explice ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...STARE DE PARALIZIEI SAU CATALAPSIE..ETC..IN ACESTE MOMENTE ARMA ÎMPOTRIVA CELUI RĂU ESTE ...SEMNUL CRUCII

      Ștergere
    2. ALTE PERSOANE INDUHOVNICITE SUNT CAPARATE CU TOTUL SI DUSE IN IAD

      Ștergere
    3. ...CU EXTRATERESTRII ESTE O ALTA PROBLEMA SI NU ARE NICI O LEGĂTURA CU DIAVOLUL

      Ștergere
    4. ...SI DACĂ MERGEȚI LA BISERICA PREOTUL O SA VA SPUNĂ EXACT CE VAM SPUS SI EU ...SAU VA VA CITI MOLIFTILE SF.VASILE..ETC.

      Ștergere
    5. Dar de strigi draga de pe acoperisuri , crezi ca nu te auzim de strigi cu litere MARI?

      Ștergere
  15. POATE FI UN ATAC DEMONIC.DE PREFERAT ESTE SA I-TI FACI CRUCE CU LIMBA,PENTRU CA IN ASTFEL DE MOMENTE NU TE MAI POTI MISCA.IAR SECRETUL CONSTA,SA NU TE SPERII,ALTFEL CORPUL INTRA IN COLAPS.

    RăspundețiȘtergere
  16. 1980 si ceva,sante-ti rupti in spatiu-timp.

    RăspundețiȘtergere
  17. D-na Maria descrierea pe care dvs a-ti facut-o se refera la extraterestrii care cauta oamenii ce au suflet. Intentia lor este sa nu fie respinsi de oameni (de aceea se si ascund) si uneori iau forma personajelor religoase pe care tot ei ni le-au inoculat pt ca omul (ca fiinta naiva)are nevoie sa creada in ceva. Exista si specii din alte universuri si dimensiuni care sunt benevole si bune dar nu au ochii negri si nici alungitii, acestia sunt din acest univers controlat de anumite forte, care au plantat rasele umane pe Pamant cum plantam noi cartofii, au facut mixaje genetice spre a crea exemplare umane care pot integra suflet la nastere...ei au nevoie de energia Sufletului nostru fara asta lumea lor moare. Spre a va documenta citit va rog cartile d-lui prof.Malanga ce a descoperit toatea astea intamplator, sau macar ascultati marturiile catorva care au avut de-a face cu extraterestrii acestia ce unii se prezinta sub forma de Fiinte de Lumina https://www.youtube.com/watch?v=5umeC4a9baE

    RăspundețiȘtergere
  18. Pentru ca vedetidvs, ei v-ar fi cerut acordul, nu v-ar fi rapit si legat de masa apoi turnat cu forta pe gat aceea substanta. Cine va trimite mesaje si va ajuta sa memorati scenelele cu extraterestrii este Sufletul dvs, care este parte din Dumnezeu deci Sora/frate cu toti fratii cu Suflet din aceasta lume si din celelalte lumi de lumina aliniate pe trepte pana la Dumnezeu. Rugati Sufletul dvs sa verifice in timp si spatiu intentia reala a acestor vizitatori, precum si a fiintelor luminoase ce se prezinta sub diverse infatisari, si sufletul dvs care are puteri fantastic de mari poate chiar spulbera vizitatorii nedoriti.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ca extraterestrii exista si sunt reali sunt 100% convins. Ca ne-au vizitat si inca ne mai viziteaza si ca sunt chiar printre noi iarasi sunt 100% convins.

    Rasa umana a luat contact pana acum cu peste 80 de astfel de rase extraterestre.

    In privinta viziunilor doamnei Maria iarasi sunt 100% convins ca sunt reale si ca dansa nu ne minte, scrie ce vede, INSA si eu am mai tras semnalul de alarma pe acest blog ca viziunile doamnei Maria pot origina de la acesti extraterestrii si nu de la Duhul Sfant precum pretinde dansa. Dovada ar fi acea rapire si acea solutie pe care chiar dansa a recunoscut ca a fost FORTATA SA O BEA! Pai dragilor, Dumnezeu si Duhul Sfant te rapeste si te forteaza sa faci ceva impotriva vointei tale? Pai daca ne-a dat liber arbitru cum ar putea s-o faca?! Nicio fiinta de lumina nu te forteaza sa faci absolut nimic impotriva vointei tale pentru ca respecta legea data de Dumnezeu, aceea de a respecta deciziile celorlalti, adica liberul arbitru al fiecaruia dintre noi.

    Iarasi ca dovada ca sursa ar putea fi alta decat sustine doamna Maria (adica Duhul Sfant) sunt toate aceste viziuni care induc frica si care nu pot fi oprite caci nu se furnizeaza date clare de genul: cand, cum si unde. Le citesti si te intrebi: oare eu ce pot sa fac?! Pot sa le opresc? NU, pentru ca nu stiu nici cand si nici unde vor avea ele loc. Pai si atunci nu este fireasca o reactie de frica la gandul ce s-ar putea intampla? In frica traim de atatea mii de ani iar frica este opusul iubirii. La Dumnezeu nu poti ajunge prin frica ci doar prin iubire. (dovada este Iisus Hristos insusi)

    Mie unuia nu-mi este frica de aceste viziuni pe care le are dansa pentru ca mi-ar fi frica degeaba. Nu pot preveni nimic, nu ma pot feri cu nimic si atunci de ce as trai in frica, dar sunt multi de pe acest blog care precum spuneau si alti anonimi dau putere acestor viziuni sa se manifeste crezand in ele. (pe principiul daca ai credinta cat un bob de mustar poti muta muntii din loc. un bob de mustar la unul, un bob de mustar la altul si tot asa se face ditamai gramajoara). Eu folosesc acest principiu de ani de zile pentru a-mi crea propriul viitor si merge de minune. Recunosc ca anumite lucruri nu-mi ies pentru ca este nevoie de multa forta si energie, dar tot lucrand la ele an de an sunt convins ca o sa se materializeze mai devreme sau mai tarziu in viata mea. (cu ajutorul lui Dumnezeu binenteles caci daca voia lui difera de a mea am observat ca pot sa ma dau si cu fundul de pamant cum s-ar zice pana nu mai pot ca tot degeaba)

    CREDINTA este motorul creatiei iar noi toti, fiind fii si fiice de Dumnezeu (parintele Arsenie Papacioc in inteviul pe care l-am postat pe facebook spunea: Dumnezei sunteti!) suntem co-creatori ai realitatii in care traim, marea majoritate facand asta inconstient. Eu o fac constient si daca s-ar strage din ce in ce mai multi oameni care ar co-crea realitatea constient ne-ar fi mai bine tututor.

    RăspundețiȘtergere