duminică, 17 ianuarie 2016

EXTRATERESTRII ! INVAZIE DE OZN -URI !

                                                              16 Ianuarie 2016,ora 23,35 !
c
                                                   Dragii mei, 

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, deşi eram cu ochii pe Monitor,văd dragii mei cu Ochiul cel de-al treilea,ochiul interior daruit mie de BUNUL DUMNEZEU, văd cum se ridică dinspre Răsarit o multime de OZN-uri. 
Asa cum incep a cadea frunzele-n vânt toamna, la fel se ridicau de după Orizont, multe OZN-uri
OZN-uri în jurul soarelui | Video | Autopunct cardinal (div)OZN-uri-pe-cerul-Americii.
 .

Dragii mei, daca primele OZN-uri  apărute , aveau forma rotunda, cele care se ridicau in continuare de la orizont, erau tot de forma rotunda, dar aveau o coada de lumina in spate, sub forma unui triunghi ascutit.
 OZN-uri care parasesc Pamantul, filmate de NASA? (Video).
Culoarea lor, in aceasta forma alungita, era de la un alb-galben stralucitor foarte, si se terminau cu un alb-bleu stralucitor foarte.
In clipa in care ajungeau mai sus, OZN-urile cu coada, isi luau forma rotunda total. 
 ... declasificate dosarele secrete britanice despre OZN-uri - www.yoda.ro.
Din acest motiv am spus dragii mei, că se ridicau ca la "o invazie de OZN-uri", pentru că, pe acelea mari rotunde, le urmau din spate ,acestea multe cu , coada!
Printre OZN-uri ,vedeam cum plutesc in aer si vizitatorii nostri Extraterestri,adică stăpânii  NAVELOR.
 extraterestri - Imagini - Trilulilu.
Aveau culoarea gri deschis, precum sunt norii de pe Cerul senin, ochii negri luciosi si oblici, cu orbitele foarte mari.Nu aveau mai mult de 1,10-1,20 m inaltime. 
 Extraterestrii sunt printre noi
Acum îi vedeam plutind in aer, iar in  clipa urmatoare, parca se topeau lipindu-se de NAVA lor, cu lumini sau fara lumini.
 .Dragii mei,
Auzim adesea, in special la slujitorii Bisericii, cum ca ,EXTRATERESTRII sunt diavoli, sau că ei nu ar exista. 
Dar iata fratilor, cateva Icoane Sfinte in care sunt pictate si OZN-uri:

.
Fiinţele Extraterestre, sunt si ele Creatia Lui Dumnezeu.
Adeseori,vedeam pe EXTRATERESTRI iesind din Sfintele Icoane, având deasupra capului lor O  CRUCE  alba si stralucitoare. 
Dragii mei, Invazia OZN-urilor prevestesc ca vor fi mari tulburari in Lume ,vor fi mari dezastre naturale, dar si Războaie intre popoare.
Acesti  Extraterestri sunt din aceia care ,vor binele omenirii, vor salvarea Planetei Pământ. 
Aparitia lor ca o avalansa ,nu trebuie sa ne inspaimânte, ci dimpotrivă, trebuie sa ne bucuram căci nu suntem singuri în calea dezastrelor naturale ,nu suntem singuri în calea  dezastrelor provocate de mâna oamenilor. 
Da,sunt si Extraterestri care vor răul PLANETEI  PĂMÂNT, si a oamenilor. Dar acestia ,sunt intr-un numar mai mic, si nu au puterea decisiva asupra Pământului si - a oamenilor.  
Mult timp nu va mai trece dragilor, până când Omuletii gri deschis,vor fi faţa în faţă cu locuitorii Planetei Pământ, iar atunci, nimeni dintre cei care nu cred in existenta lor, nu va mai arunca cu bolovani ,in cei care ,au sustinut şi sustin cu tărie existenta EXTRATERESTRILOR, printre care ma numar si eu. 
                                        Cu dragoste,Maria. 
 

33 de comentarii:

  1. Eu cred in existenta extraterestrilor. Sa credem ca suntem singuri in Univers este aiurea rau.

    RăspundețiȘtergere
  2. O posibila dezvaluire publica anul acesta ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Dn. Maria vreau sa va intreb ce sentimente aveti in momentul in care ii vedeti? De liniste, de siguranta, de teama, de incredere... Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. trebuie sa recunosc ca pe americani nu i-am asteptat,stiam ca nu de acolo ne vine noua salvarea,ba dimpotriva,dar ce ne spuneti acum ma bucura enorm,nu m-am gandit ca am sa ajung sa spun sa vina ca-i asteptam cu multa bucurie.Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt atat de aproape cu "invazia" ca luna viitoare(februarie) se poate sa-i avem in "gradina".
    -Aceasta informatie o stiu de vreo 10 zile...
    Ca va fi sau nu asa... vom vedea!
    Oricum Maria a dat vesti despre ei in mai multe randuri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amintiti-va cate se spuneau despre 21 decembrie 2012!Si nu s-a intamplat nimic,absolut nimic.Asa va fi si-n februarie 2016.....

      Ștergere
  6. V-am mai spus,si eu ii astept cu bratele deschise,da de fac ordine pe pamintul asta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sfantul Dimitrie al Rostovului scrie in Cartea Hronograf la pag. 161 ca exista oameni modificati de catre Dumnezeu incepand cu evenimentul de la Turnul Babel : încă nu numai a amestecat Domnul limbile oamenilor, ci şi podoaba chipului omenesc a schimbat-o întru mulţi, şi abia a lăsat într-înşii asemănare omenească. Pentru că cu mînia lui Dumnezeu au ieşit din ziditorii turnului cei tulburaţi, feluri de neamuri cu chip slut, schimonosituri ale firii omeneşti,
    jumătate fiară şi jumătate oameni, pentru care puţin ceva aici să spunem.
    Intîi s-au aflat în feluri de locuri, în munţi şi în pustietăţi nişte chipuri sălbatice, asemănare omenească avînd, care se cheamă oameni de pădure, cu fiarele petrecători, numîndu-se satiri, goi, păroşi, la care au picioarele de capră şi la cap au coarne. Dar atîta sînt de iuţi, cît nici din jivini nu poate să-l
    ajungă pe satir, fără numai cînd ar fi slab sau bătrîn. (Vezi că maimuţa este din oameni răi - satirul este maimuţa).
    Ippodoni sau Hipocentauri, care au capul şi pieptul de om, iar celălalt tot trupul asemenea cu calul, patru picioare şi coadă avînd (Conf. lacob şi Navclir).
    Pentru amîndouă aceste sălbăticiuni asemănări de oameni se află scris în viaţa cuviosului Pavel Tebeul (Ianuarie 15) cum cînd marele Antonie s-a dus în pustiul cei dinlăuntru, ca să-l caute pe plăcutul lui Dumnezeu Pavel, fiind o mare arşiţă întru amiazăzi, slăbea bătrînul cu trupul, dar nu slăbea cu duhul, nici
    nu se întorcea din calea ce înainte o luase. Şi măcar de nu ştia încotro să meargă, însă se întărea şi zicea: Cred în Dumnezeul meu că-mi va arăta mie pe robul Său, pe care mi s-a făgăduit să mi-l arate. Şi nu după mult timp a văzut om asemenea cu calul, pe care făcătorii de stihuri Hipocentaur îi numesc. Pe acela văzîndu-l, s-a întrarmat cu mîntuitorul semn a! Crucii şi cu îndrăzneală l-a întrebat: Ascultă tu, în care loc robul lui Dumnezeu locuieşte? Iar fiara plecîndu-se de cuvîntul Sfîntului şi neputînd cu.glasul să răspundă, cu mîna arăta partea în care trebuia să meargă robul lui Dumnezeu, şi a fugit cu grabnică alergare de la cuviosul Antonie. Iar bătrînul se mira de chipul acelei fiare şi mergea în partea în care fiara îi arătase cu mîna lui. Apoi ajungînd la un loc pietros, a văzut altă fiară, care era la fel omenească asemănare pînă la jumătate, iar cealaltă parte a trupului era de fiară, picioarele de capră şi coarne la cap, de a căruia vedere mirîndu-se bătrînul, cu credinţă neîndoită întrarmat fiind, fără de frică îl întreba zicînd: Cine eşti tu? Iar fiara poame de finic, ca un semn de pace aducîndu-i lui, zicea: Muritor sînt eu, unul din vieţuitorii în pustie, pe care limbile cele întunecate cu rătăcirea, satiri numindu-ne (maimuţe) între dumnezeii lor ne-au cinstit. Deci trimis sînt de la turma mea să mă rog ţie, ca să rogi pentru noi pe Stăpînul cel de Obşte, pe care în lume l-am cunoscut că a venit şi în tot pămîntul a ieşit Vestirea lui (Ps. 18, 4). Unele ca acestea cînd le vorbea fiara, ostenitul călător îşi uda faţa sa cu lacrimile de bucurie, pentru că se bucura de Slava lui Hristos şi de pierzarea satanei, încă împreună şi se mira, că a putut să înţeleagă vorba satirului, şi lovind pămîntul cu toiagul zicea: „Amar ţie cetatea Alexandriei, care în loc de Dumnezeu, cinsteşti slugile! Amar ţie cetate curvă, în care din toată lumea dracii s-au adunat? Ce răspuns ai să dai? Fiindcă şi fiarele mărturisesc Puterea lui Hristos, iar tu schimonosirile pădurii ca pe dumnezei le cinsteşti?" Acestea sfîntul grăindu-le, fiara a fugit în pustie. Pentru acea fiară nimeni să nu socotească a fi de necrezut, fiindcă şi la cetatea împărătească Constantia (Constantinopol) o fiară ca aceea cu asemănare omenească, ce se cheamă satir (maimuţă), vie s-a adus din Alexandria, spre mare mirare a tot poporul. Iar după ce a pierit, ca să nu putrezească trupul ei, îndată cu sare l-a sărat şi în Antiohia la împăratul ca să fie ştiută de dînsul o trimiseră.

    RăspundețiȘtergere
  8. Androginii sau Hermafrodiţii aceia fiecare au cele fireşti amîndouă bărbătească şi muierească, ţîţele lor, cea dreaptă bărbătească, iar cea stînga muierească.
    Arimaspi care numai un ochi au în mijlocul frunţii, cărora neîncetat le este războiul cu Grifii pentru mărgăritare şi aur. Că ceea ce în munţi Grifii o sapă, aceea Arimaspi cu sila o apucă de la dînşii. Astromii, care la marginile Indiei se află, gură neavînd nicidecum, nici mîncînd, nici bînd, fără numai prin mirosirea nărilor, din frumoasa mirosire a poamelor trăiesc, că aceea este lor hrana, ca adică să miroase poame.
    Tanefi, la care atîta sînt de mari urechile, cît tot trupul îşi acopăr cu ele. Nevri, care se schimbă la vreme în lup, şi-l mănîncă pe care om îl prind.
    Pigmei, oameni mici, ca de un cot, care în munţii Indiei trăiesc, nu mulţi ani, pentru că muierile lor la cinci ani nasc, iar la opt îmbătrînesc. Acei pigmei pe berbeci şi ţapi încalecă, din arce mici însăgetează şi au război cu cocoarele de la hrană, căci cocoarele mănîncă ceea ce pigmeii seamănă. Drept aceea în vreme de primăvară, acei pigmei adunîndu-se pîlc mare, se duc cu armele lor la malul mării oceanului, de care este aproape pămîntul lor, şi cearcă cuiburile cocoarelor şi le mănîncă ouăle şi puii lor, ca nu înmulţindu-se cocoarele să-i dovedească pe dînşii (să-i biruiască). Ciclopii; sau uriaşii, a cărora locuinţă le este în Sicilia sub muntele Etna, precum grecul făcător de stihuri Vergiliu pomeneşte, de care spun (că precum şi Arimaspii) numai un ochi au în frunte.
    Manticori, la India, care au capul şi faţa omenească, iar celălalt trup de leu. în aceleaşi părţi ale Indiei se află şi alte sluţii în asemănare omenească, capete şi grumazi neavînd, iar ochii lor le sînt în spate, iar gurile în piept, încă şi alt neam de sluţii se află acolo în pustietăţi în asemănare omenească, care
    se cheamă Chinocefali, la care sînt capetele de cîine şi scrîşnire de dinţi înfricoşată. Şi Cocicodanul sau Pedicul, din parte are asemănare omenească.
    Şi multe ca acelea sluţii se află în partea de sub cer, omenească asemănare avînd, care toţi din firea omenească, din strămoşul Noe ca şi noi au ieşit - spune dascălul Augustin apuseanul; care din vremea facerii turnului, podoaba chipului omenesc şi mintea şi-au pierdut, de mînia lui Dumnezeu tulburîndu-se şi s-au făcut nu desăvîrşit oameni, ci fiare jumătate şi înfiorări. Şi ce este de mirare? Cînd şi în cele de pe urmă vremi se fac deasemenea cu acelea, Nabucodonosor în bou, iar Tiridat în vier prefăcîndu-se, cînd a năpădit pe dînşii pedeapsa lui Dumnezeu. Ci şi ia pruncii cei ce se nasc, se întîmplă oarecare sluţii a se face, care de ar fi hrăniţi şi crescuţi, deasemenea cu dînşii ar naşte f i i . Deci se cunoaşte, că la facerea turnului, tulburaţi fiind oamenii, şi mulţi din dumnezeiasca mînie pierzîndu-şi mintea şi lipsindu-se de binecuvîntarea Aceluia, ca adică să nască obişnuit rod omenesc, au ieşit din a lor naştere de f i i , unele ca acelea fără de chip sluţii şi ş-au înmulţit ca şi înaintea potopului, din cei răzvrătiţi fii ai lui Dumnezeu, s-au născut sluţii la chip uriaşii,
    spre arătarea mîniei şi a pedepsei lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  9. acum vreo zece zile omuletii gri erau albi

    RăspundețiȘtergere
  10. Extraterestrii nu au voie sa intervina in evolutia unei civilizatii, ei doar ne ajuta sa ne trezim la cine suntem noi, si sa-i recunoastem ca facand parte din familiile noastre de suflet.Ei ne vor ajuta sa ne intoarcem ACASA dar nu ne forteaza daca noi consideram ca mai vrem sa stam in aceasta constiinta.Ei aduc lumina in intriorul nostru, si ne contacteaza mai ales in visele noastre, deoarece mintea noastra neacceptandu-i la nivel constient s-ar speria ingrozitor,si i-am respinge in continuare.
    Va puteti imagina ca noi ne intalnim in vis cu familiile noastre stelare,in care suntem instruiti cu ce avem de facut pe aici iar cand ne trezim din somn,uitam totul, ba chiar ne opunem vehement parerilor ca acestia ar exista?
    Deci puteti realiza ca mintea noastra nu ne apartine!
    Asta muncesc ei de zor, sa ne elibereze de reteaua de control mental pe care au creat-o acei iluminatii de care am tot auzit.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca extraterestrii n-au voie sa intervina in evolutia unei civilizatii cum de au voie "iluminatii" s-o faca si,mai mult,sa ne tina in sclavie de peste 26.000 de ani?Cine si de ce le da voie sa ne asasineze,sa ne otraveasca,sa ne manipuleze,sa ne jefuiasca,sa ne minta cu tupeu si,mai nou sa incerce sa ne aduca la "sclavia perfecta numita NOM(Noua Ordine Mondiala)?Cine mama dracului sunt jidanii astia si iudeo-masonii si khazarii astia ca-si permit si pot sa calce-n picioare toate legile Universului lasate de Dumnezeu?

      Ștergere
    2. DUMNEZEUL ACESTEI LUMI.DIAVOLUL CEL CARE SCRASNESTE CU MANIE MULTA SI FOC.REPREZENTANTUL TRUPULUI SI AL PIETRELOR CELE MAI TARI.ACESTA LE DA VOIE.

      Ștergere
    3. http://www.ascensionwithearth.com/2016/01/history-is-repeating-itself-right-now.html#more

      Ștergere
  11. Aceste fiinte evoluate,sunt deja printre noi,doar ca nu le putem simti si vedea pt.ca inca multi dintre noi nu avem constiinta mult mai ridicata...dar daca ne dorim vor venii,intai in vise,in viziuni si apoi in realitate.Emana o iubire divina si odata ce ii vom cunoaste nu vom mai dorii sa plece de langa noi.Ne ajuta sa evoluam spiritual si in toate domeniile.Ne iubesc enorm. Iubire si lumina.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cei "bun" cred ca pot respecta legile si sa se multumeasca de a fi doar observatori. Dar cand ati auzit voi ca "raii" sa respecte ceva? Pe ei ce ii impiedica sa stea deoparte?

    RăspundețiȘtergere
  13. UN FILOZOF SPUNEA:NU EXISTA FERICIRE SI NEFERICIRE.DOAR COMPARATII DE STARI.DOAR CEL CARE A FOST CEL MAI NEFERICIT,POATE SA SIMTA ADEVARATA FERICIRE.

    RăspundețiȘtergere
  14. Fericirea nu poate fi cautata undeva, este o STARE DE A FI.

    Imaginatia este gandire cinci dimensionala, si daca este insotita de sentimente se materializeaza. Asa ca fiti constienti de ce anume creati, caci intotdeauna creatia se intoarce la creator.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  15. DE CE ESTE 5 DIMENSIONALA SI NU INFINIT DIMENSIONALA?PENTRU CA AVEM CINCI SIMTURI?

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca tu draga Gabriel, crezi ca poti creea la un alt nivel superior dimensiunii a cincea nu am nimic impotriva, dar majoritatea oamenilor inca se afla cu constiinta in dimensiunea a treia spre inceputul celei de a patra. Daca reusesti sa-ti ridici constiinta atat de mult incat sa aduci IMPARATIA LUI DUMNEZEU pe Pamant atunci ai reusit sa-ti indeplinesti misiunea pentru care ai venit tu, si noi ceilalti.Daca toti si-ar aminti acasta, in clipa urmatoare am trai "ca in sanul lui Adam"Dar Dumnezeu asteapta ca doar are vesnicia la dispozitie.
    Apropo, ai vazut filmul "GABRIEL"? Este foarte revelator penrtru multe minti! Sunt multe filme spirituale care ar putea declansa un clic de trezire pentru multi oameni.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  17. MULTUMESC PENTRU INTELEGERE.NU MA PRICEP LA DIMENSIUNI.O SA INCERC SA VAD SI FILMUL CANDVA.CUM SE FACE MAI PRECIS SA TRECEM DE TOATE DIMENSIUNILE?DACA NU SUNT PREA INDISCRET?ADICA PE ROMANESTE.

    RăspundețiȘtergere
  18. MULTUMESC D PENTRU INTELEGERE.AS VREA MAI MULTE DETALII CUM SA FAC.ALTII PRECIS MA CONSIDERA NEBUN SI RATACIT.CU TINE VAD CA MA INTELEG.

    RăspundețiȘtergere
  19. SANUL LUI ADAM SAU AVRAAM?IN SANUL LUI ADAM CUM ESTE?AS VREA O FORMULA GATA PE TAVA SA FAC AICI UN SAN.MULTUMESC.

    RăspundețiȘtergere
  20. Scuze, mai fac greseli de scriere!Sper ca aceste greseli sa nu impiedice intelegerea mesajului!
    IUBIREA este raspunsul la orice intrebare! Pe mine nu ma deranjeaza sa fiu considerata nebuna, deoarece n-as da nebunia mea pe toate mintile acestei lumi. Este uimitor "sa-ti iesi din minti" caci asfel vezi adevarata realitate. Mintea ne tine in robie, identificandu-ne cu ceea ce vedem in oglinda si cu stapanul ego care ne tot spune sa-l ascultam ca sa fim in siguranta.
    Cand ai reusit sa-L cunosti pe ADEVARATUL DUMNEZEU si realizezi ca nu ai fost niciodata separat de EL, sufletul incepe sa straluceasca dincolo de timp si spatiu, si uite asa escaladezi dimensiunile.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  21. Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Niciodată pe acest Blog,nu veti gasi minciuna, nu veti gasi informatii expirate si pe care mi le-aş însuşi ca fiind ale mele !
      Si cred că am spus totul !

      Ștergere
  22. Sunteti cu capu ma toti! cum sa i asteptati?? cum? mie mi-au distrus viata ! mi-au bagat ceva in cap am ramas cu o taietura ... nu mai pot gandi sunt antisocial... cand am cutit in mana o iau razna.... nu stiu ce naiba se intampla.. nu mai pot socoti.. inainte gandeam asa de fain... acuma nici sa dorm nu pot is in somn am impresia se uita la mine in unele zle si nu ma pot misca nu pot deschde ochi sau concentra is sedat... si cand ma trezesc nu mai e nimeni nicaieri, mi se face rau nu mai suport lumina... am fost folosit de ei si sunt in continoare... nu i mai asteptati desteptilor. ca va vor folosi ca si cum folosim noi animalele domestice.. gainile de exemplu..... nu va doresc raul. dar bucurativa de ce aveti,,, io nu mai am nimic....

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu mi se posteaza comentariul pentru ca am zis adevarul nu? deci da siteul e adevarat deaia nu mi sa postat comentariul, in fine .. nu i asteptati pe mine mau folosit mi-au stricat viata "ei" nu i asteptati, ca is deja aici.

    RăspundețiȘtergere