marți, 26 ianuarie 2016

DOI OAMENI VOR MURI , ÎNTR-UN INCENDIU AL UNEI CLADIRI !

                                           Noapte de 25 -26 Ianurie 2016,ora 2,35 !

                                                Dragii mei, 

În aceasta noapte ,când abia îmi terminasem Ruagciunea, aud un glas care imi da o veste tragică.
Glasul spunea asa, dragii mei : 

   "Doi oameni au murit , în clădirea în flăcări!"

Clipă în care dragilor, văd la Nord-Est o cladire impunătoare ,din cărămidă rosie, cu 1 sau 2 etaje, şi care era cuprinsa de flacari mari. 
                     ianuarie cele mai devastatoare incendii au fost la case de locuit ...
Din nefericire dragii mei, vom auzi de un INCENDIU la o astfel de cladire, ce părea a fi o Institutie.
                                         Cu dragoste,Maria. 
 

19 comentarii:

  1. Inca o sa mai dureze o vreme cu incendiile astea,cam un an inca,dupa prevestiri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fereasca dzeu .Va pup Kamy

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu sa ne pazaesca!Astai replica pe care o spun oamenii cand aud de aceste fenomene pe care de fapt noi le chemam, dar nu constient.Incendiile,inundatiile sau furtunile sunt declansate de formele gand - mine antipersonal, acumulate peste masura suportabilitatii a planetei.In locurile unde oamenii se iubesc intre ei nu veti gasi astfel de manifestari.De exemplu, un incendiu la o locuinta se produce din cauza multelor certuri si a urii dintre cei care o locuiesc. Energiile negative cer sa fie eliberate, si se intampla ceea ce noi numim"necaz".
    Poate aparea cineva care simte aceste energii si va lucra cu ele pentru a le arata calea de eliberare in liniste.In preajma noastra se afla multi oameni care fac aceste lucrari de eliberare si vindecare, fara a striga in gura mare ce pot face.Cersetorul de la coltul strazii poate fi unul dintre ei. Asa ca iubiti-i pe toti!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  4. DE EXEMPLU IN SPANIA.AM FOST IN REPETATE RANDURI LA BARCELONA SI VREAU SA VA SPUN CA ACOLO IN 8 ZILE DIN 10 SOARELE ESTE PE CER.ESTE MULTA LUMINA,CER SENIN,FARA PRECIPITATII ABUNDENTE SI LUMEA ESTE SENINA,ZAMBITOARE,OPTIMISTA SI IUBITOARE LA FEL CUM E CLIMA.DACA REUSITI SA STATI MACAR 3 LUNI IN BARCELONA O SA CONSTATATI CA,CARACTERUL DUMNEVOASTRA SE MODIFICA CONSIDERABIL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acesta este temperamentul mediteranean:cald, zambitor, senin si plin de iubire . In general mediteraneenii sunt plini de lumina ( in suflet) datorita climei.

      Ștergere
  5. Ghiorghiu Maria vezi-ti de ale tale si nu iti mai da cu parerea in ce M.A. priveste deoarece intr-o buna MARE ZI te vei arde ... femeie!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MARIUS ADRIAN CREŢU, te vor cauta AUTORITATILE in Drept. Eu nu-ti permit ca sa ma jignesti si sa ma ameninţi. Aceasta este fapta penala!
      Tu nu esti DUMNEZEU!!!! Esti un om care-si ameninţă Semenii !!!

      Ștergere
    2. AMENINTARE la adresa mea, de la MARIUS ADRIAN CREŢU:
      "Ghiorghiu Maria vezi-ti de ale tale si nu iti mai da cu parerea in ce M.A. priveste deoarece intr-o buna MARE ZI te vei arde ... femeie!?! "la DOI OAMENI VOR MURI , ÎNTR-UN INCENDIU AL UNEI CLADIRI !
      AUTORITATILE in drept, isi vor face datoria, căci primesc zeci de MESAJE zil nic de la acest INDIVID,care se crede DUMNEZEU si ameninţă pe toata lumea. Si pe voi cititorii ,v-au jignit si ameninţat, cu nume si prenume. Dar eu nu le-am publicat, din respect pentru voi dragilor.

      Ștergere
    3. Foarte bine ai facut Maria ,trebuia demult sa-l fii reclamat la politie pe Marius Adrian Cretu,jigneste , huleste pe toata lumea , ameninta deci acest om nu e intreg in toate mintile.

      Ștergere
  6. Pe mine nu ma deranjeaza cei care se cred Iisus, Budha sau oricare alta fiinta inalt spirituala, pe voi de ce va supara? Fiecare are dreptul sa creada ca este cine vrea el sa fie!
    N-ar fi frumos sa credem ca suntem fiinte spirituale in experienta umana? Astfel am considera ca toti ceilalti sunt asemanatori noua, doar ca ne diferentiaza alegerile experientelor! Eu cred ca in aceasta situatie ar disparea tot raul din lumea noastra. Nimeni nu s-ar mai considera superior celorlalti si ar respecta credintele si deciziile tuturor fara judecati. Sa traim in totala acceptare si compasiune! Oare cum ar fi?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci pentru tine draga D,Domnul IIsus este doar o fiinta inalt spirituala? :)
      "N-ar fi frumos sa credem ca suntem fiinte spirituale in experienta umana" -dar ce intrebare este aceasta?!Normal ca suntem toti fiinte spirituale in experienta umana!Si cum crezi tu ca o sa avem diverse experiente fara existenta raului?Cum bine spunea parintele Arsenie Papacioc: "Dracul ,dracul dar ce ne facem fara el?"Sa nu uitam totusi ca traim pe planeta Pamant,care ne este scoala si nu in Paradis.

      "Sa traim in totala acceptare si compasiune"--Tu,ai accepta sa fii zilnic amenintata si injurata sau mai rau,copilul tau?!Eu cred ca nu si cu singuranta ai apela la ajutor.
      Nu ar trebui sa trasam totusi o linie intre compasiune si prostie?
      Nu ma deranjeaza ca ti-ai luat rolul de "invatator spiritual" pe acest blog si nu am nimic cu Tine D. dar nu sunt de acord cu tot ce spui,draga mea sora :)
      V

      Ștergere
  7. Un om care este plin de duh sfant il cunoastem in primul rand dupa comportarea lui fata de aproapele... Domnul nostru lisus Hristos a fost chinuit groaznic si sa rugat pentru cei care il chinuiau nu a anuntat autoritatiile, si noi sa ne rugam pentu Marius ca bunul ca bunul dumnezeu sa l ierte si sa i dea intelepciune si sa nu il judecam. Doamne ajuta va iubesc pe toti asa cum sunteti cu bune cu rele va port in inima mea zi de zi cat voi trai pe acest pamant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumneavoastra ii trimiteti lui Marius lumina prin ceea ce afirmati. Foarte bine faceti.

      Ștergere
  8. Doamna Maria, la tv a relatat despre un incendiu la arad in care au murit 2 copii...are legatura cu ceea ce ati vazur?

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.gandul.info/stiri/tragedie-in-arad-doi-copii-au-murit-intr-un-incendiu-cei-opt-frati-si-parintii-lor-salvati-15006614

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.click.ro/news/national/socant-doi-copii-au-murit-carbonizati-casa

    RăspundețiȘtergere