duminică, 3 ianuarie 2016

CRIMELE DIN CLUBUL COLECTIV ! ADEVĂRUL TRIUMFĂ ! ÎNCET , DAR SIGUR !

  1.                                               Dragii mei,

     Scriam în 30 noiembrie 2015, un articol in care spuneam ca se vor face descoperiri macabre, in legatura cu ceea ce s-a întamplat in Clubul Colectiv.

    Eu nu o sa spun nimic, dragii mei. 

    O sa va las pe voi, ca în faţa acestor Dovezi ,sa trageti anumite concluzii. Sa spuneti daca ,am avut dreptate sau nu ,cand am scris articolul de mai jos.  

                 Dragii mei,


    Am primit de la voi multe Mesaje in care, îmi solicitati ca să spun si numele tânărului politician,care va face la momentul oportun, "Descoperiri  macabre !"
    Iată dragilor,MESAJUL ,asa cum mi-a fost transmis de Sus:

                              30 Noiembrie 2015,ora 23, 45 !


                                          Dragii mei, 

    În această noapte, în timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spune ceva ce m-a cutremurat.
    Acest glas spunea asa :

                     "Toată Lumea ,şi-un tânăr politician ,are  descoperiri  macabre.
    Toată Lumea si Victor Ponta ,are descoperiri  macabre!"
    Dragii mei, 
    M-as bucura , sa aud că acum sunteti multumiti.
    Nu am dorit ca sa spun numele acestui politician, ca sa nu lasa loc la tot felul de discutii.
    Dar pentru că , mi-ati cerut-o insistent,am decis sa-i spun si numele.De fapt, intregul Mesaj Divin ,asa cum mi-a fost transmis.
    Veti vedea dragii mei,că în timp, totul se va adeveri !
    Cert este că, vor iesi la iveala,cu ajutorul acestui tânăr politician ,precum si cu toata lumea care, va avea acces la o astfel de informatie ,şi care, vor  face descoperiri macabre;vor iesi la suprafaţă, toate câte fost ascunse de ochii Lumii întregi, a poporului român.   
    Dumnezeu ,nu lasă nimic la voia întâmplării !  
    Să avem putintica răbdare,si ne vom lămuri ce descoperiri macabre,vor iesi la suprafaţă.Acum, acestea sunt bine ascunse, de cei care le-au provocat !
                                                                   Cu dragoste,Maria
    Iata si Dovezile noi apărute: 

    Fostul ministru de interne DORU VIOREL URSU crede ...

    www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2015/11/22/doru...
    ... URSU crede ca a fost o MANA CRIMINALA in incendiul de la ... tragedia din Colectiv, dar Gorghiu a aparut la un ... o figura publica relevanta care spune ... 
     
    1. Un deputat arunca bomba! “Incendiul din clubul ...

      astazi.xyz/un-deputat-arunca-bomba-incendiul-din-clubul...
      Deputatul PSD Ninel Peia a scris pe blogul personal ca incendiul de la clubul Colectiv a fost pus de o mana criminala, iar totul facea parte dintr-un plan mai mare ... 


      Florin Chilian ACUZĂ! LA COLECTIV A FOST CRIMĂ CU ...

      opiniile-tale-conteaza.ro/florin-chilian-acuza-la...
      La Colectiv a fost crima cu premeditare. ... ca a mai fost un rand de artificii la finalul concertului lor si ... asa ceva dar D.nul Procuror General al

      1. La Colectiv a fost CRIMĂ cu premeditare. Focul nu...

        onlinereport.ro/la-colectiv-a-fost-crima-cu-premeditare...
        La Colectiv a fost crima cu ... A fost pus de o mana criminala. Asa cred eu. Nici un om normal la cap nu ar vrea ... imi spune ca este imposibil ca la un ... 

      STENOGRAME INCREDIBILE în cazul #COLECTIV.. DNA are înregistrări cu un COLONEL STS care spune că incendiul a fost PROVOCAT: „Se ştia, mă! Ştia şeful din minister… Şi Oprea…”

      Autor: Daniel Teodoreanu | duminică, 03 ianuarie 2016 |
      Un colonel STS a spus ca incendiul din clubul Colectiv ar fi fost provocat de o mana criminala
      Declarațiile unui fost colonel STS prins în flagrant de DNA, aruncă în aer cazul incendiului din clubul Colectiv. Situaţia este cu atât mai ciudată cu cât nu este foarte clar dacă procurorul de caz, care a citit stenogramele unor discuţii incredibile, a sesizat DIICOT pentru că afirmaţiile ofiţerului STS susţin o teorie extremă: incendiul de la #Colectiv a fost provocat. O astfel de ipoteză este, legal, similară cu organizarea unui act terorist pe teritoriul României. Indiciile privind o asemenea posibilitate ar fi trebuit să plece urgent către DIICOT care are atribuţii legale să ancheteze persoanele acuzate de acte teroriste.


      FILMUL tragediei de la Colectiv. Ce au surprins cele PATRU camere video din interiorul clubului GALERIE FOTO



      Personajul amintit mai sus a fost săltat de procurorii anticorupție când lua 30.000 de euro de la un investigator sub acoperire. Ofiţerul STS a fost înregistrat în timpul unei discuţii în care lasă să se înţeleagă că deţine informaţii despre persoane care ar fi organizat provocarea incendiului de la clubul Colectiv, incendiu soldat cu 63 de morţi.
      Fiind vorba de un ofiţer al unui serviciu secret, implicaţiile acestor stenograme sunt uriaşe. Legal, aceste afirmaţii sunt indicii privind posibilitatea existenţei unei conspiraţii care, dacă este erală, reprezintă efectiv un act de terorism comis pe teritoriul României. Legal, DNA ar fi trebuit să sesizeze DIICOT pentru a verifica temeinic aceste indicii.
      Ştefan Enache, colonel în cadrul UM 02999 – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului, a fost trimis în judecată, pe 29 decembrie 2015,  în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, conform adevarul.ro.                           

      DEZVALUIRI SOCANTE DESPRE DRAMA DE LA COLECTIV APAR IN DOSARUL COLONELULUI STS STEFAN ENACHE:S-A DAT FOC.OPREA STIA!

       Vote

      #COLECTIV/ DEZVĂLUIRILE ȘOCANTE ALE UNUI COLONEL STS: S-a dat foc, Oprea știa
      Dezvăluiri explozive despre drama din #Colectiv apar în dosarul colonelului STS, Ștefan Enache, consilier al Guvernului, reținut și arestat de DNA în decembrie 2015 după ce a fost acuzat de trafic de influență pentru că ar fi intermediat tranzacții imobiliare cu RAAPS.
      Ştefan Enache, cunoscut ca Fane, colonel în cadrul UM 02999 – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului,a fost trimis în judecată, pe 29 decembrie 2015,  în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, scrie adevarul.ro
      Ofiţerul lucra din 1991 la Guvern. Se ocupa de interceptări şi bruiaj.
      El spune în interceptările prezentate de DNA în dosarul său că la #colectiv s-ar fi pus foc, conform datelor de la dosar consultate de FLUX 24.
      Eu ştiu ce a fost acolo la…când au dat ăia foc. Eu le-am spus „d-acolo nu scapă nimeni!” Păi acolo a fost dat de ăia şi când a ajuns flacăra a făcut prăpăd acolo, afirmă Enache.
      Se ştia, mă! Ştia şeful din Minister…Şi Oprea… Păi dacă şi-au dat sms-uri „nu vii în seara asta în club!”, unii… Şi eu am prieteni care au fost…specializaţi pe explozibil şi arme de distrugere în masă. Acolo sunt bombele care le au americanii. Mamă şi tată. Deci americanii au mamă, îi spun bombe mamă, israelienii le spun, ruşii tată şi israelienii au o combinaţie de-a lor, aiurea. Numai gazul care a fost, a fost o explozie. Păi dacă i-a făcut ca la rotisor…, mai afirmă colonelul STS.
      PASAJUL DIN INTERCEPTĂRILE DE LA DOSAR UNDE COLONELUL STS SPUNE CĂ LA #COLECTIV S-AR FI PUS FOC
      Investigator sub acoperire: Ne întâlnim undeva la un restaurant, la ceva?
      Ştefan Enache:  Vii p-aici, treci p-aici, că eu sunt până seara târziu, că sunt cu bugetul, că până termin cu bugetul, m-au căpiat.
      Investigator sub acoperire: Da?
      Ştefan Enache:  Acum e la CSAT plecat. I-am făcut toate mapele. Am tras o mapă uite aşa, toată mapa.
      Politician PSD:  Mamă vor să vină ăştia să facă revoluţie…
      Ştefan Enache:  Păi să vină, că eu sunt din 91 aicea, şi m-am săturat, să-i vezi că fac ce fac şi tot o laie merge.
      Politician PSD:  Dacă nu ne-nţelegem…guvernăm pentru români, guvernăm pentru străini, băga-mi-aş …
      Ştefan Enache:  Ce, eu nu le-am spus ce a fost acolo la…poţi să spui…Eu ştiu ce a fost acolo la…când au dat ăia foc. Eu le-am spus „d-acolo nu scapă nimeni!” Păi acolo a fost dat de aia şi când a ajuns flacăra a făcut prăpăd acolo. Păi dacă am doctor, bun prieten, care e la Spitalul 9.
      Politician PSD:  Zici că a fost provocare?
      Ştefan Enache: Provocare…
      Politician PSD:  Provocare, ă?
      Ştefan Enache:  Se ştia, mă! Ştia şeful din Minister…Şi Oprea… Păi dacă şi-au dat sms-uri „nu vii în seara asta în club!”, unii… Şi eu am prieteni care au fost…specializaţi pe explozibil şi arme de distrugere în masă. Acolo sunt bombele care le au americanii. Mamă şi tată. Deci americanii au mamă, îi spun bombe mamă, israelienii le spun, ruşii tată şi israelienii au o combinaţie de-a lor, aiurea. Numai gazul care a fost, a fost o explozie. Păi dacă i-a făcut ca la rotisor…
      Politician PSD:  I-a stropit, i-a…?
      Ştefan Enache:  Ce vorbeşti…Şi gazul ăla dezvoltă 2000 de grade. Acela l-a dat din spray, s-a ridicat a creat vid, în momentul în care a coborât, oxigen.
      Investigator sub acoperire: Mergem să vedem şi blocul ăla?
      Ştefan Enache:  Da, putem să mergem.
           

17 comentarii:

  1. Sa- mi fie cu iertare cu toții am știut ca a fost o mâna criminală.Sper să se afle cine a fost inițiatorul și să fie toți pedepsiți.Da vrem dreptate ptr morți și ptr cei vii.Nu cred ca este un păcat.sa- i pedepsim pe acei criminali cu sânge rece.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intitiator: colaborare intre interesele straine si tradatorii de neam si tara;
      Tradatorii: cine a profitat de aceasta, se vede din avion, mai trebuie specificat? ... se subintelege.

      Ștergere
  2. Iohanis este vinovat de moartea celor de la Colectiv.Asta a dorit sa puna mana pe aceasta tara.Pw urma va urma dezastrul Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Afara cu acest guvern.Afara cu agentiile straine.Afara cu Sorros.Omoara si vor omora populatia romaniei.Ucigasii Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Impreuna cu tradatorii, caci singur nu-i reusea nici un plan acestui individ (nu stiu cum sa-l numesc)

      Ștergere
  4. Cred ca adevărul nu poate fi ascuns.A fost o mâna criminală,dar și aflarea lui va produce un adevărat haos. Nu știu, dar simt ca lumea mocneste ,suferă,țipa în interior .În curând dragii mei vom ieși în strada.Nu - i așa d- mna Maria.,suntem sub un foc mocnit doar frigul ne ține în casă.Probabil în curând! Te îmbrățișez Doamnă Maria


    RăspundețiȘtergere
  5. Ar fi cazul ca cei care sunt tradatori de neam SA PLATEASCA pentru aceaste CRIME! Acesti tradatori nu se pot considera ROMANI...sunt altceva... acesta a fost pretul pentru "guvernul meu"? Suflete de oameni nevinovati care aveau toata viata inainte? Rusine tradatorilor... Sper sa picati in groapa pe care voi ati creat-o, ca sa vedeti ce bine este... sa simtiti si voi ce au simtit acei parinti care si-au pierdut copii, sa simtiti si voi ce am simtit noi, romanii... suferinta aceasta sa o platiti cum Dumnezeu considera, pentru ca voi ati ras pe infundate cand noi am plans! Asa sa va ajute Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare ca ne conduc niste DEMONI INTRUPATI... caci nu pot fi altceva.

    RăspundețiȘtergere
  7. Știu ca bunul Dumnezeu nu- i place să ne facem dreptate cu mâna noastra,știu ca trebuie să ne rugăm intens ptr a ne lumină.Dar este o cruzime să nu facem nimic ptr aceste suflete nevinovate.. Vrem pedepsirea vinovaților.

    RăspundețiȘtergere
  8. http://tristar77.blogspot.ro/2015/11/atentie-romani.html
    http://tristar77.blogspot.ro/2015/11/crezul-unui-jedi.html
    http://tristar77.blogspot.ro/2015/11/muzica-rock-pro-sau-contra.html
    http://tristar77.blogspot.ro/2015/11/si-lupta-se-inteteste.html
    http://tristar77.blogspot.ro/2015/11/ursa-mare-si-poarta-catre-adevar.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu s-a prevazut ca vor fi victime ...! A fost o intamplare ...dramatica ,pt. a-l salva pe Oprea...
    Ponta ,oricum trebuia sa plece , nu mai reprezenta interesele tarii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intrebare pt. Anonim 5.01.2016, ora 02:48
      Dar interesele cui le reprezenta Ponta? De asemeni Iohannis si guvernul lui de tehnocrati ineteresele CUI le reprezinta? Ne intereseaza punctul tau de vedere!

      Ștergere
  10. nu vedeti ca-s numai minciuni, a fost numai o mare tragedie provocata din neatentie si coruptie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar asa? Noi vedem altfel... ca cineva a avut un interes sa darame un Guvern... Ce spui? E mai bine acum cu "guvernul meu"?

      Ștergere
  11. Daca romanii nu fac nimic sa-si ia tara inapoi si asteapta ca Dumnezeu sa vina sa-i salveze din ignoranta si delasarea care ne-a cuprins vom avea ce meritam;saracie si sclavagism.
    EU SUNT D.

    RăspundețiȘtergere
  12. Iohannis e un "om"fara scrupule,rece cu inima de gheata,e in stare de orice numai sa-i fie lui bine,dovada,dupa o hotarare definitiva si irevocabila el umbla sa mai conteste,stramuta procesul cu casa furata de la altii,rusine sasalaule nesimtit,esti cel mai ordinar-oribil,de ce ai putut fi in stare,nu te va rabda DUMNEZEU la infinit,DOAMNE IISUSE HRISTOASE TE RUGAM FA LUMINA SI DREPTATE!

    RăspundețiȘtergere