sâmbătă, 2 ianuarie 2016

CÂND VA VENI SCHIMBAREA CEREASCĂ !!!

                                                              2  Ianuarie  2016,ora 15,48 !

                                                        Dragii mei,

Într-un articol anterior vorbeam despre NASTEREA  PRUNCII  LUI  DUMNEZEU  ŞAPTE.
Si datorita acestui ADEVAR pe care L-am scris şi care, se va implini când va fi VOIA  TATALUI  CERESC, am primit tot felul de Comentarii care nu se pot reproduce aici.
Dar ioata dragii mei, cum BUNUL  DUMNEZEU cunoaste toate câte facem noi, toate câte gândim noi, si toate câte eu scriu din PORUNCA  SA.
                      
Astăzi BUNUL  DUMNEZEU a voit ca sa ne asigure, ca sa intareasca cele scrise de mine, si graite de DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT, si ne-a trimis un GLAS care sa ne spuna asa:
                     "Schimbarea  Cerească!
        Veti vedea când va veni ,Schimbarea  Cerească! 
         Cu totii veti vedea Schimbarea  Cereasca !
          Atunci să vedeti ce va fi, când va veni schimbarea Cerească!"

Moment in care dragii mei, am in faţa ochilor mei, un Cer albastru -violet catifela si stralucitor.  

.
Pe un astfel de CER, s-au adunat într-o clipă Stelele ,dar care Stele erau de culoarea si de stralucirea Soarelui, si le vedeam ca fiind foarte mari fiecare dintre ele, cât palma noastra.
Dragii mei, si pe vremea când MÂNTUITORUL  făcea MINUNI pe Pământ, au fost extrem de multi oameni care L-au hulit, L-au batjocorit, si nu L-au recunoscut ca fiind FIU al LUI DUMNEZEU, si L-au rastignit.
Gasesc ca este firesc ,ca si-n zilele noastre sa fie si astfel de oameni care, sa arunce cu piatra si sa improste cu fiere si cu venin.
Dar ma intreb eu, de ce nu putem comunica intr-un mod civilizat,fara jigniri si fara trimiteri la medici psihiatri?
Dragii mei, daca nu va place ceea ce gasiti aici pe Blog,daca simtiti ca va face rău, de ce sa jigniti si sa aruncati cu piatra, când este foarte simplu, sa nu mai accesati Blogul?
Daca eu voiam ca sa castig bani din ceea ce scriu, daca nu era adevarat ceea ce eu scriu, nu credeti ca ar fi fost acest BLOG plin de reclame, din care as fi scos bani? Nu credeti oare, că nu ar mai fi contat ceea ce eu scriu si as fi copiat de pe oriunde, numai bani sa iasa? Sau numai faima să câstig ? 
Oare chiar nu realizati că ,dacă acest BLOG ar fi fost o fictiune, sau o nascocire a unei minti bolnave, astazi nu ar mai fi existat ca si Blog, iar cele implinite nu se mai implineau ? 
Chiar nu va e frica sa va jucati de-a JUDECATORUL  CEL  DREPT? 
Nu va e frica că vă veti arde, cu FOCUL  ADEVĂRULUI  LUI  DUMNEZEU ? 
Mie imi este teama si cand scriu, de fiecare data intreb : DOAMNE ,Te rog ,spune-mi daca am înţeles bine .
Iar Bunul Dumnezeu imi raspunde de fiecare data, ma completeaza in urmatoarea clipă. 
M-as bucura sa vad ,ca sunteti mai cumpătati in vorbe si-n fapte rele, voi cei care, luati ca si batută in cuie SFANTA  SCRIPTURA, pe care cu siguranta nu ati citit-o  niciodata de la cap-coada.
DUMNEZEU poate in orice clipă ca sa schimbe ce vrea, cum vrea si cand vrea. Nimeni nu poate sa-i dicteze LUI  DUMNEZEU,si sa-I spuna, ca nu e bine ceea ce face si ceea ce spune.
Asadar dragii mei, sa avem NADEJDE si CREDINŢĂ  tare in BUNUL  DUMNEZEU si-n MAICA  DOMNULUI, si ne vom bucura cu totii, de SCHIMBAREA  CEREASCA ce se va produce in zilele noastre. 
Dragii mei, sa nu ocolim SFANTA  BISERICA ! Sa mergem măcar in ziua Sfintei Duminici în CASA  DOMNULUI, căci numai aici este mântuirea noastra.
                                  Cu dragoste, Maria. 

33 de comentarii:

  1. Nu va mai necajiti dna Maria ptr vorbele oamenilor care nu cred ceea ce scrieti pe blog...

    RăspundețiȘtergere
  2. https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRQT34D2k85Q9tIdS0oZxIUYr1YgfdUQ_GJw3YhMTRDUAOGcW1g.

    RăspundețiȘtergere
  3. Îl vor răstigni și a doua oară pe IISUS? Biserica este pregătită..?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iisus nu se va mai naste ,va veni cu trup pe norii cerului in vazul tuturor oamenilor de pe pamant,,si vine pentru judecata finala ca sa judece vii si mortii iar imparatia lui este fara sfarsit.Sper ca te-am lamurit.

      Ștergere
    2. ...”va veni cu trup pe norii cerului in vazul tuturor oamenilor de pe pamant,,si vine pentru judecata finala ca sa judece vii si mortii iar imparatia lui este fara sfarsit.Sper ca te-am lamurit” STII CE INSEAMNA METAFORA??

      Ștergere
    3. Proiectul "BLUE BEAM" derivat din Programul HAARP exact asta prevede: Crearea unor holograme immense in ionosfera si probabil si-n stratosfera observabile de pe toata planeta prin care sa "regizeze" revenirea lui IISUS,a lui Budha si a lui Mahomed.....Au "alocat" iudeo-khazaro-masonii sute de miliarde de euro pentru aceasta "punere in scena"grandioasa,bineinteles,totul pentru "prostirea prostilor" ,adica "goymii" sclavi,platitori de taxe si impozite.....Dar mai este ceva vreme pana atunci.....

      Ștergere
  4. D-na Maria nu va mai suparati,nu se merita,fortele raului vor sa va descurajeze,ca aceste mesaje sa nu mai ajunga la noi,exact cum ati spus fiecare este liber sa citeasca ce vrea,cui nu-i place poate sa schimbe blogul,DAR ei intra intentionat tocmai ptr a va crea aceste trairi.Aveti o misiune grea,dar si frumoasa,va multumim pt tot .Si pentru ca suntem la inceput de an va doresc LA MULTI ANI in lumina si pace!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca si atunci,nici acum nu vom fi multi care cred.Asta e,fiecare pasăre pe limba ei piere

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria ,am visat ceva ca trebuie sa ne spuneti tuturor ceva ce sa intamplat undeva in lume ceva ce ne este ascuns si este legat de un cer de foc o explozie prin Brazilia , sau poate va fii acest eveniment si ne ve-ti spune la momentul potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am cautat pe google cred ca despre explozia cu mingea de foc deasupra Braziliei este vorba,,ca in vis mi s-a spus ca a avut loc deja deci a fost in 2014..interesant..http://jurnalul.ro/stiri/externe/spectacol-impresionant-pe-cerul-braziliei-un-meteorit-s-a-dezintegrat-deasupra-orasului-recife-video-679666.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Locuitorii din Recife, Brazilia, au fost martorii unui eveniment incredibil. Miercuri, la ora 22:00, lumini roșii și galbene au aprins cerul, după ce un meteorit s-a dezintegrat deasupra orașului brazilian.
    Acest vis l-am avut acum cateva zile..si imi spunea ca a avut loc deja un eveniment pe cer ,,, si mi se spunea cer de foc ,, ceva ce nu ne-a spus nimeni si doamna Maria trebuia sa ne spuna ce anume s-a intamplat acolo in Brazilia..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-ai raspuns singur la intrebare,un meteorit s-a dezintegrat,nu mai cautati sa complicati atata lucrurile,ati ajuns sa vedeti minuni si conspiratii in tot si in toate

      Ștergere
  9. Draga Maria,nu pune la suflet rautatea catorva voci.Cabala,adica intunericul,isi joaca ultima carte in speranta ca va birui,dar sfarsitul lor este aproape.Cauta cu orice pret sa denigreze,sa blameze,sa ironizeze.Nu le ceda energia,ignora-i.Ei asta cauta,sa te faca sa renunti.Bunul Dumnezeu sa te intareasca,sa-ti dea putere sa continui ce ai inceput.Sa ne fereasca Dumnezeu Tatal de toate ispitele rele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cazul celor cu mesaje negative, cred mai degraba ca e vorba de un dogmatism in capul lor. Nu pot trece de acel prag. Nu au cum sa fie ajutati... Merg dupa un sablon creat ...din pacate pentru ei: au pierdut totul!

      Ștergere
  10. Buna seara d-na Maria si La multi ani ati scris pe blog ca o sa moara un actor si acest lucru s-a adeverit l-ati vazut pe George Alexandru sau alt actor?

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna seara d-na Maria si La multi ani ati scris pe blog ca o sa moara un actor si acest lucru s-a adeverit l-ati vazut pe George Alexandru sau alt actor?

    RăspundețiȘtergere
  12. D-na Maria,nu puneti la suflet. LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  13. La multi ani d-na Maria ati scris pe blog ca o sa moara un actor s-a adeverit .

    RăspundețiȘtergere

  14. "Sosirea aspectului Feminin Divin este acum în îmbrăţişare deplină a planetei noastre preaiubite. Ea amplifică mult iniţierile noastre în Conştiinţa Christică, ajutând la reîntinerirea corpurilor noastre pentru a transcende în noul Divin-Uman… ca deschizători de drum ai Rasei EU SUNT pe cale de apariţie.
    Conştiinţa Christică, Uniunea Divină a Iubirii, Înţelepciunii şi Puterii, este disponibilă pentru noi toţi in timp ce încă ne aflăm în întrupare fizică, iar prin Decret Divin noi, cei ce păşim pe Pământ în aceste timpuri favorabile, suntem cei ce vor împlini profeţia celei de a doua veniri a lui Christos. Prin înaintarea noastră în a cincea iniţiere, obţinem înălţarea în exprimarea formei."

    Sursa: internet

    RăspundețiȘtergere
  15. Problema cea mai mare omului si mai ales a celui cu credinta, cat de cat, e ca nu poate realiza ce mare e darul lui Dumnezeu pentru cei cu adevarat s-au daruit lui. Unii care au citit si cuonsc cartile sfinte pot cadea usor in pacatul fariseilor si al iudeilor care NU au mai putut sa-L accepte pe IISUS. Au ramas blocati in scripte si au ajuns ataat de "buni" incat nu puteau sa se opreasca din ucis cu pietre "pacatosii" .Desi zi de zi ne sunt aratate prin doamna Maria cele ce vor veni mai repede sau mai tarziu .. se vede ca pentru unii nu ajunge. Le recomand sa se roage pentru a primii si ei cu adevarat calea cea buna;

    RăspundețiȘtergere
  16. Doamne Dumnezeu!ajutane pe noi toți păcătoși și ai grijă de noi. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  17. Dumnezeu să ne aibă în grija lui. Amin

    RăspundețiȘtergere
  18. Proorocii nu erau bine primiti in casele lor deci- are rost supararea? Gura lumii cine o inchide? (cine vrea citeste cine nu...)

    RăspundețiȘtergere
  19. Doamna Maria suntem mai mulți care vă iubesc si vă respectă decât cei cu gura spurcată si frustrați, asa că fiti linistită că oricât va ti lupta sa le explicati tot nu v-ar crede .eu va multumesc ca în fiecare zi mă îndemnați sa cred mai mult in Sfânta Treime si sa mă bucur de fiecare clipa si de tot ce există in jurul meu .Cât de frumos a creat Bunul Dumnezeu Universul si Planeta noastra ,si Iti Multumesc Doamne ca mi-Ai Lăsat ochi să vad urechi sa aud,gura sa vorbesc,creier sa gândesc si inima sa simt.Iti Multumesc pentru tot.si rămân in Mâinile Tale.

    RăspundețiȘtergere
  20. Sursa: http://tristar77.blogspot.ro/2016/01/mesaje-de-2016.html#comment-form

    „Draga popor roman, iti doresc multa intelepciune in a pricepe niste jocuri din spatele scenei, ce se pregatesc curand, pentru ca exista niste cineva-uri care spun ca nu o ai si drept urmare nu o sa-ti poti da seama de ce se intampla de fapt. Doar daca alte cineva-uri nu asculta pe la ferestrele lor. Asta le este temerea. Ghinion! Ingerii deja au facut-o! Amin!”

    https://www.youtube.com/watch?v=FDv7KKdinzc#t=298

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna ziua si la multi ani d-na Maria vá multumesc pentru tot ce faceti pentru noi romanii ,da vá dea Dumnezeu sanatate,bucurii in família dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  22. La multi ani draga d-na Maria si dragi romani in 2016,va iubesc, mi-a fost dor de voi, caci nu am mai intrat pe blog de ceva vreme.
    Subscriu la mesajul Anonimului care scrie despre Constiinta Christica care este aicipentru a fi integrata de fiecare fiinta, dar din pacate nu foarte multi oameni o si accepta deoarece sunt atat de indoctrinati incat nu accepta o invatatura noua.A DOUA VENIRE este in inimile noastre, acolo vine Manuirea si Mantuitorul, nu in fizic. Cine nu intelege ce se intampla in aceste vremuri pierd esentialul. Pe CHRISTOS iL gasiti in inima voastra sacra nu in fata ochilor fizici. Cautati in interiorul vostru, acolo este imparatia Lui Dumnezeu.EU SUNT D.

    RăspundețiȘtergere
  23. Am încercat sà postez acest film de mai multe ori pentru cei ce nu au cunostintà de tot ceea ce scrie în biblie. Dar aparent vàd cà nu doriti sà cunoascà lumea cu exactitate adevàrul bibliei, de ce?
    https://www.youtube.com/watch?v=Eifsm2oqDMkhttps://www.youtube.com/watch?v=Eifsm2oqDMk

    RăspundețiȘtergere
  24. Draga Anonim,pe Dumnezeu iL descoperi in interiorul tau si in jurul tau. Tot ceea ce te inconjoara este CREATIE DIVINA.Daca biblia te face sa descoperi un Dumnezeu care este IUBIRE NECONDITIONATA pentru orice actiune a unei fiinte si nu un judecator asa cum ne-a fost prezentat de invataturi poti sa dormi cu ea sub cap.
    Mantiurea nu apare daca citesti biblia si nu inveti lectia iubirii si iertarii!
    EU SUNT D!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu la mesajul acesta! Are dreptate!!! Dumnezeu nu incalca liberul arbitru al niciunei fiinte! EL este IUBIRE NECONDITIONATA! Doamne ajuta!

      Ștergere