luni, 18 ianuarie 2016

BIBLIA ! UNDE ESTE BIBLIA CEREASCA ? UNDE ESTE BIBLIA DE SUS ?

      C                                 17  Ianuarie 2016,ora 7,23 dimineaţa!

                                                    Dragii mei, 

Am adus adesea şi MĂRTURII care, nu se potrivesc deloc cu cele scrise in Biblie, printre care si Existenta Extraterestrilor.
Din anul 1997 si până in prezent,DUMNEZEU mi-a rătat mie roabei sale, aproape toate SFINTELE  EVENIMENTE,trecute in CALENDARUL  CRESTIN ORTODOX.
Si multe dintre acestea dragilor, nu se potrivesc cu cele scrise în BIBLIE!

Unele dintre acestea ,sunt pe aproape; se potrivesc cu cele scrise in Biblie, dar altele, ori nu se potrivesc deloc ,ori nu au fost scrise niciodata in Biblie.
Un exemplu as da ,cu NASTEREA  LUI  IISUS  HRISTOS, din FECIOARA  MARIA, unde se spune:
                  "Fecioara a fost inainte de nastere ,si Fecioara a ramas si după nastere!" 
Dar cum Sa nu rămână MAICA  LUI  DUMNEZEU FECIOARA, când Ea nu a nascut ca noi femeile? 
Asa cum IISUS a fost plamadit in pântece de Duhul Sfant, tot la fel ,L-a si nascut; adica ,PRUNCUL  IISUS a iesit din trupul MAICII SALE,  ca Duh si Dumnezeu, apoi si-a luat din nou Trupsorul din carne.
Iisus Hristos, stim cu totii dragilor,că era indeajuns sa gandeasca, şi ajungea oriunde in orice clipă, trecea prin ziduri si usi incuiate,cât am clipi din ochi.
Un alt exemplu:
SFANTULUI  IOAN BOTEZATORUL, nu I s-a pus capul pe un trunchi, ca sa-i fie tăiat cum scrie in Biblie, ci i-a fost tăiat de Călău, din stând in picioare, eu am văzut aceasta,fiind dusă cu sufletul, chiar in incaperea de 2m /1m, unde am vazut toate,si chiar am simtit sangele cald la picioarele mele, sângele prea curat si prea sfant,al Sfantului Ioan Botezatorul.
Un alt exemplu:
Iisus  Hristos, a fost răpit de CAPETENIILE PREOTILOR, de CARTURARII timpului, si a fost legat cu Mâinile la spate, batut si batjocorit, impins de la spate de soldatii lui Pilat,impins pe scarile PALATULUI său. 
Un alt exemplu:
FECIOARA  MARIA, L-a purtat pe IISUS  HRISTOS, timp de nouă luni, nu in uter;ci in partea de sus a pântecelui, deasupra buricului.Asa mi-a aratat ,chiar PREA  SFANTA  NASCATOARE de DUMNEZEU.
Iar exemplele pot continua fratilor.
Orice s-ar spune, BIBLIA  nu este completă ! BIBLIA nu este întocmai asa ,cum s-au petrecut EVENIMENTELE!  
Cine a scris-o, ori nu a cunoscut corect EVENIMENTELE, ori nu au fost traduse corect Evenimentele, ori ,chiar cu stiinta au adăugat la scrieri, au adaptat-o vremurilor si oamenilor perioadei respective.
Iata cum striga foarte tare,un glas din CERUL  SFÂNT :
                       "Biblia !
               Unde este Biblia de Sus ?
              Unde este Biblia cerească?
             Biblia de Sus,unde este ?"
După cum vedeti dragii mei, DUMNEZEU este supărat pe PREOTII BISERICII SALE, pentru că, BIBLIA  CEREASCA, asa cum a fost scrisa de CARTURARII  timpului, cât IISUS  HRISTOS  DOMNUL a umblat pe Pământ, nu se gaseste in CASA  DOMNULUI. 
Iata dragii mei, un alt articol scris de mine anul trecut in iulie 2015, si care se refera la BIBLIE:


                               9 Iulie 2015, ora 7,10 dimineaţa !

                               Dragii mei ,

În această dimineaţă ,trează fiind ,mai stăteam în pat şi admiram Cerul albastru catifelat ,cu ochii închişi fiind. 
Astefe dragilor, văd pe Maica  Domnului cu Pruncul Iisus în braţe , în Gradina Raiului, cu pomi verzi si cu flori multicolore,toate nepământene, atât de frumoase erau.

Aud glas din Ceruri fratilor, glas care spune ceva despre Sfânta Biblie.                                                 

Glasul dragii mei, spunea aşa :

                  "Pentru început, se recomandă          BIBLIA cu ceea ce a fost ,
                            şi cu ceea ce  va mai fi !"  

                     Image result for BIBLIA IMAGINI
Asadar dragii mei, BIBLIA nu este bătută în cuie.
BIBLIA  CRESTIN  ORTODOXĂ se recomandă ,asa cum este în prezent, dar EVENIMENTELE  TAINICE, MINUNILE  DUMNEZEIESTI vor continua, şi toate acestea ,se vor adăuga în SFÂNTA  BIBLIE !
IISUS  HRISTOS  va veni pe norii Cerului, pentru a doua oară ,în NOUL  SĂU  IERUSALIM , ROMÂNIA !
Să ne pregătim dragilor ,pentru venirea MÂNTUITORULUI IISUS  HRISTOS.
Sa ne schimbam viaţa ,începând chiar de astazi. Sa mergem mai des la SFANTA  BISERICĂ, sa împlinim cu dragoste PORUNCILE  DUMNEZEIESTI, sa facem bine chiar si celor care ne fac rău. Sa ne iubim Aproapele si sa avem Dragoste si Milă, pentru cei mai necăjiţi decât noi. 
Să alungăm ura din sufletul nostru, si sa ne împăcam bine cu toată lumea, chiar si cu dusmanii nostri. 
                                             Cu dragoste, Maria.

60 de comentarii:

  1. SI NU DOAR BIBLA...NIMIC NU E BATUT IN CUIE.ORICE REGULA ARE O EXCEPTIE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NOI,SUNTEM EXCEPTIE!!!!!!!!!

      Ștergere
    2. ANONIM 09:40 VREI SA SPUI CA SUNTEM UN ACCIDENT INTAMPLATOR?DE CE SA ALEGI REALITATEA ASTA DIABOLICA CAND POTI SA ALEGI REALITATEA FAVORABILA TIE.NIMIC NU ESTE LA INTAMPLARE.STUDIAZA EFECTUL FLUTURE.

      Ștergere
  2. DE FAPT PRESUPUN,CA DUMNEZEU VREA SA-L IERTE PE DIAVOL.DAR DIAVOLUL NU ACCEPTA,DIN CAUZA ORGOLIULUI.BA MAI MULT ESTE MULTUMIT ACOLO IN IAD.DUMNEZEU FACE SA RASARA SOARELE PESTE BUNI SI RAI.DECI DREPTATEA LUI DUMNEZEU ESTE PERFECTA.SA DAM CEZARULUI DAR SI LA DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da sint intru totul de acord cu Dvs dar am o întrebare de Georgeta florea ati auzit ce părere aveti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MA TEM CA ARE DREPTATE GEORGETA.NU COMPLET.APROXIMATIV.SAU POATE CINE STIE...

      Ștergere
  4. Daca Dumnezeu ar aparea in fata noastra,majoritatea dintre noi am deschide biblia pentru a-L invata ce este corect!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga D. sunt de acord!Subscriu! Din pacate asa s-a ajuns...

      Ștergere
  5. D-na Maria, ati spus ca acest blog este al lui Dumnezeu.Atunci va intreb eu,de ce publicati altele ...gen postarea lui Marius Adrian Cretu? Numai aiureli, sa invatam ce? Zamolxis?.
    D-na Maria,mesajul care l-ati primit,BIBLIA,Unde este Biblia cereasca?,eu o intrepretez ca o tristete a bunului Dumnezeu,pt.ca Biblia nu mai este citita,nu mai este studiata.De aceea sunt atatea interpretari,invataturi nesanatoase,etc.BIBLIA este Cuvantul lui Dumnezeu.
    Doamne Dumnezeule,te rugam sa ne luminezi si sa o ajuti pe D-na Maria sa publice numai invataturile Tale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Liliana,după cum vezi nu mai public COMENTARIILE lui MARIUS ADRIAN CRETU. Stiu povestea ! IISUS HRISTOS, este FIUL LUI DUMNEZEU si al MAICII LUMINII.
      Marius Adrian Cretu, este doar un om ca si noi. Dar acest om, se crede el ca este IISUS HRISTOS. I-am spus de multe ori,ca nu este EL IISUS HRISTOS!
      MANTUITORUL nu ar sta ascuns de oameni, nu ar avea nevoiede internet ca sa vb, si nici nu ar publica pe internet conturi bancare ca sa-l ajute oamenii cu bani, cum face acest MARIUS ADRIAN CRETU. El trimite MESAJE pe Blog, dar pe toate i le sterg.Intru toate el se crede STAPANUL LUMII.

      Ștergere
    2. DRAGA LILIANA,INAINTE SA VINA IISUS HRISTOS PE PAMANT,LUMEA CREDEA CA E BINE SA UCIZI,ERA DUPA LEGEA LUI MOISE OCHI PENTRU OCHI SI DINTE PENTRU DINTE.IN IISUS CREZI?NICI MACAR NU L-AI VAZUT.ATUNCI DE CE SA NU CREDEM SI INTR-O BIBLIE CEREASCA?DACA EXISTA INFINITUL CA VALOARE MATEMATICA,ATUNCI IN MOD SIGUR EXISTA ORICE!!!

      Ștergere
    3. Liliana, trebuie sa ne respectam strabunii! Cine este Zamolxis, sti? Ar fi bine sa cunosti faptul ca bazele crestinismului tot de la Zamolxis vin... Istoria este mult modificata, dar si Biblia! Au avut grija "altii" sa acopere orice urma... iar noi sa le cadem victime prin dezinformare si lipsa de cunoastere.

      Ștergere
    4. MARIA inseamna FLORI DE MAR! Este cel mai raspandit nume de la noi! Este prezent peste tot in Romania, si mai mult avem si insemnatatea: MAR= FLORI DE MAR= MARIA! Oare cum asa? :)
      Cu mult drag!

      Ștergere
  6. Iisus a zis lui Petru:Inapoia mea satano,tu esti o piatra de poticnire pentru mine!caci gandurile tale nu sunt gandurile lui Dumnezeu ci ganduri de ale omenilor.......

    RăspundețiȘtergere
  7. PRESUPUN CA CEA MAI GRAVA INSELACIUNE A DIAVOLULUI,ESTE SA TE INSELE CU ADEVARUL.IN POSTAREA CU ZAMOLXES ESTE UN ADEVAR INTERZIS.

    RăspundețiȘtergere
  8. CE SE INTAMPLA ATUNCI CAND VIATA TE INCEARCA?
    Haideti sa analizam un pic!
    Cand cineva te raneste sau te jicneste, apare mania, durerea si frica, este pentru ca acestea se afla in interiorul tau! Nu conteaza cine este cel care apare in fata ta ;poate fi mama, fratele, copilul,seful sau guvernul.Daca cineva spune ce tie nu-ti place, reactia ta este exact ceea ce tu detii inauntu.Daca incepi si arunci cu venin si nu privesti cu iubire, este pentru ca tu ai lasat sa se acumuleze aceea otrava transformandu-te in altceva decat ceea ce tu esti.Constientizeaza aceste stari negative, inlocuieste-le cu intelegere si compasiune, si vei vedea cum viata ta va devenii mult mai buna.Ceea ce detii inauntru depinde numai de tine, este alegerea ta!Nu poti darui ceea ce nu ai!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  9. Am zambit citind ce a scris dna Maria ca unii slujitori ai bisericii cred ca "extraterestrii sunt diavoli sau ca nu ar exista".Eu am descoperit printre conceptele si indoctrinarile transmise de biserica noastra si pe urmatorul care este demn de relevat. Biserica noastra a negat si neaga vehement marele adevar al existentialismului,acela ca sufletele se reincarneaza.Cine nu recunoaste aceasta,nu poate intelege ce este bagajul Karmic,cum se traduce una din cele 13 Legi Universale, anume Legea Atractiei.Se mai numeste si Legea Cauzei si Efectului,conform careia energia emanata de un individ in exterior,in spatiu,este energia de aceasi incarcatura ce se intoarce la emitent.Si in acest fel, trimitand multa energie negativa prin simtamintele noastre de furie, teama, rautate, invidie etc-am atras asupra noastra aceleasi energii rele care ne-au facut vietile un calvar. Atat de multa energie negativa am eliberat din noi,incat am otravit si planeta care ne hraneste si ne sustine, chiar daca unii dintre noi nu inteleg si nu accepta ca. ea, planeta,este o fiinta , o entitate care simte toate energiile.Aceasta a determinat-o cu cativa ani in urma sa intre in disperare si sa ceara ajutor.Marele si bunul Dumnezeu care a auzit si inteles strigatul ei de durere,a infaptuit un plan de eliberare a planetei noastre de sub sclavia rasei ET-Anunnaki-care ne-a con-trolat si manipulat de multe mii de ani.In planul de eliberare a umanitatii noastre, D-zeu a facut apel la alte fapturi divine, tot copiii lui ,civilizatiile benefice din universul nostru. mult evoluate si tehnologic nu doar spiritual.Acesta e motivul pentru care, milioane de nave asteapta in spatiu, in proximitatea planetei noastre, asteapta semnalul dat de D-zeu-pentru a interveni.Acest mare eveniment numit Dezvaluirea,va insemna coborarea pe planeta noastra a galacticilor cu navele lor pentru a ne ajuta pe toate planurile sa putem ascensiona si noi, omenirea din dimensiunea inferioara D3 intr-o dimensiune superioara- a cincea-care va reprezenta Raiul pe Pamant acela profetit si in Biblie de Ap.Ioan.Doar ca el, acolo in Insula Patmos unde a avut revelatia, nu a realizat ca omenirii noastre ii vor mai trebui inca 2000 de ani sa inteleaga sa indeparteze fortele intunericului pentru a deveni liberi si fericiti.Deci foarte curand cand se va petrece acest Eveniment,important este sa nu intram in panica cand vor debarca.Chiar daca nu toti sunt frumosi la chip- ca noi-ei au sufletele pasnice, pline de iubire si pregatiti sa ne ajute, sa ne indrume prim mentorii lor care vor ramane o vreme pe Pamant.Sa ne deschidem inimile,sa intelegem si sa primim ce este mai bun pentru a fi si noi oamenii fericiti in vieti lungi , pline cu toate bucuriile Cerului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu cred ca, daca Isus ar veni acum pe pamant, s-ar lua cu mainile de cap vazand ce s-a ales din invataturile lui. Pana la urma Biblia e scrisa de oameni si fiecare om are modul sau de a vedea realitatea. Daca nu ma insel prin 1970 s-a descoperit Biblia dupa Iuda. De acolo reiese o cu totul alta interpretare fata de ce citisem pana atunci. Nu e reala? Nu e corecta? De ce? Ca nu corespunde " modelului" nostru?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oana, este foarte multa informatie ocultata. De aceea se creaza confuzii. Lipseste informatie din Biblie!

      Ștergere
  11. Ceea ce vi s-a aratat dvs. Dna Maria,sunt unele fapte care nu se potrivesc intru totul cu cele din Biblie- dupa cum spuneti.Si acest lucru s-a intamplat si se intampla pentru ca aceasta Scriere Sfanta, in numeroasele ei traduceri, a fost rescrisa de oameni, s-a distorsionat adevarul, adica s-au sters unele pasaje si s-au adaugat altele, cu continutul pe care l-au dictat mai inaltii slujitori ai bisericii din acele timpuri. Asa a ajuns Cartea Sfanta sa nu fie bine inteleasa pe alocuri sau sa existe unele inadvertente , pe care ,eu personal le-am gasit. Desigur , in esenta,inscrisurile originale au ramas dimpreuna cu mesajul ce s-a dorit sa ajunga la oameni.

    RăspundețiȘtergere
  12. Maria, exista sau nu reincarnare? Adica revenirea spiritului pe acest pamant in alt trup? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  13. ANONIM 18:33 EXISTA SI NU EXISTA.VREI SA EXISTE?EU NU VREAU.NU TREBUIE SA LUAM REINCARNAREA MOT-A-MOT.E POSIBIL SA SE REINCARNEZE CINEVA INTR-UN OM CU SASE PICIOARE SI SA FIE PE PAMANT SI PAMANTUL ACELA SA FIE IN IAD CU LEI SI CU URSI UNDE DOMNESTE MONSTRUL MONSTRILOR.SI ASA MAI DEPARTE.

    RăspundețiȘtergere
  14. Trecutul a trecut :)Important este cine suntem si cum ne comportam in aceasta viata;PREZENTUL conteaza!Nu-i asa? :p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conteaza prezentul DAR conteaza, de asemeni baza, prezentului pe care construim viitorul. Aceasta fundatie se sprijina pe suma convingerilor noastre acumulate pana in prezent (respectiv din trecut). Deci daca aceste convingeri sunt corecte viitorul este bun, daca aceste convingeri au carente viitorul va avea si el aceleasi erori care ne vor da batai de cap! Sa cercetam deci sistemul nostru de convingeri!

      Ștergere
    2. NU EXISTA CONVINGERI CORECTE SAU CONVIGERI GRESITE.CONVINGERILE SUNT CONVINGERI.

      Ștergere
    3. Marian, uite o convingere gresita: daca intru in apa sigur ma inec. Omul nu intra in apa din aceasta cauza. Deci in prezent nu va face nimic in aceasta directie.In felul acesta in viitor nu va sti sa inoate. Am dat un exemplu.

      Ștergere
    4. ANONIM 15:06 DACA ESTI CONVINS CA ATUNCI CAND INTRI IN APA TE INECI,SIGUR ASA VA FI.SI CHIAR DACA NU TE INECI,UITI EFECTIV CA AI INTRAT IN APA SAU CONSIDERI CA AI AVUT UN NOROC NEFIRESC CA NU TE-AI INECAT.SI CAND INTRI IAR AI SA VEZI CA NU TE-AI INSELAT.

      Ștergere
    5. Poate ca nu ai curaj sa intri in apa vreodata din cauza convingerii gresite! Si atunci cand vei intelege ca nu te ineci in apa? :)

      Ștergere
  15. Corect. Sa ne concentram pe prezent.

    RăspundețiȘtergere
  16. Draga Marian,dupa cum am mai spus si mai repet odata,acesta este blogul lui DUMNEZEU.Deci,trebuie sa discutam despre EL.Exista UN SINGUR DUMNEZEU si atat.Ce cauta Zamolxsis aici?
    Daca doresti fa-ti si tu un blog si discuta cu cine doresti,despre ce vrei.
    Acest blog a fost creeat, cu scopul ,de a intoarce cati mai multi oameni spre Dumnezeu.
    Si te intreb eu acum,cum vrei sa se realizeze aceasta,cunoscandu-l pe Zamolxsis sau pe DUMNEZEU?
    Trebuie sa-l cautam pe Domnul,din toata inima si cu toata puterea,pentru ca va veni o zi ,cand nu o sa mai putem.
    Citat din Biblie,Luca 13 cu 24,25:
    ,, Siliti-va sa intrati prin poarta cea stramta,ca multi,zic voua,vor cauta sa intre si nu vor putea.
    Dupa ce se va scula stapanul casei si va incuia usa si veti incepe sa stati afara si sa bateti la usa,zicand Doamne,deschide-ne!-si el,raspunzand,va va zice: Nu va stiu de unde sunteti".
    Sa sti ca am ramas f surprinsa,cand am vazut ,ca tu chiar crezi ,ca in postarea cu zamolxsis este adevar.
    Marian,esti o oaie cam ratacita.Vino in staulul lui Dumnezeu!
    Pentru aceasta, trebuie sa-ti doresti cu adevarat.
    Iti dau un sfat: Inainte de a citi din Biblie, roaga-l pe bunul Dumnezeu sa te ajute sa cunosti Adevarul.Sunt convinsa ca El iti va raspunde.
    Cu mult drag,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liliana, nu te afunda in dogme! Elibereaza-te! Ridica-te spre LUMINA! Incearca sa o simti! Zalmoxis nu e rupt de Dumnezeu!

      Ștergere
    2. Liliana, invata sa lasi oamenii sa isi traiasca viata dupa voia lor. Nu arunca cu pietre. Daca cineva nu iti impartaseste punctul de vedere asta nu inseamna ca greseste ci doar ca vede lucrurile dintr-un alt unghi.

      Ștergere
  17. SUNT GABRIEL!!!SI NU SUNT MARIAN.DACA EU SUNT RATACIT ROAGA-TE LA DUMNEZEU SA MA IERTE.EU STIU CA NU SUNT RATACIT.DAR POATE AI DREPTATE.CINE STIE?NIMENI NU ARE HABAR CE SE PETRECE CU ADEVARAT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu crezi ca e mult mai simplu sa iti schimbi user-ul? Sterge Marian si trece Gabriel ca sa nu mai existe atatea confuzii.

      Ștergere
  18. LILIANA MIE SA NU I-MI SPUI CA NU ASCULTI HOROSCOPUL SAU CA NU AI INCREDERE IN MEDICI.SI CAND AM SPUS CA EXISTA ORICE M-AM REFERIT IN DEPLINATATEA INFINITATII ACESTUI CUVANT.EU NU MA ROG LA ZEI DESI SUNT INCONJURAT DE ZEI.EU MA ROG LA DUMNEZEU.SI DACA SUNT RATACIT VOI FACE PLATA PENTRU ASTA.

    RăspundețiȘtergere
  19. SI DA.M-AM REFERIT LA DECALOGUL LUI ZAMOLXIS.CARE A FOST POSTAT.CONSIDER CA ACEL DECALOC A FOST TRADUS CEL MAI APROAPE DE ADEVAR.

    RăspundețiȘtergere
  20. Draga Liliana, daca maine iti va aparea Dumnezeu in fata, ai scoate biblia sa-L inveti cum sa se cunoasca pe SINE!
    Tu chiar esti convinsa ca biblia este Dumnezeu? Sunt foarte multi oameni care traiesc in nestiinta, si nici macar nu stiu acest lucru!Te asigur ca, cu aceasta mentalitate limitata si cu biblia in brate, vei trai multe vieti de acum incolo in aceasta dimensiune(pe Pamant nu te vei reincarna pentru ca acesta se inalta intr-o dimensiune superioara)pana vei descoperi cine este de fapt Dumnezeu! Tu stii ca exista dar inca nu L-ai descoperit! Vocea sufletului tanjeste pentru A FI, ceea ce mintea a uitat ca ESTI!Iesi din minte, intra in inima si vezi ce descoperi!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  21. Pt D si Gabriel,
    Draga D,daca nu cred in Biblie atunci cum crezi ca putem sa avem o relatie cu Dumnezeu? Multi spuneti ca Biblia a fost modificata ,credeti ca Dumnezeu ar fi permis sa fie modificata asa de mult? A avut El grija,sa ne parvina,atat cat este necesar ca sa-l cunoastem.De aceea a lasat Biblia pe pamant ca si ghid,pt o invatatura sanatoasa,ca sa nu fim purtati de vant(ici si colo),fiindca este specificat in Scriptura,ca in zilele de pe urma vor aparea fel de fel de invataturi amagitoare.
    Citez din Matei 24 cu 23 si 24
    Atunci de va zice cineva"Iata,Mesia,este aici sau dincolo,sa nu-l credeti.Caci se vor ridica hristosi mincinosi si proroci mincinosi si va vor da semne mari si chiar minuni,ca sa va amageascade va fi cu putinta,si pe cei alesi".
    Ei,acum va intreb Marian si D,daca nu cunoasteti Biblia,dupa ce va ghidati?Biblia,nu este o carte care sa o tineti de decor.
    Asa cum avem nevoie zilnic de hrana,asa avem nevoie in fiecare zi si de hrana spirituala sanatoasa.
    Va repet,nu va lasati amagiti si inselati de fel si fel de practici,secte..
    Voi credeti cu adevarat ca Iisus va reveni?
    Citat"Priveghiati deci,ca nu stiti in care zi vine Domnul vostru".
    Marian,imi ceri sa ma rog pt tine.Sa sti ca o voi face,dar si tu trebuie sa te rogi.Citeste din Biblie versetul de la Matei 7:24 si sa-l sa -ti arate care este Voia Tatalui.
    La drept vorbind,crestinismul nu este asa de greu,noi il complicam f mult.Sa incercam sa respectam toate poruncile.
    Dumnezeu sa ne ajute!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DRAGA LILIANA MURESAN,SUNT GABRIEL.NU MARIAN.EU MA ROG MEREU LA DUMNEZEU SA MA IERTE.TOATA LUMEA FARA EXCEPTIE ESTE INSELATA SI O SA VA CONVINGETI LA MOMENTUL POTRIVIT.VA MULTUMESC CA VA RUGATI PENTRU MINE SI PENTRU PURTAREA DE GRIJA.

      Ștergere
    2. Liliana, si tu crezi ca respecti toate poruncile? Am citit o carticica cu ce este considerat pacat. Te anunt ca sunt peste 450 de pacate savarsite de om. Unele absolut aberante pentru zilele noastre. Nimeni nu poate sa nu greseasca Acum, daca se ghideaza dupa niste scrieri de acum sute de ani. Este laudabila grija ta pt sufletele ratacite dar eu consider ca fiecare are dreptul sa-si aleaga calea.

      Ștergere
    3. Inca mai esti sub Lege, Liliana? Ar fi trebuit sa fii sub Har! Cine este sub Lege nu are vreo sansa pentru mantuire!

      Ștergere
    4. Caci Legea conduce spre moarte (spirituala) iar Harul conduce catre viata vesnica!

      Ștergere
  22. DACA DUMNEZEU INGADUIE SA SE INTAMPLE MASACRE IN LUME,INGADUIE SI MODIFICAREA BIBLIEI.SAU ESTE MAI PRESUS O CARTE DECAT VIETILE UNOR COPILASI?

    RăspundețiȘtergere
  23. DRAGA LILIANA,ASA AM FOST SI EU LA INCEPUT.SCEPTIC.DAR NU PUTEM SA FIM MEREU SCEPTICI.CONSIDER CA TOTI TREBUIE SA SE FOLOSEASCA DE TOATE ELEMENTELE SI INFORMATILE.PAREREA MEA.DUMNEZEU SE ARATA CELUI CE ESTE VREDNIC.DAR DACA NU RISTI CUM VREI SA CASTIGI?TOATA LUMEA VA FI JUDECATA SI LA TOTI LI SE VA GASI PACAT.CHIAR SI LA SFINTI.

    RăspundețiȘtergere
  24. Maria Ghiorghiu IMI vei da socoteala atat tu cat si toti cei 7 miliarde de oameni de pe Pmant(Terra)!!!

    http://www.dcnews.ro/teorie-incredibila-a-conspiratiei-cum-descrie-un-preot-grec-al-treilea-razboi-mondial-batalia-dintre-iisus-si-lucifer-este-aproape_385086.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MARIUS ADRIAN CREŢU : Când vei înţelege că tu nu esti IISUS HRISTOS ???
      IISUS HRISTOS nu are nevoie de INTERNET !
      IISUS HRISTOS nu pune la dispozitia oamenilor diferite conturi bancare,in care sa i se puna bani!
      IISUS HRISTOS nu ameninţă, ci cheama la EL pe Credinciosi.
      IISUS HRISTOS, nu va sta niciodata ascuns intr-o camera si sa tasteze tot felul de aberatii cum faci tu.
      IISUS HRISTOS, ajunge cu gandul si cu al Său CUVANT,oriunde doreste si face MINUNI celor care sunt in suferinta si nu numai.
      IISUS HRISTOS este FIUL LUI DUMNEZEU, si nu a venit inca pe PĂMÂNT!
      IISUS HRISTOS când va veni pe PĂMÂNT, ÎL va vedea toata suflarea, si cei de pe Pământ, si cei de sub Pământ, si din ape,si din aer, de oriunde.
      Asadar termina cu prostiile tale, ca tu ai fi IISUS HRISTOS!
      Esti un simplu muritor, ca noi toti de altfel.

      Din acest motiv nu-ti public Postarile tale aberante.
      DUMNEZEU sa te ierte si sa te lumineze, MARIUS ADRIAN CREŢU, care esti un om obisnuit ca noi toti oameneii, cu păcate si cu diferite necazuri.
      Acesta este singurul si ultimul Comentariu pe care ti l-am publicat, deoarece voaim sa-ti intre bine in cap că: TU NU ESTI DUMNEZEU ! TU NU ESTI IISUS HRISTOS ! Tu esti un om ,si-atat ! Un muritor de rând, asa cum suntem toti oamenii. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Dar FURIOS mai sunteti dle. Marius-Adrian Cretu! De ce? Mai bine dati explicatii decat sa faceti amenintari!

      Ștergere
    3. Dle. Marius-Adrian Cretu ai dumneata Duhul Sfant in tine? Sigur? Mai verifica!

      Ștergere
  25. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  26. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  27. Doamna Maria degeaba ii explicați dumneavoastră acestui om ca nu e Dumnezeu ca nu o sa înțeleagă. Mai era unu care se dădea nepotul lui Stefan Cel Mare si vroia cu orice preț sa-i se dea Moldova mostenire

    RăspundețiȘtergere
  28. Mai aveti încă unu care se crede Arhanghelul Gabriel

    RăspundețiȘtergere
  29. EU SUNT UN SIMPLU OM.PUR SI SIMPLU MI-AM IMPARTASIT O DORINTA.DORINTA CARE SPER SA DEVINA REALITATE.

    RăspundețiȘtergere
  30. Mintile noastre ne dicteaza realitatea pe care o traim,ceea ce traim.Este exact ceea ce gandim, spunem si facem, ca mai tarziu sa devenim exact gandul pe care noi l-am ales.
    Nu IL va descoperi pe Dumnezeu, unul care nu are nevoie de Dumnezeu, cineva care traieste in nestiinta, si nici macar nu stie acest lucru. Doar celor care striga catre EL ,Tatal ii asculta, si li se descoperi prin tot ceea ce ii inconjoara.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  31. Toti avem in interiorul nostru aspecte din Constiinta Christica,doar ca unii dintre noi nu stiu acest lucru, care este de importanta vitala pentru evolutie spirituala- Mantuire.!Nimeni nu se ridica din mlastina intunericului daca nu constientizeaza acest aspect.Sufletul nostru detine o multime de aspecte pe care trebuie sa le recunoasca si sa le uneasca pentru a se inalta, altfel ramane la stadiul in care mintea decide care-i adevarul sau.Daca nu ati ajuns la aceasta cunoastere , opriti-va, din a va injosi Sinele voastre.
    Orice jicnire adresata altor persoane se reflecta asupra Sinelor voastre. Acceptati toate parerile, fiecare se afla pe nivelul ales de el.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot sa accept toate parerile dar pot accepta ca altii au pareri diferite fata de ale mele. Si fiecare e liber sa-si exprime parerile, fara sa primeasca "un pumn in gura" pentru asta.

      Ștergere
  32. Este bine sa ne expunem parerile dar sa nu o luăm pe aratura .mai întâi sa-L rugam pe Bunul Dumnezeu sa ne dea o minte sănătoasă si plina de înțelepciune inainte de a ne spune parerea.

    RăspundețiȘtergere
  33. Ceea ce este scris cryptat in Biblie poate fi descifrat doar de cineva a carui minte a iesit in afara spectrului de limitare impus de societate,desi toti vedeti ,va asigur ca nu vedeti,traiti intr-o iluzie de transa hipnotica indusa si demonstrez aici asta chiar acum.In momentul cand te uiti la un deget la vreo 50 de cm in fata nasului,si clipesti uitandu-te cand cu un ochi cand cu altul,vezi degetul cum se misca cand de fapt el e fix,deci vezi o iluzie in timp ce stii ca nu e asa,doar ca nu poti sa constientizezi asta,deoarece poti constientiza doar in momentul cand emisferele se unesc si ambele imagini se suprapun,facandu-te sa vezi 3d si nu linear.Ceea ce spui aici prin cuvinte are sens,de fapt asta e realitatea,insa la fel cum mintea umana nu poate concepe notiunea inceput fara sfarsit sau lumina din intuneric,nu poti deoarece mintea este lineara,pe cand constiinta este panoramica!Va salut!

    RăspundețiȘtergere
  34. http://www.caleacrestina.ro/download/SCC.pdf

    RăspundețiȘtergere