sâmbătă, 23 ianuarie 2016

ROMÂNIA ??? ATENTATE TERORISTE , ÎN MIJLOCUL UNUI ORAS !


                                              Noapte de 22 - 23 Ianuarie 2016 !

                                                                         Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, văd dragilor înspre nord, un oras cu multe blocuri, dar din mijlocul căruia,iesea în evidenţă un bloc mai înalt decât cele firesti, iar mai departe, se mai vedea unul tot la fel de înalt.                                  




Bucuresti, poze si imagini din Bucuresti, harta BucurestiBucuresti travel photo | Brodyaga.com image gallery: Romania.
În mijlocul acestui oras,mai la distanţă in spatele Blocului aproape ca si un zgaraie nori, văd dragilor o mare explozie, cu mult fum negru si dens, mult fum ce întunecase si Cerul si Pământul.
Păreau a fi dragilor, chiar două explozii. Una uriasa, iar o a doua ,putin mai la stanga de cea uriasa, din care iesea mult fum dens. 
Aud glas dragilor, care spune ceva ce m-a cutremurat:

                "Când Guvernul meu, şi-a orientat dreptul asupra infernului din iad!"

Dragii mei, deoarece s-a spus în Mesaj "Guvernul meu", să fie oare vorba de România?
Numai d-l PRESEDINTE  KLAUS  IOHANNIS, se exprima asa cu : "Guvernul meu"!
  1. Klaus Iohannis: Îmi doresc un guvern pe care să îl...

    www.evz.ro/presedintele-klaus-iohannis-interviu-la-digi...
    ... Îmi doresc un guvern pe care să îl numesc Guvernul meu. ... Klaus Iohannis, ... Nu vreau să arunc vina asupra unuia sau altuia, ...
Chiar ca un iad,arata locul cu Explozia din mijlocul orasului.
   Dragii mei, nu ne rămâne decât, să ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUTA  DOMNULUI, ca sa ne apere de tot răul si de tot necazul ,si sa reverse asupra noastra,a fiilor Săi, toata bunatatea si toată mila Sa , Amin !
                                       Cu dragoste,Maria. 


 
 

75 de comentarii:

  1. Iar intreb despre orientarea In teren aceste puncte cardinale,in functie DECE anume. Este greu sa-ti dai seama.(poate sa fie in nordul Europei????)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa sa fie Maria.Sa ne apere Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului.Dar voieste sa curete aceasta tara de spini si maracini,pentru ca aceasta tara este Gradina Maicii Domnului.Sa ne rugam ca cerul sa-si reverse mila asupra noastra iar poporul sa o pretuiasca.Amin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate acest mesaj este de la prietenii dvs. Banuiesc ca si extraterestrii au organizatiile lor. Guverne, sefi, directori.... Daca era despre Romania corect era "Guvernul vostru", nu? Trag si eu speranta ca vom fi ocoliti de atata rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai clar: Guvernul actual nu e guvernul romanilor ci este guvernul lui Iohannis cu aprobare de la Bruxelles, asa ca vorbim exact de "Guvernul meu". Nu serveste interesele romanilor ci interesele straine. De exemplu interesele lui Soros...

      Ștergere
    2. Iar Iohannis da cu subsemnatul la Bruxelles, nu in fata poporului roman.

      Ștergere
    3. Sa dea Bunul Dumnezeu sa iasa la iveala adevarul despre ce s-a intamplat cu adevarat la Colectiv! Poporul acesta nu este tabla de sah pentru nimeni.

      Ștergere
  4. Remember!
    Sa nu uitam: cine tot vorbea de "Guvernul meu"? Va mai amintiti ca cineva toata vremea zicea: "Eu vreau Guvernul meu"... ma pune pe ganduri mesajul acesta! Nu mai dorim alt Colectiv... sa ne fereasca Domnul de vreun... ghinion...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact la 'GUVERNUL MEU" ma refeream si eu.
      Ma gandeam la IOHANNIS,care spune intr/una GUVERNUL MEW!
      Deci, cred ca va fi o mare problema cu "GUVERNUL MEU !" Asa este MESAJUL : "Când Guvernul meu, şi-a orientat dreptul asupra infernului din iad!"

      Ștergere
  5. E clar ca este ceva in neregula cu acest "Guvern al meu". Ceva care are legatura cu lucruri din Iad, adica demonice. Deci, sa deschidem bine ochii ca sa intelegem cu cine avem de a face... Dumnezeu ne vorbeste, restul tine de noi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper ca nu au de gand "produca" alti arsi. Daca se mai intampla inseamna ca e o chestiune planificata... si se joaca cu noi si vietile romanilor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sursa: Internet
    „Draga popor roman, iti doresc multa intelepciune in a pricepe niste jocuri din spatele scenei, ce se pregatesc curand, pentru ca exista niste cineva-uri care spun ca nu o ai si drept urmare nu o sa-ti poti da seama de ce se intampla de fapt. Doar daca alte cineva-uri nu asculta pe la ferestrele lor. Asta le este temerea. Ghinion! Ingerii deja au facut-o! Amin!”

    RăspundețiȘtergere
  8. Maine 24 ianuarie de ziua nationala a Romaniei sa fim atenti poate fii ceva atentate teroriste planificate induse cu gand rau impotriva poporului roman.Mi-am amintit de acel mesaj de acu ceva timp al doamnei Maria..deci sa fim atenti si vom depista de unde vin aceste surse de rau si cu ce scop.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ..si pe 24 ianuarie Iohanis v-a fi in nord la iasi....Doamne fereste !!!

      Ștergere
    2. ..si pe 24 ianuarie Iohanis v-a fi in nord la iasi....Doamne fereste !!!

      Ștergere
  9. Dna. Maria. Daca tot nu stiti locatia exacta de ce faceti presupuneri despre Romania? Pt ce sa amplificati panica? Poate ca cineva de aici tot spune "guvernul meu" dar habar nu aveti daca nu mai exista si alti oameni politici care folosesc aceasta expresie. Lasati presupunerile sumbre la o parte. Si, a mai tot insistat cineva pe blog sa dati niste coordonate mai exacte. Nord, est, vest....fata de ce? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule sau doamna EU, cred ca nu esti in masura ca sa-mi dai indicatii !
      In rest ,numai de bine !

      Ștergere
    2. Tu crezi că-i este dat oricui,ca sa cunoasca date precise ,asa cum tu si alti cititori ca tine si-ar dori ?
      Trebuie sa stii ca sa citesti printre randuri,daca intelegi ce vreau sa/ti spun.
      Stimate EU, ceea ce tu faci acum, este ca si cum I/ai da directive DUHULUI SFANT, ca sa -mi graiasca si pe intelesul tau. Multumesc pentru complimentul "habar nu aveti ! "

      Ștergere
    3. Anonimule EU, in situatii cand vin mesaje de Sus, daca s-a facut o referire, nu exista daca si cu poate!

      Ștergere
    4. Ori, Anonimule EU, si daca iti place si daca nu, Dumnezeu ne descopera ce ascunde acest "Guvern al meu". Exact despre el este vorba... nu despre altcineva. Cand vorbim de Dumnezeu nu vorbim de incertitudini si ipoteze! Aici este cu DA si AMIN!Iar Lui Dumnezeu nimic nu ii este ascuns, chiar daca unii se ascund... Dumnezeu le va dovedi planurile si ei vor fi rusinati, ca sa nu se mai joace cu acest popor!

      Ștergere
    5. Cineva de aici: "Guvernul meu" ar fi bine sa nu se mai joace cu Dumnezeu si cu poporul roman caci HABAR NU ARE!

      Ștergere
    6. Am uitat. Dvs sunteti deasupra multora, nu-i asa. Daca tot dati indicatii, aplicati-le in primul rand dvs. Sa trecem peste asta. Reiau. Scuze, cred ca nu m-am facut bine inteleasa. Eu doar v-am intrebat de ce, daca mesajul nu specifica acest lucru, dvs faceti presupuneri ca s-ar petrece o nenorocire in Romania. Ati inteles acum? Acel "habar nu aveti" nu dorea sa va jigneasca ci doar subliniam faptul ca nu puteti cunoaste un anumit lucru. Repet: habar nu aveti dvs, ca si multi altii, daca pe LUMEA asta nu mai exista oameni politici care sa tot foloseasca expresia "guvernul meu"? Acum ati priceput ca nu era o jignire la adresa dvs?
      Frumos ar fi sa tineti cont de faptul ca atunci cand nu va inteleg mesajele sau nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu dvs, ma adresez cuvincios si imi cer scuze pt "obraznicia" mea. Multumesc.

      Ștergere
    7. Anonimule EU, cu certitudine despre Guvernul lui Iohannis e vorba! Iar expresia "Guvernul meu" il defineste exact pe Iohannis. Pe nimeni altcineva. Asa cum il defineste cuvantul "ghinion". S-a remarcat prin aceste expresii...asta este!

      Ștergere
    8. Am uitat. Constat ironie in vorbele tale Anonimule EU. Ma insel?

      Ștergere
    9. MESAJELE SUNT NISTE CODURI.DACA LE CITIM MOT-A-MOT NU ARE SENS.IN SCHIMB...ARE MULTE CONSECINTE.

      Ștergere
    10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    11. Da. Te inseli. Poate am un mod prea direct de a spune ce gandesc, poate imi lipseste cu desavarsire diplomatia, dar nu sunt ironic. Cel putin in in cazul de fata. Lamurit?

      Ștergere
    12. Redau din cuvintele tale la adresa Mariei:
      "Am uitat. Dvs sunteti deasupra multora, nu-i asa. Daca tot dati indicatii, aplicati-le in primul rand dvs." Ce ai uitat dragule?

      Ștergere
    13. Gabriel, "fetita neastamparata" EU, face pe neastamparata. Realizam cu exactitate ce a incomodat-o, stim ce a vrut sa spuna si incotro au fost indreptate afrimatiile. Nu am crezut ca deranjeaza atat de tare adevarul din mesajul Mariei... Pe urma s-a victimizat pe motiv ca nu a fost bine inteles/inteleasa... Ce sa-i faci EU, Dumnezeu descopera! Si este bine asa! Foarte bine!

      Ștergere
    14. Multumesc, G. Nu am inteles insa treaba cu setea de cunoastere violenta. Iti multumesc pt rabdare. Poate ca alt defect al meu este ca vad viata doar in alb si negru.

      Ștergere
    15. Eu cred ca acest blog nu este despre mine asa ca nu are sens sa continuam. Va felicit ca ma cunoasteti mai bine decat ma cunosc eu. Din suflet: dna. Maria, imi cer scuze, nu vreau sa va jignesc sau sa va ironizez. Iar pt ceilalti... va iubesc. Daca vreti sa continuam discutia despre mine o fac cu placere dar numai cu acordul dnei. Maria. Nu este blog-ul meu, nu eu sunt subiectul.

      Ștergere
    16. MESAJ pentru EU:
      Accept scuzele tale!
      Din greseli învăţăm ! Doamne Ajuta !

      Ștergere
    17. Anonimule EU, iata ca ai devenit si diplomat/a! Super! Putina diplomatie nu strica!

      Ștergere
    18. Ha. Ha. Ai dreptate. E cam greu cu diplomatia asta dar vreau sa perseverez.

      Ștergere
    19. Credeam ca ti-ai cerut scuze. Avem mult orgoliu! E un defect sa sti!

      Ștergere
    20. Ufff....o luam de la capat. Cum poate cineva sa fie orgolios atunci cand isi recunoaste greselile si isi cere scuze? Poate simtul umorului.

      Ștergere
    21. Stimate Anonim 20.39. Chiar nu am timp de prostii. Esti asa inrait incat doar arunci venin. E treaba ta. Cine a dorit sa-mi accepte scuzele, le multumesc. Cine vrea sa arunce continuu cu pietre, e liber sa o faca. Nu am timp de pierdut cu chestii de acest fel. Scuze.

      Ștergere
    22. Nu-i nimeni inrait Anonimule EU. Doar trebuie sa respecti mesajele divine si pe Maria. Pentru ca sta zi si noapte si le scrie pentru noi!

      Ștergere
    23. Ati spune punctul de vedere nu inseamna lipsa de respect. De ce eu "trebuie" sa te ascult pe tine iar tie ti se pare de neimaginat sa ma asculti pe mine? Poti sa o perii pe dna. Maria cat vrei (dar treaba asta nu cred ca iti pune o pila Sus) dar citeste mai bine postarile. Eu nu am aratat lipsa de respect fata de dna. Maria. Iar, daca dumneaei a considerat ca am jignit, mi-am cerut scuze. Pana la urma "m-am impacat" cu dna. Maria asa ca nu stiu care e problema ta. Iar de respectat EU respect pe toata lumea, inclusiv pe tine.

      Ștergere
    24. Nu perie nimeni pe nimeni! Mesajele au fost bine citite, stai linistita EU. Vizavi de SUS, nu cred ca e nevoie de absolut nici o pila, nu asa functioneza! Daca te-ai cait, demonstreaza acest lucru!

      Ștergere
    25. Incetati cu acele! Blogul nu este pt.,,hartza,, ce aveti? Stiu ca cel intelept cedeaza aici nu avem?? se poate....

      Ștergere
    26. Corect Ok! Iti dau dreptate!

      Ștergere
  10. Doamna Maria esti plina de smerenie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ai tu cu Maria? Ea nu face decat sa transmita mesaje divine! Aceasta este ceea ce trebuie sa faca! Si bine face!

      Ștergere
    2. Daca va referiti la mine, nu am absolut nimic cu dna. Maria. Incerc doar sa inteleg mai mult. De ce exista rubrica de "comentarii"? Ca sa ridicam in slavi sau sa gasim raspunsuri? Consider ca atata timp cat se foloseste un limbaj frumos nu trebuie nimeni sa dea cu piatra.

      Ștergere
    3. Daca tu esti Anonim 16:13... pare un mesaj ironic.

      Ștergere
    4. Chiar si asa este, un mesaj ironic, deoarece doamna Maria e plina de slava desarta, parca cere atentie sub masca propavaduiri, comparando cu alti sfinti parinti , apropo eu sunt anonimul de-la 16:13 min.

      Ștergere
    5. Anonim 16:13, aici gresesti mult!

      Ștergere
  11. Dragi anonimi ,săriți la gâtul guvernului care a venit să facă treabă,să guverneze decât până la alegeri,să guverneze fără ordonanțe de urgență dar unde erați în 1990 când a început jefuirea României? Când a fost distrusă toată industria României? Nu a primit nici unul din voi mesaj cu adevăratul motiv pt.care să prăbușit avionul de la Balotești? Nu cumva la bord erau documente de la revolutie. Cei care îi blamează pe americani,are habar cât rău ne au făcut rușii după război???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Guvernul acesta nu a venit sa faca treaba. A venit sa faca austeritate. A venit sa indatoreze poporul acesta la FMI. A venit cu directiva de la Bruxelles. Inca tu nu realizezi? Sau interesul CUI il reprezinti, Anonimule 18:52, de fapt.

      Ștergere
    2. Nu schimba subiectul Anonim 18:52! Ce treaba au facut acestia? In afara de impotenta nu s-au remarcat cu nimic. Nici o performanta. Bibelouri in cu iz de Bruxelles si amprenta Ocultei... Fii roman!

      Ștergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Guvernul acesta este format din incapabili dresati la Bruxelles. Sunt instalati pentru o vreme, ca sa creeze coordonate pentru o mizerie mai mare pe care o pregatesc papusarii si tradatorii de neam care fac jocul papusarilor. Doar nu crezi ca nu este observabil planul lor? Hm, te inseli Anonim 18:52. Prin acest guvern mediocru si-au luat numai un ragaz, pentru a avea timp sa pregateasca ceea ce au in plan. Ceea ce planuiesc este inrobirea totala poporului roman pe toate planurile. Ei cred ca poporul roman e format din naivi. Insa se inseala... repet: poporul roman nu este tabla de sah a intereselor straine. Afara din Romania cu papusarii si cu tradatorii de neam si tara, nu este loc pentru ei AICI. Aici este ROMANIA!

    RăspundețiȘtergere
  14. Am observat ca la aceasta postare am devenit "oaia neagra". E amuzant. Amuzant pt ca aici multi se considera credinciosi, cu vibratii inalte, cu daruri minunate, cu...ce mai vreti voi. Dar..Doamne fereste sa iasa unul din "tipare" ca si au inceput sa sara pietre. Singurul cu o atitudine concilianta este G. Iar cea arunca piatra cel mai tare este.... Ma abtin ca iar imi cereti explicatii. Eu sunt un om normal, fara nimic deosebit si cu toate acestea va iubesc si va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te victimiza Anonimule EU! Atitudinea ta a fost cum nu trebuie la adresa Mariei. Tu ai fost promotorul. Te-a deranjat mesajul primit de Maria. Dar cine e de vina? Aici, pe acest Blog, se poarta mesajele divine, chiar daca nu plac uneori, unora! Asta este!

      Ștergere
    2. Te faci de ras. Nimic nu intelegi, se pare.

      Ștergere
    3. Dar tu Anonimule EU ai inteles ceva? Refelecta o clipa si vezi ce mare orgoliu ai. Nici acum nu incetezi... nimic nu ai priceput, sper ca au fost sincere scuzele tale si te-ai cait cu adevarat.

      Ștergere
    4. Daca doresti sa ai tu ultimul cuvant, fie! Este precum zici tu. Multumit?

      Ștergere
  15. Se dezbate acum la tv.fix subiectul incendiului din Colectiv, si se spun niste adevaruri despre actele odioase si planuite fix pt.a da nastere "guvernului meu".
    Nu este strain nici Pdl cel nou, nici Oprea prea spalatul si nici marele Iohanis, asa ca poate fi spus un mare adevar, iesit la iveala mai repede decat ma asteptam! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta Nicoleta, sa iasa absolut totul la iveala! Ne dorim aceasta pentru ca am suferit pentru Romania, odata cu cei care au ars in Colectiv. Imi pare tare rau ca asa au reusit sa se instaleze unii la guvernare. Domnul sa ne dezvalue tot adevarul despre cine a manuit aceasta intamplare ingrozitoare.

      Ștergere
    2. Și dacă iese adevărul la iveală crezi că acești oameni vor păți ceva:) vor fi in continuare la conducere sau în parlament:((

      Ștergere
    3. Daca vor musamaliza, nu vor pati nimic. Dar sper sa nu le iasa...

      Ștergere
  16. "În mijlocul acestui oras,mai la distanţă in spatele Blocului aproape ca si un zgaraie nori, văd dragilor o mare explozie, cu mult fum negru si dens, mult fum ce întunecase si Cerul si Pământul.
    Păreau a fi dragilor, chiar două explozii. Una uriasa, iar o a doua ,putin mai la stanga de cea uriasa, din care iesea mult fum dens. "
    Dumnezeu sa ierte pe cei ce mor in aceste explozii...
    Nu va mai certati pe "guvernul meu"...

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce nu stiti voi si o sa devina in timp mai vizibil este ca Romania ( munti,paduri,ape) a prins curaj dar e posibil sa fie totusi un pic cam tarziu

    RăspundețiȘtergere
  18. Marea ta iubire reala, fizica pt semenii tai,blocheaza iubirea spirituala dezvaluindu-ti numai viziuni negative.Oare de ce te invat ?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,dar nu am nevoie de învataturile tale!
      Eu am ÎNVATATURILE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS, prin toate cate-mi ingaduie ca sa vad si sa aud !
      GANDESTE TE ROG, SI TU NEGATIV LA CEVA , SI VEZI SE IMPLINESTE ??? Sau pune/ti o dorinta negativa, vezi ti se implineste ? Asadar te rog sa te abtii, in a-mi mai da sfaturi si invaturi. Tine-le pentru tine!

      Ștergere
    2. In ce priveste INVATATURILE,Amin!
      Cu dorintele negative intr-adevar m ai prins,nu pot

      Ștergere
    3. Sfatul poate fi obligatie,cazul meu.

      Ștergere
    4. CRETU ESTE ANTICHRISTUL INTRUPAT.SI MAI SUNT.

      Ștergere
    5. FIECARE OM PE ACEST PAMANT ARE O MISIUNE.SI FIECARE ESTE COORDONAT DE O ENTITATE.

      Ștergere
  19. Doamne fereste Iasul de nenorociri. D-l Iohanis vine duminica in Piata Unirii, avem un zgaraie nori in Piata.... Doamne opreste aceste nenorociri, apara- ne pe toti de primejdii. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  20. Sper intr-o ridicare spirituala a acestui popor, incat nici intunecatii cu actiunile lor perverse si nestiute de unii sa nu mai poata face vreun rau tarii! E singura noastra iesire din acest sistem monstruos. Sa cautam deci trezirea si iluminarea divina!

    RăspundețiȘtergere
  21. Parca sunt la teatru si vad piesa "Gaitele" dar cu o alta distrbutie..!!!daca n-ar fi de plans ,zau, ca as rade ...Duceti-va la biserica si va rugati ,nu avem nevoie de tot felul de mesaje ..ce zice PARINTELE CLEOPA in comentariul EVANGHELIEI de astazi ,comentariu ce se gaseste mai sus,fericiti cei ce au crezut dar n-au vazut .De ce ne incurcam printre mesaje pe care nu stim sa le decodam ?Sa fim tari in credinta pentru ca ce trebuie sa se intample se va intampla ..vrem sau nu vrem .

    RăspundețiȘtergere