duminică, 10 ianuarie 2016

ARIPILE DUHULUI SFÂNT, S -AU ARĂTAT PE CER , ÎN ZIUA BOBOTEZEI !

             

                                                        6  Ianuarie 2016,ora 10,45 dimineaţa !

                                                        Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă, mă aflam la Sfanta Biserică si ascultam,traiam cu inima si cu sufletul Sfanta  si Dumnezeiasca Liturghie.
După ce Sfanta Slujba s-a terminat, Părintele a iesit în curtea Bisericii Sfinte, pentru a sfinti Apa din butoiul cu multe robinete,special pregatit pentru aceasta MARE si SFANTA  ZI.
Cerul era senin, dar era foarte frig; era un ger cumplit.
Credinciosii, cu mic cu mare asteptau Sfintirea Apei ,pentru ca la final ,fiecare sa-şi ia acasa Sfanta Aghiazma Mare.
Fratilor, în timp ce Părintele citea Sfânta Evanghelie,afara sub Cerul liber ,el fiind in mijlocul credinciosilor, eu văd pe Cer O Mare Minune. Fără ca sa ridic privirea spre Cer, vedeam cum deasupra noastra a tuturor ,au apărut Două mari Aripi ade Porumbel, ce erau albe si foarte stralucitoare.
Vad spre Rasarit dragii mei, chiar deasupra noastra, precum am privi Soarele, văd nu prea la mare înălţime,cam pe unde zboara Elicopterele,deci foarte aproape de Pământ,văd acele Două Aripi mari, albe si stralucitoare, Două Aripi întinse lateral, sub Cerul bleu senin.
                          .
Nu vedeam PORUMBELUL  alb, ci numai ARIPILE  SALE, care acopereau crestetele Credinciosilor care tremurau în gerul cumplit, si asteptau SFINTIREA  APEI.
Am ridicat ochii mei spre Cer, si spre nemarginita mea bucurie,am multumit DUHULUI  SFÂNT că  ni S-a arătat, chiar daca numai eu L-am vazut.
DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT dragii mei, a venit si de aceasta dată, a coborât din Cer, si a sfintit APA , binecuvantând pe crediniosii adunati; i-a binecuvantat in mod nevazut de ei.
Dragii mei, de curând am scris un articol in care ,un glas din Cer mi-a spus asa : 
  "Acolo unde esti tu, acolo este si Duhul Sfânt.
             Acolo unde esti tu, acolo este si Lumina Duhului Sfant!"
Şi chiar aşa s-au petrecut lucrurile, adică ,Tainele Lui Dumnezeu. 
Chiar daca ceilalti credinciosi nu au vazut MINUNEA de sub Cer, am citit pe chipurile lor,bucuria gustarii din APA  VIE, din AGHIAZMA  CEA MARE, aducatoare de sanatate, si vindecatoare a sufletului fiecaruia dintre  noi. 
Să ne rugăm dragii mei la Duhul Cel Prea Sfant,ca sa se pogoare si asupra noastra, si a celor dragi noua,si sa ne curateasca de toate păcatele, îmbracându-ne sufletul cu Lumina Sa, cu Lumina Învierii Lui Hristos, iar inima noastra ,cu bunatatea inimii Mântuitorului Hristos,AMIN !
                                       Cu dragoste,Maria.  

3 comentarii:

  1. SA AVEM SI NOI OCHI CUM ARE DOAMNA MARIA.SA NE CONSTRUIM OCHI!CINE ESTE VREDNIC SA-SI CONSTRUIASCA OCHI.FIECARE POATE.DAR NU SE VREA.DE CE?"PENTRU CA E PREA PENIBIL SA CRED ORICE" NU E PENIBIL SA IUBESTI!

    RăspundețiȘtergere
  2. Toti oamenii au daruri divine, doar ca ei nu stiu ca le au ca sa le foloseasca.Altii stiu ,dar aleg sa nu le foloseasca sau sa nu le dezvaluie, preferand sa se prefaca mic si nestiutor pentru a lucra cu lumina cumva din spatele scenei.Oamenii in general se sperie de persoanele "cu viziuni" si incep sa atace de frica.Iubirea aduce intelegere
    pentru orice manifestare care denota frica, care este generata de ego, fiindca el nu stie ce este iubirea, si atunci iese si ataca ca sa supravietuiasca.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere