vineri, 29 ianuarie 2016

APARITIA LUMINII LUI DUMNEZEU, ÎN TIMPUL RUGACIUNII MELE !

xx                          

                       Noapte de 26 -27 Ianuarie 2016,ora 1,00 !

                   .
                                                          Dragii mei, 

În aceasta noapte, in timp ce mă rugam în genunchi fiind , şi având pe măsuţa mea micuţă alaturi de SFANTA  EVANGHLIE,  o lumânărică aprinsă, văd dragii mei, cum de pe măsuţă, ca si din SFANTA  EVANGHLIE a iesit o scânteie aurie, mare cât un bob de orez.
Lumina aurie, densă si stralucitaore foarte, urcă la distanţă mică pe lână lumânarica aprinsă, trece prin dreapta mea, prin faţa mea, si se pierde pe deasupra capului meu.
Bucuria mi-a a fost imensă; de negrait in cuvinte.
A fost si este uimitor,ca atunci când mă rugam ,să văd cum o bucăţica ruptă ca din Soare, a apărut in faţa mea, spunându-mi astfel că ,Rugăciunea inimii mele, a fost auzita chiar in clipa când eu ma rugam.
La fiecare dintre noi dragii mei, poate fi auzita Rugaciunea inimii noastre, chiar in clipa în care noi ne rugam si sa primim Semne dumnezeiesti care ne bucură sufletul ,si care ,ne întaresc în CREDINŢĂ mai mult ca niciodata.
                                                         Cu dragoste,Maria. 

19 comentarii:

  1. IISUS CHRISTOS SI FECIOARA MARIA SA NE APERE DE CUTREMURUL CEL MARE SI SA NU MAI FIE IN ROMANIA

    RăspundețiȘtergere
  2. Frica voastra hraneste aceste evenimente si duce la infaptuirea lor. Cineva ne arata o linie temporala in care se poate intampla un astfel de eveniment, dar la noi sta puterea de a schimba aceasta linie, cu ceva care ne place. Chiar este asa greu de inteles cand spun, sa nu mai dati puterea voastra altora? Folositi-va energia pentru a materializa evenimente frumoase, pline de bucurie.Frica este o energie magnetica care atrage energii asemanatoare si duce la manifestarea acelei temeri. Uneori inclin sa cred ca aceste mesaje nu sunt chiar din lumina, si cineva are nevoie de fricile noastre cumulate pentru a le produce!Aici sunt multe fiinte care au nevoie de multa iubire si compasiune pentru a se putea elibera. Incercati sa daruiti aceasta lumina celor care o cer prin diferite manifestari!Ma adresez celor care inteleg despre ce vorbesc, sunt sigura ca sunt mai multi, decat pare la prima vedere! Intuitia imi spune ca acest blog are rol de eliberare si vindecare, deci cei care stiti cum sa procedati,va rog s-o faceti! Toti cei care suntem atrasi aici, avem nevoie de ceva de aici,nu este intamplatoare aceasta intalnire periodica, doar permiteti sa constientizati aceasta. Este foarte important, de aceea am tot spus sa fie afisate toate comenturile . Putem alege sa refuzam orice dorim, dar de ce am face-o daca cineva striga dupa ajutor, iar noi il refuzam fiindca ne raneste orgoliul! Sufletul sau striga la suletul nostru dar este blocat de orgoliu, caruia nu-i convine acea atitudine.Dati jos orgoliul de la volanul vehicolului vostru si percepeti vocea din spatele vorbelor suparatoare!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt total de acord cu tine. Ai perfecta dreptate. Ganditi-va asa: mintea voastra este un calculator iar gandurile sunt programele care ruleaza. Calculatorul ce face? Pune in aplicare programele. Gandim rau, primim rau. Gandim bine, primim bine. E atat de simplu. Tot ce trebuie sa faci e sa iti iei gandul de la negativ si sa traiesti prezentul. Din trecut ai capatat experienta, iar viitorul ti-l poti cladi dupa cum doresti.

      Ștergere
    2. cel mai intelept comentariu pe care l-am citit pana acum,imi place in special urmatoarea parte "Intuitia imi spune ca acest blog are rol de eliberare si vindecare, deci cei care stiti cum sa procedati,va rog s-o faceti! Toti cei care suntem atrasi aici, avem nevoie de ceva de aici,nu este intamplatoare aceasta intalnire periodica, doar permiteti sa constientizati aceasta. Este foarte important, de aceea am tot spus sa fie afisate toate comenturile " dar per total este un comentariu extraordinar,in concluzie vreau sa o intreb pe D pe se bloguri mai comenteaza ca sa pot urmari si acele comentarii,pe mine m-a convins,daca doamna Maria nu o sa-i dea voie sa imi raspunda aici cel putin sa-mi dea mie voie sa las o adresa de email pt a lua legatura cu D. multumesc!

      Ștergere
    3. D, de ce oare crezi tu că știi cel mai bine?

      Ștergere
  3. Va rog frumos sa ne explicate in cateva cuvinte care este rugaciunea inimiii si cum se poate obtine ea.Va multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  4. As putea ajuta un pic in a intelege rugaciunea inimii...Iata ! Ai un prieten caruia i te poti confesa? Caruia sa-i poti spune tot oful si neintelegerile tale ? Inima este centrul tau,centrul tuturor emotiilor tale.Ai avut momente in care ai avut o inima deschisa, comunicand cu cel mai bun prieten al tau simtind ca te poti bizui pe el,ca-ti ofera o alinare si usurare, bucurie si alte trairi minunate?
    Ei bine aceste trairi minunate nu le poti trai decat comunicand cu inima deschisa,sincera din adancul sufletului.Tot asa poti obtine prin rugaciunea inimii, adresandu-te din adancul inimii tale lui Dumnezeu,ca unui prieten,frate,parinte,ca unei fiinte dragi care este oricand acolo gata sa te asculte si sa te ajute.De la Sfintii Parinti si din axperienta, am incercat cu rugaciunea "Doamne Iisuse Hristoase,Fiul lui Dumnezeu,miluieste-ma pe mine pacatoasa " Dar aceasta este mai speciala : "Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu,fie ca inima mea sa fie in inima Ta si inima Ta sa fie in inima mea.Iti multumesc Doamne Iisuse,Dumnezeul meu."Dar poti sa te rogi dupa inima ta cu ale tale cuvinte.Dumnezeu este fericit primind aceasta rugaciune,iar cel ce o face,simte fericirea Sa. Sa fim cu totii binecuvantati.Am lasat modestia la oparte cu speranta ca am putut fi de folos cuiva.Cu mult drag,Lucia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am sa folosesc și eu această rugăciune " mai specială" cum spuneți dvs.Mulțumesc Lucia!

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne Dumnezeule, tu sti cel mai bine de ce am nevoie, de cat am nevoie. Ma las cu totul in grija ta. Asta este rugaciunea pe care o rostesc eu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumos,intelept, pentru ca este bine placut lui Tatalui Ceresc sa te abandonezi lui.Multumesc si eu,Lucia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CUTREMURATOR,LUCIA.BINE AI PUNCTAT.SA NE ABANDONAM LUI DUMNEZEU,SA NE "ARUNCAM" IN DUMNEZEU!

      Ștergere
  8. la fel am trait o experienta minunata .intre orele 1 si 2 noaptea in timpul rugaciunii am auzit o voce minunata nepamanteana spunandu-mi la urecgea dreapta VINO SLUGA BUNA . AM INCEPUT SA PLANG DIN TOATA FIINTA MEA

    RăspundețiȘtergere
  9. I-am cerut lui Dzeu sa-mi indeparteze obisnuinta.
    Dzeu a spus NU-
    Nu eu trebuie sa ti-o indepartez, ci tu trebuie sa renunti la ea.
    I-am cerut lui Dzeu sa il vindece pe copilul meu handicapat.
    Dzeu a spus NU -
    Spiritul sau este intreg, iar corpul sau este trecator.
    I-am spus lui Dzeu sa imi dea rabdare.
    Dzeu a spus NU -
    Rabdarea este un derivat al durerilor; ea nu se acorda, ea se invata.
    I-am cerut lui Dzeu sa imi dea fericire.
    Dzeu a spus NU -
    Eu iti dau binecuvantare; fericirea este in tine.
    I-am cerut lui Dzeu sa ma scape de durere.
    Dzeu a spus NU -
    Suferinta te face sa lasi la o parte grijile lumesti si te aduce mai aproape de mine.
    I-am cerut lui Dzeu sa creasca spiritul meu.
    Dzeu a spus NU -
    Tu trebuie sa te cresti pe tine insuti, dar ma voi ingriji sa fie roditor.
    I-am cerut lui Dzeu toate lucrurile care ar putea sa-mi incante viata.
    Dzeu a spus NU -
    Eu ti-am dat viata, asa ca poti sa te bucuri de toate lucrurile.
    I-am cerut lui Dzeu sa ma ajute sa ii IUBESC pe ceilalti, asa de mult cat ma iubeste EL pe mine.
    Dzeu a spus...Ahhh, in sfarsit ai revenit pe calea cea buna.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa rămânem cu toții in Mâinile Bunului Dumnezeu Atotputernic Tatăl al universului Al cerului si al nostru si sa ne ajute sa fim sănătoși sa putem merge mai departe.Iti mulțumim.

    RăspundețiȘtergere
  11. Iti multumesc tie cel ce ai postat in 30-1-16,18:04.Asta da invatatura !

    RăspundețiȘtergere
  12. Cu multa placere. Si eu iti multumesc ca imi apreciezi postarea. Nu imi apartine, e copiata dupa net.

    RăspundețiȘtergere
  13. Da,apreciez,pentru ca nici macar folosind cuvintele tale,ai prins esentialul.IUBIREA.Ai procedat atat de elegant si chiar mi-a mers la inima.Sa fii binecuvantat ! Sa fim cu totii binecuvantati,Lucia.

    RăspundețiȘtergere